Jump to content

Samsung Galaxy Ace (S5830)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα σας προτεινα αντι να περιμενετε μεχρι να δωσουν την επισημη αναβαθμιση να τη περασετε μονοι σας ή να περασετε καποια custom rom. :happy:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω θα σας προτεινα αντι να περιμενετε μεχρι να δωσουν την επισημη αναβαθμιση να τη περασετε μονοι σας ή να περασετε καποια custom rom. :happy:

καλά τα λές αλλά το φοβάμαι λίγο γιατί αν το κάνω τούβλο πρέπει να το στείλω αθήνα και είμαι γιάννενα τώρα, δηλαδή καμιά βδομάδα χωρίς κινητό...

Ούτε κι εγώ πάντως, που μένω δίπλα στο service της Samsung (20 λεπτά με τα πόδια)

σκέφτομαι να το βάλω δίχως KIES. Ας περιμένουμε.

Στο μεταξύ έχω μία ερώτηση.

Εχει κανείς με ACE 2.3.x το destinator για android 2.3.x?

Αν όχι, όποτε το βάλει κανείς ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Βγάλανε update που να υποστηρίζει ΟΛΑ τα κινητά με android 2.3.x αλλά λέει

ΠΡΟΣΟΧΗ: Oχι Samsung Galaxy S! Aυτό σημαίνει οτι στο Galaxy ACE το βάζουμε ή όχι?

(Το S είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το ACE ή είναι... πχ αδερφάκια οπότε δε το βάζουμε)

Edited by Yoda
May The Force Be With You...

• Administrators
Εχω την υποψία πως ΔΕΝ υπάρχουν προγράμματα που να πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην SD. Eξ ού και η διαφορά που αναφέρει ο φίλος crazyio.

Αυτό είναι αλήθεια, εκτός και αν κάνεις πειράγματα του τύπου ext partition.

Modpic.gif

Υπαρχει κανενα προγραμα για να ξερω ποσα μηνυματα στελνω?

Πόσταρε στις γενικές εφαρμογές :)

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115

Στο μεταξύ έχω μία ερώτηση.

Εχει κανείς με ACE 2.3.x το destinator για android 2.3.x?

Αν όχι, όποτε το βάλει κανείς ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Βγάλανε update που να υποστηρίζει ΟΛΑ τα κινητά με android 2.3.x αλλά λέει

ΠΡΟΣΟΧΗ: Oχι Samsung Galaxy S! Aυτό σημαίνει οτι στο Galaxy ACE το βάζουμε ή όχι?

(Το S είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το ACE ή είναι... πχ αδερφάκια οπότε δε το βάζουμε)

Το Destinator που κυκλοφορεί (49 ευρώ) είναι γιά android 1.5-1.6 και 2.1-2.2 . Δεν κάνει για το Ace . Σε τηλεφώνημα που έκανα αν πρόκειται

να βγεί για το 2.3.3 .... δεν ξέρουν :lol:

Δε γνωρίζω , αν και όταν το κυκλοφορήσουν θα είναι ίδιο με το 2011 v 5013 που πασάρει η MLS γιά νέα έκδοση χαρτών για ΡΝΑ το οποίο

κατέβασα (επίσημα) για το MLS 4800 , και το οποίο είναι πατάτα . Ιδιο κι' απαράλαχτο με το 2008.Q4.115 , εκτός από τις έντονα πρασινισμένες

περιοχές με πάρκα κλπ .

Σε 'οτι αφορά την περιοχή που αναφέρω στο ποστ 1833 , όπως ήταν το 2008 και χειρότερο . Μάλιστα λείπουν και κάποιοι επαρχιακοί δρόμοι που υπήρχαν στην εκδοση 2008 .

Το Destinator που κυκλοφορεί (49 ευρώ) είναι γιά android 1.5-1.6 και 2.1-2.2 . Δεν κάνει για το Ace . Σε τηλεφώνημα που έκανα αν πρόκειται

να βγεί για το 2.3.3 .... δεν ξέρουν :lol:

Οχι δε με κατάλαβες.

Το έχω αγοράσει, το έχω στο Ace μου και παίζει μιά χαρά (Froyo 2.2)

Χθες ΒΓΗΚΕ επίσημα patch για 2.3.x στην Ελληνική σελίδα. Λέει όμως ΟΧΙ για Samsung Galaxy S (δε λέει τίποτε για Ace)

H ερώτηση μου λοιπόν είναι:

"Εγώ που είμαι Froyo και το destinator μου παίζει μια χαρά, άμα πάω gingerbread και βάλω το patch 2.3.x της MLS θα συνεχίσει να παίζει στο Ace?"

Μήπως και το Ace είναι κάτω από το ταμπελάκι OXI για Galaxy S ?

(Θα τους καλέσω σήμερα)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Μόλις μίλησα με MLS.

Μου είπαν πως η προειδοποίηση αναφέρεται καθαρά στο S ενώ το ACE είναι μία τελείως διαφορετική συσκευή.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ μπορούν να μου εγγυηθούν πως θα δουλέψει. Πρέπει να δοκιμάσω και να δω. (χμ)

Oπότε επανέρχομαι στην αρχική μου ερώτηση "Το έχει δοκιμάσει κανείς?"

Edited by Yoda

Οχι δε με κατάλαβες.

Το έχω αγοράσει, το έχω στο Ace μου και παίζει μιά χαρά (Froyo 2.2)

Χθες ΒΓΗΚΕ επίσημα patch για 2.3.x στην Ελληνική σελίδα. Λέει όμως ΟΧΙ για Samsung Galaxy S (δε λέει τίποτε για Ace)

H ερώτηση μου λοιπόν είναι:

"Εγώ που είμαι Froyo και το destinator μου παίζει μια χαρά, άμα πάω gingerbread και βάλω το patch της MLS θα παίζει στο Ace?"

Μήπως και το Ace είναι κάτω από το ταμπελάκι OXI για Galaxy S ?

(Θα τους καλέσω σήμερα)

To Samsung S έχει 2.2 απ' ότι γνωρίζω , γι' αυτό και το ΟΧΙ . Αν το patch είναι για 2.3.3 , θα κάνει για το δικό μου Ace ,

που αγοράστηκε με 2.3.3 , και γιά εκείνους που αναβάθμισαν σε Gingerbread , όπως η περίπτωσή σου .

Από τηλέφωνο που θα τους καλέσεις θα μάθεις στα σίγουρα .

Σε ποιά σελίδα αναφέρεται η πληροφορία γιά το patch ?

Σε ποιά σελίδα αναφέρεται η πληροφορία γιά το patch ?

Μπορείς να το κατεβάσεις από την επίσημη σελίδα της MLS

http://www.mlsdestinator.gr/lounge/update-software.html

Κατέβασα το MLSupdater_23.apk και τις οδηγίες εγκατάστασης . Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αξίζει τον κόπο να δώσω τα 49

ευρώ αν οι χάρτες είναι οι πανάρχαιοι του Dest 7 από το 2008 .

Αν έκανες την αναβάθμιση σε 2.3.3 gingerbread και εγκατέστησες τον updater , θα με υποχρέωνες αν μπορούσες να μου στείλεις

μιά φώτο της περιοχής που περιλαμβάνει η συνημμένη , και που την έχω σαν πιλότο γιά να επιβεβαιώσω αν πράγματι οι χάρτες

έχουν ενημερωθεί .

Κατέβασα το MLSupdater_23.apk και τις οδηγίες εγκατάστασης . Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν αξίζει τον κόπο να δώσω τα 49

ευρώ αν οι χάρτες είναι οι πανάρχαιοι του Dest 7 από το 2008 .

Αν έκανες την αναβάθμιση σε 2.3.3 gingerbread και εγκατέστησες τον updater , θα με υποχρέωνες αν μπορούσες να μου στείλεις

μιά φώτο της περιοχής που περιλαμβάνει η συνημμένη , και που την έχω σαν πιλότο γιά να επιβεβαιώσω αν πράγματι οι χάρτες

έχουν ενημερωθεί .

Κάθε χρόνο βγάζουν νέο update.

Tώρα... κατά πόσο είναι ενημερωμένο δε γνωρίζω.

Οι τωρινοί χάρτες που έχω στο ACE είναι του 2011.

Δεν έχω κάνει ακόμη update σε Gingerbread και δε θα κάνω αν δεν επιβεβαιώσω ότι τότε θα μου παίζει το destinator σε ACE.

http://img585.imageshack.us/img585/5592/dscf0081m.jpghttp://img4.imageshack.us/img4/1289/dscf0082oh.jpg

Οι εικόνες είναι από τους χάρτες 2011

Edited by Yoda

Ευχαριστώ γιά τον κόπο σου

Η πρώτη φωτο δείχνει το νέο δρόμο (κοκκινο τόξο) που δόθηκε στην κυκλοφορία πέρσι . Από αυτό μπορεί κανείς να καταλάβει

πως έχει γίνει ενημέρωση και να λάβει σαν δεδομένο ότι έχει γίνει και στην υπόλοιπη χώρα .

Θα πάρω τηλέφωνο να ενημερωθώ και θα πάω να το πάρω μιά και είμαι κι' εγώ φανατικός του Destinator από τότε που πρωτο

βγήκε .

Σημειωτέον ότι εκτός από τους χάρτες του Don't Panic , κανένας άλλος χάρτης άλλου προγράμματος πλοήγησης δεν έχει τη

συγκεκριμένη ενημέρωση .

Ευχαριστώ γιά τον κόπο σου

Η πρώτη φωτο δείχνει το νέο δρόμο (κοκκινο τόξο) που δόθηκε στην κυκλοφορία πέρσι . Από αυτό μπορεί κανείς να καταλάβει

πως έχει γίνει ενημέρωση και να λάβει σαν δεδομένο ότι έχει γίνει και στην υπόλοιπη χώρα .

Θα πάρω τηλέφωνο να ενημερωθώ και θα πάω να το πάρω μιά και είμαι κι' εγώ φανατικός του Destinator από τότε που πρωτο

βγήκε .

Σημειωτέον ότι εκτός από τους χάρτες του Don't Panic , κανένας άλλος χάρτης άλλου προγράμματος πλοήγησης δεν έχει τη

συγκεκριμένη ενημέρωση .

OK. Σου επιβεβαιώνω πάντως ότι σε Ace froyo παίζει άριστα και κάνει και ΠΟΛΥ καλές και γρήγορες δρομολογήσεις.

Αν και όποτε μπορέσεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσέ μου αν παίζει σε Gingerbread (με το update)

Edited by Yoda

Καλησπέρα παιδια,

Υπαρχει καμια 2.3.3/2.3.4 rom που να παιζει καλα για το ace?

Και απο που μπορουμε να την βρουμε?xda?

Ευχαριστώ

OK. Σου επιβεβαιώνω πάντως ότι σε Ace froyo παίζει άριστα και κάνει και ΠΟΛΥ καλές και γρήγορες δρομολογήσεις.

Αν και όποτε μπορέσεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσέ μου αν παίζει σε Gingerbread (με το update)

Θα συνιστούσα να το κρατήσεις ως έχει προς το παρόν , κι' αυτό γιατί οι πληροφορίες που πήρα από MLS , είναι ανεπαρκείς και συγκεχυμένες .

Το update που κατέβασες (και κατέβασα) το δοκιμάσανε οι τεχνικοί της MLS σε HTC με 2.3.3 και λένε πως δεν λειτούργησε .

Είναι , λένε , στη διαδικασία να κάνουν ένα update για το Ace 2.3.3 και θα με ειδοποιήσουν :lol: .... λένε .

Πάντως παρακολουθώ κι΄εγώ τις εξελίξεις , γιατί δεν έχω διάθεση να μπλέξω με Don't Panic προτιμώ να περιμένω γιά λίγο

κι' αν υπάρχει κάτι θα το αναφέρω εδώ και θα σου στείλω και ΡΜ .

Θα συνιστούσα να το κρατήσεις ως έχει προς το παρόν , κι' αυτό γιατί οι πληροφορίες που πήρα από MLS , είναι ανεπαρκείς και συγκεχυμένες .

Το update που κατέβασες (και κατέβασα) το δοκιμάσανε οι τεχνικοί της MLS σε HTC με 2.3.3 και λένε πως δεν λειτούργησε .

Είναι , λένε , στη διαδικασία να κάνουν ένα update για το Ace 2.3.3 και θα με ειδοποιήσουν :lol: .... λένε .

Πάντως παρακολουθώ κι΄εγώ τις εξελίξεις , γιατί δεν έχω διάθεση να μπλέξω με Don't Panic προτιμώ να περιμένω γιά λίγο

κι' αν υπάρχει κάτι θα το αναφέρω εδώ και θα σου στείλω και ΡΜ .

Aυτό το "θα σας ειδοποιήσουμε" το έχουν κάνει τσίχλα.

Εδώ και 5-6 χρόνια που έχω το πρόγραμμα, σε κάθε ερώτηση μου απαντάνε πως σε κάθε τι νεότερο θα με ειδοποιήσουν και τελικά πάντα εγώ επικοινωνώ μαζί τους.

Το Destinator πάντως είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο κρατάω το Ace μου σε 2.2 και δεν έχω πάει σε 2.3.

Αν μάθεις τίποτε... βάλε μία φωνή (θα κάνω το ίδιο)

Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται να κάνω update στο Ace μου από την 2.2.1 σε gingerbread 2.3 μέσω του Kies?

Αν έχεις Vodafone ναι, αλλιώς μόνο manually και όχι μέσω KIES, ακόμη τουλάχιστον.

Αυτά...

http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_Ace

Εδώ λέει πως έχει 384 mb ram απο τα οποία τα 278 μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τι ακριβώς ισχύει και γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο?

ίσως τα υπόλοιπα να είναι το λειτουργικό της συσκευής και προ εγκατεστημένα προγράμματα ..

και εδώ θέλω να ρωτήσω ....

αν κάνουμε Root την συσκευή μπορούμε να σβήσουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε απο τα προ εγκατεστημένα προγράμματα και εφαρμογές ?

δηλαδή μπορούμε να διαγράψουμε εφαρμογές της Vodafone που είναι ήδη περασμένες μέσα ? ή το ρολόι για παράδειγμα αν δεν το θέλουμε .... οτιδήποτε από εφαρμογή τέλος πάντων ...

αυτό με ποίον τρόπο γίνεται ?

ευχαριστώ,

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

ίσως τα υπόλοιπα να είναι το λειτουργικό της συσκευής και προ εγκατεστημένα προγράμματα ..

και εδώ θέλω να ρωτήσω ....

αν κάνουμε Root την συσκευή μπορούμε να σβήσουμε ό,τι δεν χρειαζόμαστε απο τα προ εγκατεστημένα προγράμματα και εφαρμογές ?

δηλαδή μπορούμε να διαγράψουμε εφαρμογές της Vodafone που είναι ήδη περασμένες μέσα ? ή το ρολόι για παράδειγμα αν δεν το θέλουμε .... οτιδήποτε από εφαρμογή τέλος πάντων ...

αυτό με ποίον τρόπο γίνεται ?

ευχαριστώ,

Ναι γινεται αν κανουμε root την συσκευη, το εχουμε ξανασυζητησει,

χανουμε μονο την εγγυηση, αλλα η διαδικασια ειναι αναστρεψιμη.

Θελω να σας ρωτησω κατι.

Εχω το κινητο εδω και δυο μιση εβδομαδες περιπου. Στο διαστημα αυτο εχει κλεισει στο ξαφνικο δυο φορες και δεν ανοιγε μετα, παρα μονο οταν του εβγαλα και του ξαναεβαλα την μπαταρια. Σημερα ενω ηταν ανοιχτο και κοιμομουν, εγινε κατι σα να εχασε το σημα για 6 ωρες (!), οταν ξυπνησα και πηγα να στειλω και να παρω τηλεφωνο μου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο το δικτυο και λειτουργησε μονο οταν το ανοιγοκλεισα. Τι μπορει να συμβαινει? να ανησυχησω?

Υ.Γ. Οταν εκλεινε μονο, χωρις να μου χασει το σημα, οταν το ανοιγα μου επανεφερε το wallpaper που του ειχα πριν, το οποιο ηταν εικονα που ειχα βγαλει εγω ενω αυτο που ειχα τελευταιο ηταν κινουμενη εικονα που ειχα κατεβασει. Τωρα που εχασε το σημα οταν το ανοιξα παλι μου ειχε τους αγρους (!) που εχει σε ολους μας οταν το αγοραζουμε. Τι μπορει να σημαινει αυτο ?

Edited by STK

• The title was changed to Samsung Galaxy Ace (S5830)