klaount Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Μιση ώρα το παλεύω να βρω τι φταίει. Έχω συγχρονίσει gmail,skype,twitter και το facebook δεν συγχρόνιζε με τίποτα. Πέντε λεπτά να αργούσες ακόμα να το πεις μπορεί και να το έσπαγα. Καλά δε χρειάστηκε wipe αφού από στοκ πήγες στον zte; Σου δουλεύει κανονικά ο dialer και τα contacts; Επειδή σε τέτοια μετάβαση λένε να κάνεις οπωσδήποτε wipe. Εμένα με βολεύει ο Zte dialer λοιπόν..! Αν θες μπορείς να βάλεις το ίδιο addon με την RSL3 για aosp contacts, τώρα αν θες να έχεις και τους 2 δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις...! δεν ξέρω καν αν γίνεται..! Ξέρει κάποιος πως γίνεται με τον Zte dialer όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό να σου βγάζει τις επαφές του τηλεφώνου μόνο? (να μην εμφανίζει τις επαφές από sim δλδ) Πάτα menu στις επαφές και αποεπέλεξε τα sim contacts. Το καλύτερο είναι να σβήσεις τελείως τη sim γιατί τα κάνει μπάχαλο σε εφαρμογές sms (go sms handcent κλπ σου δείχνουν ντε και καλά τις sim επαφές) αλλά και στο sync με το gmail. Edited April 1, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 και πως σβήνω την sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλά δε χρειάστηκε wipe αφού από στοκ πήγες στον zte; Σου δουλεύει κανονικά ο dialer και τα contacts; Επειδή σε τέτοια μετάβαση λένε να κάνεις οπωσδήποτε wipe. Ναι δούλεψε μονο την πρώτη φορα crashare. Τώρα για ποσο καιρό θα δούλευε ακόμα δεν ξέρω γιατί πέρασα το add on stock από την SS3 για να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή απο το μαρκετ που να κάνει το blade webcam, αλλά να λειτουργεί μέσω USB?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 και πως σβήνω την sim? Διαλεξε να δειχνει σαν επαφες μονο αυτες της SIM. Mετα επελεξε τις ολες και διεγραψε τις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 οταν πηγαινω επαφες διαλεγω μια επαφη και μετα menu και επιλεγω κοινη χρηση δεν μου εμφανιζει επιλογη για bluetooth ουτε για sms πως μπορω να τα κανω να εμφανιζοντε? εχω τη stock rom της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 και πως σβήνω την sim? contacts2sim app Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 contacts2sim app Ειναι contact2sim χωρις το s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 HW UI is on but "Extra settings" can turn it off (no need for an addon), other addons are not changed so use RLS3 versions.τι σημαινει αυτο? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 HW UI is on but "Extra settings" can turn it off (no need for an addon), other addons are not changed so use RLS3 versions.τι σημαινει αυτο? Στην rls3 για hardware acceleration αν ήθελες έβαζες αυτό :Swedish_Spring_RLS3_hw_ui.zip , αν δεν ήθελες, δεν το περνούσες. Στην rls4 το hardware acceleration είναι ήδη μέσα στην rom και είναι ενεργοποιημένο αλλά υπάρχει η επιλογή να το κλείνεις με το app extra settings στο app drawer. Τα άλλα add ons της rls3 ,Swedish_Spring_RLS3_blueish_kbd.zip ,Swedish_Spring_RLS3_aosp_contacts.zip,Swedish_Spring_RLS3_deskclock.zip αν τα θέλεις τα περνάς στην rls4. Είναι συμβατά με rls4 δηλαδή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ωραίο το Extra settings, επιτέλους έχουμε και quick reboot+reboot into recovery! Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Δεν μπορώ να σβήσω τις επαφές από την sim. Τις επιλέγω όλες, πατάω διαγραφή, και μου τις ξαναεμφανίζει! Μου βγάζει ένα μήνυμα "delete sim card information error!" καμιά ιδέα? p.s. ούτε με contact2sim τις διαγράφει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Δεν μπορώ να σβήσω τις επαφές από την sim. Τις επιλέγω όλες, πατάω διαγραφή, και μου τις ξαναεμφανίζει! Μου βγάζει ένα μήνυμα "delete sim card information error!" καμιά ιδέα? p.s. ούτε με contact2sim τις διαγράφει..! Βαλε την sim σε αλλο κινητο και σβηστες.Κι εγω ετσι εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μπορει καποιος να μου πει ποια απο τις 2 rls4 να βαλω; αυτη MD5: ABDEBA7124419F6E7339829B04BC218C ή αυτη MD5: 4746588B4291C024CA4DB84FD5BAACCF ;εχω απο τα πρωτα blade και οχι απο αυτα που δυσκολευτηκαν πολλα παιδια να το αλλαξουν το boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μπορει καποιος να μου πει ποια απο τις 2 rls4 να βαλω; αυτη MD5: ABDEBA7124419F6E7339829B04BC218C ή αυτη MD5: 4746588B4291C024CA4DB84FD5BAACCF ;εχω απο τα πρωτα blade και οχι απο αυτα που δυσκολευτηκαν πολλα παιδια να το αλλαξουν το boot. αυτή MD5: 4746588B4291C024CA4DB84FD5BAACCF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ρε παιδιά με αυτό http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/336102/official-2-2-upgrade-for-swedish-comviq-and-teliasonera-phones/ τι παίχτηκε ? Αφου οι SS RLS2-3-4 βασίζονται πάνω στις official 2.2, τοτε γιατί γίνεται ντόρος στο πιο πάνω θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ρε παιδιά με αυτό http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/336102/official-2-2-upgrade-for-swedish-comviq-and-teliasonera-phones/ τι παίχτηκε ? Αφου οι SS RLS2-3-4 βασίζονται πάνω στις official 2.2, τοτε γιατί γίνεται ντόρος στο πιο πάνω θέμα ? Απο οτι κατάλαβα για να μετατρέπουμε τα Gen1 σε Gen2 και αντιστροφα? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Swedish_Spring_RLS3_aosp_contacts.zip,Swedish_Spring_RLS3_d eskclock.zip αυτα τι ειναι? την εβαλα χτες την SS4 και εχω ολη μερα αν οιχτο μπλε δοντι και η μπαταρια δε λεει να πεσει.μπραβο. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Απο οτι κατάλαβα για να μετατρέπουμε τα Gen1 σε Gen2 και αντιστροφα? Ακριβώς γι' αυτό. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Έχει βρει κανείς κάποια καλύτερη βάση για αυτοκίνητο ή να πάρω αυτήν εδώ που είχε προταθεί παλιότερα; Στα Jumbo με περίπου €3,5 μόνο, την έχω βάλει στο κάρο και είναι άψογη!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Χθες είπα να ασχοληθώ λίγο με το Blade που το είχα αφήσει στην άκρη. Αρχικά προσπάθησα να αναβαθμίσω το Clockworkmod από την 2.5 στην 3.Χ χωρίς επιτυχία και μετά διάβασα για το ROM Manager στο Android Market. Αφού το εγκατέστησα, κατάφερα μέσα από το Android να κάνω update το Clockworkmod (!!), να πάρω backup την υπάρχουσα 2.2 ROM και και μετά να περάσω την Swedish Spring RLS3 Re-spin από την κάρτα SD και πάντα μέσα από το Android, που ουσιαστικά είναι η SS RLS3 με κάποια καλούδια επιπλέον (π.χ. hw acceleration enabled, circular battery meter κλπ). Προς το παρόν το κινητό πηγαίνει μια χαρά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με κάτι (π.χ. wifi, bluetooth, σήμα κινητού). Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από άλλες ROM, οπότε δεν μπορώ να τη συγκρίνω αλλά είμαι ευχαριστημένος. Επιπλέον, δεν χρειάστηκε να ψάξω λύση για backup/restore αφού είναι 2η συσκευή και δεν αποθηκεύω τίποτα εκεί... :) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 εγώ έχω πάρει αυτά και είμαι αρκετά ικανοποιημένος... στη θήκη όμως στις κάτω γωνίες έχω βάλει ταινία διπλής όψης για να ψηλώσει λίγο να κρατάει καλά το blade... http://www.netimes.com/shop/dpl-universal-antivibration-car-mount-p-2652.html?cPath=80_753 http://www.netimes.com/shop/dpl-smartphone-holder-for-htc-desire-g7-a8181-google-nexus-one-p-2774.html?cPath=80_753 Στα Jumbo με περίπου €3,5 μόνο, την έχω βάλει στο κάρο και είναι άψογη!!! :) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά μετά από λίγο διάβασμα σε ένα σχετικό thread στο modaco κατέληξα στο CR-115 της nokia :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Παιδιά απίστευτος launcher , και πάει σφαίρα στο blade http://goo.gl/vfF2v Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 το δοκιμασες? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 περασα τη ss3 και μου βγαίνει αυτο το μήνυμα android.process.acore τη είναι ξέρει κάνεις ευχαριστώ Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts