Jump to content

dimkn8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

dimkn8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αν πάρει κάποιος το Note 4 από ελληνικό μαγαζί (εκτός από αυτά που συνεργάζονται με infoquest) και εμφανίσει κάποιο πρόβλημα, θα "φάει" πόρτα από το επίσημο service; Γιατί αν πάρω πχ ένα Samsung από Σκρουτζομάγαζο μπορώ να πάω στο service της Samsung;
  2. dimkn8

    Sony Xperia P

    Sorry για το λίγο offtopic αλλά θα ήθελα να μάθω αν είχε κάποιος πρόβλημα με την υποστήριξη της Sony έχοντας αγοράσει από Ελληνικό κατάστημα που δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Sony. σκέφτομαι να αγοράσω το Xperia P από κάποιο μαγαζί που βρίσκω στο skroutz. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ, θα επικοινωνήσω.
  4. Που να το πάω? Έχει κάπου σερβις η HTC? Σε άλλο μαγαζί?
  5. Πάλι πρόβλημα με μπαταρία θα αναφέρω. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω το thread. Το κινητό είναι της γυναίκας μου, δεν το έχω δουλέψει πολύ. Στην αρχή η μπαταρία άδειαζε σχετικά γρήγορα (ας πούμε ΟΚ), μετά δεν φόρτιζε αρκετά, μετά φόρτιζε ελάχιστα έως καθόλου (ίσα που κράταγε για λίγη ώρα). Αλλάξαμε μπαταρία (after market, 1500mAh) και πάλι μετά από μια νύχτα φόρτιση δεν γεμίζει, ίσα που γίνεται πράσινο, και μετά από λίγο αν κάνεις κάτι γίνεται πορτοκαλί. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
  6. Μήπως μπορείς να δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία? Εχει 2.2.1 official. Δεν βρήκα κάτι στο manual.
  7. Καλησπέρα, επειδή δεν μπορώ να βρώ κάποια σχετική πληροφορία και δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για ψάξιμο, μπορεί το wildfire να χρησιμοποιηθεί σαν Wi-fi hot spot? Ευχαριστώ!
  8. Τα Αγγλικά είναι ωραία, τα Ελληνικά πολύ μέτρια κατά την γνώμη μου (ιδίως τα κεφαλαία). Όσα γράμματα ανήκουν μόνο στο Ελληνικό αλφάβητο και όχι και στο Λατινικό φαίνονται αρκετά διαφορετικά. Θα τα αφήσω λίγο να δω μήπως απλά είναι θέμα συνήθειας
  9. Μήπως με τον ίδιο αριθμό υπάρχει και άλλο όνομα. Νομίζω τότε εμφανίζει αυτό το πρόβλημα, δεν "ξέρει" ποιο όνομα να βγάλει.
×
×
  • Create New...