kandilak Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Παίδες θέλω να περάσω καμιά ταινιούλα στο κινητό να χαζεύω το Πάσχα, γιατί εκεί που θα πάω δεν θα έχω τη δυνατότητα. 1.Με ποιο πρόγραμμα κάνω convert τις ταινίες? 2.Σε τι ανάλυση? 3.Σε τι φορμάτ θα παίζουν καλύτερα? 4. Για εξωτερικούς υπότιτλους απλά θα πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο τις ταινίας? Ευχριστώ για το χρόνο σας...! 1. Xmedia Recode 2. & 3. Πας στην καρτέλα Format και βάζεις Profile: Apple και από κάτω διαλέγεις ένα από τα τέσσερα iPhone3G H.264 που έχει ανάλογα με το AR της ταινίας που θες να μετατρέψεις και το πόσο μεγάλο ή μικρό θες να είναι το αρχείο. 4.Δεν το έχω ψάξει , υποθέτω με τον κατάλληλο Media player αυτό πρέπει να ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Εβγαλαν στο modaco κι ενα προγραμματακι που φτιαχνεις partitions κατ' απαίτηση, αλλα γι αυτο κι αν δεν ειμαι σιγουρος. Έχεις κάποιο Link για αυτό? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 δεν θα πρέπει η ανάλυση να είναι 800x480? γιατί για iphone 3g μου δίνει 640x480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 δεν θα πρέπει η ανάλυση να είναι 800x480? γιατί για iphone 3g μου δίνει 640x480 640x360 (aspect ratio 16x9) και 640x480(aspect ratio 4x3) Για ταινιές κατα 99% θα βάλεις 640x360. Όχι δεν χρειάζεται να είναι 800χ480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 ευχαριστώ πολύ! θα δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 για τις επόμενες cyanogenmod πρέπει να έχουμε gen 2 ? άμα γίνει δεν υπάρχει επιστροφή έτσι? κατ'επέκταση χάνεται και η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Έχεις κάποιο Link για αυτό? Thanks :) http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337426/gen1-gen2-partition-layout-tool-windows-only/ τιποτα, τζαμπα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baby_geo Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Γεια σας παιδια ειμαι και εγω κατοχος του blade. Exω διαβασει με προσοχη ολα τα ποστ αλλα εχω καποιες αποριες.Οποιος ξερει ας απαντησει.Εχω τη Swedish Spring RLS4b με 512 ραμ. -Εβαλα το handcent sms αλλα οταν ερχεται μηνυμα το βλεπω δυο φορες καθως μου το δειχνει και το μαμισιο προγραμμα που εχει το κινητο.Πως μπορω να βλεπω μονο απο το handcent? -Επισης πως μπορω να γραφω μονο κεφαλαια ελληνικα στο handcent(ξερω οτι τα γραφω μικρα και τα στελνει κεφαλαια)? -Τελος ποιο προγραμμα με χαρτες να βαλω ωστε να λειτουργω το κινητο ως gps χωρις να εχω ενεργοποιημενο το ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Να ξεφυγω απο την συζητηση για τις rom, για να αναφερω εντυπωσεις απο καποια πραγματακια που μου ηρθαν απο ebay. Το πρωτο πραγμα που παρηγγειλα ηταν αυτη εδω η θηκη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250800927752&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Η θηκη ειναι φτιαγμενη απο υλικο που μοιαζει με δερμα, με μαυρα ραμματα περιμετρικα. Εχει και μια 'γλωσσα' με την οποια τραβας το κινητο εξω. Ποιοτικα ειναι πολυ καλη, ενω δεν εχω εντοπισει καποια ατελεια πανω της Προς και πισω http://img14.imageshack.us/img14/7195/dsc05620vq.th.jpghttp://img41.imageshack.us/img41/3762/dsc05621f.th.jpg Το blade χωραει γαντι, μπαινει χωρις κοπο ενω παραλληλα η εφαρμογη ειναι πολυ καλη. Αν κρατησεις αναποδα την θηκη το κινητο θα πεσει φυσικα (δεν σφηνωνει), αλλα δεν 'παιζει' μεσα στην θηκη, δεν γλυστραει ευκολα, ενω μηκος-πλατος ειναι κομμενα-ραμμενα για το blade Την ιδια πηρα και εγω πριν αρκετο καιρο και ειχα τα ιδια σχολια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3533649#post3533649 Πολυ καλη αγορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Γεια χαρά, πρόσφατα αποφάσισα κι εγώ να κάνω το βήμα 512 unlock + custom κι έχω μερικές απορίεςΜε Swedish Spring RLS5 όταν προσπαθώ να στείλω με ΒΤ αρχεία .zip με τον μανίσιο explorer (Αρχειοθέτης) βγάζει σφάλμα: Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Αρχειοθέτησης (διαδικασία zte.com.cn.filer). Προσπαθήστε ξανά.Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Ή με RLS4; Με τον astro φεύγουν κανονικά. Γνεται να φύγει με κάποιο τρόπο η ηλίθια απαίτηση από το Market app να είναι ενεργή η σύνδεση Δεδομένων Παρασκηνίου (από Ρυθμίσεις Λογαριασμών & συγχρονισμού); Επίσης υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί μόνιμα η καταγραφή συνομιλίας; Edited April 20, 2011 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Sorry για την καθυστέρηση (καταραμένο el classico) Για αρχή, είναι gen 1, η μετατροπή σε gen 2 είναι λίγο απαιτητική διαδικασία και δεν αξίζει ακόμα Τα μικροκολλήματα με το interface λύθηκαν με το Launcher Pro που είναι πιο γρήγορος από τον adw. Επίσης ο dolphin φαίνεται να μην κολάει. Αύριο θα τεσταρω μερικά παιχνίδια και ταινίες για να δω επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) Sorry για την καθυστέρηση (καταραμένο el classico) Για αρχή, είναι gen 1, η μετατροπή σε gen 2 είναι λίγο απαιτητική διαδικασία και δεν αξίζει ακόμα Τα μικροκολλήματα με το interface λύθηκαν με το Launcher Pro που είναι πιο γρήγορος από τον adw. Επίσης ο dolphin φαίνεται να μην κολάει. Αύριο θα τεσταρω μερικά παιχνίδια και ταινίες για να δω επιδόσεις σε σχεση με την RLS5 ας πουμε ποια προτινεις? edit:αν βαλω αλλη sd πρεπει να κανω partition? Edited April 21, 2011 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Γεια σας παιδια ειμαι και εγω κατοχος του blade. Exω διαβασει με προσοχη ολα τα ποστ αλλα εχω καποιες αποριες.Οποιος ξερει ας απαντησει.Εχω τη Swedish Spring RLS4b με 512 ραμ. -Εβαλα το handcent sms αλλα οταν ερχεται μηνυμα το βλεπω δυο φορες καθως μου το δειχνει και το μαμισιο προγραμμα που εχει το κινητο.Πως μπορω να βλεπω μονο απο το handcent? Φοράμε ακριβώς τα ίδια όχι ότι παίζει ρόλο νομίζω απλά το αναφέρω, και τα "διπλά" μηνύματα με ταλαιπωρούν και εμένα δεν μπορώ να βρώ πως απενεργοποιώ την "μαμά" sms εφαρμογή με τίποτα και ας έχω default το Handsent Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Φοράμε ακριβώς τα ίδια όχι ότι παίζει ρόλο νομίζω απλά το αναφέρω, και τα "διπλά" μηνύματα με ταλαιπωρούν και εμένα δεν μπορώ να βρώ πως απενεργοποιώ την "μαμά" sms εφαρμογή με τίποτα και ας έχω default το Handsent ρε παιδια πηγαινετε στις ρυθμισεις των μηνυματων και απενεργοποιειστε τις αναφορες... μπείτε στο μενου των εφαρμογών πατηστε το προγραμμα "Messaging" ή "Μηνυματα" πατηστε το κουμπι "MENU" (στο κινητο) πατηστε "Ρυθμισεις" εκει που λεει Notifications settings ξετσεκαρετε το κουτακι Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 σε σχεση με την RLS5 ας πουμε ποια προτινεις? edit:αν βαλω αλλη sd πρεπει να κανω partition? μια βοηθεια κανεις βρε παιδια??? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ρε παιδια πηγαινετε στις ρυθμισεις των μηνυματων και απενεργοποιειστε τις αναφορες... μπείτε στο μενου των εφαρμογών πατηστε το προγραμμα "Messaging" ή "Μηνυματα" πατηστε το κουμπι "MENU" (στο κινητο) πατηστε "Ρυθμισεις" εκει που λεει Notifications settings ξετσεκαρετε το κουτακι Ξετικαρισμένο είναι αλλά εξακολουθεί να μου βγαίνει pop up στην κεντρική οθόνη και να μου λέει ότι είναι αδιάβαστο στην notofocation bar...:blink: Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodapo Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 (edited) για τις επόμενες cyanogenmod πρέπει να έχουμε gen 2 ? Σύμφωνα με αυτό δεν απαιτειται η μετατροπή σε Gen 2 : http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/337687/cm7-universal-converter/ Edited April 21, 2011 by dodapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 για τις επόμενες cyanogenmod πρέπει να έχουμε gen 2 ? άμα γίνει δεν υπάρχει επιστροφή έτσι? κατ'επέκταση χάνεται και η εγγύηση? Η εγγύηση έχει χαθεί ήδη από τη στιγμή που κάνεις root, βάζεις cyanogen, άλλη custom rom, clockworkmod, κλπ. Αν εννοείς ότι δε μπορείς να γυρίσεις σε Gen1, κάποιοι το έχουν κάνει, δεν υπάρχει ακόμα όμως κάποιος εύκολος τρόπος. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Η εγγύηση έχει χαθεί ήδη από τη στιγμή που κάνεις root, βάζεις cyanogen, άλλη custom rom, clockworkmod, κλπ. Αν εννοείς ότι δε μπορείς να γυρίσεις σε Gen1, κάποιοι το έχουν κάνει, δεν υπάρχει ακόμα όμως κάποιος εύκολος τρόπος. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα... η συσκευή με root γίνεται unroot, μπορει κανείς να φλασάρει τη μαμά-ROM της Wind (stock) ανά πάσα στιγμή και να εξαφανίσει και τα Clockwork κλπ. Αυτό που δεν έχω δει να γίνεται μέχρι σήμερα είναι να επιστρέψει κανείς στα 256ΜΒ από τα 512 (αν και δε νομίζω να το προσέξει κανείς στη Wind αυτό) καθώς και το να γυρίσει κάποιος τη συσκευή του από Gen2 σε Gen1. Αυτά τα δύο λοιπόν είναι λόγος για να ακυρωθεί η εγγύησή σου... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλησπέρα στην παρέα του Blade! Ενας φίλος μου θα μου δώσει σήμερα το Blade του να του ξεκλειδώσω τα 512ΜΒ RAM και να του περάσω CM7. Πρώτα ξεκλειδώνουμε τα 512ΜΒ RAM και μετά όλη τη διαδικασία για πέρασμα Custom ROM, σωστά; Επίσης, αν ξεκλειδώσουμε μια φορά τα 512 είναι μόνιμο; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα... η συσκευή με root γίνεται unroot, μπορει κανείς να φλασάρει τη μαμά-ROM της Wind (stock) ανά πάσα στιγμή και να εξαφανίσει και τα Clockwork κλπ. Αυτό που δεν έχω δει να γίνεται μέχρι σήμερα είναι να επιστρέψει κανείς στα 256ΜΒ από τα 512 (αν και δε νομίζω να το προσέξει κανείς στη Wind αυτό) καθώς και το να γυρίσει κάποιος τη συσκευή του από Gen2 σε Gen1. Αυτά τα δύο λοιπόν είναι λόγος για να ακυρωθεί η εγγύησή σου... Γιατί να μην δει τα 512 αλλά να δει το root π.χ.; :p To rooting δε σημαίνει αυτόματα ότι έκανες hardware αλλαγές, το ότι ξεκλείδωσες τα 512 αυτόματα σημαίνει ότι και root έκανες, και rom φλάσαρες, και το partition table πείραξες, και recovery άλλαξες..:rolleyes: Ξαναλέω υπάρχει τρόπος να πας πίσω σε Gen1 αλλά χάνεις το IMEI και είναι λίγο pain in the *** να το ξαναπεράσεις. Για να είμαστε ρεαλιστές, την εγγύηση την έχουμε χάσει όλοι εδώ μέσα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, από εκεί και πέρα το τι θα σου κάτσει αν χρειαστείς την εγγύηση είναι αβέβαιο. Καλησπέρα στην παρέα του Blade! Ενας φίλος μου θα μου δώσει σήμερα το Blade του να του ξεκλειδώσω τα 512ΜΒ RAM και να του περάσω CM7. Πρώτα ξεκλειδώνουμε τα 512ΜΒ RAM και μετά όλη τη διαδικασία για πέρασμα Custom ROM, σωστά; Επίσης, αν ξεκλειδώσουμε μια φορά τα 512 είναι μόνιμο; Χμμ, και γιατί στο δωσε εσένα να να τα κάνεις αυτά λοιπόν; :lol Σωστά είναι αυτά που λες. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Χμμ, και γιατί στο δωσε εσένα να να τα κάνεις αυτά λοιπόν; :lol Προφανώς γιατί βαριέται να διαβάσει τους οδηγούς και όπως όλοι όταν είναι να πρωτο-ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, με το που είδε κάτι και δεν το κατάλαβε, "φοβήθηκε" και τα παράτησε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 καλησπερα παιδια, μια ερωτηση: ειμαι εδω κ κανα μηνα με την jj9 ρομ (η οπως αλλιως λεγεται τελοςπαντων:rolleyes:) αξιζει να παω σε Swedish Spring RLS4β?? υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα του κινητου γενικοτερα? τι επιπλεον προσφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αξιζει να πας στην SSrls5 (και οχι στην SS4b). Ειναι απο τις ποιο σταθερες rom. Τωρα οσον αφορα το τι επιπλεον προσφερει γινε λιγο ποιο σαφης,τι εννοεις. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Την RLS5 δεν την έχω δει στο κινητό, επομένως δε μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη. Στα του cyanogen 7 Το Pro με την 2.2 σερνοταν. Έβλεπα τους παίκτες σε slow motion. Τώρα το παιχνίδι φυσάει. Ομοίως και το Need for Speed. Ακόμα και στις default τιμές της cpu, χωρίς overclocking Έχει μέσα στα settings επιλογές για overclocking, για αποθήκευση στην sd κάρτα (και μάλιστα σαν default επιλογή κι επιπλέον ξεχνάμε την Phone Only επιλογή, πλέον τα πάντα μπορούν να μεταφερθούν στην sd) και πολλά άλλα μπλιμπλίκια με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ακόμα (αφορούν ήχους, performance κά) γενικά αγαπώ ΥΓ: οποιαδήποτε πρόταση για έτοιμες ταινίες προς... αγορά & apps για να τις δω καλοδεχούμενη. Δεν έχω ψάξει πολύ το θέμα ακόμα ΥΓ2: Το igo σερνόταν. Κάτι άλλο σε gps πακέτο (χάρτες κ navigator) έχει να προτείνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts