ironman02 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Έχει κανείς γνώμη για τη συγκεκριμένη ROM? Είναι όντως HTC rom με όλα τα σχετικά, απλά με χώρο για internal memory? Σκέφτομαι να βάλω τη συγκεκριμένη ώστε να ξεπεράσω το καταραμένο εμπόδιο του χώρου.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045824 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Για τη συγκεκριμενη και γενικα τις rom με data2sd νομιζω πρεπει να εχεις και γρηγορη καρτα sd (class6 και πανω), γιατι αλλιως θα σερνεται. Εγω τουλαχιστον που την ειχα δοκιμασει σε class4 στο δικο μου, δεν τραβαγε και τη σουταρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironman02 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Για παραπάνω εσωτερική μνήμη όμως απ'ότι έχω καταλάβει, μόνο ο τρόπος με partition στην SD υπάρχεi έτσι ώστε να αποκτηθεί ένα σεβαστό ποσό από mb.. Άρα με μια SD class 6 π.χ θα είναι κομπλέ? Και έχω και μια spare 4 gb class 4 γμτ..:D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Είναι και θέμα τύχης το ζήτημα της καρτας. Έγω με την κάρτα που είχε το κινητό όπως το πήρα (μια sandisk 4gb, class 4) πάει σφαίρα. Και με ext4 1gb νομίζω ότι έλυσα το θέμα χώρου για τις εφαρμογές. Για τη supernova μιλάω. Edited August 29, 2011 by dimitrispm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironman02 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Είναι και θέμα τύχης το ζήτημα της καρτας. Έγω με την κάρτα που είχε το κινητό όπως το πήρα (μια sandisk 4gb, class 4) πάει σφαίρα. Και με ext4 1gb νομίζω ότι έλυσα το θέμα χώρου για τις εφαρμογές. Για τη supernova μιλάω. Μ'αρέσει αυτό που λές!:D Και εμένα μια sandisk 4 gb class 4 έχει από τη μάνα του. Αν σου πηγαίνει εσένα μια χαρά η supernova τότε μπορεί να μην έχει πρόβλημα και σε μένα..Λέω να την δοκιμάσω.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μόλις πριν λίγο άφησα το κινητάκι μου στην Ace Hellas... όπως έχω ξανά γράψει έχω ένα πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση,αφού ενεργοποιείται μόνη της όταν παίρνω τηλέφωνο... μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και ίσως να χρειαστεί να μου κάνουν μία αναβάθμιση.... αν μου βάλουν την επίσημη την Ginger δεν θα μπορώ να γίνω root μετά και να περάσω custom rom??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Για παραπάνω εσωτερική μνήμη όμως απ'ότι έχω καταλάβει, μόνο ο τρόπος με partition στην SD υπάρχεi έτσι ώστε να αποκτηθεί ένα σεβαστό ποσό από mb.. Άρα με μια SD class 6 π.χ θα είναι κομπλέ? Και έχω και μια spare 4 gb class 4 γμτ..:D Θα ειχες ζητημα με την ταχυτητα με οποια rom εχει data2sd script και την class4. Η κλασσικη λυση ειναι το a2sd ή a2sd+ που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι με το ext3/4 partition, οπου εκει θα δουλευεις κανονικα. Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο data2sd και τα a2sd/a2sd+. Παρολ' αυτα μπορεις να κανεις ενα nandroid backup της τωρινης σου ρομ και να δοκιμασεις οποια θελεις και σου κατσει καλυτερα. ;) Μόλις πριν λίγο άφησα το κινητάκι μου στην Ace Hellas... όπως έχω ξανά γράψει έχω ένα πρόβλημα με την ανοιχτή ακρόαση,αφού ενεργοποιείται μόνη της όταν παίρνω τηλέφωνο... μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και ίσως να χρειαστεί να μου κάνουν μία αναβάθμιση.... αν μου βάλουν την επίσημη την Ginger δεν θα μπορώ να γίνω root μετά και να περάσω custom rom??? Τωρα πλεον γινεται root και s-off και η επισημη gingerbread, οποτε δεν εχεις φοβο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ρε παιδια πως περναω το hboot cm7 r2 δεν μπορω να καταλαβω απο το alpharev και την αλλη φορα για s-off εφαγα ποσες ωρες γιατι ειχα script στην ρομ και δεν εγραφε πουθενα οτι δεν επρεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) SOS στην προσπαθεια να βαλω official δεν ξερω τι εκανα και το κινητο bootarei συνεχως. Πως μπορω να ξαναβαλω official χωρις root? ετρεξα τον οδηγο στην 1 σελιδα και μου βγαζει σφαλμα 140...σφαλμα εκδοσης προγραμματος φορτωσης λειτουργικου αποκτηστε το σωστο βοηθητικο προγραμμα ενημερωσης ΡΟΜ και προσπαθηστε ξανα. Ποιο ειναι αυτο? οκ, το βρηκα, ηθελε το last froyo Edited August 29, 2011 by virtus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ρε παιδια πως περναω το hboot cm7 r2 δεν μπορω να καταλαβω απο το alpharev και την αλλη φορα για s-off εφαγα ποσες ωρες γιατι ειχα script στην ρομ και δεν εγραφε πουθενα οτι δεν επρεπε fastboot flash hboot hboot.img Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Καλημέρα, καλό χειμώνα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να μην πηγαίνουν τα sms μου στα "κεφαλαία" με το Handcent? Και να είναι φυσικά με όλους τους διαθέσιμους 160 χαρακτήρες. Ευχαριστώ :p Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καλημέρα, καλό χειμώνα σε όλους. Υπάρχει τρόπος να μην πηγαίνουν τα sms μου στα "κεφαλαία" με το Handcent? Και να είναι φυσικά με όλους τους διαθέσιμους 160 χαρακτήρες. Ευχαριστώ :p Όχι. Ή κεφαλαία και 160 ή μικρά και 70. Διαλέγεις και παίρνεις.:p Καλημέρα! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Όχι. Ή κεφαλαία και 160 ή μικρά και 70. Διαλέγεις και παίρνεις.:p Καλημέρα! Είχα την ελπίδα, μετά από τόσο καιρό πως θα είχε βγει κάποια λύση, κάποιο patch ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 κανεις δεν ξερει να μου απαντησει σε τι οφειλονται τα reboot Που τρωει ? στην αρχη δε μου τα εκανε..μετα απο κανα μηνα χρησης της ρομ μου εμφανιστηκαν... και μονο οταν βγαινω απο εφαρμογη πατωντας το "home"... Πφφ :( Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Σε συνεχεια της προσπαθειας μου για να περασω μια νεα ρομ πηγα να κανω συγχρονισμο των επαφων που εχω με το gmail. Eδω ειναι που εχω ενα μικρο θεματακι με το συγχρονισμο...:O Συγκεκριμενα ενα εκανα το αρχειο vcf και εξαγωγη απο τη καρτα στο λογαριασμο google, ενω φαινονται οτι εχουν περασει οι επαφες στο λογαριασμο google(αυτο το επιβεβαιωνω γιατι ο αριθμος των επαφων στο τηλεφωνο και ο αριθμος των επαφων στο google Λογαριασμο ειναι ο ιδιος), μολις πηγαινω στις ρυθμισεις να κανω συγχρονισμο επαφων με το λογαριασμο gmail δεν κανει τιποτα... Μηπως φταιει το γεγονος οτι ειμαι ροοτ, και οτι εχω κανει s-off?Καμια ιδεα για το τι κανω ισως λαθος? edit: Τελικα το προβλημα λυθηκε με....recovery-reboot!!!! Edited August 30, 2011 by bekatakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Είχα την ελπίδα, μετά από τόσο καιρό πως θα είχε βγει κάποια λύση, κάποιο patch ;) μπορεις να βάλεις το go sms που έχω και εγώ και στις ρυθμισεις αποστολής του να ορίσεις ως υποστηριζόμενη γλώσσα την ελληνική, θα έχεις 160 χαρακτήρες και με μικρά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Είχα την ελπίδα, μετά από τόσο καιρό πως θα είχε βγει κάποια λύση, κάποιο patch ;) Δεν είναι θέμα patch, το έχουμε πει επανειλημμένως, τα κεφαλαία στην περίπτωση των 160 ελληνικών χαρακτήρων/sms είναι περιορισμός του πρωτοκόλλου των sms και όχι κάποιας συσκευής ή λειτουργικού. μπορεις να βάλεις το go sms που έχω και εγώ και στις ρυθμισεις αποστολής του να ορίσεις ως υποστηριζόμενη γλώσσα την ελληνική, θα έχεις 160 χαρακτήρες και με μικρά:) Αυτό είναι ψευδαίσθηση, μικρά γράφεις αλλά πριν φύγουν μετατρέπονται κεφαλαία για να σταλούν μέσω του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironman02 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Θα ειχες ζητημα με την ταχυτητα με οποια rom εχει data2sd script και την class4. Η κλασσικη λυση ειναι το a2sd ή a2sd+ που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι με το ext3/4 partition, οπου εκει θα δουλευεις κανονικα. Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο data2sd και τα a2sd/a2sd+. Παρολ' αυτα μπορεις να κανεις ενα nandroid backup της τωρινης σου ρομ και να δοκιμασεις οποια θελεις και σου κατσει καλυτερα. ;) Ευχαριστώ για την απάντηση! Δε το κατέχω πολύ το θέμα με τα data2sd, a2sd και a2sd+. Έιχα ψάξει λίγο το πρώτο. Θα ψάξω και για τα άλλα λίγο παραπάνω να δώ τι χρειάζεται (τι roms κτλ) και ίσως το κάνω όπως λές. Backup τη τωρινή και μετά δοκιμές. Το backup της τωρινής rom μπορώ να το επαναφέρω έυκολα και να είμαι πάλι εργοστασιακός έτσι? Όπως ήμουν πρίν? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! Δε το κατέχω πολύ το θέμα με τα data2sd, a2sd και a2sd+. Έιχα ψάξει λίγο το πρώτο. Θα ψάξω και για τα άλλα λίγο παραπάνω να δώ τι χρειάζεται (τι roms κτλ) και ίσως το κάνω όπως λές. Backup τη τωρινή και μετά δοκιμές. Το backup της τωρινής rom μπορώ να το επαναφέρω έυκολα και να είμαι πάλι εργοστασιακός έτσι? Όπως ήμουν πρίν? Μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196327. Ουσιαστικά είναι η επίσημη αναβάθμιση της HTC για root με a2sd. Με τους οδηγούς της 1ης σελίδας μπαίνει πανεύκολα. Το κινητό έχει πολύ πιο smooth αίσθηση και η μπαταρία μεγαλύτερη διάρκεια. Με το a2sd λύνεται και το θέμα της μικρής μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το τιτανιουμ backup παίρνει και τα δεδομένα των εφαρμογών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το τιτανιουμ backup παίρνει και τα δεδομένα των εφαρμογών ? Ναι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazeroti Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Καλημερα! Εχω προβλημα με την εκκινηση του κινητο μου. Επειτα απο μια επαννεκινηση του κινητου δεν μπορει να ξεκινησει. Μενει στην αρχικη οθονη με το λογοτυπο της HTC και ανα 1 λεπτο το πολυ κανει bootloop. Το κακο ειναι οτι δεν με αφηνει να μπω σε recovery. Ανοιγει το μενου του Bootloader αλλα οταν διαλεγω recovery με πεταει στην οθονη με το σημα HTC και εκει δεν κανει τιποτα, μενει σταθερη η εικονα χωρις καμια αλλαγη. Εχει κανει καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? Υ.Γ.Ελπιζω να το εχω βαλει στην σωστη ενοτητα. Edited August 31, 2011 by qazeroti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john18625 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Θα ειχες ζητημα με την ταχυτητα με οποια rom εχει data2sd script και την class4. Η κλασσικη λυση ειναι το a2sd ή a2sd+ που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι με το ext3/4 partition, οπου εκει θα δουλευεις κανονικα. Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο data2sd και τα a2sd/a2sd+. Παρολ' αυτα μπορεις να κανεις ενα nandroid backup της τωρινης σου ρομ και να δοκιμασεις οποια θελεις και σου κατσει καλυτερα. ;) Τωρα πλεον γινεται root και s-off και η επισημη gingerbread, οποτε δεν εχεις φοβο. :) Δηλαδή μπαίνει custom rom πάνω από gingerbread? Έχω μείνει με 7 mb μνήμης που δεν λέει να αυξηθεί ότι και να απεγκαταστήσω. Έβαλα το update που όντως βελτιώνει πολύ το κινητό αλλά το πρόβλημα της μνημης είναι μεγάλος μπελάς!! Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας. Υ.Γ. Είχα δοκιμάσει να περάσω πάνω απο froyo 2.2 άλλη rom αλλά η διαδικασία απέτυχε λόγω PVT4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Υ.Γ. Είχα δοκιμάσει να περάσω πάνω απο froyo 2.2 άλλη rom αλλά η διαδικασία απέτυχε λόγω PVT4 Με custom recovery Amon Ra που πέρασα με το unrevoked έλυσα το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Αν επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις εκτός απο τα προγράμματα θα χάσω και το sygic που το εχω στην κάρτα μνήμης?Και τι άλλο θα χάσω ξέρει κανείς? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts