Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να εγκαταστήσω ένα θέμα πάω από το clockwork και κάνω install zip from sd card?

Κι αν τελικά δεν μου αρέσει είμαι καταδικασμένος να το υποστώ εκτός αν έχω προνοήσει να κάνω nandroid back up ή υπάρχει τρόπος απεγκατάστασης και επαναφοράς στο παλιό θέμα?

Για να επαναφέρεις το θέμα σε αυτό που είχε αρχικά:

1. Μπορείς να flashaρεις εκ νέου το zip της rom ,κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik cache, (όχι Wipe data/factory reset)

2. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το framework.res.apk και το SystemUI.apk από το zip της rom που έχεις περασμένη στο κινητό σου για να φτιάξεις στην uot.kitchen το stock theme της rom και να το flashάρεις αν δεν σου αρέσει αυτό που έβαλες. Αν δεν τα καταφέρεις μπορείς να το ζητήσεις και όλο και κάποιος μπορεί να το φτιάξει για σένα;)

3. Με επαναφορά του nandroid backup που πιθανώς έχεις κρατήσει.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να επαναφέρεις το θέμα σε αυτό που είχε αρχικά:

1. Μπορείς να flashaρεις εκ νέου το zip της rom ,κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik cache, (όχι Wipe data/factory reset)

Έτσι δεν θα είναι σαν να ξαναβάζω την ROM από την αρχή και θα χάσω όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Έτσι δεν θα είναι σαν να ξαναβάζω την ROM από την αρχή και θα χάσω όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα?

χωρίς να κάνεις wipe data/factory reset δεν χάνεις δεδομένα και εφαρμογές. Για να νιώθεις όμως πιο ασφαλής κάνε πρώτα ένα backup!!!!

χωρίς να κάνεις wipe data/factory reset δεν χάνεις δεδομένα και εφαρμογές. Για να νιώθεις όμως πιο ασφαλής κάνε πρώτα ένα backup!!!!

α δεν το ήξερα, δηλαδή ακόμα και άλλη ROM αν περάσω ή αλλη έκδοση της ίδιας ROM δεν θα χαθούν εφαρμογές, δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις???

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

γεια σας παιδια.. θα ηθελα τη γνωμη σας. εχω την custom rom με 2.2 gen2 με 512ραμ και το προγραμα του κογου για να ελευθερωσω οσο το δυνατον περισσοτερη internal. ποια rom θα προτεινατε να βάλω; θα θελα να ναι όσο το δυνατον πιο σταθερή χωρις bugs και να λειτουργούν όλα. σε κάποιες διαβασα πως δε λειτουργει το ραδιο πχ. έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; επίσης βρήκα μια διαδικασια στο modacco για να κάνω partition την sd για να διαβάζει ως internal. είναι σταθερή αυτή η διαδικασία ή θα χω προβλήματα; επειδή είναι και λίγο παλιά, είχε τελευταία ανανεωση πριν κάτι μήνες... ευχαριστώωωωωω

Φυσικά Ginger Stir Fry, ή Blue Ginger!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312124

2.3, no bugs, έχει radio και κρατάει και η μπαταρία παραπάνω!

Συμφωνώ κι εγώ, ως προς το a2sd που ρώτησες (το partition δλδ για μεταφορά της των app σε ext partition στην sd), εγώ το έχω κάνει και είναι σταθερή.

Όσο μεγαλύτερη class είναι η sd σου τόσο καλύτερα.

α δεν το ήξερα, δηλαδή ακόμα και άλλη ROM αν περάσω ή αλλη έκδοση της ίδιας ROM δεν θα χαθούν εφαρμογές, δεδομένα εφαρμογών και ρυθμίσεις???

Αν περάσεις άλλη έκδοση της ίδιας rom , συνήθως , δεν χρειάζεται να κάνεις wipe data/factory reset και δεν χάνεις δεδομένα και ρυθμίσεις. Για άλλη rom όμως πρέπει πάντα να κάνεις wipe data/factory reset χάνοντας έτσι όποιες ρυθμίσεις και δεδομένα που έχεις στο κινητό. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το titanium backup για να πάρεις backup των εφαρμογων και των δεδομένων του που έχεις εγκαταστήσει εσύ (εφαρμογές χρήστη) και όταν περάσεις την νέα rom να εγκαταστήσεις από το market το titanium backup και μετά να επαναφέρεις το backup των εφαρμογών σου. Προσοχή!!!! Επαναφέρουμε μόνο της εφαρμογές χρήστη από το titanium back και όχι εφαρμογές συστήματος. Οργάνωσε τα τηλέφωνα και της επαφές σου στο λογαριασμό σου gmail, ώστε αν αλλάξεις rom με το συγχρονισμό του gmail να ενημερωθούν οι επαφές σου στην νέα rom.

Εγώ κάνω τα παραπάνω όταν αλλάζω rom και στην ουσία τα μόνα που περνάω χειροκίνητα είναι ο λογαρισμός gmail, οι κωδικοί wifi, τα ringtone που θέλω και κάποια widgets που συνήθως παρουσιάζουν πρόβλημα να εμφανιστούν όταν επαναφέρω τον LauncherPro που χρησιμοποιώ.

παιδιά έχω custom rom από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό και πριν από λίγο καιρό άρχισε να μου χαλάει σιγά σιγά το ηχείο του ακουστικού σε σημείο που πλέον δυσκολεύεσαι να ακούσεις τον άλλο όταν μιλάς.οπότε αναγκαστικά πρέπει να πάω το κινητό στο service.

στο κινητό έχω πειράξει τα partition(είχα περάσει την CM7 μέσω tpt και μετά έβαλα την swedish spring κρατώντας τα ίδια partition).το θέμα είναι τώρα τι κάνω?πως περνάω την εργοστασιακή rom?

ευχαριστώ!

παιδιά κανείς γι αυτό??

Στο clockwork η επιλογή apply update from sd card τι κάνει?

Στο clockwork η επιλογή apply update from sd card τι κάνει?

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αφού δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αυτό που κάνει είναι να φλασάρει το αρχείο update.zip που μπορεί να βρίσκεται στο root της κάρτας SD. Με άλλα λόγια μπορείς να πάρεις το zip της rom ή το zip κάποιου θέματος , να το μετονομάσεις σε update.zip, να το σώσεις στο root της SD card και μπαίνοντας στο clockworkmod να επιλέξεις apply update from sd card και αμέσως να ξεκινήσει το φλασάρισμα. Βασικά η διαδικασία αυτή βολεύει αν βαριέσαι να ψάχνεις, μέσω του menu του clockworkmod, το zip που θέλεις να φλασάρεις, τίποτα παραπάνω.

εδω και καιρο θελω να κανω root το BLADE μου αλλα εχω χαθει στους οδηγους που βρισκω,οι περισσοτεροι δεν λειτουργουν τα links των downloads
www.snowguide.gr/forum/index.php

εδω και καιρο θελω να κανω root το BLADE μου αλλα εχω χαθει στους οδηγους που βρισκω,οι περισσοτεροι δεν λειτουργουν τα links των downloads

Σε 2.1 εγώ χρησιμοποιούσα το Universal Androot, σε 2.2 και πάνω τo z4root.

Και τα δύο είναι .apk που τα εγκαθιστάς και κάνεις root μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.

καλημερα κι απο μενα.να ρωτησω 2 πραγματακια.

1ον στο blade του γιου μου [2.1] στελνω κανονικα μεσω bluetooth παιχνιδια/εφαρμογες με καταληξη .apk απο το nokia N900 μου και τα κανω εγκατασταση κανονικα.στο blade του αδερφου μου ομως [2.2] δεν μπορω.μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι η συνδεση απετυχε..υπαρχει καποιο κολπο?

2ον ειχα κανει καποτε root το blade με 2.1 με το z4root.καποια στιγμη εκανα unroot και απεγκατεστησα το z4root ομως υπαρχει ακομα το Δικαιωματα superuser το οποιο δεν σβηνεται με τιποτα.καποια λυση?

ευχαριστω

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

μηπως ξερετε πως μπορω να δημιουργησω φακελους για να τακτοποιησω της φωτογραφιες που εχω?Ολες αποθηκευονται αυτοματα στον ιδιο φακελο,εγω μετα πως μπορω να της καταταξω,ευχαριστω και συγνωη αν το εγραψα σε λαθος thread.

• Administrators
μηπως ξερετε πως μπορω να δημιουργησω φακελους για να τακτοποιησω της φωτογραφιες που εχω?Ολες αποθηκευονται αυτοματα στον ιδιο φακελο,εγω μετα πως μπορω να της καταταξω,ευχαριστω και συγνωη αν το εγραψα σε λαθος thread.

Εγκατέστησε έναν file manager από το market πχ, ES File Manager (είναι free).

Modpic.gif

καλημερα κι απο μενα.να ρωτησω 2 πραγματακια.

1ον στο blade του γιου μου [2.1] στελνω κανονικα μεσω bluetooth παιχνιδια/εφαρμογες με καταληξη .apk απο το nokia N900 μου και τα κανω εγκατασταση κανονικα.στο blade του αδερφου μου ομως [2.2] δεν μπορω.μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι η συνδεση απετυχε..υπαρχει καποιο κολπο?

Κι εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρεις και το έλυσα αλλάζοντας την κατάληξη του αρχείου από .apk σε .jpg . Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του αρχείου στο άλλο τηλέφωνο επαναφέρω πάλι την κατάληξη από .jpg σε .apk και το αρχείο μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά στο άλλο τηλέφ. Τώρα γιατί το κάνει αυτό και αν υπάρχει άλλη ριζική λύση στο πρόβλημα , δεν το γνωρίζω.

Κι εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρεις και το έλυσα αλλάζοντας την κατάληξη του αρχείου από .apk σε .jpg . Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά του αρχείου στο άλλο τηλέφωνο επαναφέρω πάλι την κατάληξη από .jpg σε .apk και το αρχείο μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά στο άλλο τηλέφ. Τώρα γιατί το κάνει αυτό και αν υπάρχει άλλη ριζική λύση στο πρόβλημα , δεν το γνωρίζω.

σ ευχαριστω.δεν το σκεφτηκα.θα το δοκιμασω το βραδυ

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Εγκατέστησε έναν file manager από το market πχ, ES File Manager (είναι free).

ευχαριστω,αλλα δεν εννοουσα αυτο.εχω το es file manager,απλα εγω ελεγα αν μπορουσα να δημιουργησω φακελο ενω βρισκομαι στην "συλογη".αλλα δεν με απασχολει αυτο τωρα,αφου γινεται με file manager αρκει.

εχω μια αλλη πιο περιεργη απορια,εχω την green v4 και ειναι καιρος να αλλαξω και μαλλον παω για gsf.γενικα γνωριζω την διαδικασια εκτος 2 αποριες.1)με το titanium backup (δεν το εχω ξαναχρησιμοποησει)ξερω οτι απαντηθηκε πριν λιγα Post αλλα η διακια μου ερωτηση ειναι αν μπορω να κανω backup σε πολλες εφραρμογες μαζι η μια-μια?επισης καποιες εφαρμογες ειναι π.χ. facebook,youtube,gmail εγκαταστηθηκαν μαζι με την rom διοτι της περιειχε,σε αυες κανω backup η οχι?σε περιπτωση που κανω τι γινεται?

2) εχω το s2e https://market.android.com/details?id=ru.krikun.s2e&feature=search_result ελπιζω να το εχει και καποιος αλλιως για να με βοηθησει.εχω μεταφερει να αρχεια στην sd,για να κανω wipe κτλ και να περασω αλλη rom πρεπει να τα ξαναμεταφερω στη data?

παιδια γεια σας κ απο μενα... εχω το κλασικο προβλημα με το wifi του blade εχω εγκαταστησει ολα τα wifi fix , keep alive κτλπ αλλα δε μπορω να βρω λυση..μολις για καποιο λογο αποσυνδεθει κανει τον κυκλο που ειπε κ ενας φιλος σαρωση συνδεση αποσυνδεση...αν κανω restart το rooter το βρισκει...μηπως εχει βρεθει καποια λυση?η μηπως να το παω για αντικατασταση???:(

παιδια γεια σας κ απο μενα... εχω το κλασικο προβλημα με το wifi του blade εχω εγκαταστησει ολα τα wifi fix , keep alive κτλπ αλλα δε μπορω να βρω λυση..μολις για καποιο λογο αποσυνδεθει κανει τον κυκλο που ειπε κ ενας φιλος σαρωση συνδεση αποσυνδεση...αν κανω restart το rooter το βρισκει...μηπως εχει βρεθει καποια λυση?η μηπως να το παω για αντικατασταση???:(

Εγώ, μετά από αντίστοιχες δοκιμές, βρήκα την υγειά μου με το Advanced Wifi Lock free

Ρε παιδιά με το θέμα των handsfree τελικά υπάρχει λύση? Το κινητό είναι σούπερ (για τα λεφτά του) αλλα μετά απο 5 μήνες που το έχω-gen2,rooted,512,blue ginger atm- διαπίστωσα οτι τελικά δεν μπορείς να το έχεις για main κατα την αποψή μου μόνο και μόνο γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις τα handsfree(ή κάνω λάθος?).Ο ήχος είναι απελπιστικά χαμηλός,ακόμα και μέσα στο σπίτι με υσηχία δεν μπορείς να ακούσεις ένα μ@μημένο τραγούδι,ούτε καν να ακούσεις τον άλλο σε μία κλήση.Και γιατί να πρέπει όταν είμαι έξω,πχ παραλία δρόμο κλπ να κουβαλάω mp3 η δεύτερο κινητο?Δυστυχώς σιχαίνομαι τα bluetoth,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου-τρώνε και τη μπαταρία.Έχω ψάξει παντού,διάφορα apps κλπ δεν κάνουν τίποτα,κάπια aftermarket ακουστικα άλλοι λένε οτι είναι οκ, άλλοι όχι.Μήπως υπάρχει κάπoιος εδώ που έχει κάπια τεκμηριωμένη λύση(εκτος bluetooth) ? Γιατί με βλέπω να παίρνω άλλο...

Ευχαριστώ :)

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

• Administrators

Η συζήτηση για screen protectors, οθόνες, hands free μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311639

Από τη στιγμή που έχουμε τόσα thread για το Blade είναι κρίμα να βγαίνουμε off topic σε λάθος θέματα.

Modpic.gif

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)