gaiosgf Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 update της testing παιδια!!! το Ν900 ΖΕΙ!!!ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 update της testing παιδια!!! το Ν900 ΖΕΙ!!!ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ πού;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 πού;;;:blink: τι εννοεις «που»;αν εχεις την cssu-testing εκδοση κανε μια αναζητηση για ενημερωσεις στον application manager και λογικα θα σου βγαλει update.η μπες στο τερματικο ως root και δωσε την εντολη apt-get update. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σήμερα βγήκε νέα αναβάθμιση. 21.2011.38-1Smaemo3 Το maemo και το Ν900 ζουν!! :) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σήμερα βγήκε νέα αναβάθμιση. 21.2011.38-1Smaemo3 Το maemo και το Ν900 ζουν!! :) ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ φιλε Γιαννη. Τι μεγεθος ειναι το αρχειο;αν ειναι μικρο θα το κανω τωρα με το πακετο δεδομενων που εχω αλλιως θα την κανω μολις παω σπιτι γιατι ειμαι στη δουλεια. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Mια απο τις νεες δυνατοτητες που αποκτα η Stable πλεον (στα χναρια της Testing) ειναι η δυνατοτητα ορισμου διαφορετικων wallpaper σε portrait και landscape. δηλαδη οταν το εχω landscape να εχει την ταπετσαρια "α" και οταν η ιδια homescreen γυρναει σε portrait να εχω μια "β" ταπετσαρια. πλακα πλακα... το Symbian ^3 (και αλλα λειτουργικα) ουτε για πλακα δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Mια απο τις νεες δυνατοτητες που αποκτα η Stable πλεον (στα χναρια της Testing) ειναι η δυνατοτητα ορισμου διαφορετικων wallpaper σε portrait και landscape. δηλαδη οταν το εχω landscape να εχει την ταπετσαρια "α" και οταν η ιδια homescreen γυρναει σε portrait να εχω μια "β" ταπετσαρια. πλακα πλακα... το Symbian ^3 (και αλλα λειτουργικα) ουτε για πλακα δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. δηλαδη το update που βγηκε ειναι για την stable;τζαμπα χαρηκα δηλαδη γιατι εχω την testing.δεν πειραζει ομως γιατι κι αυτη ειναι ζωντανη ακομα.πριν μια εβδομαδα περιπου αναβαθμιστηκε. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 To update ειναι για την Stable αλλα οπως λες και εσυ, πριν μια βδομαδα αναβαθμιστηκε και η Τesting. *αντε ομως σιγα σιγα να φτασει στο απογειο του το community update. 15 μηνες παει η δουλεια.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Νεο update της testing. Ετσι οπως παει το Ν900 οχι μονο καφε αλλα θα φτιαχνει και σφηνακια. Παρολο που εχω παρει το Ν9 ερωτευομαι το Ν900 μου ολο και περισσοτερο Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Νεο update της testing. Ετσι οπως παει το Ν900 οχι μονο καφε αλλα θα φτιαχνει και σφηνακια. Παρολο που εχω παρει το Ν9 ερωτευομαι το Ν900 μου ολο και περισσοτερο Το οποίο τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Mια απο τις νεες δυνατοτητες που αποκτα η Stable πλεον (στα χναρια της Testing) ειναι η δυνατοτητα ορισμου διαφορετικων wallpaper σε portrait και landscape. δηλαδη οταν το εχω landscape να εχει την ταπετσαρια "α" και οταν η ιδια homescreen γυρναει σε portrait να εχω μια "β" ταπετσαρια. πλακα πλακα... το Symbian ^3 (και αλλα λειτουργικα) ουτε για πλακα δεν εχουν τετοια δυνατοτητα. Πως ακριβώς γίνεται αυτή η ρύθμιση? Γιατί δεν την βρήκα βρε παλικάρια μου! :worry: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ουτε με την testing βρισκω τετοια ρυθμιση/επιλογη Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ουτε με την testing βρισκω τετοια ρυθμιση/επιλογη Άβυσσος η ψυχή του Ν900 (και του developer βεβαίως βεβαίως) :lol: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πως ακριβώς γίνεται αυτή η ρύθμιση? Γιατί δεν την βρήκα βρε παλικάρια μου! :worry: Λοιπον, αν εχεις περασμενη την Testing Flavor , ακολουθησε τις οδηγιες εδω, ειναι πολυ ευκολο : ) http://talk.maemo.org/showpost.php?p=1186163&postcount=165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 μολις εκανα το νεο update της testing.το χει κανει κανεις αλλος?ηταν αρκετα πακετα για αναβαθμιση και βαρεθηκα να τα ελεγξω.θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 νεο update της testing εκδοσης.οσοι απομεινατε τρεξτε να προλαβετε. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τι αλλαγές φέρνει? Τουβλοποίηση? :lol: Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τι αλλαγές φέρνει? Τουβλοποίηση? :lol: γιατι το λες αυτο;εχεις καποιο προβλημα με τη συσκευη; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Πλάκα κάνω βρε :p Την έχω ακόμα, αγρατζούνιστη, άριστη και απολύτως λειτουργική! Είναι ακόμα το κινητό μου (λατρεία μου θα έλεγα....) Και δεν ξέρω ακόμα αν θα το αλλάξω με τις επιδοτήσεις σε 1.5 μήνα. Να πάρω τι? Ξέρουμε τι αλλαγές φέρνει το f/w update? Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) εδω τo changelog http://wiki.maemo.org/Community_SSU/Changelog#T-maemo5 καπου λεει οτι ξανα μπηκε το Red Pill.τι ηταν αυτο θυμαται κανεις;με τοσες αλλαγες απο την κοι.οτητα το ξεχασα. Edited September 12, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionhead Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παιδια sos. εκανα χθες την αναβαθμιση και τψρα δεν μου αναγνωριζει την μνημη του κιν´εχει χασει και ολα τα μπακαπ, επειγοντως βοηθεια δεν παιζει με την καμμια να χασω τα αρχεια μου το επαθε κανενας αλλος; ξερετε τι πρεπει να κανω; heeeeeeeelp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παιδια sos. εκανα χθες την αναβαθμιση και τψρα δεν μου αναγνωριζει την μνημη του κιν´εχει χασει και ολα τα μπακαπ, επειγοντως βοηθεια δεν παιζει με την καμμια να χασω τα αρχεια μου το επαθε κανενας αλλος; ξερετε τι πρεπει να κανω; heeeeeeeelp με το x-term πως τα πας? ανοιξε το και δωσε ως ροοτ το παρακατω apt-get update [enter] μολις ολοκληρωθει η διαδικασια γραψε apt-get install mp-fremantle-community-pr και πατας εντερ. δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τιποτα.εννοειται οτι πρεπει να εχεις ενεργη συνδεση κατα προτιμηση wifi. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionhead Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ευχαριστω αλλά δν κανει τίποτα. ουτε στον file manager δν μου την βγαζει την εσωτερικη μνήμη. και καποιος αλλος αποτι ειδα ειχε το ίδιο πρόβλημα. λυθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλησπέρα σας, μετά από καιρό ξανά κάτοχος του Ν900 και εγώ. Πέρασα το τελευταίο Stable Community SSU αλλά δεν λειτουργεί το portait mode. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλησπέρα σας, μετά από καιρό ξανά κάτοχος του Ν900 και εγώ. Πέρασα το τελευταίο Stable Community SSU αλλά δεν λειτουργεί το portait mode. Τι μπορεί να φταίει; ξανακαλως τον.εγω εχω την testing οπου πατωντας πανω στο ρολοι στο παραθυρο που ανοιγει υπαρχει η επιλογη Orientation lock.μηπως εχει και η stable τετοια επιλογη; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts