gogo_1987 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 παιδιά γεία σας! πριν 1 εβδομάδα περίπου πήρα το samsung galaxy mini και η έκδοσή του κινητού μου είναι adroid 2.2.1 froyo. απο φίλους άκουσα ότι για την έκδοση adroid 2.2.3 θα έχω ειδοποίηση για update και έτσι θα γίνει η αναβάθμιση. ειδοποίηση για αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει όμως.ξέρει κάποιος να μου πει πωε θα μπορέσω να κάνω έγω αναβάθμιση σε 2.2.3; το ψάχνω και δεν βρίσκω άκρη και η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο μου smart phone και νιώθω λίγο άσχετη.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 παιδιά γεία σας! πριν 1 εβδομάδα περίπου πήρα το samsung galaxy mini και η έκδοσή του κινητού μου είναι adroid 2.2.1 froyo. απο φίλους άκουσα ότι για την έκδοση adroid 2.2.3 θα έχω ειδοποίηση για update και έτσι θα γίνει η αναβάθμιση. ειδοποίηση για αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει όμως.ξέρει κάποιος να μου πει πωε θα μπορέσω να κάνω έγω αναβάθμιση σε 2.2.3; το ψάχνω και δεν βρίσκω άκρη και η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο μου smart phone και νιώθω λίγο άσχετη.. . καλημερα φιλαρακια,αν το παρω θα μπορω να κανω βιντεοκλησης με skype εχει εμπρος καμερα,δουλευει κανονικα ,ποιοτητα κλησης ,βιντεοκλησης με skype ,fring,tango.δωστε τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν εχει μπροστινη καμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros1972 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 παιδιά γεία σας! πριν 1 εβδομάδα περίπου πήρα το samsung galaxy mini και η έκδοσή του κινητού μου είναι adroid 2.2.1 froyo. απο φίλους άκουσα ότι για την έκδοση adroid 2.2.3 θα έχω ειδοποίηση για update και έτσι θα γίνει η αναβάθμιση. ειδοποίηση για αναβάθμιση δεν μου έχει έρθει όμως.ξέρει κάποιος να μου πει πωε θα μπορέσω να κάνω έγω αναβάθμιση σε 2.2.3; το ψάχνω και δεν βρίσκω άκρη και η αλήθεια είναι ότι είναι το πρώτο μου smart phone και νιώθω λίγο άσχετη.. . Μέσω του λογισμικού της samsung samsung kies: http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Ρε παιδια να ρωτησω κατι αν ξερετε; Αυτο που διαβασα στους XDA για flash σε ρουτ συσκευες το δοκιμασε κανενας; Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp5 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Έχω περάσει όλες μου τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης μέσω link2sd αλλά παρόλαυτα με βγάζει κάθε λίγο περιορισμένος χώρος. Εφαρμογές όπως το facebook ενώ βρίσκεται στην κάρτα αφήνει τα δεοδμένα στην εσωτερική μνήμη, γίνεται καμιά αλλαγή για αυτό;;; Παράθεση I'm a real producer and you're just the piano man!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Αυτό το δοκίμασες; Έχει κανείς να προτείνει καμιά ROM ελαφριά για απλή χρήση (μόνο κλήσεις και μηνύματα και σπάνια λίγο wifi-internet); Κάθε λίγο κ λιγάκι το ρολόι κολλάει. Ευχαριστώ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 8, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Καλημερα σας Παιδια έχω το εξής ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Πολλές φορες (οχι πάντα ), όταν με καλεί κάποιος στον οποίο έχω συγκεκριμένο ήχο , το τηλ χτυπάει αντι γιαυτόν με τον ήχο της τελευταίας δικής μου εξερχόμενης κλήσης.....!!!! Στην επόμενη εισερχόμενη κλήση.....όλα καλα... Που είναι το σοβαρό πρόβλημα???? Φανταστείτε να σας καλεί το αφεντικό σας (μέρες που είναι) και σεις να ξεχαστείτε και μόνο με την ακοή να απαντήσετε...."έλα ρε .........." Και άντε να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας.... Ευχαριστώ Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neospan Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ SAMSUNG MINI GALAXY S5570, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΟΘΟΝΗ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΓΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Η ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ....ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ANDROID MARKET ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑΣΚ ΚΙΛΕΡ ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited February 9, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakalex Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Μολις χτες εκανα και γω αναβαθμιση σε 2,3,5 απο βονταφον με το Κιες. Μια χαρα ολοκληρωθηκε βεβαια αλλα στο διαταυτα δεν ειμαι ικανοποιημενος. Το κινητο αργει περισσοτερο,δεν ειναι οπως πριν . Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ειναι hard reset(αλλα το ξεχασα αμεσως). Που να τα περνας ολα απ την αρχη... Αν και νομιζω οτι μετα απο καθε αναβαθιση,η ενδεδειγμενη διαδικασια ειναι αυτη. Μετα ειπα για να ξεφορτωσω λιγο την μνημη,εσβησα μερικες εφαρμογες αλλα δεν εγινε τιποτα συγκλονιστικο. Διαβασα για το link2sd και οτι θελει δευτερο partition(ext) Ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ρε παιδια για να το φτιαξω; Θελει card reader η γινεται και κατευθειαν απο το τηλεφωνο στη usb? Θελει καποιο προγραμμα; To ΜiniTool Partition Wizard ας πουμε κανει? Και ρουτ κανω με το duperoneclick η μηπως υπαρχει κατι σαν το Ζ4ρουτ; (οταν προσπαθησα με την 2.1 δεν δουλεψε) Edited February 12, 2012 by bakalex Παράθεση http://www.aeknews.gr/resources/aeklogo.gif Short man_make my dreams come true.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Οταν κοιτατε την οθονη απο ελαφρως αριστερα ειναι το ιδιο με δεξια ; Στο δικο μου απο αριστερα η οθονη δεν βλεπεται απο δεξια βλεπεται αψογα. Και αυτο δεν ειναι φυσιολογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 πήρα το galaxy mini, θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα που να μετράει τα δεδομένα του 3g και όταν φτάσει στο όριο να ειδοπηει η να σταματάει την χρήση των πακέτων αλλά..... λέω ΑΛΛΑ και να μην επιτρέπει καμία εφαρμογή να χρησιμοποιεί το 3g παρά μόνο το viber, αν μπορείτε βοηθήστε με. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 πήρα το galaxy mini, θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα που να μετράει τα δεδομένα του 3g και όταν φτάσει στο όριο να ειδοπηει η να σταματάει την χρήση των πακέτων αλλά..... λέω ΑΛΛΑ και να μην επιτρέπει καμία εφαρμογή να χρησιμοποιεί το 3g παρά μόνο το viber, αν μπορείτε βοηθήστε με. :( Ρωτάς σε λάθος μέρος, υπάρχει ξεχωριστός χώρος όπου συζητάμε για εφαρμογές... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλησπερα παιδια. Σημερα δοκιμασα να κανω αναβαθμιση στο κινητο(Vodafone)και μετα απο αρκετες ωρες που ηταν κολημενο στην οθονη το downloading,το αποσυνδεσα με την σκεψη να κανω την διαδικασια απο την αρχη μπας και ξε κολησει.Τωρα το μονο που μου δειχνει ειναι δυο εικονιδια,ενα κινητο αριστερα και εναν υπολογιστη δεξια και στη μεση ενα κιτρινο τριγωνο με ενα θαυμαστικο. Δοκιμασα μεχρι και hard reset αλλα ματαια.Εχετε να προτεινετε κατι η παει για service? Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GGEORGEG Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 δοκιμασε να το φλασαρεις μεσω odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 τα oxygen router έχουν πρόβλημα όταν τα συνδέουμε με το κινητό μας? γνωρίζει κανεις ? έχω βάλει κάτι εφαρμογές πχ για msn και δεν συνδέεται ... έχετε να προτείνεται καμια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπερα και απο μενα. Η γυναικα μου εχει το συγκεκριμενο κινητο και με καποιο τροπο εβγαλε το εικονιδιο του τηλεφωνου απο την dock bar. Ξερει κανεις πως μπορω να το ξαναβαλω εκει; Μιλαω για το stock launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπερα και απο μενα. Η γυναικα μου εχει το συγκεκριμενο κινητο και με καποιο τροπο εβγαλε το εικονιδιο του τηλεφωνου απο την dock bar. Ξερει κανεις πως μπορω να το ξαναβαλω εκει; Μιλαω για το stock launcher Μπαίνεις στο μενού-κουμπί μενού-επεξεργασία και σέρνεις όποια εφαρμογή θέλεις,όπου θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Μπαίνεις στο μενού-κουμπί μενού-επεξεργασία και σέρνεις όποια εφαρμογή θέλεις,όπου θέλεις. το κανω και απλα μου βγαζει τις "home screen" και κατω κατω "καταργηση" ps το βρηκα thaks alot :) Edited February 16, 2012 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ρωτώ για φίλο: υπάρχει 2.3.Χ official ? και αν ναι μπορεί να μου δοθεί link και οδηγίες ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ρωτώ για φίλο: υπάρχει 2.3.Χ official ? και αν ναι μπορεί να μου δοθεί link και οδηγίες ; Ευχαριστώ πολύ. ναι υπάρχει και γίνετε μέσω ΚΙΕΣ --> http://www.samsungapps.com/about/onPc.as απλά το κανεις εγκατάσταση βρίσκει τους οδηγούς τις συσκευής και μετά θα σου βγάλει το πρόγραμμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση ! 2.3.5 είναι η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 ναι υπάρχει και γίνετε μέσω ΚΙΕΣ --> http://www.samsungapps.com/about/onPc.as απλά το κανεις εγκατάσταση βρίσκει τους οδηγούς τις συσκευής και μετά θα σου βγάλει το πρόγραμμα ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση ! 2.3.5 είναι η τελευταία merci , μπαίνει και εύκολα βλέπω. Μια χαρά! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A7PILOT Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλημερα σας Παιδια έχω το εξής ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Πολλές φορες (οχι πάντα ), όταν με καλεί κάποιος στον οποίο έχω συγκεκριμένο ήχο , το τηλ χτυπάει αντι γιαυτόν με τον ήχο της τελευταίας δικής μου εξερχόμενης κλήσης.....!!!! Στην επόμενη εισερχόμενη κλήση.....όλα καλα... Που είναι το σοβαρό πρόβλημα???? Φανταστείτε να σας καλεί το αφεντικό σας (μέρες που είναι) και σεις να ξεχαστείτε και μόνο με την ακοή να απαντήσετε...."έλα ρε .........." Και άντε να αποδείξεις ότι ΔΕΝ είσαι ελέφαντας.... Ευχαριστώ Γιωργος Mηπως κάποιος να βοηθήσει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Εχω το Samsung Galaxy Mini GΤ-S5570 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το wifi..Οταν το ανοιγω δουλευει κανονικα κ το χω στην απομνημονευση οποτε μπαινει κατευθιαν..Μετα απο ωρες ή αλλες φορες μετα απο λιγη ωρα δεν κανει συνδεση αν και το μοντεμ ειναι διπλα μου..Τι το κλεινω το ξανα ανοιγω ξανακανω συνδεση ξαναπαταω το κωδικο τιποτα...Εχετε να προτεινετε καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εχω το Samsung Galaxy Mini GΤ-S5570 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το wifi..Οταν το ανοιγω δουλευει κανονικα κ το χω στην απομνημονευση οποτε μπαινει κατευθιαν..Μετα απο ωρες ή αλλες φορες μετα απο λιγη ωρα δεν κανει συνδεση αν και το μοντεμ ειναι διπλα μου..Τι το κλεινω το ξανα ανοιγω ξανακανω συνδεση ξαναπαταω το κωδικο τιποτα...Εχετε να προτεινετε καποια λυση; Έχω το ίδιο πρόβλημα με το dLink που έχω στη δουλειά. Σε όλα τα άλλα συνδέεται κανονικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts