Jump to content

Sony Ericsson Xperia Neo

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επίσημο είναι (sony hellas). Το έχουν σε αποκλειστικότητα πρώτη παρουσίαση!!!

Το είδα στο media markt περιστεριού!

To Neo ή το Neo V έχουν?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Απαντήσεις 586
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια το ειδα και γω σε διαφημιστικο της μεδιαμαρκτ.Το neo ειναι με την καμερα των 8mp.λεει 300 ευρω.καλα μιλαμε ψηθηκα ασχημα!και εχει και δωρο 8gb sd card!300 ευρω.καλα μιλαμε για τρελη προσφορα.ειμαι αναμεσα σε desire s,galaxy w αλλα τελικα μου φαινεται θα παω να τσιμπησω το neo!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ παιδιά. Είτε στο κατάστημα που αναφέρετε φέρνουν το Neo και λένε πως έχει εγγύηση από την SE Hellas (κάτι που δεν ισχύει) είτε φέρνουν το Neo V και το πασάρουν ως Neo.

Georgema φαντάζομαι ότι το κουτί που έχεις γράφει Neo απ' έξω κι όχι Neo V. Στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο στη SE Hellas και θα έδινα το ΙΜΕΙ για να δω τι στο καλό γίνεται.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λέω τι μου είπαν. Μέσα έχει κανονικά και ελληνικές οδηγίες και ελληνικό βιβλιαράκι αντιπροσώπου και αναφέρεται στην SE Hellas για service. Δεν ξέρω...τι να πω...

Καλησπέρα και από εμένα!

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι να το πάρω, αν δε σου κάνει κόπο, θα μπορέσεις να ανεβάσεις μία φώτο που να αναγράφει την ελληνική αντιπροσωπεία?

Επίσης αναγράφει πουθενά (στην απόδειξη ή τη συσκευασία/παρελκόμενα) ότι η εγγύηση είναι 2 χρόνια?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κοιτα λογικα οπως τα λεει το παιδι εχει κανονικα εγγυηση se αφου την γραφει μεσα .

Και να μην εχει νομιζω εχει στο καταστημα 2 χρονια οποτε αν ισχυει αυτο παλι το ιδιο ειναι

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Και να μην εχει νομιζω εχει στο καταστημα 2 χρονια οποτε αν ισχυει αυτο παλι το ιδιο ειναι

Αν είναι ανοιχτό (το όποιο κατάστημα) μέχρι τότε :wacko:

Πάντως καλή φάση, το ξανασκέφτομαι και γω για Neo...

Κοιτα λογικα οπως τα λεει το παιδι εχει κανονικα εγγυηση se αφου την γραφει μεσα .

Πέρασα χθες από το Media Markt Θεσσαλονίκης (ανατολικά) και μου είπαν ότι το περιμένουν τώρα στα κοντά, θα το έχουν σύντομα.

Αυτό που θα έχουν είναι το Neo και όχι το Neo V. Από εγγύηση μου είπαν ότι θα έχει κανονικά 2 χρόνια και όταν ρώτησα αν θα είναι από Sony Hellas μιας και δεν το φέρνει επίσημα, είπαν ότι το φέρνεις σε μας και το πάμε εμείς στην Sony.

Περιμένω να το δω τις επόμενες μέρες.

Edited by highway

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Το ίδιο μου είπε κι εμένα ο υπάλληλος. Μάλλον την επόμενη βδομάδα μιας κι εδώ αύριο και μεθαύριο είναι αργία. Πάντως μάλλον δεν έχει επίσημη εγγύηση.

Καλημέρα. Είμαι σε φάση να αλλάξω το xperia x10mini και όπως έψαχνα σκάλωσα στα Neo και Νεο V. Διαβάζοντας το thread λίγο μπερδεύτηκα. Τα Neo τα βλέπω σε κάποια online καταστήματα προς πώληση. Αυτά τι είναι που πουλάνε; Ξένα;

Εμένα με ενδιαφέρει να έχουν την ελληνική γλώσσα μέσα, να κρατάει η μπαταρία τους έστω μια μέρα με ιντερνετ ανοιχτό, και να μην κολλάει. Γιατί με το x10mini έχω αυτά τα προβλήματα. Πολύ λίγος χρόνος της μπαταρίας και αρκετά κολλήματα ενώ έχω το 3G ανοιχτό

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Καλημέρα. Είμαι σε φάση να αλλάξω το xperia x10mini και όπως έψαχνα σκάλωσα στα Neo και Νεο V. Διαβάζοντας το thread λίγο μπερδεύτηκα. Τα Neo τα βλέπω σε κάποια online καταστήματα προς πώληση. Αυτά τι είναι που πουλάνε; Ξένα;

Εμένα με ενδιαφέρει να έχουν την ελληνική γλώσσα μέσα, να κρατάει η μπαταρία τους έστω μια μέρα με ιντερνετ ανοιχτό, και να μην κολλάει. Γιατί με το x10mini έχω αυτά τα προβλήματα. Πολύ λίγος χρόνος της μπαταρίας και αρκετά κολλήματα ενώ έχω το 3G ανοιχτό

απο την πειρα μου στα στην σειρα xperia και στο χ10 μινι προ.Ο,τι εχει επεξεργαστη 1ghz μην το φοβασαι στα κολληματα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δει καν απο κοντα το neo/v αλλα εχοντας παιξει με μινι/μινι προ/αρκ (και εχοντας τρεξει σε καταστημα το ray) ολα πηγαιναν ρολοι..και ολα εχουν χιλιαρι..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά(?) ειναι το NEO. Εισαγωγής ειναι αυτά που βλέπεις. Και Ελληνικά έχει και γρήγορο ειναι και δεν κολλάει οπως το X10 mini.

Πάντως δες και το νέο ΜΙΝΙ....

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Διαθέσιμη η 2.3.4 για την συσκευή μου(generic trade germany) απο SEUS

Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι:

ενεργοποιήθηκε το zoom και στην λήψη video,

υπάρχει πλέον το ημικυκλικό πανόραμα 3D

και η λήψη στιγμιότυπου οθόνης.

http://www.gamedesire.gr/screenshot_xperia%20neo%20234.png

Edited by zirobabis
www.slotgames.gr

Μόλις αναβάθμισα και εγώ το κινητάκι σε 2.3.4 μέσω SEUS. Η πλάκα είναι ότι πριν την αναβάθμιση από το "Update Center" του κινητού μου έδειχνε ότι η συσκευή μου έχει το τελευταίο διαθέσιμο λογισμικό.

Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι τα γράμματα στο πληκτρολόγιο (π.χ. σε νέο μήνυμα) είναι πιο έντονα (και άσχημα), σαν bold. Υπάρχουν 2 νέα εικονίδια για το 3D, ένα για την λήψη και ένα για την προβολή, ενώ εγκαταστάθηκε και το McAfee. Κάποιες εφαρμογές από αυτές που είχα κατεβάσει "έφυγαν", αλλά δεν έχω βρει ακόμα ποιες...

Επίσης το εικονίδιο των φακέλων αλλά και των "Πολυμέσων", τώρα δείχνουν μερικές από τις εφαρμογές που είναι μέσα στον κάθε φάκελο.

Τέλος, δεν υπάρχει πια το κλείσιμο σαν CRT όταν σβήνει η οθόνη :(

Να προσθέσω και το swype στην εισαγωγή λέξεων...

Edited by Bruno

Ξαναπέρασα από Media Markt Θεσσαλονίκης.

Αλλος υπάλληλος από την προηγούμενη φορά είπε ότι δεν ξέρει πότε και αν θα έρθει. Είδε στο computer και είδε ότι υπάρχει μόνο προς επίδειξη στην Αθήνα και όχι προς πώληση και αυτό επειδή δεν έχουν κομμάτια.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Παιδιά τι θα προτείνατε? Το Live with Walkman , το Neo V ή το Neo ;;;;

Ξέρω πως τα 3 κινητά σκοπεύουν σε διαφορετικό κοινό.... ( Εννοώ το πρώτο με τα δυο άλλα) . Αλλά σαν κινητά για μικρή χρήση πολυμέσων, να αντέχει η μπαταρία του καθώς μιλάω πολύ λόγω δουλειάς . (μακροπρόθεσμα πάντα)

Edited by xrisomilia

Καλησπέρα θα ηθελα να κανω γνωστο στο φορουμ αυτο που μου συνεβει με την αγορα ενος neo . Αγορασα ενα neo απο ενα ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι . Η συσκευασια ηταν κλειστη ( σφραγισμενη ) ανοιγοντας τη ελειπε απο μεσα η καρτα μνημης και τα καλυματα οθονης . Επικοινωνισα με το μαγαζι αλλα εκαναν τον κινεζο δεν ξερουμε τιποτα και τα γνωστα .Λιγες μερες μετα το τηλεφωνο αρχησε να χανει το σημα του , επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων της SE οι οποιοι μου ειπαν οτι δεν εισαγετε το συγκεκριμενο τηλεφωνο στην Ελλαδα απο την SE οποτε δεν το υποστηριζουν .Ξανα επικοινωνησα με το μαγαζι που το αγορασα και τους ειπα αυτα που μου ειπε η SE και ακουσα το θεικο ασε ρε φιλε η SE σε δουλευει παει για κλεισιμο και δεν ξερουν τι τους γινετε , φερε το τηλεφωνο εδω να το φτιαξουμε εμεις . Ψαχνοντας η αδερφη στην Αγγλια με το imei της συσκευης απο την εκει SE μας ειπαν αυτο ο imei αφορα συσκευη προπαραγωγης .

Ακόμα κι αν η SE πάει για κλείσιμο δυστυχώς σε αυτό το θέμα έχουν απόλυτο δίκιο. Το κινητό δεν εισάγεται στην Ελλάδα από την SE Hellas οπότε δεν έχει επίσημο service.

Καλησπέρα θα ηθελα να κανω γνωστο στο φορουμ αυτο που μου συνεβει με την αγορα ενος neo . Αγορασα ενα neo απο ενα ελληνικο ιντερνετικο μαγαζι . Η συσκευασια ηταν κλειστη ( σφραγισμενη ) ανοιγοντας τη ελειπε απο μεσα η καρτα μνημης και τα καλυματα οθονης . Επικοινωνισα με το μαγαζι αλλα εκαναν τον κινεζο δεν ξερουμε τιποτα και τα γνωστα .Λιγες μερες μετα το τηλεφωνο αρχησε να χανει το σημα του , επικοινωνησα με την εξυπηρετηση πελατων της SE οι οποιοι μου ειπαν οτι δεν εισαγετε το συγκεκριμενο τηλεφωνο στην Ελλαδα απο την SE οποτε δεν το υποστηριζουν .Ξανα επικοινωνησα με το μαγαζι που το αγορασα και τους ειπα αυτα που μου ειπε η SE και ακουσα το θεικο ασε ρε φιλε η SE σε δουλευει παει για κλεισιμο και δεν ξερουν τι τους γινετε , φερε το τηλεφωνο εδω να το φτιαξουμε εμεις . Ψαχνοντας η αδερφη στην Αγγλια με το imei της συσκευης απο την εκει SE μας ειπαν αυτο ο imei αφορα συσκευη προπαραγωγης .

Νομιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να αναφερεις ποιο καταστημα ειναι . Θεωρω απαραδεκτο το γεγονος που αναφερεις .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Νομιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να αναφερεις ποιο καταστημα ειναι . Θεωρω απαραδεκτο το γεγονος που αναφερεις .

Συμφωνω!! Ειναι παντελως απαραδεκτο αυτο που εκαναν!!

ενταξει για το οτι ηταν προπαραγωγης,οντως εχεις δικιο.

για τα αλλα ομως, οτι ας πουμε δεν ειχε μεσα memory card,εχεις αδικο διοτι σεκαθε χωρα καθε κινητο εχει και διαφορετικα accessories.ας πουμε σε ενα παραεισαγωγης γερμανικο μπορει να εχει μεσα μια 4 gb sd card και 2 καλυματα,ενω το ιδιο μοντελο στην γαλλικη αγορα μπορει να ρχεται με sd card 2 gb και χωρις εξτρα καλυματα.

Για το γεγονός ότι μπορεί οι sd να έχουν διαφορετικές χωρητικότητες αναλόγως τη χώρα στην οποία προορίζονται, με βρίσκεις σύμφωνο. Η παντελής έλλειψη όμως είναι αρκετά ύποπτο γεγονός.

Δεν θυμαμαι τηλεφωνο s.e. χωρις καρτα τα τελευταια χρονια. Μηπος δεν εχει επιδη ειναι προπαραγωγης?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν θυμαμαι τηλεφωνο s.e. χωρις καρτα τα τελευταια χρονια. Μηπος δεν εχει επιδη ειναι προπαραγωγης?

και τι εγινε??το ανοιξαν απο το σκρουτζομαγαζο,πηραν την sd,το κλεισαν και το σφραγισαν προς πωληση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

και τι εγινε??το ανοιξαν απο το σκρουτζομαγαζο,πηραν την sd,το κλεισαν και το σφραγισαν προς πωληση?

ε δεν νομιζω.βεβαια απλα και μονο το προπαραγωγης ειναι παρα πολυ υποπτο και θα εβρισκα χρησιμο να αναφερθει το μαγαζι ωστε καποια στιγμη τετοιο <<καρχαριες>> να παψουν να υφιστανται.η αγορα θα πρεπει να λειτουργει με ενα συγκεκριμενο τροπο και να διασφαλιζει τους καταναλωτες

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Neo