Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ποιός ντόρος; Ο ντόρος έγινε όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κινητό που το san francisco είχε amoled και 512 mb ram (δεν ήταν τότε γνωστό ότι μπορείς να ξεκλειδώσεις και το blade).
Σαφώς και συνεχίζεται ο ντόρος, αφού πρόκειται για μια πολύ φτηνή η Android συσκευή που έχει τεράστια ζήτηση και έλλειψη σε όλες τις χώρες.

Όσο για την Amoled, είναι πολλοί αυτοί που δεν την προτιμούν στη συγκεκριμένη υλοποίηση. Είναι PenTile Matrix Amoled που δίνει πραγματική ανάλυση 392x653 κι όχι 480x800 όπως η TFT, με συνέπεια να μην έχει την ίδια ευκρίνεια με την TFT. Αν λοιπόν χρησιμοποιείς το κινητό κυρίως για να διαβάζεις κείμενο (όπως οι περισσότεροι -browsing, SMS, mail κλπ.) η TFT είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Αν θέλεις το κινητό για να να βλέπεις κυρίως φωτογραφίες και βίντεο (πράγμα που το κάνουν λίγοι ως κύρια χρήση του κινητού) τότε η Amoled είναι καλύτερη αφού έχει πιο ζωντανά χρώματα και καταπληκτικό μαύρο.

Καλημέρα,

Πήρα κι εγώ το Blade και έχω την Jellyfish αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το bluetooth το οποίο για να ακούγεται καλά πρέπει η απόσταση μεταξύ headset και τηλεφώνου να είναι μερικά εκατοστα... αλλά και η εμβέλεια του wifi δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιητική (σχεδόν δίπλα στο router και δεν έδειχνε πλήρες σήμα)

Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής?

Σχετικά με το πολύ ασθενές σήμα του WiFi είναι πιθανό να είναι πρόβλημα με τις επαφές. Πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα που λύθηκε με αντικατάσταση του κινητού. Ο πιο απλός τρόπος να επιβεβαιώσεις ότι είναι πρόβλημα του Blade κι όχι του router, είναι να ελέγξεις στο ίδιο σημείο, τι σήμα δείχνουν άλλα WiFi κινητά.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες κοίταξε στα παρακάτω και στα links που υπάρχουν εκεί:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3473961#post3473961

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3478306#post3478306

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ σου συνιστώ να αφήσεις το κινητό έξω, να μπεις μέσα και να γυρίσεις να το πάρεις μετά από κάνα μεσάωρο...

Sent from my ZTE Blade using Tapatalk

καλημέρα! Σήμερα βρήκα λιακάδα πήρα και το φραπόγαλο ανα χείρας και άραξα στο μπαλκόνι. Με φουλ υποβοήθηση σε περίπου 10λεπτά κλείδωσε! Μετά έκλεισα τις όποιες βοήθειες και άφησα μόνο δορυφόρο και κλείδωσε τσακ μπαμ. Τελικά όντως σωστά ειπώθηκε ότι την 1η φορά θέλει κόπο. Θα δοκιμάσω κ αργότερα αλλά ελπίζω να έστρωσε!

Ευχαριστώ

καλημέρα! Σήμερα βρήκα λιακάδα πήρα και το φραπόγαλο ανα χείρας και άραξα στο μπαλκόνι. Με φουλ υποβοήθηση σε περίπου 10λεπτά κλείδωσε! Μετά έκλεισα τις όποιες βοήθειες και άφησα μόνο δορυφόρο και κλείδωσε τσακ μπαμ. Τελικά όντως σωστά ειπώθηκε ότι την 1η φορά θέλει κόπο. Θα δοκιμάσω κ αργότερα αλλά ελπίζω να έστρωσε!

Ευχαριστώ

Την πρωτη φορα παντα αργει σε ολους μεχρι να βρει δορυφορους.Την επομενη φορα στο ιδιο σημειο θα κλειδωσει αμεσως.Αν ομως εισαι π.χ. Αθηνα και το κλεισεις,και μετα μετα πας Θεσσαλονικη και το ξανανοιξεις επειδη δεν θα εισαι στο ιδιο σημειο θα ψαξει αλλους δορυφορους.Θα αργησει και παλι αλλα οχι σαν την πρωτη φορα.Επισης στο αμαξι εν κινησει παλι δυσκολευεται να βρει δορυφορους.

Έχω ξεχάσει να το πω, το δικό μου Blade, αγορασμένο από Αρμάο, ΔΕΝ βλέπει τα επιπλέον 256ΜΒ μνήμης, παρ’όλο που ακολούθησα κατά βήμα τον οδηγό στο Modaco. Σημειωτέον ότι δεν κόλλησε πουθενά, όλη η ιστορία έγινε μέσα σε 10′….

Από την άλλη όμως, με την Modaco R12 έβαλα ένα από τα Apps2SD του Market και βλέπω τα 8GB της κάρτας, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά……

Για να δούμε τη 2.2 τι θα κάνει...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καμιά πληροφορία από wind για το πότε θα έχουμε επίσημη 2.2 υπάρχει?

Αλήθεια γιατί καθυστερούν τόσο? Τόσο δύσκολο είναι? Οι ανεπίσημες πως κυκλοφορούν τόσο καιρό?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Administrators
Καμιά πληροφορία από wind για το πότε θα έχουμε επίσημη 2.2 υπάρχει?

Γιατί... η wind θα φέρει την 2.2;

Modpic.gif

Έχω ξεχάσει να το πω, το δικό μου Blade, αγορασμένο από Αρμάο, ΔΕΝ βλέπει τα επιπλέον 256ΜΒ μνήμης, παρ’όλο που ακολούθησα κατά βήμα τον οδηγό στο Modaco. Σημειωτέον ότι δεν κόλλησε πουθενά, όλη η ιστορία έγινε μέσα σε 10′….

Από την άλλη όμως, με την Modaco R12 έβαλα ένα από τα Apps2SD του Market και βλέπω τα 8GB της κάρτας, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά……

Για να δούμε τη 2.2 τι θα κάνει...

Προφανώς και συ όπως και πολλοί άλλοι τη πάτησες και αντί για το μέγεθος της Ram βλέπεις τη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου. Για να δεις τη μνήμη Ram που διαθέτει τώρα το blade σου πήγαινε στην εφαρμογή Διαχείρηση εργασιών στην καρτέλα "Πηγή πληροφοριών".

Αν η τίμή στην Συνολική Μνήμη Συστήματος είναι 410 με 420 M τότε το Blade σου έχεις ξεκλειδωμένα τα 512ram.

Edited by kandilak

Προφανώς και συ όπως και πολύ άλλοι τη πάτησες και αντί για το μέγεθος της Ram βλέπεις τη χωρητικότητα της εσωτερικής μνήμης του τηλεφώνου. Για να δεις τη μνήμη Ram που διαθέτει τώρα το blade σου πήγαινε στην εφαρμογή Διαχείρηση εργασιών στην καρτέλα "Πηγή πληροφοριών".

Αν η τίμή στην Συνολική Μνήμη Συστήματος είναι 410 με 420 M τότε το Blade σου έχεις ξεκλειδωμένα τα 512ram.

Την πάτησα σαν noob :O

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλημέρα,

Πήρα κι εγώ το Blade και έχω την Jellyfish αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το bluetooth το οποίο για να ακούγεται καλά πρέπει η απόσταση μεταξύ headset και τηλεφώνου να είναι μερικά εκατοστα... αλλά και η εμβέλεια του wifi δεν μπορώ να πω ότι είναι ικανοποιητική (σχεδόν δίπλα στο router και δεν έδειχνε πλήρες σήμα)

Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα ή μπορεί να είναι πρόβλημα της συσκευής?

Οι δοκιμές σου έγιναν με ταυτόχρονη χρήση WIFI και Bluetooth? Αν ναι δοκίμασε με ενεργοποιημένο το ένα από τα δύο σε κάθε περίπτωση. Έχει ξαναειπωθεί ότι η ταυτόχρονη χρήση WIFI και Bluetooth στο blade πιθανόν να είναι προβληματική. Μπορεί όμως να είναι και θέμα rom. Δοκίμασε με κάποια άλλη rom.

Edited by kandilak

τελευταία έχω ένα πρόβλημα με τα widgets.Καμιά φορά κολλάνε και βγαινουν ξανά μόνο με reboot. Έχω adw homescreen - flb r10b - cpu 729MHz stable (8 mins stress - λογίκα πάει και άλλο δεν έχω δoκιμάσει :P) Edited by johnko1

τελευταία έχω ένα πρόβλημα με τα widgets.Καμιά φορά κολλάνε και βγαινουν ξανά μόνο με reboot. Έχω adw homescreen - flb r10b - cpu 729MHz stable (8 mins stress - λογίκα πάει και άλλο δεν έχω δικιμάσει :P)

Έχεις δηλαδή ένα κάρο customizations, και τσίτα γκάζια τον cpu (8 min δεν είναι stress btw, τι αστεία είναι αυτά; :p) και ρωτάς γιατί κολλάνε τα widgets; :p

Έχεις δηλαδή ένα κάρο customizations, και τσίτα γκάζια τον cpu (8 min δεν είναι stress btw, τι αστεία είναι αυτά; :p) και ρωτάς γιατί κολλάνε τα widgets; :p

κοίτα απ'οτι είδα το stress test με το setcpu 4 λεπτά είναι αρκετά..Τώρα για ta widgets μπορεί να φταίει to adw. Το θέμα είνα αν φταίει ο launcher από μόνος του ή είναι θέμα των ρυθμίσεων του adw

κοίτα απ'οτι είδα το stress test με το setcpu 4 λεπτά είναι αρκετά..Τώρα για ta widgets μπορεί να φταίει to adw. Το θέμα είνα αν φταίει ο launcher από μόνος του ή είναι θέμα των ρυθμίσεων του adw

Μήπως τα έχεις εγκαταστήσει στην sd; Αν ναι μπορεί να φταίει και αυτό.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μήπως τα έχεις εγκαταστήσει στην sd; Αν ναι μπορεί να φταίει και αυτό.

το ειχα προσεξει και γι'αυτο τα widgets ειναι στη μνήμη του τηλεφώνου..Αυτό το προβλημα το πάθαινα μετά την σύνδεση με τον υπολογιστή.

Ασχετο αλλά είμαι καλά στα 729? γιατί εκανα τεστ στα 744 (12λεπτο) και πάει μια χαρα...

το ειχα προσεξει και γι'αυτο τα widgets ειναι στη μνήμη του τηλεφώνου..Αυτό το προβλημα το πάθαινα μετά την σύνδεση με τον υπολογιστή.

Ασχετο αλλά είμαι καλά στα 729? γιατί εκανα τεστ στα 744 (12λεπτο) και πάει μια χαρα...

Άστο στα 744 (jesus! :p) και άμα δεν φάει κάνα κόλλημα μέσα στην μέρα είσαι οκ.Άμα κολλήσει όμως κάνε επανεκκίνηση και ρίξτο ένα σκαλί (στα 729 δηλαδή), και επανέλαβε μέχρι να βρεις μια συχνότητα που δεν θα κολλάει ποτέ.

Τι να πουμε και εμείς με τα 672Mhz.... :p

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω?
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γιατί... η wind θα φέρει την 2.2;

Είναι ερώτηση?

Είχα ακούσει ότι μόνο σε καταστήματα wind θα γίνεται αναβάθμιση, δηδαδή δεν θα την δώσουν κάπου online. Φυσικά μετά από κάποιο διάστημα θα βγει και online με άλλο τρόπο.

Άρα όταν βγει θα την φέρει η wind. Εκτός κι αν δεν είναι έτσι οπότε διαφώτισέ μας αν ξέρεις.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά θέλω να ρωτήσω κατι. Διάβασα ότι έχει 1,35 Sar. Τι γνωρίζετε πάνω σε αυτό, και βασικά τι είναι το Sar?

Specific Absorption Rate (SAR)

Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is

designed not to exceed the limits for exposure to radio waves

recommended by international guidelines. These guidelines

were developed by the independent scientific organization

ICNIRP and include safety margins designed to assure the

protection of all persons, regardless of age and health.

The guidelines use a unit of measurement known as Specific

Absorption Rate, or SAR. The SAR limit for mobile devices is

2 W/kg and the highest SAR value for this device when

tested at the ear was 1.35 W/kg*. As mobile devices offer a

range of functions, they can be used in other positions, suchas on the body as described in this user guide**.

As SAR is measured utilizing the device's highest transmitting

power, the actual SAR of this device while operating is

typically below that indicated above. This is due to

automatic changes to the power level of the device to

ensure it only uses the minimum power required to

communicate with the network.

* The tests are carried out in accordance with IEC standard

PT62209-1.

** Please see body worn operation.

Specific Absorption Rate (SAR)

Your mobile device is a radio transmitter and receiver. It is

designed not to exceed the limits for exposure to radio waves

recommended by international guidelines. These guidelines

were developed by the independent scientific organization

ICNIRP and include safety margins designed to assure the

protection of all persons, regardless of age and health.

The guidelines use a unit of measurement known as Specific

Absorption Rate, or SAR. The SAR limit for mobile devices is

2 W/kg and the highest SAR value for this device when

tested at the ear was 1.35 W/kg*. As mobile devices offer a

range of functions, they can be used in other positions, suchas on the body as described in this user guide**.

As SAR is measured utilizing the device's highest transmitting

power, the actual SAR of this device while operating is

typically below that indicated above. This is due to

automatic changes to the power level of the device to

ensure it only uses the minimum power required to

communicate with the network.

* The tests are carried out in accordance with IEC standard

PT62209-1.

** Please see body worn operation.

Δηλαδή το zte bλade δουλεύει στο όριο? τα άλλα κινητά που δουλεύουν περίπου , ξέρουμε?

Δηλαδή το zte bλade δουλεύει στο όριο? τα άλλα κινητά που δουλεύουν περίπου , ξέρουμε?

Μάλλον δεν διάβασες καλά....

The SAR limit for mobile devices is 2 W/kg and the highest SAR value for this device when tested at the ear was 1.35 W/kg.

Παιδιά μην τρελαίνεστε με το SAR....

Όσοι το έχετε τόσο μεγάλη έγνοια, να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε handsfree ή αγοράστε ένα BT Handsfree. ;)

Μάλλον δεν διάβασες καλά....

Παιδιά μην τρελαίνεστε με το SAR....

Όσοι το έχετε τόσο μεγάλη έγνοια, να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε handsfree ή αγοράστε ένα BT Handsfree. ;)

Sorry από την βιασύνη μου δεν το είδα. Ευχαριστώ.

Αλλά και πάλι με το hands free πολλά ακούγονται..

ps. Μου φαίνεται αφορμή ψάχνω να μην το πάρω.:lol:Ευχαριστημένοι όσοι το έχετε? Είμαι μερικά βήματα πριν την αγορά του.

ps. Μου φαίνεται αφορμή ψάχνω να μην το πάρω.:lol:Ευχαριστημένοι όσοι το έχετε? Είμαι μερικά βήματα πριν την αγορά του.

Και γω συνέχεια με handsfree το χρησιμοποιώ χάρην ευκολίας (αν μιλάς πάνω από 15-20 λεπτά, είναι πολύ κουραστικό να κρατάς την συσκευή-οποιαδήποτε-) αλλά και πάλι ποτέ δεν είχα θέμα με ακτινοβολίες κλπ....

Κάποια μέλη είχαν γράψει στο προηγούμενο θέμα ότι είχαν ταχυπαλμίες και άλλα τέτια "ωραία" όταν ερχόντουσαν σε επαφή με το Blade.Εγώ εμπειρικά έχω καταλήξει ότι είναι στον άνθρωπο.Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι και άλλοι είναι πιο αναίσθητοι! Εϊχα διαβάσει ένα άρθρο για έναν άνθρωπο (Άγγλο) που είχε αλλεργία στα wifi!!!! :wacko:

Για να κλείσω το offtopic, το κινητάκι "μαμεί και δέρνει" και είναι το απόλυτο value for money.Η συμβουλή μου;; Άν το βρεις, αγόρασε το άμεσα και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα σου αρέσει/βολέψει πούλα το στην ίδια τιμή που το αγόρασες.Σαν ζεστό ψωμί θα φύγει! :p

Έχοντας δει σχεδόν όλα τα κινητά μέχρι 250€, και έχοντας ήδη στην κατοχή μου 3 από δαύτα, θεωρώ ότι το Blade όχι απλά είναι το καλύτερο, αλλά "ακουμπάει" και κινητά της κατηγορίας 300€+.

Huawei, LG, Samsung, SE κλπ μέχρι 300€ απλά τα έχει για πρωινό. Μιλάω πάντα για specs και όχι αισθητική/κατασκευή, που είναι καθαρά υποκειμενικό ή θα πάρει καιρό να έχουμε ξεκάθαρη άποψη....

Περιμένω να δω τα Skate και X5 για πιο πλήρη εικόνα, αλλά αυτή τη στιγμή απλά δεν υπάρχει καλύτερη αγορά μέχρι τα 300€ (για να μην πω ακόμα σε σχέση με το Ace ή το Wildfire S)...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)