Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

μία ακόμα δική μου απορία η οποία ελπίζω να απαντηθεί αυτή την φορά! Εχω βάλει εξωτερική μνήμη στο κινητό την οποία την έχω δηλώσει και μέσα από το μενού της κάμερας ώστε όλες οι αποθηκεύσεις βίντεο - φωτό να γίνονται σε αυτή. Τράβηξα λοιπόν προχθές κάποια βίντεο και τώρα που πάω να τα ανοίξω και να τα δω μου βγάζει ΄΄αδύνατη η αναπαραγωγή κλιπ πολυμέσων΄΄, η πλάκα είναι ότι ενώ την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή έχω τραβήξει 5 βίντεο το 1 το παίζει και τα υπόλοιπα όχι......τι μπορεί να συμβαινει άραγε ?

βαλε την καρτα μνημης σε ενα cardreader και δες αν σου διαβαζει τα βιντεο ο υπολογιστης?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βαλε την καρτα μνημης σε ενα cardreader και δες αν σου διαβαζει τα βιντεο ο υπολογιστης?

Θα το κάνω το απόγευμα γιατί εδώ δεν έχω laptop για να την διαβάσω, αλλά δεν είναι περίεργο να ανοίγει άλλα βίντεο που είναι στην κάρτα και άλλα να μην τα διαβάζει ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θα το κάνω το απόγευμα γιατί εδώ δεν έχω laptop για να την διαβάσω, αλλά δεν είναι περίεργο να ανοίγει άλλα βίντεο που είναι στην κάρτα και άλλα να μην τα διαβάζει ?

δεν μου το εχει κανει ποτε να σου πω την αληθεια. κανε και κανενα restart μηπως και κολλησε. δεν ξερω τι να σου πω. αρχικα να σωσεις τα βιντεο.

δεν μου το εχει κανει ποτε να σου πω την αληθεια. κανε και κανενα restart μηπως και κολλησε. δεν ξερω τι να σου πω. αρχικα να σωσεις τα βιντεο.

βρε μυστήρια πράγματα......πάω μέσα από την κάρτα να τα ανοίξω και μου λέει ΄΄ανοιγμα αδύνατο, ο τύπος του αρχείου δεν υποστηρίζεται΄΄ όσον αφορά τα βίντεο, ενώ τις φωτό τις ανοίγει κανονικά!!!

Εκανα αντιγραφή ένα βίντεο στην εσ. μνήμη αλλά πάλι τα ίδια μου γράφει, δεν με αφήνει να το ανοίξω ! Restart φυσικά και του έκανα φίλε !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

βρε μυστήρια πράγματα......πάω μέσα από την κάρτα να τα ανοίξω και μου λέει ΄΄ανοιγμα αδύνατο, ο τύπος του αρχείου δεν υποστηρίζεται΄΄ όσον αφορά τα βίντεο, ενώ τις φωτό τις ανοίγει κανονικά!!!

Εκανα αντιγραφή ένα βίντεο στην εσ. μνήμη αλλά πάλι τα ίδια μου γράφει, δεν με αφήνει να το ανοίξω ! Restart φυσικά και του έκανα φίλε !

παρτα στον υπολογιστη να δεις αν ειναι "χτυπημενα". από την έκθεση δεν παιζουν?εχεις περασμενο κανενα hack?

παρτα στον υπολογιστη να δεις αν ειναι "χτυπημενα". από την έκθεση δεν παιζουν?εχεις περασμενο κανενα hack?

δεν μπορώ να τα πάρω στον υπολογιστή, πατάω να μου τα ανοίξει και προσπαθεί να κάνει αντιγραφή!!!! Τώρα δεν με αφήνει να δώ ούτε φωτό μέσα από αυτή την κάρτα και έφαγε κάτι τρελά κολλήματα για 1η φορά το τηλ εδώ και 4 μήνες , με πήραν τηλ και δεν έκλεινε το τηλ με την καμία:lol:, αναγκάστηκα λοιπόν να βγάλω την κάρτα για να συνέλθει! Θεωρώ δεδομένο ότι φταίει η κάρτα!!!!

δεν μπορώ να τα πάρω στον υπολογιστή, πατάω να μου τα ανοίξει και προσπαθεί να κάνει αντιγραφή!!!! Τώρα δεν με αφήνει να δώ ούτε φωτό μέσα από αυτή την κάρτα και έφαγε κάτι τρελά κολλήματα για 1η φορά το τηλ εδώ και 4 μήνες , με πήραν τηλ και δεν έκλεινε το τηλ με την καμία:lol:, αναγκάστηκα λοιπόν να βγάλω την κάρτα για να συνέλθει! Θεωρώ δεδομένο ότι φταίει η κάρτα!!!!

αυτο ειναι το πιο πιθανο γιαυτο σου ειπα ανοιξε την με ενα kard reader και αν ειναι παρε οτι εχει και ριξτης και ενα φορματ μπας και στρωσει

αυτο ειναι το πιο πιθανο γιαυτο σου ειπα ανοιξε την με ενα kard reader και αν ειναι παρε οτι εχει και ριξτης και ενα φορματ μπας και στρωσει

ναι αυτό θα κάνω το απόγευμα και η πλάκα είναι ότι της είχα κάνει διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο όταν την πήρα, δεν την χρησιμοποίησα έτσι απλά.

ναι αυτό θα κάνω το απόγευμα και η πλάκα είναι ότι της είχα κάνει διαμόρφωση μέσα από το τηλέφωνο όταν την πήρα, δεν την χρησιμοποίησα έτσι απλά.

ε αφου ξερεις οτι ολα αυτα δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα.

προσφατα εχασα μια 4σαρα :dash: σε οποιο κινητο και να την εβαζα κολλουσε... την εβαλα σε λαπτοπ και κολλησε ολο το λαπτοπ ! δεν ξερω τι εφταιγε και χαλασε... μου την εσπασε που εχασα πολλες φωτο...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ρε παιδιά σήμερα μου έκανε ένα κουλό το έβαλα να φορτίζει μέσω usb και μόλις έβαλα το βύσμα μου άλλαξε μόνο του το θέμα και εξαφάνισε συντομεύσεις στις αρχικές οθόνες. μόλις το βγάζω επανέρχεται όπως πριν. το έχει πάθει κανένας άλλος.
:respect:

ρε παιδιά σήμερα μου έκανε ένα κουλό το έβαλα να φορτίζει μέσω usb και μόλις έβαλα το βύσμα μου άλλαξε μόνο του το θέμα και εξαφάνισε συντομεύσεις στις αρχικές οθόνες. μόλις το βγάζω επανέρχεται όπως πριν. το έχει πάθει κανένας άλλος.

Μου το έχει κάνει και εμένα όταν το συνδέω στον υπολογιστή.

Οι συντομεύσεις που εξαφανίστηκαν είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης;

Μου το έχει κάνει και εμένα όταν το συνδέω στον υπολογιστή.

Οι συντομεύσεις που εξαφανίστηκαν είναι εγκατεστημένες στην κάρτα μνήμης;

Αυτό συμβαίνει, γιατί προφανώς το θέμα που χρησιμοποιείς είναι εγκατεστημένο στη κάρτα μνήμης ή στην μνήμη flash οι οποίες χρησιμοποιούνται όταν συνδέεις το κινητό σε κατάσταση μαζικής αποθήκευσης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το μονο που με ενοχλει ειναι οτι οταν ειναι νυχτα το βιντεο του ειναι πολυ σκοτεινο. αν ειχε ενα led θα τα ειχε ολα.

το μονο που με ενοχλει ειναι οτι οταν ειναι νυχτα το βιντεο του ειναι πολυ σκοτεινο. αν ειχε ενα led θα τα ειχε ολα.

Και εγώ μόνο αυτό το μικρό παράπονο έχω από μια κατά τα άλλα πληρέστατη συσκευή! Όμως έχουμε στερεοφωνικό ήχο στο βίντεο που δεν υπάρχει σε πολλά κινητά...;)

Ρε παιδιά για το led που λέτε στο βίντεο είναι μόνο σε κλειστό χώρο έτσι? Σε πίσα σκοτάδι δηλαδή. Γιατί έχω τραβήξει νυχτερινά βίντεο σε club πχ και είναι απίστευτα.

Με την αλλαγή της εμφάνισης του φόρουμ, είχαμε και ουσιαστικότερες αλλαγές που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή του. Έτσι λοιπόν, λόγω της αυξημένης κίνησης, κρίθηκε απαραίτητο να υπάρξει ένας διαχωρισμός μεταξύ software και hardware. Έτσι λοιπόν στην ενότητα My Forum > Συσκευές > Nokia > Nokia Symbian Phones > Symbian^3 θα φιλοξενούνται όλα τα θέματα που αφορούν αποκλειστικά τις συσκευές της εταιρίας. Ειδικά για το Νokia N8, ως μια από τις πιο δημοφιλής συσκευές του φόρουμ, δημιουργήθηκε δικό του φόρουμ όπου μπορούμε να δημιουργούμε νέο θέμα εφόσον αυτό δεν καλύπτεται από αυτά που υπάρχουν ήδη και αφορά αποκλειστικά το Ν8 και όχι όλες τις S^3 συσκευές (πχ αναβαθμίσεις λογισμικού).

Όλα τα υπόλοιπα θέματα λοιπόν μεταφέρθηκαν στην ενότητα My Forum > Πλατφόρμες > Symbian.

ΑΥτή είναι πλέον η λογική του φόρουμ. Με τον καιρό θα μάθετε που βρίσκετε το κάθε θέμα και δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε.

Ποιο ειναι αυτο το φορουμ που δημιουργη8ηκε για το Ν8?:p

Πως φορτιζετε βρε παιδια μεσω usb;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πως φορτιζετε βρε παιδια μεσω usb;

Το συνδεεις με το λαπτοπ αφου εχεις επιλεξει στο κινητο στην συνδεση usb το nokia ovi suite και αφου διαβασει την συσκευη σου αν οχι αμεσως βγαλτην και βαλτην 2-3 φορες και θα δεις οτι θα ξεκινησει να φορτιζει!!!Σε μενα τουλαχιστον ετσι δουλεψε!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπέρα..Μόλις σήμερα το απόγευμα πήρα το ξινητό στα χέρια μου απο ηλεκτρονικό καταστημα (με courier).. Πολύ ωραίο κινητακι....Το έχω λατρέψει.... Θελω όμως αν έχει τη διαθεση κάποιος φίλος να μου απαντήει στα εξής .. Στην αγορά που έκανα τους ζήτησα να είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας. Διαβάζοντας στο θέμα

"Product Codes" (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349367#post3349367) για να δω αν όντως είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας κάπου μπερδεύομαι... Στο topic λέει πως το κινητό σε χρώμα Dark Grey για να είναι "Ελλήνικό θα πρέπει να έχει Nokia N8-00 (RM-596): 059F047 (Dark Grey) Product Code.. Το δικό μου γράφει στις Ρυθμίσεις/τηλέφωνο/διαχειρ. τηλ./ενημ.συσκ: Κωδικός προϊόντος 059D427 και Τύπος: RM-596.....Έχει κάποιος τις γνώσεις να μου απαντήσει σε αυτό?

Καλησπέρα..Μόλις σήμερα το απόγευμα πήρα το ξινητό στα χέρια μου απο ηλεκτρονικό καταστημα (με courier).. Πολύ ωραίο κινητακι....Το έχω λατρέψει.... Θελω όμως αν έχει τη διαθεση κάποιος φίλος να μου απαντήει στα εξής .. Στην αγορά που έκανα τους ζήτησα να είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας. Διαβάζοντας στο θέμα

"Product Codes" (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3349367#post3349367) για να δω αν όντως είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας κάπου μπερδεύομαι... Στο topic λέει πως το κινητό σε χρώμα Dark Grey για να είναι "Ελλήνικό θα πρέπει να έχει Nokia N8-00 (RM-596): 059F047 (Dark Grey) Product Code.. Το δικό μου γράφει στις Ρυθμίσεις/τηλέφωνο/διαχειρ. τηλ./ενημ.συσκ: Κωδικός προϊόντος 059D427 και Τύπος: RM-596.....Έχει κάποιος τις γνώσεις να μου απαντήσει σε αυτό?

Aπο την CosmOTE το πηρες το τηλεφωνο?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Όχι..Από ιντερνετικό κατάστημα που μου είχε βγάλει το skroutz με καλές αξιολογήσεις...Κάνει να πω ποιό κατάστημα είναι? Στο εώτερικό της μπλέ συσκευασίας μου γράφει: COSMOTE GR DARK GREY...Θέλεις άλλα στείχεία να σου δώσω? Edited by LELELO

Όχι..Από ιντερνετικό κατάστημα που μου είχε βγάλει το skroutz με καλές αξιολογήσεις...Κάνει να πω ποιό κατάστημα είναι?

Ναι βρε, δεν υπαρχει προβλημα.

Απλα εψαξα στα γρηγορα το product code που μας εγραψες στο google Και μου εβγαλε GR Cosmote.

059D427: N8-00 RM-596 Cosmote GR Dark Grey V1

To κανεις debrand και τελειωσες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...