szzs Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 έχει δοκιμάσει μήπως κάποιος σε blade το 2in1 της cosmote; πόση ώρα παίρνει περίπου για την εναλλαγή της γραμμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Κάποια εφαρμογή που επιβεβαιωμένα λειτουργεί στο blade για call recording ? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Κάποια εφαρμογή που επιβεβαιωμένα λειτουργεί στο blade για call recording ? Δοκίμασες το record my call από το market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δοκίμασες το record my call από το market; Όχι δεν δοκίμασα κάποια καθώς θα πρέπει να με τηλ καποιος για να το δοκιμάσω. Γι αυτό ρώτησα εδώ, αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια εφαρμογή που δουλεύει στο blade (γιατί όλες γράφουν πως έχουν προβλήματα συμβατότητας με διαφορες συσκευές). Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Κάποια εφαρμογή που επιβεβαιωμένα λειτουργεί στο blade για call recording ? Τα είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα και κατέληξα στο allcallrecorder. μετά όμως από την αναβάθμιση σε 2.3.4 δεν δούλευε και τώρα έχω το sanity που κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο (θέλει donate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Τα είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα και κατέληξα στο allcallrecorder. μετά όμως από την αναβάθμιση σε 2.3.4 δεν δούλευε και τώρα έχω το sanity που κατά την γνώμη μου είναι κορυφαίο (θέλει donate). πολύ καλό το sanity. θενκς Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blader Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αντιμετωπίζω ένα θέμα μετά την αναβάθμιση σε stock wind 2.2 και θα ήθελα τα φώτα σας: Συγκεκριμένα, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πολύ βολικό (για μένα) πληκτρολόγιο htc ime. Αμέσως μετά την επιλογή του σαν text input method, εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι η εφαρμογή htc ime αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. Καμιά ιδέα για το πως να το αντιμετωπίσω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για να καταλάβω, είχες τη "μαμά" ROM 2.1 και πέρασες στην "μαμά" 2.2? Έκανες wipe πριν περάσεις την 2.2? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το wipe γινεται αυτοματα στα official. Πρεπει να κατεβασεις μια ειδικη εκδοση του HTC.ime που θα βρεις καπου μεσα στο thread Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blader Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για να καταλάβω, είχες τη "μαμά" ROM 2.1 και πέρασες στην "μαμά" 2.2? Έκανες wipe πριν περάσεις την 2.2? Είχα την swedish spring rls5, αλλά είχα πρόβλημα με την λήψη sms (όταν κάποιος μου έστελνε μήνυμα, έπαιρνε αναφορά παράδοσης ότι το έλαβα αλλά εγώ μήνυμα δεν έβλεπα...αυτό σε ποσοστό 10% των μηνυμάτων). Οπότε την άλλαξα σε wind 2.2 και το πρόβλημα λύθηκε. Η εγκατάσταση έγινε με FTM οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω για το wipe φίλε μου. Νομίζω όμως ότι η απάντηση του φίλου Kogos μας κάλυψε σ' αυτό. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το wipe γινεται αυτοματα στα official. Σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, δε γνώριζα ότι ισχύει αυτό. Εξάλλου δεν έχω περάσει ποτέ official ROM! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Επειδή μπερδεύτηκα. Wipe battery stats με γεμάτη ή άδεια μπαταρία; Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Επειδή μπερδεύτηκα. Wipe battery stats με γεμάτη ή άδεια μπαταρία; Sent from my Blade using Tapatalk Με άδεια, κανεις wipe και μετά την αφήνεις να γεμίσει τέρμα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Με άδεια, κανεις wipe και μετά την αφήνεις να γεμίσει τέρμα. μαλιστα.. ετσι το ειχα κανει και παλιοτερα, αλλα επειδη θα αλλαξω ρομ ελεγα μηπως το εκανα λαθος. ευχαριστω Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Με άδεια, κανεις wipe και μετά την αφήνεις να γεμίσει τέρμα. Όχι απαραίτητα, το είχα ρωτήσει και εγώ παλιά και πήρα αυτή την απάντηση. ;) Δες και το από πάνω post που έχει και οδηγίες από το modaco. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Με άδεια, κανεις wipe και μετά την αφήνεις να γεμίσει τέρμα. Τότε γιατί η εφαρμογή που κάνει Calibrate ζητά να είναι στο 100% η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Τότε γιατί η εφαρμογή που κάνει Calibrate ζητά να είναι στο 100% η μπαταρία; Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει και τις 2 απόψεις και αυτή που είπα ήταν η πιο πρόσφατη που υποτίθεται πως ήταν και πιο σωστή εκεί που το διάβασα και που δεν θυμάμαι που ήταν. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Επειδή μπερδεύτηκα. Wipe battery stats με γεμάτη ή άδεια μπαταρία; Βάλε καλύτερα το battery calibration από το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Βάλε καλύτερα το battery calibration από το market. ευχαριστω πολυ. το βραδι μαλλον θα κατσω να περασω την gfs 14 γιατι διαβασα πως ηταν η καλυτερη (αν και με χαλαει πολυ αυτο που λεει στην αρχη. Οτι ειναι beta και θα παραμεινει beta) και θα περασω και το προγραμματακι που λες στην καινουργια ρομ Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Πάντως τα δικά μου battery stats τα έκανα με γεμάτη μπαταρία. Μου κάνει πιο λογικό.... Δηλαδή ότι το κινητό ξεκινάει και δημιουργεί στατιστικά με μια γεμάτη μπαταρία. Άφησα όλο το βράδυ την μπαταρία να γεμίσει και το πρωί έκανα wipe bat stats πριν το ανοίξω κανονικά. Έπειτα δεν έκανα reboot ποτέ. Άφηνα το κινητό όλη μέρα ανοιχτό μέχρι να σβήσει και μετά το φόρτιζα όλο το βράδυ και το άνοιγα το πρωί. Αυτό το έκανα 6 φορές και τώρα είναι σούπερ. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Hey, Πρόσφατα ανακάλυψα πως στο αναβαθμισμένο σε Gen2 Froyo απο την Wind Blade μου δε μπορώ να συνδεθώ σε mobile data. Όσο κι αν προσπάθησα μάταια. Στην αρχή πίστευα πως είναι θέμα της stock ROM (αν και αδικαιολόγητο) και έβαλα μια άλλη ROM, τη GSF. Όσο κι αν περίμενα πως θα δουλέψει, δε δούλεψα. Κοίταψα τις APN ρυθμίσεις και όλα ήταν σωστά. Δε συνδέθηκα. Μου είπαν στο IRC (στο #zteracer στο irc.freenode.org οπου είναι όλοι οι ενεργοί ROM/kernel developers για το blade) πως στη CM7 θα δούλευε. Εγκατέστησα τη nightly μα μάταια. Πάλι δε δουλεύει. Έχω Cosmote What's Up και πλεον καταλήγω στο οτι είναι θέμα hardware. Το κινητό το αγόρασα τον περασμένο Δεκέμβρη, μπορώ να το στείλω RMA; Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία; Ιδέες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 παιδια το HTC Sence τι ακριβως ειναι??? ROM? λογισμικο? launcher? υπαρχει καπου και για blade? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο πώς μπορώ να ξαναεγκαταστήσω μια εφαρμογή η οποία χάθηκε μυστηριωδώς?ενώ ξαναβάζω το αρχείο εγκατάστασης μου ζητάει άδεια να αντικατασταθεί η υπάρχουσα εφαρμογή, του λέω οκ αλλά δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία.προσπαθώ να βρω την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά! τί να κάνω? μήπως θέλει φορμάτ το κινητό? γιατί στην κάρτα έκανα αλλά πάλι τζίφος!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο πώς μπορώ να ξαναεγκαταστήσω μια εφαρμογή η οποία χάθηκε μυστηριωδώς?ενώ ξαναβάζω το αρχείο εγκατάστασης μου ζητάει άδεια να αντικατασταθεί η υπάρχουσα εφαρμογή, του λέω οκ αλλά δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία.προσπαθώ να βρω την ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά! τί να κάνω? μήπως θέλει φορμάτ το κινητό? γιατί στην κάρτα έκανα αλλά πάλι τζίφος!:confused: αν μας ελεγες την εφαρμογη... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos6710 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 αν μας ελεγες την εφαρμογη... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk είναι το ezpdf reader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts