konstantinoslp Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 κραζουν για το neo!??αφου ολα εκτος λιγων εξαιρεσεων,δεν κανουν κανονικη βιντεοκληση Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 κραζουν για το neo!??αφου ολα εκτος λιγων εξαιρεσεων,δεν κανουν κανονικη βιντεοκληση Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... το 95% δεν έχει κάμερα εμπρός για videoκληση ! και για του λογού το αληθές http://talk.sonyericsson.com/thread/15729?start=0&tstart=0 Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 το 95% δεν έχει κάμερα εμπρός για videoκληση ! και για του λογού το αληθές http://talk.sonyericsson.com/thread/15729?start=0&tstart=0 Δεν καταλαβα το point σου. :) sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) αν το διαβασεις θα δεις οτι λεει και για το neo τα ιδια παραπονα εσυ που εχεις το pro ξερεις εαν το mni εχει καμερα μπροστα ? υ.γ. δεν είναι ειρωνική ερώτηση ! πραγματικά σε ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω στην γυναικά μου Edited November 21, 2011 by azaaza Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Όντως είναι κρίμα που ενώ το Neo (& to NeoV) έχει μπροστινή κάμερα δεν κάνει βιντεοκήσεις μέσω gsm. Μήπως είναι θέμα Android και όχι συσκευής; Υπάρχει άλλη συσκευή Android με gsm videocall? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Όντως είναι κρίμα που ενώ το Neo (& to NeoV) έχει μπροστινή κάμερα δεν κάνει βιντεοκήσεις μέσω gsm. Μήπως είναι θέμα Android και όχι συσκευής; Υπάρχει άλλη συσκευή Android με gsm videocall? καθαρά θεμα android ειναι ..... λενε στα ξενα forum ισως στη 4 να λειτουργεί ( γιατι στο εξωτερικό την χρησιμοποιούν ) ξέρεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος αν το sony ericsson xperia mini (οχι το pro ) εχει κάμερα μπροστά ? Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 καθαρά θεμα android ειναι ..... λενε στα ξενα forum ισως στη 4 να λειτουργεί ( γιατι στο εξωτερικό την χρησιμοποιούν ) ξέρεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος αν το sony ericsson xperia mini (οχι το pro ) εχει κάμερα μπροστά ? δεν ξερω αν,οντως, ειναι θεμα android (αυτο πιστευω) καθως υπαρχουν κινητα με android που κανουν. οχι το μινι δεν εχει front face cam. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Τελικά δεν το βλέπω να έρχετε καθόλου. από Media Markt έχετε κανένα νέο? Θα το φέρουν τελικά ή όχι? Στο Μαρούσι το είχαν εχθές "καλάθι" με 249€ σε μπλε ελληνικής εισαγωγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Στο Μαρούσι το είχαν εχθές "καλάθι" με 249€ σε μπλε ελληνικής εισαγωγής. Θα πάω σήμερα να δω και εδώ πάλι αν το έφεραν. Τι εννοείς καλάθι? Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 και ειναι ενα αρκετα καλο τηλεφωνο Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θα πάω σήμερα να δω και εδώ πάλι αν το έφεραν. Τι εννοείς καλάθι? Η τιμή πάντως είναι πολύ καλή. Δεν εννοώ τίποτα . Απλώς το είχαν μέσα στα καλάθια, τα μεταλλικά, που βάζουν τις προσφορές. Αν δεν είχα πάρει το neo v θα το έπαιρνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πέρασα χθες πάλι από Media Markt Θεσσαλονίκης και μου είπε ότι θα το φέρουν, και πιθανότατα την άλλη βδομάδα. Περιμένουν να ανοίξει στο σύστημα τους για να το παραγγείλουν. Ρώτησα ξανά και για την εγγύηση τι θα γίνεται και μου είπαν ότι θα πρέπει να μιλήσω με το service και ίσως να γίνεται και μέσω vodafone. Λίγο κουφό αυτό. Ενώ θέλω το Neo με την 8άρα κάμερα αλλά με απασχολεί και κάτι άλλο. Στο site της Vodafone έχει στην υποστήριξη το Neo V αλλά όχι το Neo. Για την εγγύηση ίσως να μην παίζει ρόλο μιας και θα είναι Vodafone ή Media Markt αλλά με τις αναβαθμίσεις γίνει? Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδια 199€ το εχει η vodafon σε λευκο Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδια 199€ το εχει η vodafon σε λευκο Έχεις κάποιο link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το neo v έχει η Vodafone... Sent from my Neo V using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Το neo v έχει η Vodafone... Αυτό γνώριζα και εγώ αλλά νομίζω ότι πλέον δεν έχει ούτε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Για την εγγύηση ίσως να μην παίζει ρόλο μιας και θα είναι Vodafone ή Media Markt αλλά με τις αναβαθμίσεις γίνει? Την εγγύηση θα στη δίνει μάλλον το Media Markt. Για την αναβάθμιση μην σε απασχολεί, την παίρνουν όλα τα τηλέφωνα ανεξαρτήτως εγγύησης ;-) Sent from my Neo V using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Αυτό γνώριζα και εγώ αλλά νομίζω ότι πλέον δεν έχει ούτε αυτό. Εγω το ειχα παραγγειλει σε μπλε στη Vodafone Αρτας την προηγουμενη βδομαδα και σημερα το πρωι πηγα και ρωτησα αν το εφεραν και μου ειπαν οτι το περιμενουν σημερα το απογευμα.Ειπαν θα μου ερθει μηνυμα στο κινητο να παω να το παρω.Τωρα,αληθεια-ψεματα,θα δειξει.Θα ενημερωσω. Μπερδεψα τα θεματα.Χαχα!Το Neo V εννοουσα.Sorry! Edited December 2, 2011 by gregacm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Το neo v έχει η Vodafone... Sent from my Neo V using Tapatalk σωστός :fool::fool::fool::fool: Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billavg Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γεια σας. έσβησα μερικά preinstalled apps από το xperia και ενώ δείχνει να έχει bootarei φαίνεται μονο η status bar και η υπόλοιπη οθόνη μαύρη. το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω repair από το pc companion. υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 γεια σας. έσβησα μερικά preinstalled apps από το xperia και ενώ δείχνει να έχει bootarei φαίνεται μονο η status bar και η υπόλοιπη οθόνη μαύρη. το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω repair από το pc companion. υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω? Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-neo/xperia-neo-guides/759263/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_neo.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billavg Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-neo/xperia-neo-guides/759263/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_neo.html με τον πρώτο τρόπο δεν μπορώ να προσπαθήσω γιατί δεν μπορώ να μπω στο menu . τον δεύτερο τον προσπάθησα αλλα δεν βλέπω κάποιο menu για να επαναφέρω τις ρυθμίσεις προσπαθώ με flashtool αλλα δεν βρίσκω ποιο ftf να χρησιμοποιήσω για το neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Δοκίμασε να το επαναφέρεις με το SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billavg Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Δοκίμασε να το επαναφέρεις με το SEUS ok φιλε μου θα δοκιμάσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κάνεις δεν έχει πρόβλημα με το touch, μετά την αναβάθμιση? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts