Jump to content

[ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές πλοήγησης για Bada OS

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το κατέβασα από το apps μέσα από το κινητό. Λέγεται "Μobile Maps Greece and Cyprus"

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

παιδια μουφα ειναι... κολλαει τρελααα... καταρχας αργει παρα πολυ ακομα και να βαλεις διαδρομη και να κανεις τις ρυθμισεις.. τωρα λιγο στο περπατημα π το εβαλα να δουλεψει εμενε πολυ πισωω.. το μονο καλο ειναι οτι ειναι πολυ ευχριστο το menu του.. μ θυμισε το menu που ειχε το gps μου αλλα τι να το κανεις που πατας τωρα το κουμπι και μετα απο τρια δευτερα κανει την εντολη π του εδωσες... υπαρχει εδω μεσα κανεις που να εχει φορτωσει τους χαρτες στο router 66????

Πρόβλημα με το Sygic με το καλημέρα. Πάω να βάλω διεύθυνση και μόλις πατάω το τρίτο γράμμα από την πόλη με πετάει έξω. το έχω κάνει 4-5 φορές και όλο τα ίδια. σιγά με το πληρώσω κιόλας για να το πάρω με τα τέτοια κολλήματα. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Τραγικό το Sygic. Θυμίζει εποχές symbian με εφαρμογές που σέρνονταν τρελά.

not recommended!

Some age, others mature...:lol:

Τραγικό το sygic. Πολύ αργό, πολλά κολλήματα, πολλές φορές με πετάει έξω με το παραμικρό και πολύ γρήγορα τρώει μπαταρία.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγω αναρωτιέμαι γιατί το έβγαλαν σε δοκιμαστική δωρεάν έκδοση :blink:

Αν δεν το έβγαζαν όλο και κάποιος άτυχος θα το αγόραζε.

Τώρα δεν πρόκειται να δουν ούτε μια αγορά. Κάνουν που κάνουν την μλκια δεν την κάνουν και σωστά.:X:lol:

Σημερα ως συνοδηγος πηγα να το δοκιμάσω και μέχρι να βάλω προορισμό είχα φτάσει:p .............. είναι τελείως απελπιστικό.:mad:

Καλησπέρα σε όλους,

Δοκίμασα το sygic στη Κυπρο και:

1) Με πεταξε έξω πανω απο δεκα φορες.

2) Κολλαει και η ανταπόκριση στο touch ειναι μηδεν.

3)Ζητά product code και δεν εχω ιδεα απο που να το βρώ. Κάτι λέει για το κουτι του τελ. αλλα αυτο το code ειναι 1 ψηφιο λιγοτερο απο αυτο που ζητα η sygic!

4) Οταν κλείσεις το sygic το CPU εξακολουθεί να ειναι στα top του!!!!! Εμενα ειναι πάντα σταθερά στο 1%, μετα που κλεινω το sygic παει 30%-35% για αρκετή ωρα!!! Λογικο ειναι να τρωει την μπαταρια μέσα σε δυο ωρες μετα το κλεισιμο ή το πεταγμα που μου έκανε χωρις λογο.

5)Τρομερή καθυστέρηση!!! Μπηκα σπιτι (μετα που κατέβηκα απο το οχημα) και μου είπε να στριψω δεξιά....μόλις είχα καθίσει στον καναπε!!!!! Η γυναικα μου ακόμη με κοροιδευει:lol:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Μηπως γνωρίζεται που μπορω να βρω χαρτες της Κυπρου? (nvidia etc). Υπάρχει τετοιος χάρτης η ειμαστε καταδικασμενοι να έχουμε αυτη τη βλακεία το sygic?:cry:

Eυχαριστω

Το navigation της Sygic συμπεριφέρεται σχεδόν σαν ιός...

Από χθές που το εγκατέστησα το κιν έχει γίνει σαν το nokia 3310(χωρίς να θέλω να θίξω τις καλές εποχές μαζί του).

Δεν συζητάω για λειτουργικότητα και ταχύτητα απόκρισης της εφαρμογής, είναι περιττό.

Έκλεισα την εφαρμογή στις 4 το απόγευμα και έως πριν λίγο η cpu δούλευε στο 15-30%, χωρίς να τρέχει τίποτα. Μετά από επανεκκίνηση έκανε κάνα 5λεπτο να ανοίξει και ουσιαστικά δεν τα κατάφερε καθόλου. Του αφαίρεσα μπαταρία και πλέον no start με τίποτα. Το σύνδεσα στην φόρτιση και ευτυχώς άνοιξε, σωστά αυτή τη φορά.

Εννοείται το πρώτο που έκανα ήταν να απεγκαταστήσω την εφαρμογή.

Άντε να πα να γαμ... ρουφ...

Απορώ πως η Samsung την επέτρψε αυτή την παπα... στο Appstore.!!!

Καλά το sygic θέλει update οπωςδήποτε και άμεσα....

Για πλοήγηση δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα....

Πάντως η εναλλλαγή ανάμεσα στα μενού κτλ ήταν μια χαρά...

Αλλά όταν πάω να γράψω κάτι κλείνει η εφαρμογή....πρόβλημα με restart και cpu overload δεν έχω...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Τα ιδια κ ε εμενα παιδια!χθες το βραδυ δοκιμασα το sygic κ μου εσπασε τα νευρα!!

Εκτος οτι με πετγε συνεχεια εξω,αργουσε καμμια 100αρια μετρα,γενικως απελπιστικοτατο!!!

Κ συν οτι μου εφαγε την μιση μπαταρια(!!) για χρηση 20 περιπου λεπτων!!

Το εδιωξα απο τις εφαρμογες μου ηδη!!

Νdrive κ τα μυαλα στα καγκελα!!:p

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Τα ιδια κ ε εμενα παιδια!χθες το βραδυ δοκιμασα το sygic κ μου εσπασε τα νευρα!!

Εκτος οτι με πετγε συνεχεια εξω,αργουσε καμμια 100αρια μετρα,γενικως απελπιστικοτατο!!!

Κ συν οτι μου εφαγε την μιση μπαταρια(!!) για χρηση 20 περιπου λεπτων!!

Το εδιωξα απο τις εφαρμογες μου ηδη!!

Νdrive κ τα μυαλα στα καγκελα!!:p

το ndrive δεν σου καθυστερει?σε σχεση με το garmin που ειχα το ndrive ειναι πατατα δυστηχως

το ndrive δεν σου καθυστερει?σε σχεση με το garmin που ειχα το ndrive ειναι πατατα δυστηχως

αλλες φορες μ καθυστερει κ αλλες οχι!!:worry:

ακομη δν εχω εντοπισει στο που μπορει να οφειλεται!!!παντως ειναι αρκετα ευχρηστο!κ τζαμπα!!

παντως στο sugic μου αρεσε το μενου περισσοτερο απο ολα αλλα....σερνεται..

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Η έκδοση του sygic είναι δοκιμαστική για 7 ημέρες και μετά χρειάζεται αγορά?

Το product code που ζητά το sygic ποιο είναι?

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

'Όταν συνδέομαι για να εντοπίσω τη θέση μου παρατηρώ ότι συνδέομαι αρκετά γρήγορα.

'Όταν ανοίγω το Route 66 παρατηρώ ότι δεν μπορώ μπορώ να συνδεθώ ,αργεί πάρα πολύ.

Υπάρχει κάποια εξήγηση ή λύση;

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Καλημερα. Το εβαλα και εγω το cygic αλλα με πεταξε εξω με το που πηγα να γραψω το τριτο γραμμα για πλοηγηση. Συν οτι μεχρι να παρει μπρος μαυρισε η οθονη για κανα 20αρι δευτερολεπτα.

Και ναι ζηταει ενα κουπονι που "υπηρχε μεσα στην συσκευασια" αλλα δεν υπαρχει πουθενα.

Το εβγαλα.

Στέφανος

Καλημερα. Το εβαλα και εγω το cygic αλλα με πεταξε εξω με το που πηγα να γραψω το τριτο γραμμα για πλοηγηση. Συν οτι μεχρι να παρει μπρος μαυρισε η οθονη για κανα 20αρι δευτερολεπτα.

Και ναι ζηταει ενα κουπονι που "υπηρχε μεσα στην συσκευασια" αλλα δεν υπαρχει πουθενα.

Το εβγαλα.

Μία ερώτηση.. Το cygic που έβαλες είναι το trial αυτούσιο όπως το κατεβάζεις ή "αγορασμένο;" Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ..;) Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν το πρόβλημα είναι κατά την trial έκδοση η αφού το "ενεργοποιήσουμε"..:X

Το sygic δυστυχώς μας βγήκε πατάτα για την ώρα. Το ndrive το δοκίμασα τις τελευταίες 3 μέρες κάνοντας 600 χλμ και δούλεψε άψογα. Σε 2 1/2 ώρες πλοήγησης ξόδεψε 60% της μπαταρίας.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το sygic δυστυχώς μας βγήκε πατάτα για την ώρα. Το ndrive το δοκίμασα τις τελευταίες 3 μέρες κάνοντας 600 χλμ και δούλεψε άψογα. Σε 2 1/2 ώρες πλοήγησης ξόδεψε 60% της μπαταρίας.

Δηλαδή καμία καθυστέρηση (το ndrive) ; Κανένα πρόβλημα; Εγώ όσες φορές το δοκιμάζω μέσα στην Αθήνα μα απογοητεύει οικτρά.. Παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις.. To route 66 ήταν πολύ καλό και ακριβέστατο στον ένα μήνα που το δοκίμασα τόσο εντός Αθήνας όσο και εκτός.

Δηλαδή καμία καθυστέρηση (το ndrive) ; Κανένα πρόβλημα; Εγώ όσες φορές το δοκιμάζω μέσα στην Αθήνα μα απογοητεύει οικτρά.. Παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις.. To route 66 ήταν πολύ καλό και ακριβέστατο στον ένα μήνα που το δοκίμασα τόσο εντός Αθήνας όσο και εκτός.

πως γινεται σε καποιους να μην εχει καυθυστερηση και σε αλλους να εχει?μηπως παιζει ρολο η ταχυτητα της micro sd? 4 class? η μηπως εχουν καθυστερηση αλλα δεν το καταλαβαινουν γιατι πανε σιγα...

εγω εχω 8 giga class 2 apo plaisio αναβαθμισμενο στο 1.20 και καθυστερει η πλοηγηση στο ndrive

πως γινεται σε καποιους να μην εχει καυθυστερηση και σε αλλους να εχει?μηπως παιζει ρολο η ταχυτητα της micro sd? 4 class? η μηπως εχουν καθυστερηση αλλα δεν το καταλαβαινουν γιατι πανε σιγα...

εγω εχω 8 giga class 2 apo plaisio αναβαθμισμενο στο 1.20 και καθυστερει η πλοηγηση στο ndrive

ΤΟ ίδιο και με 8GB Class 4 (kingston). Είναι πολύ (μα πολύ) αργή η πλοήγηση.

Το Route 66 πάει όμως σφαίρα.

Some age, others mature...:lol:

Και εγώ 8GB Class 4 έχω, μάρκα δεν θυμάμαι και δεν έχω καμιά καθυστέρηση. και δεν πάω και τόσο σιγά εντός και εκτός πόλης. Μήπως έχετε φορτωμένα και άλλα πράγματα που τρώνε μνήμη? Εγώ προχτές είχα φορτωμένα κάτι widget "βαριά" και ενώ πήγαινε κανά 2 ώρες μου έγβαλε μύνημα κάτι για μνήμη και σταμάτησε να μιλάει η κοπελιά, αλλά η πλοήγηση συνέχισε κανονικά. Όταν τα έβγαλα στην επιστροφή δεν είχα κανένα πρόβλημα σε πλοήγηση 3 ωρών συνεχόμενα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro