Jump to content

HP TouchPad

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλοριζικο για πες μας εντυπωσεις
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Απαντήσεις 530
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλοριζικο για πες μας εντυπωσεις

Δεν με θελει το webOS οποτε το αφήνω.Δυστυχώς το touch της συσκευης δεν δουλευε....δοκιμασα τα παντα...εκανα manually και το update σε 3.0.2.Τιποτα το touch νεκρο.Eποκοινωνησα τηλεφωνικα με HP service center στην αμερικη....ευγενεστατοι, δοκιμάσαμε καποια πραγματακια αλλα και παλι δεν ενιωθε.Του το στελνω πισω και αναμενω refund :(

Edited by sakiss

μεγαλη ατυχια ρε γαμοτο!!τουλαχιστον να παρεις γρηγορα τα χρηματα σου.

παιδια καποιος αλλος πιο τυχερος μηπως παρελαβε να μας πει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Τελικά το πήρα από τον ποιο φθηνό top seller που βρήκα, στα 200 ευρώ με τα μεταφορικά, οι άλλες δυο προσπάθειες με μικρούς sellers και χαμηλότερες τιμές έπεσαν στο κενό καθώς ακύρωναν τις παραγγελίες και επέστρεφαν τα χρήματα. Τουλάχιστον τώρα πιστεύω θα πάρω το tablet.

ωραια , ποιος ειναι αυτος τελικα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

μεγαλη ατυχια ρε γαμοτο!!τουλαχιστον να παρεις γρηγορα τα χρηματα σου.

παιδια καποιος αλλος πιο τυχερος μηπως παρελαβε να μας πει?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Tο έχω πάρει απο Αγγλία. Τι ακριβώς θες να μάθεις ? :)

@gesamfunai

sea-world-sales

excellent! thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Το παρέλαβα χθες το απόγευμα, η συσκευή είναι καταπληκτική και το λειτουργικό της πολύ δυνατό, eye candy, με δυνατότητα optimization αλλά χωρίς πολλές εφαρμογές. Δυστυχώς το ότι δεν θα συνεχίσει η ΗΡ την ανάπτυξη του webos με απογοητεύει. Από ένα κινέζικο android tablet, ένα ipad2 και αυτό, πιστεύω ότι τα δυο τελευταία είναι ισάξιων δυνατοτήτων, με προτίμηση στο touchpad λόγω ανοιχτότερου λειτουργικού. (αν και υπάρχουν μερικά θεματάκια) Πιστεύω για τα 200 ευρώ η αγορά της αξίζει με χίλια.

me usps στο εστειλε ?τελωνειο δεν πληρωσες ετσι?

99usd + 49usd μεταφορικά το 16αρι...

Πήρα ενα κ ο Θέος βοηθός γιατί ο πωλητής έχει αξιολογηση 0.... ας είναι καλά το paypal

Link http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160649939092

Α καλά .. μεσα σε 5 λεπτά τα πούλησε ολα! !!

Edited by qosmio

φιλε καλημρα ειχα κανει κι εγω μι αγορα απο ebay οσο το πηρες εσυ.δεν επικοινωνησε ποτε μαζι μου ο πωλητης τωρα περιμενω να μου στειλει τα λεφτα το paypal ελπιζω εσυ να χεις περισσοτερη τυχη.

99usd + 49usd μεταφορικά το 16αρι...

Πήρα ενα κ ο Θέος βοηθός γιατί ο πωλητής έχει αξιολογηση 0.... ας είναι καλά το paypal

Link http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160649939092

Α καλά .. μεσα σε 5 λεπτά τα πούλησε ολα! !!

Μόλις μου ηρθε το touchpad σε μολις 8 ημερες...και μόλις ειδα τα +54 ευρω (παλι καλα γιατι σε αλλες περιπτωσεις εχω ακουσει για ποσά ανω των 100 ευρω) μου εφυγε η απορια γιατι ηρθε τοσο γρηγορα.Μου βαλανε 23% ΦΠΑ...ενω για το Nexus S λίγους μηνες πριν που κοστιζε τα διπλα δεν πληρωσα δραχμη.Τελικα στο τελωνειο πρεπει να κοιταζουν το μεγεθος οχι το ειδος....συνολο 244 ευρώ.Καλοφάγωτα ΓΑΠ :p

Απο αμερική σου ηρθε?Με τι στο στειλε,usps?Σαν gift στο στειλε?

Ψάχνω να το πάρω απο αμερική,γιαυτό ρωτάω;)

Χρήματα μπορεί να πάρει πίσω, συσκευή... δύσκολο.

... "μηδένα προ του τέλους μακάριζε" ... :p

Θα ενημερώσω όπως και να'χει !

Απο αμερική σου ηρθε?Με τι στο στειλε,usps?Σαν gift στο στειλε?

Ψάχνω να το πάρω απο αμερική,γιαυτό ρωτάω;)

καλησπερα με fedex νομιζω το εστειλε του sakiss

Αν θες περιμενε να δουμε τι τυχη θα εχω εγω που το περιμενω με USPS.

καλησπερα με fedex νομιζω το εστειλε του sakiss

Αν θες περιμενε να δουμε τι τυχη θα εχω εγω που το περιμενω με USPS.

Aν είναι με fedex συνήθως απ'οτι γνωρίζω πρέπει να πληρώσεις τελωνείο...Με USPS μπορει να την γλιτώσεις

Παρεπιπτόντως έχω βρει ένα απο αγγλια αλλα ο πωλητης μου έιπε ότι έχει ένα προβλημα με το adobe pdf reader,δεν κάνει σώστα rendering (ακριβως μου ε'ιπε "doesn't render enlarged PDFs properly").Κάποιος κάτοχος μπορεί να μου πει αν όντος υπάρχει το πρόβλημα γενικα στα touchpads?Για να δω μήπως είναι μονο σε αυτό

Από ότι τσέκαρα τώρα στο δικό μου, pdf 55 mb (περιοδικό φωτογραφίας με εικόνες), το άνοιξε σε 7 sec και δεν παρατήρησα κάποια καθυστέρηση ή άλλο πρόβλημα στο rendering, ενώ άλλαζα σελίδες. Βέβαια το εχω patchαρει και ανεβάσει τα ρολογια του στο 1,7 Ghz. Σε στοκ touchpad δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιου είδους καθυστέρηση.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Καλησπερα εβαλα το kindle app ξερεται σε ποιο φακελο μπορω να βαλω pdf αρχειο και να το διαβασω με kindle app?

καλημερα παιδια υπαρχει καποιος να απαντησει??ή να προτεινει καποιο αλλο προγραμμα?

καλημερα παιδια υπαρχει καποιος να απαντησει??ή να προτεινει καποιο αλλο προγραμμα?

Από όσο γνωρίζω το Kindle App για το Touchpad δεν έχει δυνατότητα να δεις άλλα αρχεία εκτός Amazon.

Υπάρχει ένα application που χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος για e-reading και λέγεται pReader:

http://www.precentral.net/preader-2

Για .pdf δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα εκτός του native pdf reader

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Σε ταξίδι μου σήμερα στην Τουρκία είδα το Touchpad 32GB σε τιμη 599 τουρκ. λίρες, ήτοι 250 ευρω με τη σημερινή ισοτιμία. Στα supermarket Kipa στην Κεσσάνη είχε 2 κομμάτια στη βιτρίνα. Δεν πήρα γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στίγμη το tablet και λόγω έκτακτης εισφοράς. Και φυσικά λόγω της αγοράς του Pre3! Όποιος ενδιαφέρεται πάντως είναι μια καλή ευκαιρία. Η προσφορά ισχύει μέχρι 22/9.

http://www.kipa.com.tr/kampanya-promosyon

Ανοίξτε τον 3ο κατάλογο

Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5

Πως σας φαίνονται τα 275€ για το 32αρι;

Sent from my Nook Color

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Είναι μια καλή τιμή για οποιαδήποτε ταμπλέτα, πιστεύω ακόμα και για μία που δεν πρόκειται να έχει συνέχεια.

Αν δεν θα σου λείψουν αυτά τα χρήματα και χρειάζεσαι μια ταμπλέτα θα σου έλεγα να την πάρεις.

• The title was changed to HP TouchPad