saliez Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ας μου πει καπιος τι ακριβως ειναι το £399.00 on Pay & Go +10 λιρες top up Ειναι στο site τις ο2 .. μου το εχει στειλει ενας ξαδερφος μου που ειναι αγγλια... δυστηχως δεν μπορω να μπω γιατι θελει UK USER .... ειναι SIM FREE αυτο ? pay n go = κάρτοκινητό sim free πρέπει να είναι Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 pay n go = κάρτοκινητό sim free πρέπει να είναι Όχι απαραίτητα, η O2 τα κλειδώνει, εξαρτάται από το κινητό. Πρέπει να ρωτήσεις σε κατάστημα της O2 να σου πούνε αν είναι sim-locked στην O2 ή όχι. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Όχι απαραίτητα, η O2 τα κλειδώνει, εξαρτάται από το κινητό. Πρέπει να ρωτήσεις σε κατάστημα της O2 να σου πούνε αν είναι sim-locked στην O2 ή όχι. Απ' ότι φαίνεται ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Ο2 είναι σίγουροι ακόμη... Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος... :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060356 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Στο expansys καθε μερα γραφουν και αλλη ημερα κυκλοφοριας , απο αξιοπιστια ειναι και αυτοι αστα να πανε, τωρα λεει σε 5 ημερες :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Περα απο τα οσα εγραψε ο φιλος Κωστας, να επιστησω την προσοχη οσων παιδιων θελησουν να αγορασουν απο ελληνικα ιντερνετομαγαζα καθως τελευταια εχουν παρατηρηθει μαζεμενα φαινομενα ενδεχομενης αισχροκεδριας/απατεωνιας. Και εξηγουμαι: μπηκαν τις τελευταιες εβδομαδες στο φορουμ νεοι αγοραστες galaxy s οι οποιοι αγορασαν το κινητο τους στην τιμη του καινουργιου και παρατηρησαν οτι φορουσε μη επισημη leaked gingerbread ρομ. Επομενως η συσκευασια ειχε ανοιχτει για να περαστει η ρομ και/ή στην ακομα χειροτερη περιπτωση οι "κυριοι" αγορασαν τη συσκευη μεταχειρισμενη απο καποιον (εστω 200€) και την μεταπωλουν στην τιμη της καινουργιας (εστω 400€-ενδεικτικα νουμερα στην τυχη αναφερω). Φυσικα εγγυηση ουτε για δειγμα ετσι οπως ειναι το κινητο και 1002 αλλα προβληματα ενδεχομενως, περα απο το καθαρα ηθικο της υποθεσης. Καταλαβαινετε για τι πραγμα μιλαμε. Οσοι παρακολουθειτε το θεμα του galaxy s ισως και να τα γνωριζετε ηδη. Τα μαγαζια εχουν αναφερθει ηδη στα θεματα εκεινα. Επομενως προσοχη παιδια και μεγειες στους first-day buyers:) Παναγιώτη εκτός απο το θέμα της εγγύησης μίλησα με τον υπεύθυνο και για το θέμα των καθυστερήσεων στα updates. Μου εξήγησε ότι η καθυστέρηση είναι αποκλειστικά θέμα της Samsung. Αυτοί μόλις λάβουν την νέα έκδοση την μοιράζουν σε κάποια άτομα που χρησιμοποιουν σαν beta testers και δίνουν τις αναφορές τους πολυ γρήγορα στην εταιρεία για τις ανάλογες διορθώσεις. Το ζήτημα λοιπόν, είναι το ποτε δίνεται η ελληνική version. Να συμπληρώσω στο θέμα της εγγύησης, ότι δεν ισχύει για συσκευές που έρχονται απο το εξωτερικο η γενικα απο e-shops και είναι branded σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://pocketnow.com/android/more-than-200k-samsung-galaxy-s-ii-pre-ordered-in-korea Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Τελικά μου απάντησε το amazon.co.uk, και στέλνει κανονικά Ελλάδα. Tο κακό είναι ότι θα καθυστερίσει μέχρι τις 6 του μήνα :( Πάντως στη λίστα που υπάρχει στο σύνδεσμο που παραθέτω φαίνεται οτι τα "mobile phones" δεν αποστέλλονται πουθενά παρά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είτε δεν έχουν ενημερώσει την λίστα τους είτε ο υπάλληλος σου απάντησε λάθος. Βέβαια μπορεί τα smartphones να θεωρούνται για αυτούς ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες αποστέλλονται Ελλάδα! Μήπως να τους ζητήσεις διευκρίνηση για να μην περιμένεις άδικα; http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=524836 Edited May 3, 2011 by RAZR2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Στο expansys καθε μερα γραφουν και αλλη ημερα κυκλοφοριας , απο αξιοπιστια ειναι και αυτοι αστα να πανε, τωρα λεει σε 5 ημερες :mad: Μου αρέσει που τους έστειλα email χθες και μου είπαν αποστολή μέσα στις επόμενες 2 μέρες, οπότε ακύρωσα την παραγγελία από το amazon (όχι βέβαια ότι αυτή θα ερχόταν νωρίτερα) και ξαναενεργοποίησα την παραγγελία που είχα ακυρώσει από αυτούς. Το αγγλικό expansys πάντως ακόμα λέει 1 μέρα. Μάλλον έπρεπε να είχα πάρει από handtec :( Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Για όποιους ενδιαφέρονται μου έστειλε mail το πλαίσιο mail το πρωι, όπως και σε πολλούς άλλους φανταζομαι, ότι τέλη Μαιου θα είναι διαθέσιμο το SGS2 . Καλά και έχουν απο τωρα "αναμένεται συντομα"... Απο Expansys μου ειπαν αν παραγγειλω σήμερα , θα το εχω τέλος αυτής της εβδομάδας Edited May 3, 2011 by Billeridis Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Μου αρέσει που τους έστειλα email χθες και μου είπαν αποστολή μέσα στις επόμενες 2 μέρες, οπότε ακύρωσα την παραγγελία από το amazon (όχι βέβαια ότι αυτή θα ερχόταν νωρίτερα) και ξαναενεργοποίησα την παραγγελία που είχα ακυρώσει από αυτούς. Το αγγλικό expansys πάντως ακόμα λέει 1 μέρα. Μάλλον έπρεπε να είχα πάρει από handtec :( Παρακολουθώ κάθε μέρα την διαθεσιμότητα και διαπιστώνω ότι αλλάζει σύμφωνα με την ώρα της ημέρες:wacko: Θα φανεί εάν ίσχυαν αυτά που μας είπα σήμερα-αύριο. Εάν δεν αλλάξει το status στην κατάσταση παραγγελίας ή οχι... Καλά και έχουν απο τωρα "αναμένεται συντομα"... Και πότε να το βάλουν; Τρεις μέρες πριν;:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004WO6FHC/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=103612307&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B004WO6FIQ&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=11 Καταπληκτικη????? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πάντως στη λίστα που υπάρχει στο σύνδεσμο που παραθέτω φαίνεται οτι τα "mobile phones" δεν αποστέλλονται πουθενά παρά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είτε δεν έχουν ενημερώσει την λίστα τους είτε ο υπάλληλος σου απάντησε λάθος. Βέβαια μπορεί τα smartphones να θεωρούνται για αυτούς ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες αποστέλλονται Ελλάδα! Μήπως να τους ζητήσεις διευκρίνηση για να μην περιμένεις άδικα; http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=524836 Σε 2 email που ρώτησα το amazon μου είπαν ότι είναι στην κατηγορία electronics, οπότε στέλνουν. Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Οι επίσημοι χρόνοι talk/stand-by έχουν ανακοινωθεί ;Γιατι δεν βρίσκω κατι παρότι κυκλοφόρισε [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Συμφωνα με τηλεφωνημα που εκανα στο expansys πριν απο 2 λεπτα με ενημερωσαν οτι σημερα απογευμα ταχυδρομουνται οι παραγγελιες και την Πεμπτη πρωι θα ειναι εδω....... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Συμφωνα με τηλεφωνημα που εκανα στο expansys πριν απο 2 λεπτα με ενημερωσαν οτι σημερα απογευμα ταχυδρομουνται οι παραγγελιες και την Πεμπτη πρωι θα ειναι εδω....... Πολύ ωραία νέα!:happy: Εάν είναι γρήγορη η DHL τότε ίσως οι πρώτοι τυχεροί το έχουν αύριο!:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Άντε παιδιά περιμένουμε εναγωνίως πρώτες εντυπώσεις. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν ταχυδρομηθεί με DHL σήμερα θα το έχεις στα χέρια σου αύριο εκτός αν μένεις σε κάποια "δύσκολη" περιοχή... Για Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν το συζητώ καν. Ζητήστε απλά το AWB για να παρακολουθείτε το πακέτο... Με γεια!!! Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Το Expansys παρέλαβε και στέλνει απόψε το απόγευμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Πεμπτη το παραλαμβανω εγω γιατι ειμαι Πατρα και θελει αλλη μια μερα για την αποστολη απο την Αθηνα..... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Οι επίσημοι χρόνοι talk/stand-by έχουν ανακοινωθεί ;Γιατι δεν βρίσκω κατι παρότι κυκλοφόρισε δεν εχει κυκλοφορησει ακομη επισημα περιμενε λιγο ακομη ουτως η αλλως οι επισημη χρονοι ειναι ουτοπικοι απο αυτους που το εχουν πιασει στα χερια τους λενε οτι τα πηγαινει πολυ καλα στον τομεα αυτο οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 τυχερέ συντοπίτη και ομοιδεάτη στα ποδοσφαιρικά!! πέρνα καμιά βόλτα από κέντρο να το δω από κοντά!! το κινητό φαίνεται απίστευτο!!η τιμή του βέβαια..απαγορευτική για μένα...δυστυχώς!! Πεμπτη το παραλαμβανω εγω γιατι ειμαι Πατρα και θελει αλλη μια μερα για την αποστολη απο την Αθηνα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Το αγγλικό expansys έγραφε πριν λίγο "sold out"!! Μάλλον εξαντλήθηκε αμέσως από τις προπαραγγελίες! Θα κάνει smash πωλήσεις! :p Edited May 3, 2011 by kostas_pav Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Για το ελληνικο expansys υποθετω κανεις δεν εχει ενημερωση περα απο αυτο που γραφει αναμενεται σε 5 μερες ε; Sent from my HTC Desire using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Για το ελληνικο expansys υποθετω κανεις δεν εχει ενημερωση περα απο αυτο που γραφει αναμενεται σε 5 μερες ε; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3617456#post3617456 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Τελικα δεν εκανε αυτοματα ο browser στο κινητο refresh και ειχε μεινει η πρωινη εικονα. Ειναι υπο επεξεργασια η παραγγελια Sent from my HTC Desire using Tapatalk όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts