zerokill Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σχετικά με γυαλιά ηλίου σε στιλ "wayfarer", έχετε υπόψη κάποια άλλα μοντέλα/μάρκες προτεινόμενα εναλλακτικά των κλασσικών Ray-Ban; Έχω δει στο internet τα Oakley Frogskins, αλλά δεν γνωρίζω περαιτέρω διαφορές και γενικά τι χρειάζεται να έχω υπόψη ώστε να καταστεί μία επιλογή πάνω σε αυτά. Υπάρχει κάποιος επίσημος εισαγωγέας/αντιπρόσωπος στην Αθήνα ή στην Ελλάδα γενικότερα; Η Hugo Boss εχει αντιστοιχο σχέδιο αλλα και η Hilfiger με μια απλή. Αναζήτηση θα τα βρείς. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 (edited) Tα γυαλία D.Franklin και τα Moonkin τα έχει δοκιμάσει κανείς? Edited July 22, 2020 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabitt Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 έχετε να προτείνετε καποια polarized γυρω στα 100€? Ευχαριστω Παράθεση Rabbit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GianniPap Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Σε outlets έχω βρει εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 https://www.polaroideyewear.com/en-ww/home.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Oakley metal juliet εδω και 15 χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Έχω τα OAKLΕY Square Wire και ψάχνω να αλλάξω τα βιδάκια στα μπράτσα γιατί πια δεν σφίγγουν καλά. Βρήκα στο Amazon κάποια αλλά είναι διάφορα μοντέλα, όπως το Square Wire και το Square Wire 2.0 Τόσες διαφορές έχουν τα βιδάκια ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Έχω τα OAKLΕY Square Wire και ψάχνω να αλλάξω τα βιδάκια στα μπράτσα γιατί πια δεν σφίγγουν καλά. Βρήκα στο Amazon κάποια αλλά είναι διάφορα μοντέλα, όπως το Square Wire και το Square Wire 2.0 Τόσες διαφορές έχουν τα βιδάκια ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα; Έψαξες σε κατάστημα οπτικών μήπως μπορούν να τα φτιάξουν εκεί; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Έψαξες σε κατάστημα οπτικών μήπως μπορούν να τα φτιάξουν εκεί; Εδώ Κύπρο δεν έχουμε πολλές επιλογές στην πόλη μου. Είχα ρωτήσει παλιότερα και μου έσφιξαν απλά τις βίδες. Δεν πρότειναν καν κάποια λύση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. July 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2021 Serengeti παιδιά δεν υπάρχουν σε ποιότητα κατασκευής και φακών. Ειδικά για οδήγηση είναι ότι καλύτερο. Ξέρω είναι ακριβά αλλά τα αξίζουν, στα Αμαζον μπορείτε να βρείτε και σε πολύ καλές και προσιτές τιμές παλαιότερα μοντέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Φαντάζομαι καταλαβαίνεις , πως δεν ευσταθεί η γνώμη σου ως επιχείρημα ότι είναι τα καλύτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts