Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα δοκίμασα όλα. Τίποτα

ρε φιλαρακι... δεν τραβας με αλλο κινητο βιντεακι τι στο καλο κανεις και δεν σε βγαινει? :lol: μπας και καταλαβουμε και εμεις...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε φιλαρακι... δεν τραβας με αλλο κινητο βιντεακι τι στο καλο κανεις και δεν σε βγαινει? :lol: μπας και καταλαβουμε και εμεις...

αυτο θα λεγα και εγω τωρα....:lol::lol:

τραβα ενα βιντεο φιλε να δουμε τι κανεις γιατι πραγματικα μου φαινεται και μενα πολυ περιεργο ολο αυτο....:lol:

Οι σωστές ρυθμίσεις είναι (στο δικό μου κινητό και σύμφωνα με το πρόγραμμα internet που έχω): Μη αυτόματα, ερώτηση πάντα , ερώτηση πάντα. Οπότε όταν ανοίγω οποιοδήποτε πρόγραμμα, με ρωτάει αν θέλω να συνδεθεί και επιλέγω είτε κάποιο wlan (αν υπάρχει διαθέσιμο) είτε (ειδικά σε περίπτωση πλοήγησης) το πρόγραμμα internet που έχω από τον πάροχό μου.

σωστα τα λες, αλλα δεν εχω προγραμμα internet και διαφορα προγραμματα (offscreen κτλ) συνδεονταν οποτε τους ερχοταν.

εντωμεταξυ σε αντιθεση με το Ν82, παρα το οτι ειχα το <ερωτηση παντα> δεν με ρωτουσε, απλα ακολουθουσε την σειρα των συνδεσεων, δεν εβρισκε γνωστα και μη WiFi και συνδεοταν στο web vodafone.

παντως θα το ξαναδοκιμασω και βλεπουμε.....

τέλεια ιδέα. Αύριο θα επανέλθω μήπως και γλυτώσω τον τρελογιατρό (κι εσείς μαζί μου...)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

για να δουμε τι θα δουμε!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μια αναβάθμιση είναι πάντα καλοδεχούμενη, ακόμα κι αν είναι minor, αλλά ελπίζω να μην αποτελέσει πρόσχημα για τυχόν καθυστέρηση της PR2.0. :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επίσης λέει:

Q: You have promised a new SW with browser and portrait QWERTY. Why are those not available in this release?

A: We hope that consumers will be very excited as we continue to enhance our smartphone experience in 2011. We are not stopping here but there are further improvements on the way. We anticipate the software to be available in the summer.

Οπότε πάμε για καλοκαίρι και όχι τέλη του μήνα

Επίσης λέει:

Q: You have promised a new SW with browser and portrait QWERTY. Why are those not available in this release?

A: We hope that consumers will be very excited as we continue to enhance our smartphone experience in 2011. We are not stopping here but there are further improvements on the way. We anticipate the software to be available in the summer.

Οπότε πάμε για καλοκαίρι και όχι τέλη του μήνα

αργούν πάρα πολυ (αν ειναι έτσι τα πράγματα )αλλα αν ειναι να διορθώσουν τον άθλιο browser εγω κάνω υπομονή και περιμένω ..απο οτι βλέπω και στο πάνω λινκ ο περισσότερος κόσμος για αυτο το θέμα γκρινιάζει και κακά τα ψέμματα αυτο ειναι και το αδύνατο σημείο του ν8 .

τεσπα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει .δεν ξέρω γιατι αλλα εχω ενα προαίσθημα οτι όλη αυτή η αναμονή θα βγει σε καλο στο τέλος :)

The primary reason for releasing this update is to address a Mail for Exchange synchronization issue. It will also include a new version of Ovi Store as well as a new version of Ovi Maps (SR6), adding visibility to subways, trams and trains, real-time traffic, safety alerts, visibility to parking and petrol stations, speed limit warnings, and improved search and location sharing capabiliti

αυτα θα περιλαμβανει η νεα μικρη αναβαθμιση η οποια θα μας φτασει πολυ συντομα.

pS: As this is an optional release we have some countries & operators that are not taking this version

καποιοι δεν θα το παρουν απο τα branded ελπιζουμε οι δικες μας εταιριες να το παρουν. αλλιως στην pr2.0

καλησπερα. στο navifirm εκανε την εμφανιση μια αναβαθμιση 14.2 αλλα ΟΧΙ για το 059F047 που εχω εγω. Edited by nektaria

καλησπερα. στο navifirm εκανε την εμφανιση μια αναβαθμιση 14.2 αλλα ΟΧΙ για το 059F047 που εχω εγω.

τα country variant (059F047) θα την παρουν αλλα σε κανα 2 μερες νομιζω. τα branded δεν ειναι σιγουρο οτι θα την παρουν

παίδες έχω το εξής πρόβλημα...υπάρχουνε φορές που με καλεί κάποιος αλλά ενώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό του, δε μου βγάζει το όνομα...τι μπορεί να φταίει;

Έχω N8 με PR1.1 (013.016) και μου βγάζει σαν ενημέρωση την 014.002 (κάτι λιγότερο από 1MB). Με μια γρήγορη ματιά στο web είδας ότι αυτή είναι η 1.1 του Ε7.

Ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω για την 014.002? Λέτε να είναι η 1.2 ? (μόνο 1ΜΒ όμως?) Να την εγκαταστήσω?

παίδες έχω το εξής πρόβλημα...υπάρχουνε φορές που με καλεί κάποιος αλλά ενώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό του, δε μου βγάζει το όνομα...τι μπορεί να φταίει;

Καταχωρημένος δυο φορές

Έχω N8 με PR1.1 (013.016) και μου βγάζει σαν ενημέρωση την 014.002 (κάτι λιγότερο από 1MB). Με μια γρήγορη ματιά στο web είδας ότι αυτή είναι η 1.1 του Ε7.

Ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω για την 014.002? Λέτε να είναι η 1.2 ? (μόνο 1ΜΒ όμως?) Να την εγκαταστήσω?

εχεις ελληνικο product code?

Και σε εμένα με γερμανικό product code 0599762 μου βγάζει διαθέσιμη αναβάθμιση την 14.002. Την πέρασα ΟΤΑ και πλέον στις πληροφορίες αναφέρονται τα εξής:

Έκδοση PR 1.2

Έκδοση λογισμικού 014.002

Ημερομηνία έκδοσης 2011-03-01

Προσαρμοσμένη έκδοση 014.002.00.01

Στην πορεία θα εντοπίσω, αν είναι δυνατόν, τις όποιες αλλαγές φέρνει.

Μήπως με τον ίδιο αριθμό υπάρχει και άλλο όνομα. Νομίζω τότε εμφανίζει αυτό το πρόβλημα, δεν "ξέρει" ποιο όνομα να βγάλει.

και στον ΄΄ούγγρο ΄΄μου ήρθε, τώρα την περνάω :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έβαλα και εγώ την PR 1.2 να είμαι ειλικρινής δεν πρόσεξα καμιά αλλαγή περιμένω από άλλους να πούνε.

αν μπορεισ πεσ μασ.. εχει αναβαθμισμενεσ εφαρμογεσ?? πχ ovistore 2.06.(42), ovi maps 3.06 (587)? adobe reader? εννοω προεγκατεστημενες. ενσωματωμενεσ στο συστημα...:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...