sinos13 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 διαβαζω απο καποιους οτι εχουν εγκατεστημενες καμια 150 εφαρμογες και οτι τους μενουν λιγα MB(50-60) στην internal memory (χωρις app2sd ή κατι αναλογο) εγω εχω τις εφαρμογες τησ stock rom 2.1 και εχω εγκαταστησει αλλες 14. η μονη μεγαλη εφαρμογη που εχω ειναι το navigon 22MB. ολες οι αλλες ειναι οι κλασικες clockwork, astro file, titanium backup κτλ. συνολο 45 εφαρμογες και εχω στην internal memory μονο 72MB ειναι λογικο αυτο ή κατι δεν παει καλα; 150 εφαρμογες με τη stock rom 2.1 χωρις χρηση καρτας και χωρις repartition αποκλειετε. Τα 72MB ειναι μια χαρα Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 επειδή έχω ακούσει τους περισσότερους να λένε για το titanium backup, μιλάτε για την free έκδοση ή την pro?? αυτο θα φτιάξει ένα αρχείο ώστε ανα πάσα στιγμή να μπορώ να επαναφέρω εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα?? (γτ με τους διάφορους πειραματισμούς, ειδικά εγώ που πάω τυφλά κυρίως με ότι διαβάζω από εδώ μέσα, πολύ εύκολα θα το διαλύσω το λεπίδι μια μέρα και θα κλαίω μέχρι να το ξαναρυθμίσω όπως το έχω τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) εαν αναρτηθει παρακαλω αν ειναι ευκολο μια απαντηση γιατι βλεπω γινεται χαμος εδω...ευχαριστω παντως κράτα γερά:). Μάλλον μέσα στην ημέρα θα έχει λυθεί και αυτό το θέμα (official wind 2.2 + 512MB). Δεν έχει αναρτηθεί κάτι ακόμα πάντως. εαν αναρτηθει κατι παρακαλω αν ειναι ευκολο να απαντησετε εδω. γιατι γινεται χαμος απο ερωτησεις.ευχαριστω -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 4, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Dear CUSTOMER , Thank you for contacting us. In order to serve you better,it would be beneficial if some details are available: 1.The place you bought your BLADE(country/city) and the IMEI/ESN/MSN number of it; 2.The date you bought your BLADE; 3.Your service provider(Operator); 4.Your location (country/city); 5.The specific description about the requirement/problem/fault phenomena, such as the computer brand, exact operating system information, etc. To ensure proper handling, please continue to use the current subject line & reply with previous emails. Then we will reply to you as soon as possible, looking forward to receiving your reply. Should you require any further assistance, please do not hesitate to contact us! Best Regards H απαντηση της ZTE απο Κινα. Τουλαχιστον απαντησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν και εστειλα pm στον συμφουρμιτη R_Bachman που με βοηθησε με το αναλυτικοτατο οδηγο που μου εδωσε και γι'ακομη μια φορα τον Ευχαριστω!πολυ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296442&page=154 αντιμετωπησα καποιο προβλημα.....πηγα λοιπον στο λινκ που μου εδωσε http://android.modaco.com/content/zt...tft-gen1-gen2/ και κατεβασα αυτα που μου ειπε Swedish_Spring_RLS5.zip και Swedish_Spring_RLS5_ahb_overclocked.zip .....αλλα κοιτωντας τα με τον ASTRO ειδα πως τα md5 sum δεν ειναι ιδια .......στο πρωτο ειναι C801FDAD511944C9CEE7139E866E160C και στο δευτερο AC014F569A0A23C6269AEE47F19BBE52 .......ετσι εψαξα λιγο στο GOOGLE βαζοντας το ονομα απο το δευτερο με το md5 sum απο το πρωτο,μηπως και βγαλει κατι....αλλα τιποτα ......τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? .....μηπως καποιος μπορει να με διαφωτιση,μιας και απο οτι βλεπω ο R_Bachman δεν ειναι παρων και απαντηση στο pm δεν πηρα ακομα......Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αν και εστειλα pm στον συμφουρμιτη R_Bachman που με βοηθησε με το αναλυτικοτατο οδηγο που μου εδωσε και γι'ακομη μια φορα τον Ευχαριστω!πολυ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296442&page=154 αντιμετωπησα καποιο προβλημα.....πηγα λοιπον στο λινκ που μου εδωσε http://android.modaco.com/content/zt...tft-gen1-gen2/ και κατεβασα αυτα που μου ειπε Swedish_Spring_RLS5.zip και Swedish_Spring_RLS5_ahb_overclocked.zip .....αλλα κοιτωντας τα με τον ASTRO ειδα πως τα md5 sum δεν ειναι ιδια .......στο πρωτο ειναι C801FDAD511944C9CEE7139E866E160C και στο δευτερο AC014F569A0A23C6269AEE47F19BBE52 .......ετσι εψαξα λιγο στο GOOGLE βαζοντας το ονομα απο το δευτερο με το md5 sum απο το πρωτο,μηπως και βγαλει κατι....αλλα τιποτα ......τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση? .....μηπως καποιος μπορει να με διαφωτιση,μιας και απο οτι βλεπω ο R_Bachman δεν ειναι παρων και απαντηση στο pm δεν πηρα ακομα......Ευχαριστω... τα md5 που δίνεις είναι και τα σωστά, οπότε δεν έχεις πρόβλημα... Δεν πρέπει να είναι το md5 και τον δύο αρχείων το ίδιο, αλλά πρέπει να είναι το md5 του κάθε αρχείο ίδιο με αυτό που είναι και στο site που τα έκανες download... το κάθε αρχείο έχει το δικό του md5, αλλιώς είναι corrupted. δες σε αυτό το λινκ, εσύ θες τα πρώτα 2 αρχεία. Τα md5 που θα σου βγάλει το astro θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που λέει στο link: Downloads Swedish_Spring_RLS5.zip (120.7Mb system) MD5: C801FDAD511944C9CEE7139E866E160C Swedish_Spring_RLS5_ahb_overclocked.zip MD5: AC014F569A0A23C6269AEE47F19BBE52 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 τα md5 που δίνεις είναι και τα σωστά, οπότε δεν έχεις πρόβλημα... Δεν πρέπει να είναι το md5 και τον δύο αρχείων το ίδιο, αλλά πρέπει να είναι το md5 του κάθε αρχείο ίδιο με αυτό που είναι και στο site που τα έκανες download... το κάθε αρχείο έχει το δικό του md5, αλλιώς είναι corrupted. δες σε αυτό το λινκ, εσύ θες τα πρώτα 2 αρχεία. Τα md5 που θα σου βγάλει το astro θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που λέει στο link: Downloads Swedish_Spring_RLS5.zip (120.7Mb system) MD5: C801FDAD511944C9CEE7139E866E160C Swedish_Spring_RLS5_ahb_overclocked.zip MD5: AC014F569A0A23C6269AEE47F19BBE52 τωρα καταλαβα.....να ειναι ιδια με αυτα που κατεβασα ;) και οχι αναμεταξυ τους.....οπως νομισα εγω :O .....ετσι δεν ειναι?....και κατι τελευταιο....σε ολοι την διαδικασια χρειαζεται να εχω βγαλμενη την καρτα sim η δεν παιζει ρολο?.....Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 H απαντηση της ZTE απο Κινα. Τουλαχιστον απαντησαν. αποφέυγουν όμως να απαντήσουν στο ερώτημα , και καλά δεν ξέρουν τι γίνετε?? ή μόνο η wind hellas το κάνει αυτό?? περίεργο το βρίσκω Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Φιλε lost μηπως μπορεις να μου δωσεις μια απαντηση σχετικα με την sim που ρωταω ποιο πανω,για να ξεκινησω την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Φιλε lost μηπως μπορεις να μου δωσεις μια απαντηση σχετικα με την sim που ρωταω ποιο πανω,για να ξεκινησω την διαδικασια. δε χρειαζεται να βγαλεις την καΡΤΑ sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 δε χρειαζεται να βγαλεις την καΡΤΑ sim ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Φιλε lost μηπως μπορεις να μου δωσεις μια απαντηση σχετικα με την sim που ρωταω ποιο πανω,για να ξεκινησω την διαδικασια. τώρα το είδα όχι φίλος και από την στιγμή που κάνεις και sync τις επαφές σου στο gmail δεν μασάς μια ότι και να γίνει στην sim Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια το κινητο ειναι αθανατο. αυτο που συνεβει σημερα αν ειχα αλλο κινητο στοιχημα οτι θα τα επαιζε. επεσε πανω στο κινητο νερο γεμισε ολο μεσα νερο και πηγε και μεσα στην οθονη. δεν το καταλαβα αμεσως και λειτουργουσε κανονικα. σκουπισα την μπαταρια αλλα μετα ειχε φουλ νερο μεσα στην οθονη. με ενα πιστολακι μετα απο κανα μισαωρο το στεγνωσα τελειως και ειναι μια χαρα. πραγματικα δεν το πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια το κινητο ειναι αθανατο. αυτο που συνεβει σημερα αν ειχα αλλο κινητο στοιχημα οτι θα τα επαιζε. επεσε πανω στο κινητο νερο γεμισε ολο μεσα νερο και πηγε και μεσα στην οθονη. δεν το καταλαβα αμεσως και λειτουργουσε κανονικα. σκουπισα την μπαταρια αλλα μετα ειχε φουλ νερο μεσα στην οθονη. με ενα πιστολακι μετα απο κανα μισαωρο το στεγνωσα τελειως και ειναι μια χαρα. πραγματικα δεν το πιστευω Αν δεν πήρε νερό η πλακέτα λόγικα δεν θα έχεις πρόβλημα , αλλά υπάρχει περίπτωση από αύριο να αρχίσει να σου κάνει διάφορα τρέλα λόγω αλατων . Κανονικά θέλει άνοιγμα και καθάρισμα με οινόπνευμα. Sent from my ZTE-BLADE Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια να ρωτησω,αν κανω root το κινητο μου με το universal androot για να κανω backup καποιιες εφαρμογες με το titanium backup και να τις ξαναπερασω μετα απο επαναφορα ερογστασιακων ρυθμισεων,μετα απο αυτο αν πατησω το unroot θα υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα την εγγυηση?θα φενεται οτι το εχω πειραξει??(το ιδιο ισχυει για ολα τα κινητα ετσι??θελω να το κανω στο huawei x5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια να ρωτησω,αν κανω root το κινητο μου με το universal androot για να κανω backup καποιιες εφαρμογες με το titanium backup και να τις ξαναπερασω μετα απο επαναφορα ερογστασιακων ρυθμισεων,μετα απο αυτο αν πατησω το unroot θα υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα την εγγυηση?θα φενεται οτι το εχω πειραξει??(το ιδιο ισχυει για ολα τα κινητα ετσι??θελω να το κανω στο huawei x5) δε φαινεται τιποτα καντο αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Dear CUSTOMER , Thank you for contacting us. H απαντηση της ZTE απο Κινα. Τουλαχιστον απαντησαν. Δ¨ωσε επυλοχία αρχηγέ! Κι αν σου κουνηθουν πες πως εχεις και 300 ακομα που υπογράφουν petition αύριο κι ολας! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 έχει καταφέρει κανείς να ελέγξει dreambox 500s από το ΖΤΕ...??? και με ποιο πρόγραμμα..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 έχει καταφέρει κανείς να ελέγξει dreambox 500s από το ΖΤΕ...??? και με ποιο πρόγραμμα..??? ton 800 me to : dreamdroid , enigmanoid και dreamstreamoid με το πρώτο κάνει και στρεαμ ο 800 αλλά μόνο με το vplayer , λογικά θα δουλεύει και ο 500 Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδιά καλημέρα και από μένα. ο αδερφός μου πήρε και αυτός το blade και ανέλαβα να του το ρυθμίσω λιγουλάκι... έτσι πέρασα clockwork και την cyanogenmod 7.02 (είμαι φαν του widget στην μπάρα ειδοποιήσεων και έτσι η Swedish Spring RLS5 μου φάνηκε αρκετά φτωχή σε θέμα features). απ ότι είδα δεν έχει όμως πλέον ραδιόφωνο... υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλυθεί αυτό; επίσης μπορώ να δω κάπου για τα bugs και τα workings/not working κάθε ROM; για να με βοηθήσουν να αποφασίσω ποια ROM τελικά θα του αφήσω μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά επειδή έχει ξαναειπωθεί μήπως λέω μήπως μια που άνοιξε ολόκληρο forum για το blade να χωρίσουμε τα θέματα και να μή συνεχίζουμε εδώ ? ε? κλειδώστε το κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) παιδιά καλημέρα και από μένα. ο αδερφός μου πήρε και αυτός το blade και ανέλαβα να του το ρυθμίσω λιγουλάκι... έτσι πέρασα clockwork και την cyanogenmod 7.02 (είμαι φαν του widget στην μπάρα ειδοποιήσεων και έτσι η Swedish Spring RLS5 μου φάνηκε αρκετά φτωχή σε θέμα features). απ ότι είδα δεν έχει όμως πλέον ραδιόφωνο... υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλυθεί αυτό; επίσης μπορώ να δω κάπου για τα bugs και τα workings/not working κάθε ROM; για να με βοηθήσουν να αποφασίσω ποια ROM τελικά θα του αφήσω μέσα. σε λίγο καιρό θα το έχουμε και το ραδιόφωνο. Κάνουμε δοκιμές με την nightly54 εγώ, αλλά θα αλλάξω σε nightly61 από σήμερα (ίσως). Ο tommy δοκιμάζει με nightly57 και ο tomg με nightly 60 (μάλλον 61 από σήμερα). Μέχρι τώρα, η υποστήριξη του radio είναι έτοιμη για την CM7, αλλά υπάρχει πρόβλημα με το audio device που κλείνει μόνο του, οπότε χρειαζόμαστε κάποιο άλλο software για να το κρατάει ανοιχτό και να μην κλείνει τον ήχο γιατί το service μπαίνει σε idle αυτόματα. Το πρόβλημα είναι πως εγώ σταμάτησα τις δοκιμές προσωρινά μέχρι να λύσουμε το θέμα με τα 512ΜΒ στην stock froyo wind rom, γιατί γίνεται εξαιρετικά δύσκολο να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο αφού τρώει 3-4 flash rom ημερησίως, από CM σε SS σε stock και πάλι πίσω (άξιο αναφοράς είναι πως η μπαταρία αντέχει χωρίς να γίνει wipe stats εδώ και μήνες). Και γίνεται πολύ πιο δύσκολο γιατί δεν βοηθάει και η CM ομάδα... κάντε κανά ποστ κι εκεί μπας και προχωρήσουν το FMRadio service framework για το blade, και αν το κάνουν αυτοί, όλα θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα. Edited May 5, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 At last!!!! Σε ευχαριστώ φίλε μου. Με γλίτωσες απο το να περνάω νέα ρομ :lol: Για την ιστορία, το αρχειάκι αυτό τι ήταν? Ευχαριστω και πάλι Παρακαλώ. Εξάλλου αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς του forum. :) Όλο το πρόβλημα προκύπτει από ένα αναγνωρισμένο από την Google bug του market, το οποίο φαντάζομαι θα διορθώσουν στην επόμενη version. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire_rider Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα ! Θέλω να κάνω το update της wind έχω το blade και όταν προσπαθώ να μπω σε FTM απλά bοotαρει κανονικά ! WTF?????:blink::blink::blink: Το έχω αγοράσει τον Ιανουάριο. Καμια ιδέα κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αντιμετωπίζω πρόβλημα ! Θέλω να κάνω το update της wind έχω το blade και όταν προσπαθώ να μπω σε FTM απλά bοotαρει κανονικά ! WTF?????:blink::blink::blink: Το έχω αγοράσει τον Ιανουάριο. Καμια ιδέα κανένας? δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3621727#post3621727 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts