Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα και θα δοκιμάσω πρώτη την BladeMix με ICS Launcher. Θα ακολουθήσει CM, με περιθώριο δοκιμής της καθεμιάς 2 βδομάδες.

Τις αλλαγές στον launcher τις εννοείς για την CM υποθέτω;

Πριν κρίνεις την blademix καλό είναι να την δουλέψεις και με τον LauncherPro γιατί ο ICS Launcher είναι laggy και εμφανίζει συχνά FC's.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω σημαντικότερο πρόβλημα τώρα... Δες παραπάνω και αν ξέρεις πρότεινε λύση...

Είναι κάτι που φτιάχνεται.....με αλλαγή οθόνης......εγώ θα έπαιρνα καινούργιο!!!

Είναι κάτι που φτιάχνεται.....με αλλαγή οθόνης......εγώ θα έπαιρνα καινούργιο!!!

Πιέζοντας λίγο με την περιοχή που είναι χτυπημένο, κάτι έγινε και επανήλθε σε μεγάλο βαθμό η φωτεινότητα. Φαίνεται πως είναι σπασμένη η οθόνη αλλά για ένα μήνα περίπου θα αντέξει πιστεύω (ώσπου να φτιαχτεί-ελπίζω-το Ν900)

Άκυρο: ξανά τα ίδια... Κρίμα... Έχει μεγαλώσει το ράγισμα της οθόνης και πλέον μόνο με αντικατάσταση κάτι γίνεται. Θα πάρω την Δευτέρα στο τηλέφωνο της ΖΤΕ που βρήκα.

Edited by Nognir

@nene: Απ'ότι καταλαβαίνω, όταν έχεις απενεργοποιημένα τα mobile data, σου απενεργοποιεί όλα τα data, οπότε δεν σου δουλεύει ούτε το wifi... Δοκίμασε να κάνεις το εξής:

Πας ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης. Εκεί επέλεξε ένα σημείο πρόσβασης που είναι σίγουρο πως δεν σου δουλεύει γιατί δεν είναι στο πρόγραμμα κινητής σου, και μετά ενεργοποίησε τα mobile data. Θα δεις ότι τα δεδομένα δικτύου δεν θα λειτουργούν (αφού έχεις βάλει επίτηδες λάθος σημείο πρόσβασης), αλλά το wifi λογικά θα σου λειτουργεί κανονικά.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

@nene: Απ'ότι καταλαβαίνω, όταν έχεις απενεργοποιημένα τα mobile data, σου απενεργοποιεί όλα τα data, οπότε δεν σου δουλεύει ούτε το wifi... Δοκίμασε να κάνεις το εξής:

Πας ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης. Εκεί επέλεξε ένα σημείο πρόσβασης που είναι σίγουρο πως δεν σου δουλεύει γιατί δεν είναι στο πρόγραμμα κινητής σου, και μετά ενεργοποίησε τα mobile data. Θα δεις ότι τα δεδομένα δικτύου δεν θα λειτουργούν (αφού έχεις βάλει επίτηδες λάθος σημείο πρόσβασης), αλλά το wifi λογικά θα σου λειτουργεί κανονικά.

Εγώ γιατί κατάλαβα ότι είναι απλά το bug που κλείνει το wifi όταν μπει σε sleep mode και δεν επανασυνδέεται όταν το ξεκλειδώσει.:rolleyes:

edit: τώρα είδα ότι μιλάει για το carl , οπότε ότι και να κατάλαβα, μάλλον βιάστηκα!!!:X

Edited by kandilak

καλημέρα! η sd μνήμη του 1γιγα δε μου φτάνει κ θα θελα να παρω μεγαλυτερη. γίνεται χωρίς να χάσω ούτε ρυθμίσεις ούτε εφαρμογές? (στην καρτα έχω ήδη πολλες εφαρμογες)

κάνας χριστιανός? (και μη) :p

κάνας χριστιανός? (και μη) :p

Τίποτα δεν χάνεις. Θα κάνεις copy paste στο PC σου ότι έχει η sd τώρα και μετά copy paste στην καινούρια sd. Σιγουρέψου ότι το αντίγραφο είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Τίποτα δεν χάνεις. Θα κάνεις copy paste στο PC σου ότι έχει η sd τώρα και μετά copy paste στην καινούρια sd. Σιγουρέψου ότι το αντίγραφο είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος.

τσεκαρισμένο? γτ σχεδόν τα πάντα στην sd τα έχω (λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης). και κάτι τελ, έχω ακούσει πως δεν αναγνωρίζει όλες τις μάρκες καρτών (ασυμβατότητα). και μέχρι πόσα γίγα μέγιστο δέχεται, εγώ 4 σκέφτομαι να πάρω

τσεκαρισμένο? γτ σχεδόν τα πάντα στην sd τα έχω (λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης). και κάτι τελ, έχω ακούσει πως δεν αναγνωρίζει όλες τις μάρκες καρτών (ασυμβατότητα). και μέχρι πόσα γίγα μέγιστο δέχεται, εγώ 4 σκέφτομαι να πάρω

Το έχω κάνει χωρις προβλήματα. Για sd δες το θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292959 . Ας είναι καλά ο kogos που μας έχει φτιάξει πάμπολλες φορές.

Edit: Έβαλα την Moldovan Mile-High χθες και ακόμα στις δοκιμές είμαι, αλλά θέλω να αλλάξω το κίτρινο χρώμα στα μενού όταν πατάς κάποια επιλογή. Στο uot δεν είδα κάτι. Αν κάποιος ξέρει θα είμαι υπόχρεος.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το έχω κάνει χωρις προβλήματα. Για sd δες το θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292959 . Ας είναι καλά ο kogos που μας έχει φτιάξει πάμπολλες φορές.

εγώ να πω την αλήθεια είχα από ένα χαλασμένο νόκια μια 4γιγα που δεν λέει μάρκα, απλά νόκια λέει. και όντως με αντιγραφή επικόλληση δουλεύει κανονικά πάνω στο λεπίδι, αλλά τώρα με το λινκ που μου έδωσες με έβαλες σε σκέψεις. Δηλ ενδέχεται σε τυχαία στιγμή να κάνει πρόβλημα, αν κ προς το παρόν φαίνεται εντάξει?

εγώ να πω την αλήθεια είχα από ένα χαλασμένο νόκια μια 4γιγα που δεν λέει μάρκα, απλά νόκια λέει. και όντως με αντιγραφή επικόλληση δουλεύει κανονικά πάνω στο λεπίδι, αλλά τώρα με το λινκ που μου έδωσες με έβαλες σε σκέψεις. Δηλ ενδέχεται σε τυχαία στιγμή να κάνει πρόβλημα, αν κ προς το παρόν φαίνεται εντάξει?

Αν σου δουλεύει χωρίς πρόβλημα είσαι οκ.

Edit: Έβαλα την Moldovan Mile-High χθες και ακόμα στις δοκιμές είμαι, αλλά θέλω να αλλάξω το κίτρινο χρώμα στα μενού όταν πατάς κάποια επιλογή. Στο uot δεν είδα κάτι. Αν κάποιος ξέρει θα είμαι υπόχρεος.

Τελικά βρέθηκε τρόπος από τον TheManicGibbon στο modaco.

These highlight images are contained in framework-res.apk\drawable-hdpi and are named list_selector_background_something.png. There are a few of them and their names are based on the state of the highlight, such as longpress or pressed. You can simply create your own images of a colour you wish in a program such as Photoshop and replace the ones in framework-res.apk with your own before you flash it. It's not all simple though; these are 9-patch PNGs, which are a special type of PNG used in Android that allows images to "stretch" to cope with different resolutions. Making a PNG into a .9.PNG is a simple task once you have downloaded and installed the Android SDK. A complete guide can be found here.

So, to summarise:

1. Create your own coloured images of 76x76 pixels and save them as PNGs with appropriate names.

2. Use the Android SDK to convert these to "9-patch PNGs" with an extension .9.PNG.

3. Use your custom images to replace the yellow/orange ones in framework-res.apk.

4. Flash the new framework-res.apk.

Original post http://android.modaco.com/topic/347215-romgen1-2-3-moldovan-mile-high-mountain-pie-rls5-android-235/page__st__300

Edited by R_Bachman

για αναζήτηση και σύνδεση σε δίκτυα χρησιμοποιώ το "wifi manager 2.1.0". Υπάρχει τρόπος να βρω τον κωδικό που πληκτρολόγησα για να μπω σε ένα δίκτυο στο παρελθόν? τα αποθηκεύει σε κάποιο αρχείο log? και σε ποιο path?

για αναζήτηση και σύνδεση σε δίκτυα χρησιμοποιώ το "wifi manager 2.1.0". Υπάρχει τρόπος να βρω τον κωδικό που πληκτρολόγησα για να μπω σε ένα δίκτυο στο παρελθόν? τα αποθηκεύει σε κάποιο αρχείο log? και σε ποιο path?

https://market.android.com/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&feature=search_result θέλει root.

α νόμιζα θα χε κάνα log στο φάκελο εγκαταστασης. αλλά και αυτό κάνει τη δουλειά, απλα μη γεμίζω με άπειρες εφαρμογές το λεπίδι.

ευχαριστώ

Μέσω rom manager πατάω "backup current rom", ημ/νία, ok...

reboot... clockwrkmode (5.xxx) backup...

backing up boot image...

backing up recovery image...

backing up system...

κολλημένο στο 85% εδω κ μια ώρα... γράφει "cryptpw"

:confused: σας λέει κάτι αυτό; θεωρητικά όλα τα έχω κάνει ok, αλλά...

Καλό μήνα για όλους !

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που θα ρωτήσω κάτι το οποίο πρέπει να έχει απαντηθεί ήδη πολλές φορές, αλλά η πρόσβασή μου στο ίντερνετ είναι πολύ περιορισμένη.

Έχω το Blade μου με περασμένη την official 2.2 της WIND. Εγκατέστησα το z4root και έκανα permanent root, κατέβασα το ROM Manager, εγκατέστησα μέσα από αυτό το ClockWorkMod (τουλάχιστον έτσι νομίζω, γιατί μετά από reboot και με το Vol - πατημένο δεν μπαίνει πλέον σε ClockworkMod) και μέσω του ROM Manager κατέβασα την CM7.0.1 stable αλλά μόλις κάνει το reboot για να ξεκινήσει το backup της μαμάς ROM η οθόνη κολλάει στο πράσινο Android με το κόκκινο κουμπί αναμένο και δεν προχωράει η διαδιασία όση ώρα και αν περάσει. Αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία για να κάνει reboot.

Γιατί γίνεται αυτό? Γιατί δεν μπορώ να μπω στο Clockworkmod και πώς μπορώ τελικά να το εγκαταστήσω? Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο link/μήνυμα για να δω τη διαδικασία? Είχα φλασάρει το κινητό στο παρελθόν αρκετές φορές, οπότε έχω μια ιδέα αλλά αυτή τη φορά έχω κολλήσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που θα ρωτήσω κάτι το οποίο πρέπει να έχει απαντηθεί ήδη πολλές φορές, αλλά η πρόσβασή μου στο ίντερνετ είναι πολύ περιορισμένη.

Έχω το Blade μου με περασμένη την official 2.2 της WIND. Εγκατέστησα το z4root και έκανα permanent root, κατέβασα το ROM Manager, εγκατέστησα μέσα από αυτό το ClockWorkMod (τουλάχιστον έτσι νομίζω, γιατί μετά από reboot και με το Vol - πατημένο δεν μπαίνει πλέον σε ClockworkMod) και μέσω του ROM Manager κατέβασα την CM7.0.1 stable αλλά μόλις κάνει το reboot για να ξεκινήσει το backup της μαμάς ROM η οθόνη κολλάει στο πράσινο Android με το κόκκινο κουμπί αναμένο και δεν προχωράει η διαδιασία όση ώρα και αν περάσει. Αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία για να κάνει reboot.

Γιατί γίνεται αυτό? Γιατί δεν μπορώ να μπω στο Clockworkmod και πώς μπορώ τελικά να το εγκαταστήσω? Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο link/μήνυμα για να δω τη διαδικασία? Είχα φλασάρει το κινητό στο παρελθόν αρκετές φορές, οπότε έχω μια ιδέα αλλά αυτή τη φορά έχω κολλήσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με το κινητό συνδεμένο στο internet μπες στο Rom manager και πήγαινε All Clockworkmod Recoveries και επέλεξε 5.0.0.1 ή 5.0.1.0 και ξαναδοκίμασε.

Καλημερα σας. Ξερει κανεις αν μπορουμε να αλλαξουμε τον ηχο για τα εισερχομενα μηνυματα.Περα απο τους ηχους που διαθετει η συσκευη, οπως βαζουμε οτι ηχο θελουμε για ηχο κλησης ετσι να μπορουμε να βαλουμε οτι ηχο θελουμε στα εισερχομενα μηνυματα.Μεχρι τωρα δεν μπορεσα να βρω πως εναν ηχο που κατεβασα απο το ιντερνετ ή αντεγραψα στην καρτα sd να τον βαλω σαν ηχο ειδοποιησης για μηνυματα.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Ο φάκελος ".android_secure" στην sd μου είναι 143mb και έχει κάτι αρχεία .asec μέσα.

Τί είναι αυτά???

-->Να σημειώσω ότι έχω ΟΛΕΣ μου τις εφαρμογές σε ext partition και πώς είχε κατεστραφεί το file system της sd και την επανέφερα με κάποιο recovery program.

Μήπως είναι άχρηστο παλιό υλικό εκεί μέσα και μου πιάνει χώρο?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ο φάκελος ".android_secure" στην sd μου είναι 143mb και έχει κάτι αρχεία .asec μέσα.

Τί είναι αυτά???

-->Να σημειώσω ότι έχω ΟΛΕΣ μου τις εφαρμογές σε ext partition και πώς είχε κατεστραφεί το file system της sd και την επανέφερα με κάποιο recovery program.

Μήπως είναι άχρηστο παλιό υλικό εκεί μέσα και μου πιάνει χώρο?

Νομίζω πως εκεί μπαινουν οι εφαρμογές που έχεις στην sd. Αν τις είχες σε ext partition μάλλον είναι παλιές εφαρμογές.

(δεν παίρνω και όρκο γιατί δεν θυμάμαι καλά)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Νομίζω πως εκεί μπαινουν οι εφαρμογές που έχεις στην sd. Αν τις είχες σε ext partition μάλλον είναι παλιές εφαρμογές.

(δεν παίρνω και όρκο γιατί δεν θυμάμαι καλά)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ναι σκέφτομαι μήπως είναι τπτ ξεχασμένες άχρηστες εφαρμογές που δεν χρησιμεύουν σε τίποτα στο σύστημα και να τις σβήσω.

Από την άλλη προβληματίζομαι μήπως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Πάντως η εφαρμογή app2sd μου δείχνει πως δεν υπάρχει καμία εφαρμογή στην sd αλλά είναι όλες στην εσωτερική μνήμη του κινητου (έτσι αναγνωρίζει το ext partition).

Τι προτείνετε?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Με το κινητό συνδεμένο στο internet μπες στο Rom manager και πήγαινε All Clockworkmod Recoveries και επέλεξε 5.0.0.1 ή 5.0.1.0 και ξαναδοκίμασε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δοκίμασα όπως πρότεινες και τελικά ξεκόλλησε η διαδικασία με την 5.0.2.0 αν θυμάμαι καλά και επιτέλους κατάφερα και φλάσαρα το κινητό με την CyanogenMod. Δυστυχώς ξέχασα να κάνω τη διαδικασία να ξεκλειδώσω τα 512ΜΒ οπότε θα πρέπει να ξαναφλασάρω το κινητό ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία... :stupid:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

κάνε cut/paste όλα τα αρχεία από το .android_secure στον υπολογιστή σου και κάνε επανεκκίνηση στο κινητό... αν σου δουλεύουν όλα είσαι μια χαρά και μπορείς να τα σβήσεις άφοβα. Αν όχι ξαναπέρνατα στην sd.

Στο folder .android_secure μπαίνουν όλα τα προγράμματα που έχεις επιλέξει να μπουν στην sd αλλά με το ενσωματωμένο πρόγραμμα του android, όχι με a2sd ή s2e.

Αν τελικά αυτά τα αρχεία σου είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν τα προγράμματά σου, τότε θα πρέπει να πας στις εφαρμογές και να επιλέξεις μία μία να είναι στην εσωτερική μνήμη (δηλαδή: ext partition)

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)