Jump to content

karlito1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by karlito1975

  1. κατέβασε αυτόν τον driver και το kies θα αναγνωρίζει κανονικά το κινητό σου:wink: http://hotfile.com/dl/55807858/dc2c176/S8500_SAMSUNG_USB_Driver_TSAR3000.com.rar.html
  2. Λοιπόν για να μην "κρασάρει" το Cygic έκανα αυτό που ανέφερε κάποιος φίλος (laden ποστ 233) πιο πριν και δούλεψε! Δηλαδή αφαίρεσα από το φάκελο grc (μέσα στο maps) το αρχείο grc.nhs. Η μόνη διαφορά είναι ότι εγώ το έκανα αποκοπή και το τοποθέτησα μέσα στο φάκελο maps. Δηλαδή πριν είτανε τοποθετημένο στο: \Others\__@@bada_applications@@__\c0h9tw1o08\Res\Maps\grc κι εγώ το έβαλα στο: U:\Others\__@@bada_applications@@__\c0h9tw1o08\Res\Maps τώρα όλα δείχνουν μια χαρά!
  3. Εγώ χρησιμοποίησα το route66 για ένα μήνα και τα πηγε περίφημα. Μένω Αθήνα και τόσο μέσα στην Αθήνα όσο και σε ταξίδι προς Θήβα μεριά τα πήγε μια χαρά. Δεν είχα καμία υπηρεσία wifi ή πακέτου δεδομένων ενεργοπιημένη και όλα καλά!
  4. Τι εννοείς "αλλαξα την ονομασια του αρχειου οκ" δηλαδή τί ονομασία έδωσες;
  5. To sygic το χρησιμοποιείς και δουλεύει απροβλημάτιστα;
  6. 'Οπιος θέλει μου στέλωει p.m. για να του στείλω link με ελληνικές φωνές + τελευταίους χάρτες για Ndrive..
  7. Ενοείς τον χάρτη του Ndrive έτσι? Περιμένω τα αποτελέσματα του πειράματός σου :-).
  8. Δηλαδή καμία καθυστέρηση (το ndrive) ; Κανένα πρόβλημα; Εγώ όσες φορές το δοκιμάζω μέσα στην Αθήνα μα απογοητεύει οικτρά.. Παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις.. To route 66 ήταν πολύ καλό και ακριβέστατο στον ένα μήνα που το δοκίμασα τόσο εντός Αθήνας όσο και εκτός.
  9. Μία ερώτηση.. Το cygic που έβαλες είναι το trial αυτούσιο όπως το κατεβάζεις ή "αγορασμένο;" Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ..;) Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν το πρόβλημα είναι κατά την trial έκδοση η αφού το "ενεργοποιήσουμε"..:X
  10. http://www.ndriveweb.com/software-bada/ Δείτε λίγο αυτό. Ουσιαστικά δείχνει ότι δεν μπορούν να μπουν κάμερες κ.τ.λ...
  11. Δεν έχουν καμιά διαφορά μεταξύ τους.. (Ισπανικό και Πορτογαλικό Ndrive) Επίσης θέλω να προσθέσω ότι ενώ είχα ανοιχτό το wifi και ήμουν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, άνοιξα το Ndrive και αυτό ύστερα από την αρχικά οθόνη μου έβγαλε ένα μήνυμα (δεν το θυμάμαι καλά, κάτι σαν όρους χρήσης μου φάνηκε) όπου πάτησα accept και ύστερα βγήκε ένα δεύτερο μήνυμα που έλεγε να επιτρέψω την ανώνυμη αποστολή στοιχείων για την βελτίωση του προγράμματος. Εκεί πάτησα Decline. Υστερα όλα κανονικά..
  12. Καλό φαίνεται αλλά η βεντούζα χαλάει εύκολα... Είχα πάρει παρόμοιο..
  13. Τελικά έκανα λάθος γιατί νόμζα ότι οι χάρτες στο blog με τις οδηγίες και τα links είχαν διαφορετικό μέγεθος από αυτό που μου έστειλε ο GUZGUN με pm. Εκεί απέδωσα και το γεγονός ότι τώρα το Ndrive δείχνει να λειτουργεί μια χαρά. Τελικά είναι ο ίδιος με αυτόν που παραθέτεις πιο πάνω (GRC_GREEK_NT_2.18_2010.09 ). Πάντως αυτό που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω το παλιό Ndrive (το Ισπανικό) να κατεβάσω το Πορτογαλικό Ndrive και να περάσω μέσα ότι κατέβασα από το link του GUZGUN.
  14. Ακολουθήστε ότι γράφει ο οδηγός του φίλου μας του GUZGUN. Τον ακολούθησα και ο χάρτης ο συγκεκριμμένος συνεργάζεται καλύτερα με το Ndrive! Σήμερα που το δοκίμασα έχω την εντύπωση ότι πήγαινε μια χαρά! Δεν είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος γιατί τι κινητό το είχα ακουμπισμένο στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μην βλέπω τέλεια την οθόνη ενώ οδηγούσα... Αυτό που είναι ακριβώς?
  15. Μπορείς να μου στείλεις κι εμένα pm να κάνω ακόμα μία δοκιμή? Να δω τί γίνεται γιατί συνεχίζει να έχει καθυστερήσεις μεγάλες.. Ελληνικό χάρτη από που έβαλες? Αυτόν από το *************** ? Αν όχι στείλε μου αν μπορείς και γι'αυτόν pm :)
  16. Εγώ δοκίμασα αφού πήρα αρχείο(με φωνές) που αφορούσε ndrive για windows mobile. Αύριο θα δοκιμάσω με αρχείο το οποίο θα προέρχεται από την αντίστοιχη έκδοση στο Android. Αν μπορεί να το κάνει κάποιος νωρίτερα ας ενημερώσει για τα αποτελέσματα..
  17. Το θέμα είναι να δουλεύει με το gps ενεργοποιημένο (σωστά) και όχι σε simulation mode που τα πάει μια χαρά.. ;)
  18. Φίλε μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω 2 μέρες τώρα που το δοκιμάζω.. Αργεί απίστευτα ο δείκτης (από 30 - 60 περίπου δεύτερα..) Αν κάποιος βρει λύση σε αυτό ας το ποστάρει.. Τι κρίμα πάνω που νόμιζα πως βρήκαμε τρόπο να έχουμε πρόγραμμα gps *****ed στο κινητό μας :(
  19. Εδώ... http://badawaveapps.blogspot.com/2011/01/ndrive-for-free.html κι εδώ οι χάρτες.. http://badawaveapps.blogspot.com/2011/01/ndrive-maps-v218-for-ndrive-v10-for-all.html όποιος το βάλει ας μου πει εντυπώσεις..
  20. Αν θες δες σελίδα 319 και post Νο 4772..
  21. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου μιας και η 1.2 επιφέρει ουσιαστικά λίγες και όχι τόσο ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με το κόστος των χαμένων spoofed εφαρμογών. Επίσης υπάρχει και η αναμονή των bugs που πιθανώς θα έχει η 1.2.. Κάτι άλλο τώρα.. 'Εχει βάλει κάποιος το Ndrive? Αν ναι ο χάρτης πως τα πάει? Εγώ που το δοκίμασα λίγο (για μικρές αποστάσεις) ψιλοαπογοητεύτηκα καθώς το gps ενώ κλείδωνε γρήγορα η θέση του εχει απόκλιση.. Τι να πω.. θα το δω και αύριο να σιγουρευτώ..
  22. "Δυνατότητα σύνταξης "Προγραμματισμένου μηνύματος" για αποστολή σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή." Η δυνατότητα αυτή προυπήρχε και στο BADA 1.0 και μάλιστα την χρησιμοποίησα πρόσφατα την πρωτοχρονιά ώστε να λάβουν πολλά άτομα ακριβώς στις 00:00 μήνυμα για "ευτιχυσμένο νέο έτος" κ.τ.λ
  23. Τα ελληνικά είναι μια χαρά. Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει πρώτα τα ελληνικά και ύστερα εμφανίζει και αγγλικά με αλφαβητικη σειρά (εννοείιται αν έχεις καταχωρήσει κάποια επαφή με αγγλικούς χαρακτήρες).
  24. Προς το παρών δεν έχει βγει.. τουλάχιστον όχι για Ελλάδα.. Εμένα δεν μου έχει βγάλει κάτι ανάλογο.. Κοίτα για μένα ή το πας για service ή δοκιμάζεις να περάσεις κανά σταθερό firmware (κυρίως να είναι έκδοση 1.0 γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή) να δεις πως θα πάει. Από εκεί περνάς κατευθίαν σε 1.2.
×
×
  • Create New...