andrewmaslim Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 H Βεργινα η απλη ειναι μια μπυρα που πινεται για τα λεφτα της. Καλες προσπαθειες απο την ιδια εταιρεια ειναι οι Βεργινα Weiss και Red. Στην Ελλαδα τωρα τελευταια βγαινουν καλες μπυρες απο μικροζυθοποιιες,αλλα θελει ψαξημο,αφου δεν καταφερνουν να βρουν καλη διανομη. Υ.Γ. Οι τσεχικες μπυρες δεν πιανουν μία.Σκληρες,χυδαιες μπυρες,που απλα σου κανουν μια ασχημη σουρα. Η καλυτερη Τσεχικη χαλαρα ισουται με την κατωτερη Ελληνικη. Χωρα που ειναι ετη φωτος μπροστα απο ολες τις αλλες στην μπυρα, ειναι το Βελγιο,με τις υπεροχες μοναστηριακες του. Υ.Γ.2 Την νεα Kaiser πολυτελειας την doumble malt http://www.mancode.eu/wp-content/uploads/2011/05/kaiser_01-366x550.jpg ετυχε να την δοκιμασε κανεις? Δεν μπορω να την βρω πουθενα,ουτε καν στην Θεσσαλονικη στην οποία παραγεται. Yποθέτω ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ Τσεχία, ε; Κρίνεις π.χ. τις ιρλανδικές, γερμανικές ή τσέχικες, απ' τα ΝΕΡΟΠΛΥΜΑΤΑ που υπάρχουν εδώ στο "Ελλάντα"; Έχει πάει να πιεις ντόπια μπύρα στο Κάρολο Βιβάρι της Τσεχίας; Πήγαινε και πιες... και αν στο δεύτερο ποτήρι δεν σ' έχουν μαζέψει απ' το πάτωμα, έλα να μου πεις. (ΚΑΙ καλή γεύση)... Όσο για την GUINNESS που αναφέρω, μιλάμε για ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΩΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ, όχι οι μπούρδες οι εμφιαλωμένες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ρε συ, τι πίνεις και μας λες ότι η καλύτερη τσέχικη ισούται με τη χειρότερη ελληνική; Θα μου συγκρίνεις την Amstel με την Kozel πχ; Η Αmstel ειναι διεθνης οχι Ελληνικη και φυσικα την συγκρινω με το ξεπλυμα που λεγεται Kozel ή Gambrinus ή Primator ή Zubr. Εχω παει Τσεχια και συχναζα εδω Ελλαδα σε ενα τσεχικο μπαρακι, σουρωσα με πανω απο 30 ειδη τσεχικης μπυρας,ΟΛΕΣ ηταν απο μετριες ως αθλιες. Για την Guinness των ..... 20 ετων,δεν γνωριζω τιποτα. Μπας και την μπερδευεις με κανενα ουισκυ? Αν βρεις λιγκ που αναφερεται σε μπυρα με παλαιωση 20 ετων σε παρακαλω να το βαλεις. H Guinness που ανεφερες,η κανονικη δεν μου αρεσει, η σπανιοτερη Guinness special export ειναι πολυ καλη μπυρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Από τη στιγμή που η εμφιάλωση γίνεται στην Ελλάδα, ο κόσμος τη βαφτίζει ελληνική. Δεν μπορείς να πεις την Kozel ξέπλυμα, όταν βραβεύεται τόσα χρόνια...Σόρρυ φίλος, δεν ξέρεις από μπύρες. Τουλάχιστον πες μας ποιες συγκρίνεις με ποιες, όχι να μου τις διαγράψεις όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Aς πουμε η Pilsner Urquel που ειναι η καλυτερη τσεχικη κατα την γνωμη μου,ειναι μια σκαλα κατω απο την Kaiser. Μπυρες που ξεχωριζω Chimay white Hoegarden Leffe Guiness Special Export Craft Red Ρεθυμναικη Β 29 Athos Paulaner Weiss Απο συμβατικες μαζικης καταναλωσης πινωνται οι Καιζερ και Μυθος. Edited July 6, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Aς πουμε η Pilsner Urquel που ειναι η καλυτερη τσεχικη κατα την γνωμη μου,ειναι μια σκαλα κατω απο την Kaiser. Για μένα δεν λέει μία η συγκεκριμένη. Η Kozel όμως είναι απιστευτη... Δηλαδή η Krusovice δεν σου αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Για μένα δεν λέει μία η συγκεκριμένη. Η Kozel όμως είναι απιστευτη... Δηλαδή η Krusovice δεν σου αρέσει; Οχι. Η Kozel ειναι φθηνομπυρα και η μαυρη και η ξανθια μουφα. Η krusovice πινεται,αλλα δεν αξιζει για τα λεφτα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Μπα... Όσες φορές και να πιούμε την Keiser.. Καλύτερη από την Pilsner Urquel δεν την κάνουμε.. Καλύτερη μπύρα από Amstel & Heineken είναι σίγουρα... αλλά... Τώρα βέβαια.. Μπορεί εάν η τιμές ήταν αντίστροφες να σου άρεσε η Τσέχικη.. τι να πω.. Γνώμες είναι αυτές.. Αλλά να πας να επιβάλεις την γνώμη σου σε κάποιον άλλον.. δεν είναι και ότι το καλύτερο ;) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Οχι. Η Kozel ειναι φθηνομπυρα και η μαυρη και η ξανθια μουφα. Η krusovice πινεται,αλλα δεν αξιζει για τα λεφτα της. Δεν μου λες όμως με ποιες ελληνικές μπύρες συγκρίνεις τις τσέχικες, Βεργίνα, Ρεθυμνιακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δεν μου λες όμως με ποιες ελληνικές μπύρες συγκρίνεις τις τσέχικες, Βεργίνα, Ρεθυμνιακή... Ειπα πως η καλυτερη τσεχικη ειναι στο επιπεδο της Βεργινας, τι αλλο παραπανω να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Ειπα πως η καλυτερη τσεχικη ειναι στο επιπεδο της Βεργινας, τι αλλο παραπανω να πω? Καλή η Βεργίνα, αλλά όχι και καλύτερη από την Kozel. Τώρα που λες για Βεργίνα, βρήκα μαγαζί που πουλάει το κουτάκι τα 500ml 0.85€ τη lager. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 (edited) Λίγη ηρεμία παρακαλώ, δεν θα τσακωθούμε και για τις μπύρες τώρα... Ευχαριστώ. Υ.Γ. Νομίζω πως ήρθε καιρός να φρεσκάρουμε όλοι μας τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, τους οποίους ως γνωστόν, έχουμε αποδεχθεί κατά την εγγραφή μας στο forum του myPhone. Edited July 8, 2011 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλή η Βεργίνα, αλλά όχι και καλύτερη από την Kozel. Τώρα που λες για Βεργίνα, βρήκα μαγαζί που πουλάει το κουτάκι τα 500ml 0.85€ τη lager. :blink: Παιζει να την πουλαει και ακριβα. Συνηθως τα 8 κουτακια τα αγοραζω λιγο κατω απο 4 ευρω,ενω μεχρι πριν λιγους μηνες η τιμη ηταν 3,25. Η κανονικη Βεργινα δεν λεει πολλα, η weiss ειναι πολυ καλη,αλλα λιγο τσιμπημενη γυρω στα 1,40-1,50 το μπουκαλι των 500ml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ο ίδιος έχει τη Guinness κουτάκι 1,70€ ενώ τη βρίσκω γενικά γύρω στα 2,20€ - 2,40€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ο ίδιος έχει τη Guinness κουτάκι 1,70€ ενώ τη βρίσκω γενικά γύρω στα 2,20€ - 2,40€. Guinness κουτακι στο 1,70 ειναι καλη τιμη. Η Βεργινα νομιζω πως βρησκεται φτηνοτερη στα σουπερ του Μαρινοπουλου,με τα οποια εχουν την πιο μακροχρονη συνεργασια,αφου με αυτα πρωτοεσπασε το εμπαρκο που της ειχε επιβληθει απο την Αθηναικη Ζυθοποιια.Εκει μπορει να πετυχεις συχνα,προσφορες 1+1 και 5+3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Επαναλαμβάνω, ρίξτε μια ματιά στους ΟΠΧ. Για οτιδήποτε άλλο, ΠΜ. Μηνύματα εκτός θέματος θα διαγράφονται πάραυτα. Ευχαριστώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μύθος και kaizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δοικιμασα χθες την Corsedonk Argus . Βελγικη μπυρα με αρωμα μαγιας . Εχω πιει και καλυτερες αλλα δεν με χαλασε Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 amstel heineken και fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Για καθημερινή θα πιω συνήθως amstel bock. Σε μία καλύτερη περίπτωση Erdinger ή Paulaner από σουπερμάρκετ, φοβερό value for money. Και όταν θέλω να με κακομάθω, Leffe, Duvel ή chimay μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantia_rd Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Δοικιμασα χθες την Corsedonk Argus . Βελγικη μπυρα με αρωμα μαγιας . Εχω πιει και καλυτερες αλλα δεν με χαλασε Αν και δεν είμαι fan της μπύρας, όσο ήμουν στο Βέλγιο την συγκεκριμένη την προτιμούσα αρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Για την Πειραική βιολογική που την έχω δει στον ΑΒ τι γνώμη έχετε? Πήρα σήμερα να δοκιμάσω... Ελπίζω να ναι καλή γιατί ήταν και σχετικά ακριβή σε σχέση με άλλες... 2,5 ευρώ νομίζω έκανε και είναι μικρό μπουκάλι 330ml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Aγόρασα την amstel στο καινούριο γυάλινο μπουκάλι 500 ml, διαφορετική και πολύ ωραία γεύση. (σημειωτέον έδιναν και 1 ποτήρι για κάθε 3άδα, δε με χάλασε :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Για την Πειραική βιολογική που την έχω δει στον ΑΒ τι γνώμη έχετε? Πήρα σήμερα να δοκιμάσω... Ελπίζω να ναι καλή γιατί ήταν και σχετικά ακριβή σε σχέση με άλλες... 2,5 ευρώ νομίζω έκανε και είναι μικρό μπουκάλι 330ml Δοκιμασα την Pils. Πολυ καλη μπυρα,αλλα υπερκοστολογημενη. 1,50 θα ηταν μια δικαιη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Aγόρασα την amstel στο καινούριο γυάλινο μπουκάλι 500 ml, διαφορετική και πολύ ωραία γεύση. (σημειωτέον έδιναν και 1 ποτήρι για κάθε 3άδα, δε με χάλασε :) ) Καλή η προώθηση που κάνουν,αλλά ... Μόλις δοκίμασα την Amstel Pilsener premium που διαφημίζεται. Μια αντιγραφή για ανταγωνισμό της Kaiser,και καμιά σχέση με παρόμοια που είχα πιει εισαγωγής,και ήταν πιό ελαφριά:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ναι σε σχεση με την κλασικη Amstel η Premium Pilsener ειναι πολυ καλυτερη , με πιο γεματο αρωμα . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts