ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Για κινητακι μεσαίας κατηγορίας καλο ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Μάλλον δεν θα το δούμε στα μέρη μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Για κινητακι μεσαίας κατηγορίας καλο ειναι Οντως. Για κινητο μεσαιας κατηγοριας ειναι οτι πρεπει. Και φυσικα ειναι πολυ ωραιο σχεδιαστικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 εμενα μετα το update δεν λειτουργεί σωστα το wifi συνδέετε και αποσυνδέετε ανα 15 " πω το του κανω επανεγκατάσταση το τελευταίο update ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπάρχει σχετική επιλογή για επιδιόρθωση αν θυμάμαι καλά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπάρχει σχετική επιλογή για επιδιόρθωση αν θυμάμαι καλά. σωσε με αδερφε μου πες μου που γιατι δεν την βρισκω !!!!!! και κατι αλλο αν ξερεις οταν κατεβαζει το update στην συσκευη που το βαζει και σαν τι ισως το βρω και κανω επανεγγατασταση !!!!!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μάλλον δεν θα το δούμε στα μέρη μας... Μπα,θα το φέρουν πιστευω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μπα,θα το φέρουν πιστευω Και εγώ έτσι πιστεύω αν όχι η σονυ τότε πάλι καμιά Vodafone κ σία :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλημερα παιδες και καλλως σας βρηκα ειμαι και γω απο προχτες κατοχος του xperia neo v και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την ωρα μπορει καποιος να μου πει τι να κανω step by step ωστε να συνδεθω στο ιντερνετ με wi-fi και πως να κατεβασω εφαρμογες παιχνιδια ζωντανες ταπετσαριες και θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Καλημερα παιδες και καλλως σας βρηκα ειμαι και γω απο προχτες κατοχος του xperia neo v και ειμαι πολυ ικανοποιημενος για την ωρα μπορει καποιος να μου πει τι να κανω step by step ωστε να συνδεθω στο ιντερνετ με wi-fi και πως να κατεβασω εφαρμογες παιχνιδια ζωντανες ταπετσαριες και θεματα? Για το neo v το επισημο θεμα ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057 Για να συνδεθεις με wi fi θα το βρεις στης ρυθμησεις του τηλεφωνου σου και θα βαλεις τον κωδικο απο το ρουτερ σου. εφαρμογες παιχνιδια ζωντανες ταπετσαριες και θεματα κατεβαζεις απο το Play store, ειναι εφαρμογη και θα τη βρεις στο τηλεφωνο σου https://play.google.com/store :) edit Δες και εδω τον τρομερο οδηγο του zxr http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3920101#post3920101 Edited March 24, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ελπίζω να το δούμε και εδώ αν και δεν έχει μεγάλες διαφορές από το V. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ξεκινησε σταδιακα απο σημερα η αναβαθμιση σε ICS (4.0.4)! Για αρχη υπαρχει διαθεσιμη για τα παρακατω SI: 1251-2051, 1251-2052, 1251-2053. Καλοριζικο!!! :D Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 "Sony Xperia neo L escapes China borders, to launch globally soon!" Τέλεια! Περισσότερα εδώ:http://www.gsmarena.com/sony_xperia_neo_l_escapes_china_borders_to_launch_globally_soon-news-4322.php. Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Μόλις αναβάθμισα σε ICS (4.0.4) (4.1.B.0.431). Η συσκευή μου έχει SI 1246-9875 αγορασμένη από Media Markt. Δείτε εδώ τα SI που αναβαθμίζονται μέχρι στιγμής. Η λίστα ανανεώνεται συνέχεια. Θα το δουλέψω και θα δω πως πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Μόλις αναβάθμισα σε ICS (4.0.4) (4.1.B.0.431). Η συσκευή μου έχει SI 1246-9875 αγορασμένη από Media Markt. Δείτε εδώ τα SI που αναβαθμίζονται μέχρι στιγμής. Η λίστα ανανεώνεται συνέχεια. Θα το δουλέψω και θα δω πως πάει... εντυπωσεις τελικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzuta Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Έκανα την αναβάθμιση χθες και οι πρώτες εντυπώσεις γενικα είναι πολύ καλές. Πολύ πιο όμορφο το λειτουργικό και ενώ περίμενα οτι θα "βαρύνει" αρκετά δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 με την εγγραφή βίντεο και λήψη φώτο όλα καλά???εμείς οι χρήστες του V έχουμε πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAULKWST Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλησπερα παιδια,θελω να μου πειτε με τι τροπο μπορο να βαλω εικονα στην κεντρικη οθονη του κινητου μου ολοκληρη κ οχι μεχρι καποιο μεγεθος οπως μαφηνει. ακομη πως μπορω να εχω 2 οθονες στην αρχικη σελιδα κ οχι 4 οπως εχει. εχω την ics 4 κ εκανα την τελευταια ενημερωση που βγηκε.(δεν ειμαι root). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλησπερα παιδια,θελω να μου πειτε με τι τροπο μπορο να βαλω εικονα στην κεντρικη οθονη του κινητου μου ολοκληρη κ οχι μεχρι καποιο μεγεθος οπως μαφηνει. ακομη πως μπορω να εχω 2 οθονες στην αρχικη σελιδα κ οχι 4 οπως εχει. εχω την ics 4 κ εκανα την τελευταια ενημερωση που βγηκε.(δεν ειμαι root). για το πρωτο,κατεβασε το wallpaper wizardrii. για το δευτερο,μπορεις να το κανεις με καποιον launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εδω και μερικες μερες και εντελως ξαφνικα αρχισε να μου κανει νερα το touch! Για την ακριβεια δεν ειναι ευκολο να ξεκλειδωσεις την οθονη και καποιες φορες δεν αντιλαμβανετε καθολου το δαχτυλο πανω στην οθονη (πχ παρατεταμενο πατημα). Εχει συναντησει καποιος κατι παρομοιο, υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ευχαριστω! :) Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δοκίμασε αναβάθμιση με PC Companion ή SEUS. Αν δε βοηθήσει αυτό, το πας για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoop Dogg Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Δοκιμασα repair αλλα τιποτα...! Το εστειλα ηδη εγγυηση.....αντε να δουμε. Παράθεση Proud Member of the Hellenic Colt//Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xterm Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παιδιά το κινητο μου έπεσε και έσπασε το γιαλι της οθόνης. Μπουτάρει κανονικά, αλλά η οθόνη του είναι πάντα άσπρη. Λέτε να αξίζει να το φτιάξω? φτιάχνετε? αλλός με παρόμοια εμπειρία? Παράθεση Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Ξέρει κανείς αν μετά την αναβάθμιση σε 4, τι γίνεται με τις εγκατεστημένες εφαρμογές; Πρέπει να τις ξαναβάλουμε; Και με αυτές ακόμα που είναι στην SD; Αν δεν τις βλέπει μπορούμε να το κάνουμε να τις δει ή πρέπει να τις σβήσουμε και να τις ξανακατεβάσουμε; Μήπως επίσης δεν υπάρχει συμβατότητα με όλες; Επίσης με τα μηνύματα τι γίνεται; Ευχαριστώ! Edited June 16, 2012 by agrypas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Αν κάνεις απλά την αναβάθμιση κι όχι επιδιόρθωση τότε δεν σου σβήνεται απολύτως τίποτα. Μελλοντικά και για να το ξέρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Titanium ή το MyBackup για αντίγραφα των εφαρμογών σου και το MyPhoneExplorer για επαφές και μηνύματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts