Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο καλά γράφει η κάμερα με την cm9 σας;

καλησπερα

πιστευω για εμενα τουλαχιστον η cm7.2 ειναι καλυτερη για βιντεο απο τη ics 9

για εμενα, ισως με μπερδευει το 720p που λεει η cm7 και με ξεγελαει!!!

και κατι αλλο ρε παιδια η cm7.2 χωρις partition ολα μαμισια και για τις δυο.

με τη cm9 εχουν τρελες διαφορες με antutu

cm 7.2 -score-1716-------710mhz smartassv2

cm 9 -score-1829-------710mhz smartassv2

οποτε θα μεινω στην cm9

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια, εχει ενας φιλος το zte blade και του σερνεται.. υπαρχει κατι καπου αναλυτικα να το κανουμε να ειναι λιγο πιο ανθρωπινο??

απλα αν γινεται να ειναι κατι σιγουρο μη πειραματιστουμε και μετα φαω εγω το βρυσιμο...Ευχαριστω πολυ

Καλημέρα κι από μένα...

Το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής:

1. Έκανα πριν από το καλοκαίρι όλες τις βασικές εργσίες στο Blade μου, δηλαδή, ξεκλείδωμα 512ΜΒ, root, και την custom rom της Wind (Froyo 2.2 αν θυμάμαι καλά) και όλα πήγαιναν σχεδόν καλώς. Σχεδόν γιατί ενώ είχα βάλει και το app2SD και έβαζα εκεί όλες τις εφαρμογές μπορούσαν να μεταφερθούν, είχα μόνιμα το φαινόμενο να βγάζει το μήνυμα ότι έχει μείνει λίγος αποθηκευτικός χώρος και έτσι δεν έβαζα κάποια άλλη εφαρμογή στο κινητό. Στις ανανεώσεις εφαρμογών βέβαια το ξαναείχα αυτό το θέμα αλλά κουτσά στραβά, ελευθερώνοντας λίγο χώρο τις έκανα. Υπήρχαν και περιπτώσεις που δεν ερχόντουσαν καν μηνύματα από την έλλειψη αποθεκευτικού χώρου. Αυτό ήταν το πρώτο θέμα, το οποίο δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ξεπεραστεί με την αύξηση του partition ή με κάτι άλλο, και θα ήθελα την βοήθειά σας.

2. Το δεύτερο, και ίσως πιο σημαντικό είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά, το κινητό άρχισε να μου "σβήνει" τις εφαρμογές. Και όταν λέω σβήνει, εννοώ ότι (και σε συνδυασμό ίσως με το πρώτο πρόβλημα που ανέλυσα πιο πάνω) ότι σιγά σιγά στην θέση του εικονιδίου της εφαρμογής, μου έβγαζε ένα εικονίδιο με το ρομποτάκι του android και όταν το πατούσες έλεγς ότι αυτή η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί στο τηλέφωνο, δηλαδή την έιχε σβήσει. Έτσι λοιπόν σβήστηκαν σχεδόν όλες οι εφαρμογές από τηλέφωνο μου, από εφαρμογές του τύπου Es explorer, app2SD μέχρι εφαρμογές ebanking, Facebook messenger, shazam κλπ.

Τι μπορεί να έχει γίνει? Μήπως το ότι δεν είχα βάλει antivirus? Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ? Και αν η έλλειψη antivirus είναι το πρόβλημα στο δεύτερο θέμα, πως μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα με την έλλειψη χώρου στο πρώτο, ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές που θέλω χωρίς περιορισμούς?

Θα εκτιμούσα την όποια βοήθειά σας με τα δύο αυτά προβλήματα.

Στο στόμα του σκύλου....

Καλημέρα κι από μένα...

1. Έκανα πριν από το καλοκαίρι όλες τις βασικές εργσίες στο Blade μου, δηλαδή, ξεκλείδωμα 512ΜΒ, root, και την custom rom της Wind (Froyo 2.2 αν θυμάμαι καλά) και όλα πήγαιναν σχεδόν καλώς. Σχεδόν γιατί ενώ είχα βάλει και το app2SD και έβαζα εκεί όλες τις εφαρμογές μπορούσαν να μεταφερθούν, είχα μόνιμα το φαινόμενο να βγάζει το μήνυμα ότι έχει μείνει λίγος αποθηκευτικός χώρος και έτσι δεν έβαζα κάποια άλλη εφαρμογή στο κινητό. Στις ανανεώσεις εφαρμογών βέβαια το ξαναείχα αυτό το θέμα αλλά κουτσά στραβά, ελευθερώνοντας λίγο χώρο τις έκανα. Υπήρχαν και περιπτώσεις που δεν ερχόντουσαν καν μηνύματα από την έλλειψη αποθεκευτικού χώρου. Αυτό ήταν το πρώτο θέμα, το οποίο δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ξεπεραστεί με την αύξηση του partition ή με κάτι άλλο, και θα ήθελα την βοήθειά σας.

2. Το δεύτερο, και ίσως πιο σημαντικό είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά, το κινητό άρχισε να μου "σβήνει" τις εφαρμογές. Και όταν λέω σβήνει, εννοώ ότι (και σε συνδυασμό ίσως με το πρώτο πρόβλημα που ανέλυσα πιο πάνω) ότι σιγά σιγά στην θέση του εικονιδίου της εφαρμογής, μου έβγαζε ένα εικονίδιο με το ρομποτάκι του android και όταν το πατούσες έλεγς ότι αυτή η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί στο τηλέφωνο, δηλαδή την έιχε σβήσει. Έτσι λοιπόν σβήστηκαν σχεδόν όλες οι εφαρμογές από τηλέφωνο μου, από εφαρμογές του τύπου Es explorer, app2SD μέχρι εφαρμογές ebanking, Facebook messenger, shazam κλπ.

Τι μπορεί να έχει γίνει? Μήπως το ότι δεν είχα βάλει antivirus? Συμβαίνει κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ? Και αν η έλλειψη antivirus είναι το πρόβλημα στο δεύτερο θέμα, πως μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα με την έλλειψη χώρου στο πρώτο, ώστε να μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές που θέλω χωρίς περιορισμούς?

1. Το blade εχει πολυ λιγο χωρο μια λυση ειναι τυπου link2sd

2 τσεκαρε τη καρτα μηπος εχει προβλημα

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

@faflatas: πως περιμένεις να βοηθήσει κανείς με τόσες λίγες πληροφορίες που δίνεις;

@kokalo: μάλλον η κάρτα σου έχει πρόβλημα, γιατί έτσι εξηγούνται και τα 2 προβλήματα, όπως προ-είπε και ο sinos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

@kokalo: μάλλον η κάρτα σου έχει πρόβλημα, γιατί έτσι εξηγούνται και τα 2 προβλήματα, όπως προ-είπε και ο sinos

Να υποθέσω ότι εννοείς την κάρτα μνήμης....?

Ή μήπως την SIM?

Στο στόμα του σκύλου....

τη καρτα μνημης

να πω κ γω τον πονο μου,αποκτησα ενα blade προσωρινα(το ειχα σαν san francisco παλαιοτερα) και ψαχνω το καλυμμα,αλλα δε το βρισκω πουθενα...

και δε θελω να αγορασω ολοκληρο το πισω καπακι,αν ξερει κανεις...

ευχαριστω :)

Vamos Aris

περιμενω αυτο(για την συζυγο)http://www.gsmarena.com/zte_ftv_phone-4388.php.ειναι το ιδιο με το απλο blade?ρωταω για να το πειραξω μην μεινει με 2.2 που πρεπει να φοραει.το εχει καποιος αλλος?εχει διαφορες?θελει ξεκλειδωμα απο 256 σε 512 οπως παλια?ευχαριστω....

γεια σας παιδια, εχει ενας φιλος το zte blade και του σερνεται.. υπαρχει κατι καπου αναλυτικα να το κανουμε να ειναι λιγο πιο ανθρωπινο??

απλα αν γινεται να ειναι κατι σιγουρο μη πειραματιστουμε και μετα φαω εγω το βρυσιμο...Ευχαριστω πολυ

βασικα δεν ξερω απο αυτα εγω ενα huawei εχω και τα παιδια απ το forum με βοηθησαν να το κανω να μην τρωει κολληματα(κατι του περασα που ουτε που καταλαβα αλλα ολα ειναι καλα) γι αυτο ρωταω μπας και ξερει κανεις ενα ευκολο τροπο να περασουμε και στο φιλο να μην τρωει τα κολληματα του

• 2 weeks later...
Καλημέρα κι από μένα...

1. Το blade εχει πολυ λιγο χωρο μια λυση ειναι τυπου link2sd

2 τσεκαρε τη καρτα μηπος εχει προβλημα

@faflatas: πως περιμένεις να βοηθήσει κανείς με τόσες λίγες πληροφορίες που δίνεις;

Ωραία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..... τώρα όμως τι κάνω? Πήρα καινούρια κάρτα μνήμης, αλλά τι θα θα κάνω στην συνέχεια? Θα βάλω απλά την καινούρια και όλα καλά (και θα ξαναπεράσω τις εφαρμογές που είχα), ή πρέπει να ξαναπεράσω firmware κλπ. κλπ. και πάλι από την αρχή? Και φυσικά, τι πρέπει να κάνω ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί το πρόβλημα? Να βάλω κάποιο antivirus ή κάποια άλλη ενέργεια?

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά και καλές γιορτές σε όλους...!

Στο στόμα του σκύλου....

Ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το πίσω καπάκι του blade και τιμή αν γίνεται;

Ευχαριστώ.:D

Ριξε μια ματια εδω

• 3 weeks later...

Καλησπερα

Μέσα από τις ρυθμίσεις του προγράμματος diskusage έσβησα κάτι παλιά αρχεία από το ext2 partition.

Μετά από ένα restart που έκανα καμία εφαρμογή που είχαμε μετακινήσει στην sdcard δεν μου ανοίγει. Τα εικονίδια υπάρχουν στην κεντρική οθόνη αλλά μου πετάει μήνυμα ότι δεν είναι εγκατεστημενα. Στον μαμισιο file manager η κάρτα ανά γνωρίζεται κανονικά.

Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω για να έρθει το κινητό στα ίσια του?

Ευχαριστω

Ωραία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..... τώρα όμως τι κάνω? Πήρα καινούρια κάρτα μνήμης, αλλά τι θα θα κάνω στην συνέχεια? Θα βάλω απλά την καινούρια και όλα καλά (και θα ξαναπεράσω τις εφαρμογές που είχα), ή πρέπει να ξαναπεράσω firmware κλπ. κλπ. και πάλι από την αρχή? Και φυσικά, τι πρέπει να κάνω ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί το πρόβλημα? Να βάλω κάποιο antivirus ή κάποια άλλη ενέργεια?

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά και καλές γιορτές σε όλους...!

Να ξαναπροσπαθήσω να ζητήσω την βοήθειά σας......?

Ξέρει κανείς?

Στο στόμα του σκύλου....

Γεια σου φίλε.

Σε συμβουλεύω να ξεκινήσεις το σεταρισμα του κινητού από την αρχή. Ότι έκανα και εγώ μετά την απερισκεψια μου.

Αφού έχεις καινούργια κάρτα τοποθετησε την στο κινητό και κανένα μπουτ πατώντας το παουερ μπατον και το volume down. Στο μενού που θα εμφανιστεί (cwm), έχει κάπου στα σετινγκς για διαμόρφωση partition σε ext3 φορματ. Επέλεγε 1 γκιγκα σε ext3 και τα υπόλοιπα κανονικά fat32. (googlare για πιο ακριβεις και αναλυτικοτερες οδηγιες).

Στην συνέχεια κατεβάσετε μια ρομ- εγώ έβαλα την swedish snow rls7 &, κάτι add ons που δίνονται στο site της modaco. Περασε τα στην κάρτα που φορμάρεις προηγουμένως, αλλά μπουτ με volume down, delete cache, wipe data και μετά install την ρομ και τα αντ όνς.

Είσαι έτοιμος.

Πρώτη εφαρμογή που θα κατεβάσεις θα είναι η link2sd και αυτό ήταν... Περίπου 1 μισή γκιγκα εσωτερική μνήμη στο blade σου.

Μισή ωρίτσα δουλειά είναι και αξίζει με Χίλια

Καλησπέρα παλικάρια.

Έχω το blade όπως ακριβώς το πήρα. Δεν έχω πειράξει το παραμικρό.

Τώρα θέλω να ξεκλειδώσω τη ραμ να δώσω δικαιώματα root, να βαλω recovery και στη συνέχεια μια σταθερή ρομ.

Με ποιά σειρά πρέπει να τα κάνω? Οι οδηγοί στην πρώτη σελίδα ισχύουν??

Καλησπέρα παλικάρια.

Έχω το blade όπως ακριβώς το πήρα. Δεν έχω πειράξει το παραμικρό.

Τώρα θέλω να ξεκλειδώσω τη ραμ να δώσω δικαιώματα root, να βαλω recovery και στη συνέχεια μια σταθερή ρομ.

Με ποιά σειρά πρέπει να τα κάνω? Οι οδηγοί στην πρώτη σελίδα ισχύουν??

Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω την cm 10.1 jellybean , την έχει δοκιμάσει κανείς ;αν ναι, είναι καλή για καθημερινή χρήση; από μπαταρία;

Εγω είμαι με 10.0 (έκδοση ανδροιντ 4.1.2)

Ε, σφαίρα δεν μπορείς να πεις οτι πάει, λαγκάρει κάποιες στιγμές, αν δεν το ενοχλείς όμως για μια μέρα τη βγάζει άνετα, φορτίζω κάθε βράδυ. Δείχνει οτι κάνει καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας, αλλά η αλήθεια είναι οτι την πάει γόνα.

Το αυτό ως προς συσκευή και σε εκδόσεις CM 7.1 & 7.2

Κατά τ' αλλα καλά, αλλά η τόση παραμετροποίηση έχει αρχίσει να γίνεται σπαστική.

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω την cm 10.1 jellybean , την έχει δοκιμάσει κανείς ;αν ναι, είναι καλή για καθημερινή χρήση; από μπαταρία;

Ότι πιο γρήγορο , και αξιόπιστο έχει περάσει από το blade μου.

Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Είχα την CM 10 και 10.1 για περίπου 2 μήνες. Δεν θα έλεγα πως ήμουν ικανοποιημένος. Lag-άρει γενικά, αρκετά random reboots και μάλιστα τα περισσότερα κατά την διάρκεια κλήσης. Το bluetooth με bugs, αργή ανταπόκριση σε αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιούσα και πριν με Android 2.3 (Swedish Snow RLS7) και μάλιστα σε αρκετές από αυτές να μην δουλεύουν και σωστά, π.χ Unified Remote, κά.

Εδώ και μία βδομάδα ξαναγύρισα σε Swedish Snow RLS7.

Μπορώ να σου πω ότι μετά από αυτούς τους 2 μήνες συνεχούς χρήσης της CM 10, μου φάνηκε πάλι ότι το κινητό απογειώθηκε με SS RLS7.

γεια σας παιδια, εχω ενα zte blade και δεν το εχς πειραξει καθολου(οπως το πηρα απ την wind ειναι ακομα).Θελω να ρωτησω πως μπορω να αναβαθμισω την εκδοση android καθως επισης και τι μπορω να κανω για να αποθηκευονται οι εφαρμογεσ στην sd.Αλλα και γενικα καμια προταση για βελτιωση.

Ευχαριστω

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)