Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν βρίσκω "διαχειριστή εργασιών" στην stir-fry; Πρέπει να κατεβάσω κάτι από το market;

γιατι δεν χρειαζεται στην 2.3.4 γιαυτο

Xiaomi 12 Pro

Και πως κλείνεις εφαρμογές που έχουν κολλήσει;

αν κοιταξεις μια δυο σελιδες πιο πισω θα δεις πως γινετε.

Xiaomi 12 Pro

Και πως κλείνεις εφαρμογές που έχουν κολλήσει;

η απάντηση... ψάξτε λίγο το forum πριν ρωτήσετε να μην γεμίσουμε άχριστα post.

Κατεβάζεις το zip, σβήνεις μέσα από το zip όλα τα apps εκτός του task manager, και το φλασάρεις με το CWM (αφήνεις τα άλλα folder ανέπαφα).

Παρεπιπτόντος να σου πω πως η οποιαδήποτε χρήση task manager μειώνει την αυτονομία της μπαταρίας στα android και όχι το ανάποδο. Εκτός αν έχεις κάποια εφαρμογή που πραγματικά κολάει στο background και δεν είναι απλά προσωρινά αποθηκευμένη (όπως είναι η κανονική συμπεριφορά του android στα προγράμματα που κλείνεις). Για το λόγο αυτό, o zte taskmanager δεν είναι σε καμμία 2.3.4 rom.

Επίσης, με αντίστοιχο τρόπο μπορείς να βάλεις και το zte dialer που υποστηρίζει engineering codes και ηχογράφηση συνομιλίας

.

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Ενημερωτικά, για όσους έχουν βάλει την Ginger Stir Fry Beta 13 και τους λείπει το delivery των sms που έβγαινε για λίγο ενημερώνοντας για την παράδοση, η λύση είναι απλή:

1. Κατεβάζετε αυτό

2. Mε τον root explorer (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) σβήνετε από το system/app/ το Mms.apk

3. Τοποθετείτε το νέο Mms.apk στην θέση του και επιλέγετε install

Μετά, έχετε τα delivery reports όπως στην Froyo 2.2, για όσους το θέλουν έτσι (πχ εγώ :) )

-----------------------------

LG G4

Ενημερωτικά, για όσους έχουν βάλει την Ginger Stir Fry Beta 13 και τους λείπει το delivery των sms που έβγαινε για λίγο ενημερώνοντας για την παράδοση, η λύση είναι απλή:

1. Κατεβάζετε αυτό

2. Mε τον root explorer (ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα) σβήνετε από το system/app/ το Mms.apk

3. Τοποθετείτε το νέο Mms.apk στην θέση του και επιλέγετε install

Μετά, έχετε τα delivery reports όπως στην Froyo 2.2, για όσους το θέλουν έτσι (πχ εγώ :) )

Stel το toast message που έβγαζε ως αναφορά παράδοσης η Original froyo δεν αφαιρέθηκε ούτε στην ginger stir fry. Ακόμα το βγάζει. Το modification που έκανα εγώ εδώ προσθέτει εκτός από αυτό το Popup δόνηση, ειδοποίηση στο status και ήχο. Αν δε τα θέλεις αυτά δε βλέπω να υπάρχει λόγος να βάλεις το Mod.

Αν θες μόνο το Popup μπορείς απλά να περάσεις την Ginger 14 ή το Mms.apk από την επίσημη Cyanogen 7.0.3 stable.

Έχει κάποιος την καλοσύνη να δώσει ένα link για το swype.? To ψάχνω μια ώρα τώρα και δεν το βρίσκω αν και κάποιος φίλος το είχε δώσει πριν λίγες μέρες.Ευχαριστώ

Stel το toast message που έβγαζε ως αναφορά παράδοσης η Original froyo δεν αφαιρέθηκε ούτε στην ginger stir fry. Ακόμα το βγάζει. Το modification που έκανα εγώ εδώ προσθέτει εκτός από αυτό το Popup δόνηση, ειδοποίηση στο status και ήχο. Αν δε τα θέλεις αυτά δε βλέπω να υπάρχει λόγος να βάλεις το Mod.

Αν θες μόνο το Popup μπορείς απλά να περάσεις την Ginger 14 ή το Mms.apk από την επίσημη Cyanogen 7.0.3 stable.

η beta 13 δεν το ειχε. γιαυτο το ανεβασα για οποιπν το ψαχνει. η 14 το έχει

LG G4

Για όποιον θέλει ετοίμασα μία modified stir ginger 14.

Αφαίρεσα:

Books, VoiceSearch, VoiceDialer, Books, News&Weather

Πρόσθεσα:

CircleBatteryMod, Mms234_cyanogen2, Zteapps (χωρίς το alarm ώστε να δουλεύει το deskclock), ΖΤΕDialer, Flashlight, Extra Settings(από την SWERLS5)

Edit: Το HTC IME το έβγαλα γιατί όταν είναι μέσα στη ROM κρασάρει. Περάστε το εξτρά.

gsf-blade-b14_lousou_mod.zip

Σύνολο 84.5ΜΒ. Το φλασάρετε κανονικά απ το ROM Manager σαν ROM με wipe data/cache πρώτα.

Για backup και restore εφαρμογών και ρυθμίσεων εγώ προτείνω το MyBackupRoot και όχι το Titanium. Είναι απλό εύχρηστο και δωρεάν.

Edited by lousou76

Αφαίρεσα:

Πρόσθεσα:

CircleBatteryMod, Mms234_cyanogen2, Zteapps (χωρίς το alarm ώστε να δουλεύει το deskclock), ΖΤΕDialer, Flashlight, Extra Settings(από την SWERLS5)

Edit: Το HTC IME το έβγαλα γιατί όταν είναι μέσα στη ROM κρασάρει. Περάστε το εξτρά.

Σύνολο 84.5ΜΒ. Το φλασάρετε κανονικά απ το ROM Manager σαν ROM με wipe data/cache πρώτα.

Για backup και restore εφαρμογών και ρυθμίσεων εγώ προτείνω το MyBackupRoot και όχι το Titanium. Είναι απλό εύχρηστο και δωρεάν.

φιλε μου που υπαρχει εχτρα το HTC IME γιατι με ενδιαφερει να το χω στην b14.εχεις λινκ?

Αφαίρεσα:

Πρόσθεσα:

Το bug με την IP call σου το κάνει? γιατί εγώ έχω b14, zte apps, και δεν έχω βάλει τον dialer αν και το χρειάζομαι, λόγω του bug.

Ένα άλλο προβληματάκι που έχω είναι με το Go weather-δεν μπορέις να μπείς στα options.Το extra settings που μπορώ να το βρώ? έχεις κάπιο λινκ?

ευχαριστώ:)

φιλε μου που υπαρχει εχτρα το HTC IME γιατι με ενδιαφερει να το χω στην b14.εχεις λινκ?

http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=mf/?y3d98ilrytwrndn

Αυτό έχω βάλει εγώ ,δουλεύει κανονικά σε b14

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=mf/?y3d98ilrytwrndn

Αυτό έχω βάλει εγώ ,δουλεύει κανονικά σε b14

σε ευχαριστω φιλε μου.

Πήγα σήμερα στη wind στη Σταδίου να δω το blade, δεν το είχανε, από Δευτέρα, λέει...

Το έχουν 149€. Και έχουν και ένα πράγμα που λέγεται smart quiz (ο πωλητής μου είπε ότι είναι πανεύκολο και κερδίζουν όλοι) που σου δίνει 20€ έκπτωση. Άρα πάει στα 129€. Κορυφαία επιλογή, για τα χρήματα αυτά, από ό,τι μου λέτε όλοι, παρόλο που εγώ δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου...

Ginger Stir Fry Beta 15

με διορθωμένα delivery reports, διορθωμένο το ip call (θέλει wipe), PicoTTS TTS Data και μικροβελτιώσεις στις γλώσσες

Kogos στο ultimate online kitchen στο πεδιο upload list στο kitchen list ποια rom πρεπει να επιλεξω; φοραω την ginger stir fly.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Kogos στο ultimate online kitchen στο πεδιο upload list στο kitchen list ποια rom πρεπει να επιλεξω; φοραω την ginger stir fly.

Sent from my ZTE-BLADE

Νομίζω ότι δεν υπάρχει η GFS στην kitchen list του UOT. Θα επίλέξεις το "System files" και θα σου ανοίξει επιλογές για να ανεβάσεις τα αρχεία που χρειάζεται από τη Rom σου. Στην περίπτωση της GFS θα χρειαστεί να ανεβάσεις τα αρχεία framework-res.apk και το SystemUI.apk , τα οποία θα τα βρεις κάνοντας τα extract από το zip της rom που φοράς. Το framework-res.apk θα το βρεις στο φάκελο system/framework και το SystemUI.apk στο φάκελο system/app.

Εγώ το HTC IME και το Clicker τα πήρα από την SWE RLS5 και μάλλον είναι τα ίδια με το λίνκ παραπάνω.

Ginger Stir Fry Beta 15

με διορθωμένα delivery reports, διορθωμένο το ip call (θέλει wipe), PicoTTS TTS Data και μικροβελτιώσεις στις γλώσσες

Εμένα με την 14 δε βλέπω να χει το Bug για το IP call ενώ έχω βάλει εξτρά τον ZTE DIaler. Πώς διορθώνεται το Bug?

Επίσης τι κάνουν τα Picotts έχεις βάλει μέσα και το battery circlemod?

Το extra settings είναι το ssparts.apk μέσα από την SWERLS5 το πήρα.

Edited by lousou76

Εμένα με την 14 δε βλέπω να χει το Bug για το IP call ενώ έχω βάλει εξτρά τον ZTE DIaler. Πώς διορθώνεται το Bug?

Επίσης τι κάνουν τα Picotts έχεις βάλει μέσα και το battery circlemod?

Το extra settings είναι το ssparts.apk μέσα από την SWERLS5 το πήρα.

Η 14 δεν το έχει, η 13 το είχε... αλλά υπήρχαν αρκετοί που είχαν αναφέρει πως το έβλεπαν και στην 14. Ίσως γιατί δεν είχαν κάνει επαναφορά ρυθμίσεων. Το circlemod δεν είναι μέσα.

PicoTTS είναι το default text to speech του android, οπότε εμάς σαν Έλληνες δεν μας ενδιαφέρει και τόσο ακόμα, αφού η υποστήριξη για Ελληνικά είναι για κλάματα. Ενδιαφέρει βέβαια τους ξένους.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει η GFS στην kitchen list του UOT. Θα επίλέξεις το "System files" και θα σου ανοίξει επιλογές για να ανεβάσεις τα αρχεία που χρειάζεται από τη Rom σου. Στην περίπτωση της GFS θα χρειαστεί να ανεβάσεις τα αρχεία framework-res.apk και το SystemUI.apk , τα οποία θα τα βρεις κάνοντας τα extract από το zip της rom που φοράς. Το framework-res.apk θα το βρεις στο φάκελο system/framework και το SystemUI.apk στο φάκελο system/app.

Ευχαριστω πολυ.

Sent from my ZTE-BLADE

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Η 14 δεν το έχει, η 13 το είχε... αλλά υπήρχαν αρκετοί που είχαν αναφέρει πως το έβλεπαν και στην 14. Ίσως γιατί δεν είχαν κάνει επαναφορά ρυθμίσεων. Το circlemod δεν είναι μέσα.

Εγώ έχω το bug στη 14 ερχόμενoς από 13 (με ZTE dialer και στις 2) χωρίς wipe. Όταν λες "επαναφορά ρυθμίσεων " εννοείς full wipe ή κάτι άλλο? Επειδή το wipe είναι κάπως επώδυνη λύση δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε π.χ επαναφορά ρυθμίσεων σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές που σχετίζονται με το bug?

Εγώ έχω το bug στη 14 ερχόμενoς από 13 (με ZTE dialer και στις 2) χωρίς wipe. Όταν λες "επαναφορά ρυθμίσεων " εννοείς full wipe ή κάτι άλλο? Επειδή το wipe είναι κάπως επώδυνη λύση δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε π.χ επαναφορά ρυθμίσεων σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές που σχετίζονται με το bug?

εννοώ επαναφορά ρυθμίσεων του τηλεφώνου (από το μενού του τηλεφώνου), οπότε και σβήνονται όλες οι εφαρμογές σου.

Μείνε με την b14-->b15, δεν είναι και τόσο σπουδαίο το bug για να αλλάξεις κατά την γνώμη μου. Και άλλαζεις με wipe αν δεν αντέχετε άλλο, ή σε καμιά πιο σοβαρή αναβάθμιση που βελτιώνει κάτι σημαντικό... αν και δεν μπορώ να σκεφτώ το μπορεί να είναι αυτό.

Ginger Stir Fry Beta 15

Ερώτηση-Πρέπει να περάσω πάλι zte apps και zte dialer ή τα περιλαμβάνει? (ενοείτε πως θα κάνω full wipe)

Ευχαριστώ...

THL W200

Huawei Honor

Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz

Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5

Ερώτηση-Πρέπει να περάσω πάλι zte apps και zte dialer ή τα περιλαμβάνει? (ενοείτε πως θα κάνω full wipe)

Ευχαριστώ...

πρέπει να τα περάσεις, δεν τα περιλαμβάνει...

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)