Jump to content

skynetos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skynetos

  1. Καλημέρα, πρόσφατα αγόρασα μία καινούργια θήκη για το τηλέφωνο https://www.aliexpress.com/item/Luxury-Wallet-Flip-PU-Leather-Case-Cover-For-Coolpad-Dashen-F1-8297-8297w-Case-Cell-Phone/32680993579.html?spm=2114.13010608.0.0.mATzt4 έβαλα και Mofi tampered glass και έγινε εμφανισιακά σαν καινούργιο. Η συγκεκριμένη θήκη μου άρεσε πολύ, αλλά μάλλον πήρα από τα τελευταία κομμάτια, γιατί το κατάστημα από ali express δεν έχει άλλη. Μήπως έχετε ιδέα που μπορώ να βρω μία ακόμη ίδια? Ευχαριστώ.
  2. Καλεσπέρα, παρακολουθώντας αυτό το νήμα, καταλαβαίνω ότι οι επιλογές που συζητούνται για dual boot tablet, 10'' , γύρω στα 200€ είναι: 1) Cube iWork 10 Flagship 2) Onda oBook 10 Dual OS 3) CHUWI HiBook Υπάρχει κάτι ακόμη που θα άξιζε την προσοχή μας? Προσωπικά σκέφτομαι να κατευθυνθώ στο συγκριτικά ακριβότερο (και νομίζω καλύτερο) CHUWI HiBook Έχετε άποψη για την επιλογή? Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι με μαμίσιο κινητό, και διαπιστώνω ότι πολλές εφαρμογές δεν γυρίζουν όταν περιστρέφεται η οθόνη. Η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη (Ρυθμίσεις > Προβολή > Αυτόματη περιστροφή οθόνης) και πράγματι κάποιες εφαρμογές λετουργούν σωστά. Άλλες όμως, συμπεριλαμβανομένου και του launcher δεν περιστρέφονται. Τι μπορεί να γίνει?
  4. Καλημέρα, έχω το coolpad εντελώς μαμά, και διαπιστώνω ότι δεν αλλάζει αυτόματα ο προσανατολισμός της οθόνης στο launcer και σε αρκετές εφαρμογές. Η σχετική επιλογή για αυτόματη περιστροφή οθόνης είναι ενεργή, ο αισθητήρας λειτουργεί γιατί ορισμένες εφαρμογές περιστρέφουν την οθόνη τους, αλλά γενικότερα το τηλέφωνο δεν γουστάρει να περιστρέφει οθόνη. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  5. Ευχαριστώ, ενεργοποίησα το developer και μετά το usb debuging και όλα καλά, βλέπω την κάρτα και το κινητό Μία ακόμη απορία που είχα από παλαιότερα: Υπάρχουν κρίσημα αρχεία του Android συστήματος που θα πρέπει να μην πειράξω με τα windows? όταν βλέπω το τηλέφωνο από το PC?
  6. Γειά σας, έχω το κινητό περίπου 1 εβδομάδα από vickmall. Όλα καλά, δεν θα το πειράξω ακόμη (είναι μαμά). Πήρα από εδώ μία 16GB SD card, αλλά τι κάνουμε για να τη δούμε όταν το συνδέουμε στο PC? Είναι φαντάζομαι κάτι που σχετίζεται με την κατάργηση του usb storage device και θα έχει ήδη απαντηθεί στο θέμα, θυμάται κάποιος που? Πάντως σε εμένα δεν έχeι δουλέψει ούτε η επιλογή Media Device (MTP) - όταν το συνδέω στο PC (με win 7) μου γράφει ότι δεν εγκαταστάθκαν σωστά οι drivers. Η μόνη σύνδεση που έχω καταφέρει να κάνω είναι σαν Camera (PTP) και τότε βλέπω μόνο τους γνωστούς φακέλους DCIM και Pictures στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού.
  7. H version που προτείνεις πράγματι δουλεύει, να είσαι καλά!!! Ευχαριστώ!
  8. Υπάρχει τρόπος να λυθεί έστω και πρόχειρα το θέμα με τους χάρτες της Google που κρασσάρουν? Τα Χριστούγεννα θα έχω χρόνο για να περάσω άλλη ROM. Μέχρι τότε όμως... Δοκίμασα και να επιλέξω γλώσσα τηλεφώνου τα Αγγλικά, αλλά πόλι κρασάρει στους χάρτες...
  9. Καλησπέρα, παρέλαβα το Coolpad από vickmall προχθές. Όλα καλά. είμαι με το εργοστασιακό setup (4.2.2) και δεν σκοπεύω να το αλλάξω μέχρι το καλοκαίρι. Το θέμα που με προβληματίζει είναι ότι, όταν ανοίγω την εφαρμογή της Google για χάρτες, μετά από λίγα δευτερόλεπτα κρασάρει και κλείνει. Επίσης όταν ανοίγω την εφαρμογή της κάμερας, μου βγάζει μία splash screen σε άπταιστα κινέζικα που καταλήγει σε 2 επιλογές επίσης σε άπταιστα κινέζικα. Φαντάζομαι είναι αποδέχομαι ή δεν αποδέχομαι. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι θα αποδεχτώ και ποιό απο τα 2 κουμπιά στο τέλος είναι το ναι και πιό το όχι. Καμία ιδέα?
  10. Γεια σας, Όπως λέει και ο τίτλος θέλω tablet για να απαλλαγώ λίγο από το χαρτομάνι της δουλειάς μου, έχοντας τις σημειώσεις των μαθημάτων μου σε αυτό. Κάτι σαν το Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Tablet. Αλλά δεν διαθέτω τα χρήματα που ζητάει, οπότε ψάχνω για κάτι παρεμφερές από Κίνα. Υπάρχει κάτι ανάλογο? Φυσικά χρειάζομαι και το πενάκι. Αρκεί ένα οποιοδήποτε πενάκι ή το Sumsung έχει κάποια ειδικότερη τεχνολογία αναγνώρισης πένας που το κάνει ανώτερο στην εισαγωγή χειρόγραφων σημειώσεων? Επίσης χρειάζομαι την έξοδο προς οθόνη για να προβάλλω ενίοτε στο ακροατήριο. OCR για μετατροπή χειρογράφου στα Ελληνικά παίζει τίποτα σε Android? Ευχαριστώ πολύ.
  11. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ετοιμάζομαι να πατήσω το κουμπί αγοράς από Vickmall και θα αποσυρθώ από το νήμα μέχρι το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ με αλλαγή ROM. Μόνο μία τελευταία ερώτηση: Να ζητήσω Root Installed Google Play?
  12. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα από όσα έγραψες, εκτός από το ότι είσαι τόσο έμπειρος ώστε να καταλάβεις ότι έχω ασχοληθεί κάνα τέταρτο. Το ψάχνω εδώ και μέρες, πριν ζητήσω βοήθεια. Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα, για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τους νέους στα φόρουμ που τυχάνει να γράφω για άλλα θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά, αλλά δεν θα το συνεχίσω.
  13. Γειά σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για αγορά του CoolPad F1, μιας και είναι η πρώτη αγορά κινητού από Κίνα και επίσης δεν γνωρίζω πολλά από κινητά... Σκέφτομαι το Ali Express γιατί έχει αρκετά παρελκόμενα σε θήκες και καπάκια. Θέλω το CoolPad F1 8297W σωστά; Διαλέγω π.χ. τον 1ο από τους 4 πωλητές που μου βγάζει η αναζήτηση. http://www.aliexpress.com/premium/CoolPad-F1-8297W.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=CoolPad+F1+8297W&isPremium=y&initiative_id=SB_20141018114329&isViewCP=y&catId=0 Γιατί εμφανιζει εύρος τιμών? € 118,83 - 130,71 / piece Ποιά είναι η τιμή που θα μου χρεώσει? Θα ήθελα επίσης αυτό το πίσω καπάκι γιατί μου αρέσει το τετραγωνισμένο look. http://www.aliexpress.com/item/22-Color-2014-Newest-Tempered-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-Coolpad-Dashen-F1-8297/1935184934.html Αυτό μπαίνει μετά το μαμά καπάκι ή αντικαθιστά το μαμά? Επίσης θα ήθελα Flip Case. Αυτό μου κάνει? http://www.aliexpress.com/item/Wallet-Flip-Case-For-Coolpad-F1-8297-Phone-Cover-Crazy-horse-Leather-with-Card-Holder-Free/2036987155.html Μήπως έχει δικό του πίσω καπάκι? Θα μπορώ να έχω και το προηγούμενο πίσω καπάκι που μου αρέσει πολύ? Για screen protector τι να πάρω? Επίσης η tf card που δίνουν σε 16 ή 32 GB είναι η κάρτα μνήμης που παίρνει? Ποιά να προτιμήσω? Ελπίζω να μη σας βγάζω πολύ έξω από το θέμα με τις απλοικές ερωτήσεις μου, αλλά πραγματικά είμαι σε ηλικία που μου είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρνω χωρίς βοήθεια με τόσα νέα πράγματα γύρω μου. Υ.Γ. το κινητό μου αυτή τη στιγμή είναι το ZTE Blade, πού αγοράστηκε πριν χρόνια σαν VFM και ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω με ένα επίσης VFM ελπίζω με τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ!
  14. Υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ για να καταλάβω σε ποιούς τομείς πάσχουν?
  15. Και εγώ είμαι στη φάση που αλλάζω κινητό. Ψήνομαι για coolpad F1 μιας και μου είπαν ότι για τη βασική χρήση που το θέλω μπορώ να μην το πειράξω καθόλου και να κάνω τη δουλειά μου. Άλλο όμως θέλω να ρωτήσω: Επειδή θα προτιμούσα να έχω άμεσα νέο κινητό, αναρωτιέμαι ποιά είναι η γνώμη σας για τα turbo-x και ειδικότερα το Turbo-X Smartphone Ω? Είναι βέβαια 70€ ακριβότερο από το coolpad F1, επίσης νομίζω ότι μου αρέσει καλύτερα το coolpad F1, αλλά του πλαισίου είναι ετοιμοπαράδοτο... Ποιά είναι η γνώμη σας? Υπάρχει κάποιο θέμα στο φόρουμ που ασχολείται με τα turbo-x και μου έχει διαφύγει για να κοιτάξω?
  16. Γειά σας και από εμένα, πρόκαιται να αγοράσω το πρώτο μου κινητό από Κίνα και βρίσκω το F1 coolpad ενδιαφέρον. Αυτόν τον καιρό δεν έχω την ηρεμία να ασχοληθώ με αλλαγή στη ROM και θα ήθελα να μου πείτε τι θα μου λείπει αν βγάλω τον πρώτο καιρό χωρίς να κάνω καμία επέμβαση. Κάνω τη βασική χρήση με επαφές Gmail, Ημερολόγιο, Ελληνικό εορτολόγιο, GPS και ανάλογα. Να παραγγείλω από Vickmall? (θέλω οποσδήποτε τη silver έκδοση) Να πάρω δερμάτινη θήκη από εκεί? Και αν ναι, ποιά? Μπορώ να βρώ θήκες και από εδώ? Τι κάνω με screen protector? ( ή βασίζομαι στον γορίλα?) Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  17. Χίλια Ευχαριστώ!!! Respect για τη δουλειά που κάνεις στο φόρουμ !!!
  18. Γειά σας φίλοι, μόλις πήρα το 2ο ΖΤΕ blade μου. Το πρώτο με 512 ΜΒ μνήμης το έκανα δώρο στην αδελφή μου. Τώρα που θέλω να γυρίσω και το 2ο σε 512 πηγαίνοντας στην αρχή του thread να κατεβάσω το σχετικό αρχείο -δεν το βρίσκω. Παίζει κάποια αλλαγή? Ευχαριστώ για το χρόνο σας 1 χρόνο μετα την αρχική αγορα του blade το βρήκα ακόμη καλή αγορά και θα ήθελα τα 512 ΜΒ :)
  19. Καλή χρονιά συνλεπιδόφοροι, έχω το blade 1 χρόνο ακριβώς και είμαι ακόμη ενθουσιασμένος. Ένας φίλος αυτό τον καιρό θέλει να αγοράσει κινητό. Νομίζετε ότι αξίζει να ψάξει για μεταχειρισμένο blade? Από που? Πόσο θεωρείται μία λογική τιμή? Μήπως γνωρίζετε κάποιον που να πουλά το δικό του? Ελπίζω να μη παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ για αγοραπωλησίες :worry: Καλή δύναμη σε όλους το 2012
  20. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις athanaso77. Είναι κάποιες φορές που οι αναπάντητες ερωτήσεις σε στοιχειώνουν μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται. 1) Αφού είναι εφαρμογές συστήματος δεν με πειράζει να μείνουν 2) Αφού είναι χαρακτηριστικό των εφαρμογών να μην μεταφέρονται στην SDcard, και όσο έχω ακόμη μνήμη δεν με πειράζει να μείνουν. 3) Το φοβόμουν ότι θα ήτα δύσκολο. 'Εγατέστησα το GPS Walh and Run που αναγκάζει το GPS να έχει συνέχεια θέση για να κάνει καταγραφή της διαδρομής και έχω έμμεσα ανοιχτό και ενεργό το GPS και το χρησιμοποιώ όταν το χρειάζομαι πραγματικά ακόμη κα αν ξεζουμίζει την μπαταρία. Και πάλι ευχαριστώ:) G
  21. Αφού ευχαριστήσω όλους σας για τις απαντήσεις που έχω πάρει από το forum, θα ήθελα να θέσω μερικά ακόμη ερωτήματα: 1) Υπάρχουν 3 ξέμπαρκες εφαρμογές που δεν θυμάμαι αν τις έχω εγκαταστήσει εγώ, αλλά δεν μου δίνουν την δυνατότητα απεγκατάστασης. Αυτές είναι Fcctest - Sdlog - Street View. Πως τις διώχνω? Γιατί εμφανίζονται στη διαχείρηση εφαρμογών αν και δεν υπάρουν σαν εφαρμογές στο τηλέφωνο? 2) Γιατί ορισμένες εφαρμογές μικρές σαν το GPS Walk and run ή μεγάλες σαν το iGO δεν δίνουν τη δυνατότητα μετακίνησης στην SD Card για εξοικονόμηση μνήμης? 3) Υπάρχει τρόπος να είμαι σίγουρος ότι τη στιγμή που φωτογραφίζω και έχω ενεργό το geotagging την ίδια στιγμή έχει προλάβει να βρεί το gps στίγμα μου ώστε να το περάσει στη φωτογραφία? Ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρετε τόσο σε ψαγμένους χρήστες όσο και για τους newbies σαν εμένα :) ΖΤΕ gen 1 με την official 2.2 froyo από το site της μαμάς WIND και 256 MB μνήμης μέχρι να βρώ το θάρος να ξεκλειδώσω τα 512
  22. Τελικά αν δεν έχεις MarketEnabler, μπορείς να κατεβάσεις payed εφαρμογές από το market στην Ελλάδα? Εναλλακτικά, μπορεί να την κατεβάσει κάποιος με "πειραγμένο" λεπίδι και να την δώσει (δίνοντας ισως το αρχείο .apk) σέ κάποιον αδαή :cry: με κοινό stock blade?
  23. Γεια σας, και θα ήθελα την συμπάθειά σας. έχω διαθέσει τουλάχιστον 4 ώρες ψάχνωντας google και στο thread αυτό, για να καταλάβω τι γίνεται με τις επι πληρωμή εφαρμογές από το market. Φαντάζομαι ότι θα έχει δωθεί και αλλού η απάντηση αλλά δεν μπορώ να την βρώ. Συγκεκριμένα θα ήθελα να κατεβάσω αυτό: https://market.android.com/details?id=de.ibo.helitach.android Τι κάνω? Τελικά έχουν ελευθερωθεί οι επι πληρωμή εφαρμογές με την Froyo? Πρέπει να το κάνω root για να κατεβάζω επι πληρωμή εφαρμογές? Αν ναι υπάρχει κάποιος ευκολος οδηγός για να το κάνω root χωρίς να ενδιαφέρομαι για custom rom? (Είμαι stock froyo από wind - 256ΜΒ) Συγνώμη που σας ζητώ να επαναλάβετε πράγματα που θα έχουν μάλλον ειπωθεί , αλλά δεν το παλέυω το θέμα.
  24. Γεια σας, τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ελληνικά μου στο πληκτρολόγιο, ύστερα από εγκατάσταση της 2.2 Για να μήν ασχοληθώ περισσότερο αποφάσισα να εγκαταστήσω το HTC IME πληκτρολόγιο, που ύστερα από google βρήκα στην ακόλουθη διέυθυνση: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/318710/06-dec-v27-2-1-2-2-htc-ime-mod-by-jonasl-repacked-for-the-blade/ Επειδή δεν γνωρίζω, είναι ασφαλές το modaco? Υπάρχει περίπτωση να είναι το πληκτρολόγιο πειραγμένο? Ρωτάω γιατί ένα τέτοιο πρόγραμμα θα μπορούσε θεωρητικά να υποκλέπτει κωδικούς που τυχαίνει να πληκτρολογώ και να τους στέλνει όπου θέλει :mad: Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...