navi55 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Οποιος ενδιαφερεται για αγορα ας τρεξει να το παρει , απο σημερα το πρωι η τιμη διαμορφωθηκε στα 119 ευρω..... Πριν απο 2 ωρες το αγορασα απο την wind στην κηφησιας... Ένας φίλος μου πήγε σήμερα ρώτησε και του είπαν ότι έχει 159. Βγάζουν προσφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Βοηθεια παιδια , απο χθες το βραδυ που το μαθαινω με βαζει στο ιντερνετ και με χρεωνει κανονικα.. τι πρεπει να κανω για να απομονωσω το ιντερνετ χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα; στην μπαρα επανω εχει το σημα 2G... την βοηθεια σας σας παρακαλω... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Βοηθεια παιδια , απο χθες το βραδυ που το μαθαινω με βαζει στο ιντερνετ και με χρεωνει κανονικα.. τι πρεπει να κανω για να απομονωσω το ιντερνετ χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα; στην μπαρα επανω εχει το σημα 2G... την βοηθεια σας σας παρακαλω... Προσωπικά θα κατέβαζα από το pc αυτό το πρόγραμμα (APN ON-OFF) , έπειτα θα το μετέφερα με usb στο κινητό και Install. Αυτό το πρόγραμμα με μια απλή κίνηση κλείνει όλα τα data του κινητού, εκτός wi-fi. Επίσης έχει μια επιλογή αν θες να κρατήσεις μόνο mms. Προτείνεται ανεπιφύλακτα Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Βοηθεια παιδια , απο χθες το βραδυ που το μαθαινω με βαζει στο ιντερνετ και με χρεωνει κανονικα.. τι πρεπει να κανω για να απομονωσω το ιντερνετ χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα; στην μπαρα επανω εχει το σημα 2G... την βοηθεια σας σας παρακαλω... Πήγαινε στα apn και επέλεξε σαν "σημείο πρόσβασης" κάποιο από αυτά που δεν σου δουλεύουν. Π.χ., αν είσαι με συμβόλαιο, επέλεξε τις ρυθμίσεις του καρτοκινητού ή κάποια άλλη ρύθμιση που θα σταματήσει τα δεδομένα. ¨Η εναλλακτικά, το power widget (έλεγχος ισχύος) (προεγκατεστημένο) έχει ένα κουμπάκι για να σου απενεργοποιήσει όλα τα data, μαζί και τα mms όμως, αλλά το wifi παίζει κανονικά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Καλημέρα, χθες έκανα αναβάθμιση το κινητό σε CM n85 και όλα μια χαρά... εκτός από το google maps. Παρόλο που έβαλα τα google apps από το CWM δεν μπορώ να το βρω. Από μια έρευνα που έκανα, ανακάλυψα ότι δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα & Κύπρο??! (Κάποιος μας κάνει πλάκα :blink:) Με πιο τρόπο μπορώ να βρω και να περάσω το google maps στο blade μου? Ευχαριστώ. Edit: Παρόλο που η google δεν το έχει στο Market μπορείς να το βρεις κάνοντας ένα search στο google :P Όλα οκ. Edited June 3, 2011 by amazed Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Thanks.... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Πως μπορώ να κάνω όταν πατάω το εικονίδιο του dialer του κινητού αν με βγάζει στο "αρχείο (κλήσεων)" αντί για τις "επαφές"; Θυμάμαι στην αρχή με ρωτούσε να διαλέξω κάτι απο τα δύο για προεπιλογή και διάλεξα τις επαφές αλλά τώρα θέλω το αρχείο. Δοκίμασα απο την διαχειριση εφαρμογών να κάνω εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή "επαφές" αλλά δεν έγινε κάτι... Πως μπορώ αν μου ξαναβγάλει την επιλογή; EDIT: Μόλις το βρήκα. Έπρεπε να σκρολάρω λίγο πιο κάτω και βγάζει την επιλογή "εκκαθάριση προεπιλογών". Ολα οκ τώρα... Edited June 3, 2011 by kgian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ένας φίλος μου πήγε σήμερα ρώτησε και του είπαν ότι έχει 159. Βγάζουν προσφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα? 119 ευρώ http://www.topoffer.gr/electronics/mobiles/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-android-%CE%B1%CF%80%CF%8C-armaostelecom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skynetos Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Γεια σας, έχω μία απλοική ερώτηση. Το τηλέφωνό μου είναι εντελώς stock από wind. Πρόσφατα πέρασα τη 2.2 από το site της wind. Πλέον στα μηνύματα το πληκρολόγιο είναι στα Αγγλικά αν και όλο το περιβάλλον του τηλεφώνου είναι στα Ελληνικά. Ξέρετε που είναι η ρύθμιση για γλώσσα πληκτρολογίου στα ελληνικά? Να σημειώσω ότι έχω επιλέξει: Ρυθμίσεις>Επιλογή γλωσσας ----> Ελληνικά Ρυθμίσεις>Πληκτρολόγιο Android>Εισαγωγή Γλώσσσας --->(δεν βρίσκω πουθενά Ελληνικά) Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Στην συνθεση του μηνυματος θα δεις μια υδρογειο σφαιρα... οταν κανεις κλικ πανω της κανει εναλλαγη γλωσσας... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Γνωρίζει κανείς γιατί σταμάτησαν να κυκλοφορούν καινούριες nightlies για το Blade εδώ και περίπου 10 ημέρες? Η 85 κυκλοφόρησε στις 25/5/2011. Παλιότερα κυκλοφορούσε σχεδόν μία κάθε μέρα και λύνονταν διάφορα bugs. :worry: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Γνωρίζει κανείς γιατί σταμάτησαν να κυκλοφορούν καινούριες nightlies για το Blade εδώ και περίπου 10 ημέρες? Η 85 κυκλοφόρησε στις 25/5/2011. Παλιότερα κυκλοφορούσε σχεδόν μία κάθε μέρα και λύνονταν διάφορα bugs. :worry: Μόλις βγήκε η 88 με πάρα πολλά Updates http://cm-nightlies.appspot.com/?device=blade . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Γεια σας,μολις πηρα στα χερια μου το san francisco και εοτιμαζομαι να του κανω τα πρωτα του update. τι εχετε να προτεινετε?καταρχην την cm7 η ss5?(τα ραδιο δεν με ενδιαφερει).και επειδη κατι ακουσα αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.αν κανω τις αλλαγες απο vista θα μου εμφανισουν προβλημα.? επισης καλο ειναι θεωρω να γινουν καποια backup κυριως για το imei.πως θα γιει αυτο?ευχαριστω. επισης κατι που με εχει μπερδψει παρα πολυ(και οπως θα καταλαβετε ειμαι ασχετος απο adroid) πως θα κανω root στο κινητο? Edited June 4, 2011 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Μόλις βγήκε η 88 με πάρα πολλά Updates http://cm-nightlies.appspot.com/?device=blade . Καλά, θα παίξω λόττο σήμερα! Δε νομίζω να ήταν τυχαίο... :lol: Ελπίζω μετά από ορισμένες nightlies να βγει και η επόμενη stable λοιπόν (7.0.4) και να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της αυξημένης κατανάλωσης μπαταρίας που εμφανίζεται μετά την 7.0.0 (που έχω περάσει και δεν αλλάζω)! ;) Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skynetos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Στην συνθεση του μηνυματος θα δεις μια υδρογειο σφαιρα... οταν κανεις κλικ πανω της κανει εναλλαγη γλωσσας... Δεν μπόρεσα να βρώ καμία υδρόγειο πουθενά...:cry: Υπάρχει και στη stock ROM? Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά !! HELP!!! Edited June 4, 2011 by skynetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δεν μπόρεσα να βρώ καμία υδρόγειο πουθενά...:cry: Υπάρχει και στη stock ROM? Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά !! HELP!!! άλλαξε πληκτρολόγιο και βάλε htc ime. Πληροφορίες και link θα βρείς εντός στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Δεν μπόρεσα να βρώ καμία υδρόγειο πουθενά...:cry: Υπάρχει και στη stock ROM? Δεν μπορώ να γράψω ελληνικά !! HELP!!! Μιλαω για το πληκτρολογιο της συσκευης και οχι για καποιο αλλο πληκτρολογιο , αν λοιπον μιλαμε για το ιδιο πληκτρολογιο τοτε εκει που γραφεις θα την δεις... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skynetos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Μιλαω για το πληκτρολογιο της συσκευης και οχι για καποιο αλλο πληκτρολογιο , αν λοιπον μιλαμε για το ιδιο πληκτρολογιο τοτε εκει που γραφεις θα την δεις... Φίλε μου, θα τρελαθώ :cry: Που είναι η υδρόγειος? Υ.Γ. Προσπαθώ να στείλω εικόνα ... ελπίζω σε λίγο να τα καταφέρω! http://imageshack.us/photo/my-images/233/kbrd.jpg/ Edited June 4, 2011 by skynetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Φίλε μου, θα τρελαθώ :cry: Που είναι η υδρόγειος? Υ.Γ. Προσπαθώ να στείλω εικόνα ... ελπίζω σε λίγο να τα καταφέρω! http://imageshack.us/photo/my-images/233/kbrd.jpg/ Δεν ξερω αν εχει ελληνικα το Android πληκτρολογιο. Αν δεν τα βρισκεις στην επιλογη γλωσσας πληκτρολογιου, τοτε μαλλον δεν εχει. Ά, την υδρογειο θα τη δεις αν επιλεξεις δυο τουλαχιστον γλωσσες εισαγωγης κειμενου. ΥΓ 1. Απο το link που εχετε δωσει γι' αυτο εδω cm_blade_full-88.zip κατεβαζω αρχειο με λαθος md5sum. Ο γιαλος ειναι στραβος ή εγω αρμενιζω στραβα; ΥΓ 2. Αν κανενας απο σας εχει κανα γκαϊλέ για το τι τηλεφωνα ειχα τα προηγουμενα χρονια ή για το τι τηλεφωνα εχω τωρα, ας το γραψει για να τα βαλω στην υπογραφη μου. Edited June 4, 2011 by kolkoskylo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ρε παιδιά, πως κάνουν Overclock με το cpuid, μου εμφανίζει ταχύτητα μέχρι 600 Mhz, ακόμα και όταν βάλω κάποιο άλλο profile και βάλω πάνω από 600 πχ 800 εξακολουθεί και η Max και είναι στα 600.. μήπως είναι κλειδωμένο από την Official rom της wind 2.2? Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) ρε παιδιά, πως κάνουν Overclock με το cpuid, μου εμφανίζει ταχύτητα μέχρι 600 Mhz, ακόμα και όταν βάλω κάποιο άλλο profile και βάλω πάνω από 600 πχ 800 εξακολουθεί και η Max και είναι στα 600.. μήπως είναι κλειδωμένο από την Official rom της wind 2.2? Ο kernel δεν υποστιρίζει Overlock, μόνο αν βάλεις κάποια Custom Rom. Φίλε μου, θα τρελαθώ :cry: Που είναι η υδρόγειος? Υ.Γ. Προσπαθώ να στείλω εικόνα ... ελπίζω σε λίγο να τα καταφέρω! http://imageshack.us/photo/my-images/233/kbrd.jpg/ Φίλε κράτησε πατημένο για 2 δευτερόλεπτα στο βελάκι που κοιτάει προς τα πάνω ή στο μικρόφωνο και θα επιλέξεις "Ρυθμίσεις πληκτρολογίου Android" και μετά "Γλώσσες εισόδου". Εκεί θα επιλέξεις τα Ελληνικά. Δεν ξερω αν εχει ελληνικα το Android πληκτρολογιο. Αν δεν τα βρισκεις στην επιλογη γλωσσας πληκτρολογιου, τοτε μαλλον δεν εχει. Ά, την υδρογειο θα τη δεις αν επιλεξεις δυο τουλαχιστον γλωσσες εισαγωγης κειμενου. ΥΓ 1. Απο το link που εχετε δωσει γι' αυτο εδω cm_blade_full-88.zip κατεβαζω αρχειο με λαθος md5sum. Ο γιαλος ειναι στραβος ή εγω αρμενιζω στραβα; ΥΓ 2. Αν κανενας απο σας εχει κανα γκαϊλέ για το τι τηλεφωνα ειχα τα προηγουμενα χρονια ή για το τι τηλεφωνα εχω τωρα, ας το γραψει για να τα βαλω στην υπογραφη μου. Κατέβασε από εδώ http://mirror.dal.tdrevolution.net/cm/nightly/blade/cm_blade_full-88.zip και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Edited June 4, 2011 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelaras1 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ppff μπλέξιμο τώρα.. anyway thanks Mitsos_The_Great Παράθεση http://www.ismylife.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 ppff μπλέξιμο τώρα.. anyway thanks Mitsos_The_Great Δεν έχεις και άλλη επιλογή :) . Νά'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 εχει κανεις internet στο κινητο με cosmote με χρεωση δηλαδη ή με προγραμμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Φιλε μου πανω απο το q σε μενα εχει μια επιπλεον γραμμη που μου βγαζει την υδρογειο που λεγαμε και φαινονται και οι λεξεις απο τ9 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts