Jump to content

qazeroti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by qazeroti

  1. Ηθελα να αναφερω και το δικο μου συμβαν και εννοειτε πως δεν θελω να ερθω σε αντιθεση με τα λογια του φιλου. Πηγα και εγω το κινητο γιατι δεν ανοιγε και επειτα απο εντος 4-5 εργασιμες μερες μου ειπανε οτι θα χρειαστει πλακετα. Οκ ειπα και ξεκινησα να περιμενω. Μετα απο 7 εργασιμες μερες με επιασαν τα διαολια (μια και ημουνα ανυπομονος) και τους ξανακαλεσα οπου και μου ειπανε πως μπορω να μιλησω απευθειας με Αθηνα για να δω σε τι σταδιο ειναι ολη η φαση. Μιλωντας με Αθηνα μου εξηγουν οτι εντος ημερων περιμενουν πλακετες οπως επισης μου ζητησαν και συγνωμη για ολη την ταλαιπωρια. Τελικα εντος 2 εργασιμων ημερων ηρθε η πλακετα Θεσσαλονικη οπου τα παιδια την τοποθετησανε αυθημερον και στις 11:00 ητανε ετοιμο. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα σε ολο το συμβαν οπως επισης ειχα πληρη ενημερωση καθε φορα που επαιρνα τηλεφωνο σε τι σταδιο βρισκεται η συσκευη. Σε αντιθεση με ενα Samsung που ειχα παλια (2 χρονια πισω) επαθε προβλημα η καλωδιοταινια της οθονη και το στειλαμε Αθηνα (εντος εγγυησης) πηρε περιπου 1 1/2+ μηνα και δεν μπορουσα να βρω καποιον να μου πει γιατι καθυστερει τοσο πολυ.
  2. οχι... εχει τις εξης επιλογες: bootloader reboot reboot bootloader power down
  3. Οσο αφορα για την 2.29 και εγω το σκεφτηκα και ξαναπροσπαθησα χωρις μελλον. Απο τον bootloader πως κανω system restore??
  4. BRAVO PVT4 SHIP S-ON HBOOT-0.93.0001 MICROP-051d TOUCH PANEL-SYNT0101 RADIO-5.11.05.27 Aug 10 2010, 17:52:18
  5. Το δοκιμασα και χωρις την καρτα και τιποτα. Το εχω root και περασμενο πανω την Rcmix s V2.0. Το εχω ετσι κανα 15ημερο+. Προχθες θελησα να βαλω μια αλλη Rom και αφου την εβαλα και δεν μου αρεσε, μεσα σε μια μερα εκανα Nand restore για να το επαναφερω οπως ητανε πριν αλλαξω την Rom. Αφου ξεκινησε κανονικα η Rom και ολα μια χαρα, εκανα ενα Normal Restart για να συγχρονισει τις επαφες με το facebook. Επειτα το κινητο ξεκινησε και κολλησε στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο HTC και εκανε bootloop καθε 30δευτερολεπτα. Βγαζω μπαταρια - βαζω μπαταρια, κραταω το Vol down και το Power και μπαινει bootloader. Επειτα επιλεγω το recovery και ξανακολλαει στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο HTC, με την διαφορα εδω δεν κανει ουτε bootloop(δηλ μενει σταθερη οθονη). Μετα περασα την original rom μεσω του FastBoot και αυτον τον οδηγο αλλα παλι τζιφος... Λετε να εγινε μεγαλη μ@@@@κια?? Δεν ξερω τι αλλο να κανω.....
  6. Ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο λεω ειναι οτι το κινητο μπορει να μπει μονο σε Bootloader. Μετα μολις επιλεγω το Recovery το κινητο κολαει στην οθονη με το λογοτυπο της HTC.
  7. Μολις περασα αυτο και δεν κανει τιποτα το διαφορετικο. Παντως οταν τελειωσε το setup αναφερε οτι ολα πηγανε καλα. Το κινητο εξακολουθει να μπορει να μπει μονο σε Bootloader. Δοκιμασα και τους συνδιασμους με τα πληκτρα αλλα τζιφος.
  8. Αυτο ειναι το προβλημα....οτι δεν με αφηνει να μπω σε recovery. Μπορω να φλασαρω ρομ σε FastBoot?? Ευχαριστω για την απαντηση!!
  9. Καλημερα! Εχω προβλημα με την εκκινηση του κινητο μου. Επειτα απο μια επαννεκινηση του κινητου δεν μπορει να ξεκινησει. Μενει στην αρχικη οθονη με το λογοτυπο της HTC και ανα 1 λεπτο το πολυ κανει bootloop. Το κακο ειναι οτι δεν με αφηνει να μπω σε recovery. Ανοιγει το μενου του Bootloader αλλα οταν διαλεγω recovery με πεταει στην οθονη με το σημα HTC και εκει δεν κανει τιποτα, μενει σταθερη η εικονα χωρις καμια αλλαγη. Εχει κανει καμια ιδεα τι μπορει να εχει συμβει? Υ.Γ.Ελπιζω να το εχω βαλει στην σωστη ενοτητα.
  10. Αν καταλαβα καλα ειναι Read 10Mb/s και Write 5Mb/s σωστα?? Εγω την μεγαλη διαφορα την ειδα οταν αλλαξα απο την class 4 που ειχε μαμα το κινητο με την class 6 που ειχα απο το προηγουμενο HTC που ειχα. Με την Class 10 εχουν μηδενιστει οποιαδηποτε λαγκαρισματα ή ψευτοκολληματα εκανε το κινητο. Βασικα σε ενα σημειο που το ειχα παρατηρησει ηταν στο "ρυθμισεις/εφαρμογες/διαχειριση εφαρμογων/" οπου διαβαζει ΑΜΕΣΩΣ ολες τις εφορμογες.
  11. Βασικα αν εχει γινει root το κινητο σου θα μπορεις να εχεις προσβαση στο root της συσκευης σου με διαφορα προγραμματα. Τα οποια προγραμματα τα δινει δικαιωματα η εφορμογη "superuser". Καλα το ειπες, θα ακολουθησεις τον οδηγο ''Πως εγκαθιστούμε μια custom rom στη συσκευή'' και δεν ειναι αναγκαστικο να εισαι s-off για να βαλεις μια custom rom. Απο τις rom θα κατεβασεις την RCMixS_v1.8_A2SD+_BravoHboot.zip.
  12. Λοιπον ασχοληθηκα με το AΤΤΟ οπου και τεσταρα 3 μνημες που εχω: 16GB Imation Class10 Read: 18,4MBps και Write: 10,6MBps 4GB Transcend Class6 Read: 17,6MBps και Write: 8MBps 4GB Sandisk Class4 Read: 10,2MBps και Write: 6MBps Ανεβασα και τα αποτελεσματα οπως τα αποθηκευσα: https://rapidshare.com/files/4169166704/Bench_microSD_Cards.rar Το προγραμμα ειναι free.
  13. Αν εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις θα χαρω να το δοκιμασω. Δεν το εψαξα κ πολυ να σου πω την αληθεια με τα τεστ.
  14. Ειμαι κατοχος απο την Παρασκευη μιας καρτας 16gb class10 της IMATION απο το eBay για 27€. Την καρτα την δοκιμασα πριν την βαλω στο κινητο οπου και εκανα εγγραφη προς την καρτα (δηλ. Write) με 12MBps περιπου και για να γραψω απο την καρτα (δηλ. Read) με 15+ΜΒps περιπου. Το ιδιο τεστ το δοκιμασα και με αλλη καρτα που ειχα 4gb class6 της Transcend οπου οι τιμες που πηρα ηταν οι εξης: Write 7MBps και Read 10MBps. Τις τιμες τις πηρα απο Windows 7 οπου οταν κανεις αντιγραφη, στις λεπτομερειες σου δινει στοιχεια μεταφορας. Τωρα οσο αφορα την εφαρμογη της ταχυτητας πανω στο κινητο δεν μπορω να την ελεγξω. (ή μπορω???) Βασικα τωρα εχω την InsertCoin 1.0.5 οπου εχει A2SD+ χωρις το παραμικρο λαγκαρισμα. Βασικα να τονισω οτι δεν ειχα θεμα ουτε και με την 4gb class6. Σε μια φαση πειραματων εβαλα στην συγκεκριμενη rom script data2EXT οπου και δεν εδειξε (στον λιγο χρονο που το ειχα πριν ξαναφλασαρω) καποιο κολλημα. Επισης πηρα και μια βαση για το αυτοκινητο (βεντουζα) την οποια θα ελεγα οτι εχει πολυ καλη εφαρμογη και κρατημα του κινητου, ειδικα αν υποθεσουμε οτι την πηρα 2,5€ μαζι με τα μεταφορικα. Η καρτα: http://cgi.ebay.com/Imation-16GB-16G-Micro-SD-SDHC-Card-SD-Adapter-Class-10-/250800649492?pt=PDA_Accessories&hash=item3a64e23514#ht_1614wt_1139 Η Βαση: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320674428679&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Τα λινκ ειναι προς διευκόλυνση, ουδεμια περιπτωση για διαφημηση ή για οποιοδηποτε προωθητικο λογο.
  15. Μολις εβαλα την IC 1.0.4 και δεν κλεινει το κινητο ποτε. Κανει οπως και πριν... Fast Boot. Γμτ#@$%$ :angry: Κανω κατι λαθος??
  16. Ετσι ακριβως. Και εγω απο το rom manager μπαινω. Γνωριζεις που θα βρω καποιο down animation για να το αλλαξω?? Να φανταστω οτι φλασαρεις καποιο .zip σωστα? Ευχαριστω.
  17. Βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχω αυπνιες....χαχα Λοιπον εχω 1gb ΕΧΤ4. Δοκιμαζω τωρα με 2 partition. Ενα ΕΧΤ4:1024MB και ενα EXT4:341MB (οπως ελεγε στο ποστ, το 1/3 του βασικου EXT4) αλλα δεν μου το δεχεται. Μου βγαζει error στο ξεκινημα του sense και μου ζηταει "force close". Τωρα ξαναπροσπαθω να το κανω παλι με ενα partition (1GB). Με την RCmix S οπως σου ειπα, μου κολλησε. Βασικα δεν το ξαναπροσπαθησα δευτερη φορα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν το δεχεται. Οσο αφορα το κλεισιμο εχεις δικιο, δεν μπορω να μπω recovery. Βασικα το κινητο δεν μπορει να κλεισει.
  18. Εκανα δοκιμη να φλασαρω το flashable_data2ext.zip επειτα απο την insertcoin 1.0.3 οπου και το δεχθηκε κανονικα. Τωρα αναφερει 800MB στην εσωτερικη μνημη. Απο σταθεροτητα και ταχυτητα δεν ξερω ακομα, ο χρονος θα δειξει. Απλα θελω να δω αν κανει δουλεια (οπως αναφερα και σε παλιοτερο ποστ) η νεα microSD οπου ειναι C10. Προσπαθησα το ιδιο κ με την RCMix S v1.6.2 οπου μου κολλησε στην αρχικη οθονη οπου γραφει "HTC". Το αφησα περιπου 20-25λεπτα και μετα το εκλεισα διοτι φανταζομαι οτι κολλησε.
  19. Καλησπερα φιλε μου, εγω εχθες παρελαβα την νεα μου καρτα απο ebay 16gb Class 10 οπου και την δοκιμασα αμεσως με την insert coin stable 1.0.3. Ειχα για λιγο καιρο με την παλια καρτα μεχρι και την v27 οπου ειχα πολλα κολληματα με το κινητο. Οπως δεν ξεκινουσανε οι Χαρτες και αναγκαστηκα να περασω ξανα την εφορμογη, λαγκαρισματα στο δαχτυλιδι διοτι ηθελα να εχει και τα shorcuts στο lockscreen. Σε γενικες γραμμες πολυ fancy rom και ισως και για το τιποτα.(εννοειτε ειναι προσωπικη γνωμη) Τωρα οσο αφορα την stable εκδοση της rom ειναι πολυ γρηγορη και πολυ σταθερη.(οσο μπορει κανεις να το πει αυτο λειτουργωντας την για ενα 24ωρο) Οσο αφορα την μνημη δεν την βλεπει ενιαία 1gb στην internal αλλα μεταφερει μερος της εφαρμογης στο EXT4 που εχεις διμιουργησει.
  20. @magician Επειδη ειμαι καπως νεος στον χωρο του android, τι σημαινει overglow animation??
  21. Σε insertcoin v26 που το δοκιμασα και εγω δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα επισης και τα αλλα δυο lock screen που εχουν ανεβασει. Αυτα με το φωτο αλμπουμ και με το ρολοι. Καλυτερο ειναι αυτο με τον καιρο. Για οσους δεν γνωριζουν, η αλλαγη γινεται απο την επιλογη που εχει για τα lockscreen μεσα απο το μενου προσαρμογη. Καθε φορα που αλλαζετε lockscreen χρειαζεται παραπανω χρονος απο μια αλλαγη ταπετσαριας. (για οσους ανησυχησουν οτι επαθε καποιο προβλημα το κινητο) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13789403&postcount=7019
×
×
  • Create New...