Jump to content

sentfromhell

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

sentfromhell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κι εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα Κουρούτα που είναι κοντά στην Αθήνα και έχει πολύ καλή νυχτερινή ζωή και γενικά είναι στέκι νεολαίας. Αλλά αυτή η κίνηση τις 2 τελευταίες Κυριακές στην Κακιά Σκάλα μου έχει κάτσει κι εμένα πολύ στραβά. :mad:
  2. Aγόρασα την amstel στο καινούριο γυάλινο μπουκάλι 500 ml, διαφορετική και πολύ ωραία γεύση. (σημειωτέον έδιναν και 1 ποτήρι για κάθε 3άδα, δε με χάλασε :) )
  3. Αυτό το μήνα δεν έχουν κυκλοφορήσει νέα τεύχη λόγω της απεργίας των διανομέων, οπότε σίγουρα θα το βρεις τις επόμενες μέρες που θα τα μοιράσουν. Κι εγώ περιμένω το "οι παρασκευές του Γκούφυ" και τπτ ακόμα από τις 30/6 που θα έβγαινε υποτίθεται.:(
  4. Εγώ θα διάλεγα το τρίτο, αλλά αφού είχες πάει σε κάτι παρόμοιο και το 2008, θα πρότεινα να άλλαζες τελείως πολιτισμό και κουλτούρα και να πήγαινες στο δεύτερο. Βέβαια δε μας γράφεις και τις τιμές να δούμε τι παίζει.
  5. Σωστά υποθέτεις ;) όλα πήγαν καλά και πέρασε το τελωνείο.
  6. Να κοιτάς τη μεταφορική με την οποία τα στέλνουν. Αν είναι UPS ή DHL συνήθως σταματάνε τελωνείο. Η usps όμως που είναι σαν τα ελτα εδώ δε μου έχει τύχει να σταματήσει ποτέ στο τελωνείο. 100% βέβαιος δεν είσαι ποτέ, απλά σου λέω την τάση που επικρατεί.
  7. Εγώ βρήκα από κρητική εταιρεία ενοικίασης 260ε αμαξι για όλη την εβδομάδα από τη στιγμή που θα βγω στο λιμάνι ώσπου να ξαναφύγω. Καλή τιμή νομίζω αλλά θέλει πολύ ψάξιμο.
  8. Εγώ έκλεισα με το αμόρε για Χανιά την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου 280ε περίπου πήγαινε-έλα με καμπίνα στο βραδινό αλλά χωρίς αμάξι γιατί θα νοικιάσουμε εκεί. Φτηνά δεν το λες αλλά τι να κάνουμε...παίζει μονοπώλιο
  9. Εμένα πέρασε η απογραφέας Σαββάτο απόγευμα κι επειδή ετοιμαζόμουν να βγω της είπα να αφήσει τηλ να κανονίσουμε ραντεβού. Ηρθε σήμερα λοιπόν και ρώτησε ένα σωρό ερωτήσεις πχ που δουλεύω, τι αντικείμενο, τι σπούδασα, ηλικίες οικογένειας, κλπ κλπ. Ευτυχώς πέρασε κι αυτό γιατί είχα αρχίσει να αγχωνομαι για τις κυρώσεις :worry: ποτέ δεν ξέρεις τι τρόπους θα σκεφτούν να μας τα πάρουν !!!
  10. Είχα ενεργοποιήσει το mp3 top 10 της vodafone με τα μουσικά κομμάτια, αλλά τώρα δε βρίσκω στο site της πως απενεργοποιείται. Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει για να μη χρεώνομαι τσάμπα 5 ευρώ το μήνα? Ευχαριστώ
  11. Ναι αυτό εννοούσα, απλά νόμιζα ότι χρειάζεται σιμ νέας γενιάς για βιντεο κλήση γιατί εγώ την έχω χρόοοονια. Ευχαριστώ για την απάντησή σου:)
  12. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το κ750ι υποστηρίζει βιντεο-κλήσεις. Αν όχι, σκέφτομαι να πάρω μια καινούρια συσκευή αλλά αναρωτιέμαι αν θα χρειαστεί να αλλάξω sim. Ευχαριστώ
  13. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω ανανεωση καρτας σε αλλο κινητο απο σταθερο ή με αλλο τροπο?
  14. Το πιο πιθανο ειναι να σας πανε με υπηρεσιακο να ψηφισετε εκει που υπηρετειτε και αν γινει ετσι δε θα ψηφισετε υποψηφιους αλλα μονο το κομμα της επιλογης σας.
  15. Για να ενεργοποιησω την αποστολη και ληψη MMS στο k750i τι πρεπει να κανω? Εχω whatsup. Yπαρχει χρεωση? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...