crueljay Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Γειά σας, υπάρχει κάποιος τρόπος να απαντάς τις εισερχόμενες κλήσεις πατώντας το κεντρικό κουμπί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrofataoul Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 το πιθανότερο είναι να πρόκειται για την πιο ηλίθια ερώτηση που θα διαβάσεις σήμερα αλλά: πήρα το s5570, κατέβασα το kies, το συνδέω με το pc και ενώ μου δείχνει ότι φορτίζει το κινητό δεν το εμφανίζει ούτε στο my computer ούτε σαν connected device στο kies. τι κάνω λάθος; θα τρελαθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enkar Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 παιδεία το έχω αγοράσει και εγώ και έχω ένα θέμα με το wifi του μου τα πιάνει και συνδέεται σε όλα εκτός από αυτό που έχω σπίτι... το βλέπει μου ζητάει τον κωδικό του το δίνω αλλά δεν συνδέεται...μια μέρα νομίζω μου συνδέθηκε για λίγο... μετά κόπηκε και από τότε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 να ρωτησω κατι;η λειτουργια δικτυου μπορει να απενεργοποιηθει μονιμα;γιατι καθε πρωι μου στελνει μνμ η κοσμοτε και μου λεει οτι συνδεθηκα στο internet day pass με χρεωση 1 ευρω χωρις να εχω κανει τπτ? και καθε λιγο και λιγακι απενεργοποποιω τη λειτουργια δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Κατεβασε το Data Toggle απο το market και θα εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) Γεια σας παιδια εχω και εγω το galaxy mini και εχω ενα προβλημα.κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια μεσω υπολογιστη και τις περναω στο κινιτο μεσω του usb.Τις κανω εγκατασταση και αποθηκευονται στη μνημη του κινητου η οποια εχει φουλαρει..πως μπορω να επιλεξω να αποθηκευονται στην εξωτερικη καρτα μνημης..???Ευχαριστω προκαταβολικα :) Edited June 27, 2011 by babaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 ρε παιδια,μου εστειλε η βοντα τις ρυθμήσεις για μμσ και νετ σε μαιλ και τις εβαλα χειροκινητα,εκανα και ρεσταρτ και παρολαυτα δεν λειτουργουν τα μμς,καμια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 ρε παιδια,μου εστειλε η βοντα τις ρυθμήσεις για μμσ και νετ σε μαιλ και τις εβαλα χειροκινητα,εκανα και ρεσταρτ και παρολαυτα δεν λειτουργουν τα μμς,καμια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Για μεγαλυτερη ευκολία μπορείς να τους πεις ποια συσκευή έχεις και να σου τις στείλουν με μύνημα. ΤΟ μύνημα αυτο το αποθηκεύεις και ολα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για μεγαλυτερη ευκολία μπορείς να τους πεις ποια συσκευή έχεις και να σου τις στείλουν με μύνημα. ΤΟ μύνημα αυτο το αποθηκεύεις και ολα ΟΚ. αυτο ειπα και εγω στη εξυπηρετηση πελατων αλλα για σμαρτφονεσ δεν στις στελνουν με σμσ τις ρυθμισεις αλλα με μαιλ. σε ρωτανε ποιο μοντελο και ποια εκδοση αντροιντ εχεις και στις στελνουν με μαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 αυτο ειπα και εγω στη εξυπηρετηση πελατων αλλα για σμαρτφονεσ δεν στις στελνουν με σμσ τις ρυθμισεις αλλα με μαιλ. σε ρωτανε ποιο μοντελο και ποια εκδοση αντροιντ εχεις και στις στελνουν με μαιλ. Για δοκίμασε και σε αυτήν την σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Για δοκίμασε και σε αυτήν την σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 δεν εχει για GALAXY MINI εκει,εκτος και αν γνωριζεις οτι κανουν για καποιο αλλο μοντελο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 δεν εχει για GALAXY MINI εκει,εκτος και αν γνωριζεις οτι κανουν για καποιο αλλο μοντελο . Εγώ πάντος απο αυτο το λινκ έβαλα στο δικό μου Galaxy 3. Δεν έχεις να χάσεις τπτ να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Γεια σας και απο μενα μολις απεκτησα το μινι :rolleyes:, θα θελα να ρωτησω σχετικα με πλοηγηση ποια προγραμματα υπαρχουν και απο που αγοραζονται ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Γεια σας και απο μενα μολις απεκτησα το μινι :rolleyes:, θα θελα να ρωτησω σχετικα με πλοηγηση ποια προγραμματα υπαρχουν και απο που αγοραζονται ;) Για τα προγράμματα πλοήγησης σε αυτές τις συσκευές συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasubas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Ευχαριστω και ...για την αμεσοτητα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Γειά σας παίδες... Θα ήθελα να ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με το τηλεφωνάκι , που αν και το πήρα για την γυναίκα μου μάλλον εγώ το 'φχαριστιέμαι περισσότερο! Υπάρχει τρόπος αντι να ακούγεται το "κλικ"όταν πατάς την οθόνη να υπάρχει μόνο δόνηση με την επαφή?? Νομίζω ότι το είχα δεί σε LG και μου αρεσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Γεια σας παιδια εχω και εγω το galaxy mini και εχω ενα προβλημα.κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια μεσω υπολογιστη και τις περναω στο κινιτο μεσω του usb.Τις κανω εγκατασταση και αποθηκευονται στη μνημη του κινητου η οποια εχει φουλαρει..πως μπορω να επιλεξω να αποθηκευονται στην εξωτερικη καρτα μνημης..???Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Δυστυχώς δεν είναι πολλές οι εφαρμογές που υποστηρίζουν τη μετακίνηση στην κάρτα μνήμης. Ωστόσο μπορείς να βάλεις το app2sd για να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα όσες είναι διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Καλημερα σας. Προσφατα αγορασα το galaxy mini. Οσο κ αν εχω προσπαθησει να συνδεθω σε δικτυο WIFI εχω αποτυχει. Χθες δοκιμασα για πρωτη φορα από το δικτυο μτου σπιτιου μου. Ενώ συνδενθηκα για κανα λεπτο μετα αποσυνδεθηκε κ εβγαζε συνεχεια search-disconnect. Εκανα restart το router, αναψα εσβησα το κινητο παλι τα ιδια… Μηπως υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να βαλω? To wifi το ρυθμισα να είναι συνεχεια ενεργο (να μην αποσυνδεεται όταν σβηνει η οθονη). To manual λεει ότι αρκει να επιλεξεις το δικτυο κ να βαλεις τον κωδικο σε περιπτωση που είναι κλειδωμενο Μηπως φταιει η sim μου? (εχω Vodafone, einai toy 2004 k δεν εχω προγραμμα με internet) Σε καποια φορουμ διαβαδα ότι τα Anroid Froyo βγαζουν συνεχεια τετοια προβληματα. Παντως χθες του εκανα αναβαθμιση και ειχε το τελευταιο version ηδη εγκατεστημενο Είναι κριμα διοτι το κινητο είναι τοσο καλο σε όλα τα αλλα Ευχαριστω σε οποιον απαντησει Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsini Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλησπερα παιδια μηπως γνωριζει καποιος να μου πει ενα καλο handsfree για το κινητο; παιδευομαι πολυ χωρις αυτο κ δν ξερω ποιο ταιριαζει στο μοντελο αυτο. Αν παρω αλλης εταιρειας εκτος samsung κανει;; οποιος ξερει ας βοηθησει. Ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Kαλησπερα πριν από 2 ημερες πηρα και εγω τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για gps με καλούς χάρτες για την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Καλημερα σας. Προσφατα αγορασα το galaxy mini. Οσο κ αν εχω προσπαθησει να συνδεθω σε δικτυο WIFI εχω αποτυχει. Χθες δοκιμασα για πρωτη φορα από το δικτυο μτου σπιτιου μου. Ενώ συνδενθηκα για κανα λεπτο μετα αποσυνδεθηκε κ εβγαζε συνεχεια search-disconnect. Εκανα restart το router, αναψα εσβησα το κινητο παλι τα ιδια… Μηπως υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να βαλω? To wifi το ρυθμισα να είναι συνεχεια ενεργο (να μην αποσυνδεεται όταν σβηνει η οθονη). To manual λεει ότι αρκει να επιλεξεις το δικτυο κ να βαλεις τον κωδικο σε περιπτωση που είναι κλειδωμενο Μηπως φταιει η sim μου? (εχω Vodafone, einai toy 2004 k δεν εχω προγραμμα με internet) Σε καποια φορουμ διαβαδα ότι τα Anroid Froyo βγαζουν συνεχεια τετοια προβληματα. Παντως χθες του εκανα αναβαθμιση και ειχε το τελευταιο version ηδη εγκατεστημενο Είναι κριμα διοτι το κινητο είναι τοσο καλο σε όλα τα αλλα Ευχαριστω σε οποιον απαντησει Σου προτείνω να κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ίσως να βοηθήσει, υπόψη θα χάσεις εφαρμογές και λοιπές ρυθμίσεις. Kαλησπερα πριν από 2 ημερες πηρα και εγω τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για gps με καλούς χάρτες για την Ελλάδα; Καλύτερα να απευθυνθείς στη σωστή ενότητα(Android) και στο σωστό θέμα(Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση). :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Kαλησπερα πριν από 2 ημερες πηρα και εγω τηλέφωνο και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για gps με καλούς χάρτες για την Ελλάδα; Δες και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Καλησπερα παιδια μηπως γνωριζει καποιος να μου πει ενα καλο handsfree για το κινητο; παιδευομαι πολυ χωρις αυτο κ δν ξερω ποιο ταιριαζει στο μοντελο αυτο. Αν παρω αλλης εταιρειας εκτος samsung κανει;; οποιος ξερει ας βοηθησει. Ευχαριστωωω Εγώ τα έχω παίξει με το συγκεκριμένο θέμα, στην αρχή πήρα απλά ακουστικά για μουσική 3.5mm, τα οποία δεν δουλεύουν αν σε πάρει κάποιος τηλ και πατήσεις απάντηση, και εκτός αυτού για να μου δουλέψουν για μουσική πρέπει να μην τα έχω βάλει τελείως μέσα στην υποδοχή και να μην τα πολυκουνάω... Μετά πήρα τα επίσημα handsfree της samsung με υποδοχή mini usb τα οποία αν τα βάλω "κολλάει η θύρα" και μετά ούτε η φόρτιση δεν δουλεύει παρα μόνο με restart. Με λίγα λόγια άχρηστα... Χάλασα 30+ε και λύση δεν έχω βρει. Όποιος έχει βρει κάποια λύση να μας πει... Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIT Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 @ SALIEZ Οπως μου ειπαν κ στην samsung, εκανα ακριβως αυτο που ειπες αλλα το προβλημα επεμενε. Αυτο που εκανα ηταν να το γυρισω στην cosmote για αντικατασταση (ειμαι εταιρικος πελατης) ευχαριστω Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts