OYGKA_3 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ευχαριστω τελικα υπαρχη τροπος να με ειδοποιη το κινητο για τα εμαιλ κ το facebook οπως στο ιphone? Αν εννοεις να παιρνεις τα mail σου υπαρχει το ενσωματομενο widget που τα κατεβαζεις και τα διαβαζεις,για facebook δεν ξερω ουτε και εχω ασχοληθει γιατι δεν εχω facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 που βρισκουμε το φακελο ινφο? μπερδευτικα Συνδεεις το κινητο στο usb σαν "Συσκευη αποθηκευσης" πας στον φακελο others στην καρτα μνημης σου εκει βρισκεις τον φακελο __@@bada_applications@@__ τον ανοιγεις βρισκεις εναν αλλο φακελο του στυλ y0250j54st τον ανοιγεις και εκει μεσα ειναι ο φακελος info. Προσοχη ο φακελος y0250j54st σε εσενα θα ονομαζετε καπως αλλιως. Εκει θα ειναι εγκατεστημενο το Ndrive. Καλη επιτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Για να αλλαξουμε την ονομασια του εικονιδιου απο spain σε κατι αλλο βρισκουμε το αρχειο " application.xml " στον φακελο " info " και το ανοιγουμε με το notepad. Εκει παμε στην γραμμη <English>Spain</English> και <eng-GB>Spain</eng-GB> και αλλαζουμε το spain σε κατι αλλο, πχ εγω το ονομασα Ndrive. Το αποθηκευουμε κανουμε επανεκκινηση το κινητο και η ονομασια εχει αλλαξει. Αν θελουμε να μην κανουμε επανεκκινηση τοτε πηγαινουμε ρυθμισεις - γενικα - γλωσσα εμφανισης και αλλαζουμε την γλωσσα σε καποια αλλη και επειτα την ξαναλλαζουμε παλι σε εκεινη που ειχαμε. Αυτα , πιστευω να βοηθησα καπως και εγω.:):) ούλα αφτα φίλε xkosm, με το stunes?? ι με κανονική σύνδεση !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ούλα αφτα φίλε xkosm, με το stunes?? ι με κανονική σύνδεση !! δε μου αλλαζει γτ? μου ανεβαζεις ενα αρχει aplication.xml na το κανω κοπυ παστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 ούλα αφτα φίλε xkosm, με το stunes?? ι με κανονική σύνδεση !! κάνεις σύνδεση για μεταφορά δεδομένων..απλή σύνδεση δηλαδή και πειράζει το applications.xml όπως είπε και ο φίλος και όλα έτοιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Για να αλλαξουμε την ονομασια του εικονιδιου απο spain σε κατι αλλο βρισκουμε το αρχειο " application.xml " στον φακελο " info " και το ανοιγουμε με το notepad. Εκει παμε στην γραμμη <English>Spain</English> και <eng-GB>Spain</eng-GB> και αλλαζουμε το spain σε κατι αλλο, πχ εγω το ονομασα Ndrive. Το αποθηκευουμε κανουμε επανεκκινηση το κινητο και η ονομασια εχει αλλαξει. Αν θελουμε να μην κανουμε επανεκκινηση τοτε πηγαινουμε ρυθμισεις - γενικα - γλωσσα εμφανισης και αλλαζουμε την γλωσσα σε καποια αλλη και επειτα την ξαναλλαζουμε παλι σε εκεινη που ειχαμε. Αυτα , πιστευω να βοηθησα καπως και εγω.:):) εκανα οτι λεες φιλε, επανεκινησεις, αλλα ακομα μοθ εμφανιυεται ισπανια, τ εκανα λαθοσ !! αλαξα και τα 2 που λενε spain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Kαι εμένα ακόμα spain γράφει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 εκανα οτι λεες φιλε, επανεκινησεις, αλλα ακομα μοθ εμφανιυεται ισπανια, τ εκανα λαθοσ !! αλαξα και τα 2 που λενε spain Kαι εμένα ακόμα spain γράφει. να αναβασει αν θελει ενα αρχειο aplication.xml με το ονομα ndrive na κανουμε copy paste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiman Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) να αναβασει αν θελει ενα αρχειο aplication.xml με το ονομα ndrive na κανουμε copy paste καταρχην να ξεκαθαρισο οτι ωρικα αρχειο με καταληξη aplication και οχι aplication.xml, αλα πστευο αφτον να ενοει ο φιλος !! ναι το ιδειο ειναι , τορα το ιδα το .xml Edited January 25, 2011 by makiman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καταρχην να ξεκαθαρισο οτι ωρικα αρχειο με καταληξη aplication και οχι aplication.xml, αλα πστευο αφτον να ενοει ο φιλος !! ενα αρχειο aplication ηταν μεσα στο ινφο κ αυτο ειχε καταληξη xml εσενα το δικο σου τι καταληξη εχει? μπορεις να ανεβασεις το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Παιδια εφοσον το αλλαξατε....καντε αλλαγη της γλωσσας,απο ελληνικα η οτι το εχετε σε αγγλικα πχ και μετα ξανα επιστροφη στην γλωσσα σας.Η επανεκινηση δεν δουλεψε ουτε σε μενα και εκανα το κολπακι με την γλωσσα,καντε το και θα δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Παιδια εφοσον το αλλαξατε....καντε αλλαγη της γλωσσας,απο ελληνικα η οτι το εχετε σε αγγλικα πχ και μετα ξανα επιστροφη στην γλωσσα σας.Η επανεκινηση δεν δουλεψε ουτε σε μενα και εκανα το κολπακι με την γλωσσα,καντε το και θα δουλεψει λες να μη το δοκιμασα? μαλλον στο ανοιγμα του αρχειου με το νοτεπαδ αλλαξε το unicode τωρα πρεπει να ξαναεγκαταστησω απο την αρχη ενα αρχειο ζητησα κ δε μου το δινουν εδω μεσα κ λενε οτι βοηθατε κιολας Edited January 26, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ελα και το αρχειο εφτασε!! Αποσυμπιεστε το πρωτα. [ATTACH]18279[/ATTACH] Οι οδηγιες ξανα: " Για να αλλαξουμε την ονομασια του εικονιδιου απο spain σε κατι αλλο βρισκουμε το αρχειο " application.xml " στον φακελο " info " και το ανοιγουμε με το notepad. Εκει παμε στην γραμμη <English>Spain</English> και <eng-GB>Spain</eng-GB> και αλλαζουμε το spain σε κατι αλλο, πχ εγω το ονομασα Ndrive. Το αποθηκευουμε κανουμε επανεκκινηση το κινητο και η ονομασια εχει αλλαξει. Σε οσους δεν αλλαξει με την επανεκκινηση τοτε πηγαινουμε ρυθμισεις - γενικα - γλωσσα εμφανισης και αλλαζουμε την γλωσσα σε καποια αλλη και επειτα την ξαναλλαζουμε παλι σε εκεινη που ειχαμε. " Edited January 26, 2011 by xkosm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliostdm Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Παιδια που μπορουμε να βρούμε τον χάρτη για την ελλάδα για το Ndrive v10 Ακολουθωντας το link που δίνει το ξένο σιτε κατεβασα ενα αρχειο αλλα δεν έχω τον κωδικο να κάνω extract. Μπορεί κανεις να βοηθήσει στέλνωντας pm ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δοκιμασε καποιος το ndrive πορτογαλιας? ισως αυτο να μην εχει την καθηστερηση που εχει το ισπανικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κατέβασα τον ισπανικό τον κράκαρα έβαλα ελληνικό χάρτη και δουλεύει jet. σήμερα το δοκίμασα κιόλας και πάει μια χαρά. Κλειδώνει δορυφόρους σε μισό λεπτό, μου λέει να στρίψω στην ώρα μου και ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι ταχύτατος (2-3 sec). είχα ανεβάσει link για να το πάρει όποιο θέλει αλλά το σβήσανε. οπότε όποιος θέλει του στέλνω pm με το link για να κατεβάσει όλο τον φάκελο και με ένα copy paste να είναι έτοιμο. Προϋποθεση να κατεβάσει πρώτα το ισπανικό στο κινητό του. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κατέβασα τον ισπανικό τον κράκαρα έβαλα ελληνικό χάρτη και δουλεύει jet. σήμερα το δοκίμασα κιόλας και πάει μια χαρά. Κλειδώνει δορυφόρους σε μισό λεπτό, μου λέει να στρίψω στην ώρα μου και ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι ταχύτατος (2-3 sec). είχα ανεβάσει link για να το πάρει όποιο θέλει αλλά το σβήσανε. οπότε όποιος θέλει του στέλνω pm με το link για να κατεβάσει όλο τον φάκελο και με ένα copy paste να είναι έτοιμο. Προϋποθεση να κατεβάσει πρώτα το ισπανικό στο κινητό του. Και εγώ το έβαλα χθές και το δοκίμασα. Για κάποιο λόγο χθες οι φωνητικές εντολές του καθυστερούσαν, όπως και η θέση σε σχέση με εμένα(κινητό). Σήμερα ξανά στην ίδια διαδρομή τις φωνητικές εντολές τις έδινε σωστά. Το στίγμα πάλι υπολείπεται. Χθές πάντως είχα συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό. Δεν ξέρω αν επηρεάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Και εγώ το έβαλα χθές και το δοκίμασα. Για κάποιο λόγο χθες οι φωνητικές εντολές του καθυστερούσαν, όπως και η θέση σε σχέση με εμένα(κινητό). Σήμερα ξανά στην ίδια διαδρομή τις φωνητικές εντολές τις έδινε σωστά. Το στίγμα πάλι υπολείπεται. Χθές πάντως είχα συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό. Δεν ξέρω αν επηρεάζει... και εγώ έχω συνέχεια bluetooth ακουστικό ανοικτό αλλά και οι φωνητικές εντολές και το στίγμα είναι μια χαρά. Πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα και καλύτερα από την Gps συσκευή που έχω. Και από την πρώτη στιγμή βρήκε δορυφόρους σε λιγότερο από μισό λεπτό. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 και εγώ έχω συνέχεια bluetooth ακουστικό ανοικτό αλλά και οι φωνητικές εντολές και το στίγμα είναι μια χαρά. Πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα και καλύτερα από την Gps συσκευή που έχω. Και από την πρώτη στιγμή βρήκε δορυφόρους σε λιγότερο από μισό λεπτό. Μπορείς να μου στείλεις ένα PM με το link αυτών που κατέβασες; Το Ισπανικό Ndrive έχεις; Χάρτη τον latin ή όχι. Όταν λέω πάντως ότι υπολείπεται δεν εννοώ τραγικά, περίπου 5-7 μέτρα σε ταχύτητα 130-140 και κάνα 2-3 μέτρα στα 40-50. Στο περίπου πάντα, με το μάτι εννοείται... Κλείδωμα όχι τόσο γρήγορο, 2-3 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δυστυχως δεν ειχα χρονο χθες να κατεβασω οτι χρειαζοταν κ τωρα σβηστηκαν ολα τα λινκ!οποιος εχει ορεξη παιδια κ δν βαριεται ασ κανει ενα κοπο για pm...(αν υπαρχουν ακομη βεβαια)..ευχαριστω Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ειναι κανενας που εβαλε καμερες απο ελλαδα? Αν ειναι ας ποσταρει την διευθυνση ή ας κανει pm thinks :happy: δυστυχως δεν ειχα χρονο χθες να κατεβασω οτι χρειαζοταν κ τωρα σβηστηκαν ολα τα λινκ!οποιος εχει ορεξη παιδια κ δν βαριεται ασ κανει ενα κοπο για pm...(αν υπαρχουν ακομη βεβαια)..ευχαριστω Δεν σβηστικαν ολα .... καποιες παραθεσεις εμειναν. ;) Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 κατέβασα τον ισπανικό τον κράκαρα έβαλα ελληνικό χάρτη και δουλεύει jet. σήμερα το δοκίμασα κιόλας και πάει μια χαρά. Κλειδώνει δορυφόρους σε μισό λεπτό, μου λέει να στρίψω στην ώρα μου και ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι ταχύτατος (2-3 sec). είχα ανεβάσει link για να το πάρει όποιο θέλει αλλά το σβήσανε. οπότε όποιος θέλει του στέλνω pm με το link για να κατεβάσει όλο τον φάκελο και με ένα copy paste να είναι έτοιμο. Προϋποθεση να κατεβάσει πρώτα το ισπανικό στο κινητό του. φίλε οταν βαζεις το κινητο στη βεραντα μετα απο ποση ωρα πιανει σημα το ndrive? επισης οταν εισαι στο αυτοκινητο περιμενεις να πιασεις σημα και μνεις ακινητος η το αφηνεις να βρει εν κινησει τη θεση σου; επισης χρησιμοποιεις το gps status Πρωτα για να βρει σημα και να κλειδωσει δορυφορους; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) φίλε οταν βαζεις το κινητο στη βεραντα μετα απο ποση ωρα πιανει σημα το ndrive? επισης οταν εισαι στο αυτοκινητο περιμενεις να πιασεις σημα και μνεις ακινητος η το αφηνεις να βρει εν κινησει τη θεση σου; επισης χρησιμοποιεις το gps status Πρωτα για να βρει σημα και να κλειδωσει δορυφορους; ευχαριστω Στην βεράντα δεν το έχω δοκιμάσει. Χρησιμοποίησα το Gps Status μόνο σήμερα το πρωϊ μέσα στο αυτοκίνητο και βρήκε δορυφόρους σε μισό λεπτό αφού έκανα 20 μέτρα με το αυτοκίνητο. Άνοιξα μετά το Ndrive ενώ κινόμουν και σε μισό λεπτό το πολύ βρήκε σήμα. Το απόγευμα άνοιξα απευθείας το Ndrive και μέχρι να επιλέξω διαδρομή είχε βρει σήμα. κοιτάξτε τα pm σας όσοι μου ζητήσατε. Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito1975 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) κατέβασα τον ισπανικό τον κράκαρα έβαλα ελληνικό χάρτη και δουλεύει jet. σήμερα το δοκίμασα κιόλας και πάει μια χαρά. Κλειδώνει δορυφόρους σε μισό λεπτό, μου λέει να στρίψω στην ώρα μου και ο επαναυπολογισμός διαδρομής είναι ταχύτατος (2-3 sec). είχα ανεβάσει link για να το πάρει όποιο θέλει αλλά το σβήσανε. οπότε όποιος θέλει του στέλνω pm με το link για να κατεβάσει όλο τον φάκελο και με ένα copy paste να είναι έτοιμο. Προϋποθεση να κατεβάσει πρώτα το ισπανικό στο κινητό του. Μπορείς να μου στείλεις κι εμένα pm να κάνω ακόμα μία δοκιμή? Να δω τί γίνεται γιατί συνεχίζει να έχει καθυστερήσεις μεγάλες.. Ελληνικό χάρτη από που έβαλες? Αυτόν από το *************** ? Αν όχι στείλε μου αν μπορείς και γι'αυτόν pm :) Edited January 27, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καμερες που βαλατε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts