diver_athens Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 λοιπόν όταν μιλάς (κλήση με την μαμά σου(παράδειγμα)):p τότε δεν γίνεται η άλλη sim να μπει σε αναμονή αλλά θα σου έρθει σε μήνυμα ότι σε πέρνανε τηλ..(αυτό κάπου το έχω διαβάσει δεν το έχω δοκιμάσει) αυτο βρε παιδια ισχυει? εχω το ιδιο προβλημα και νομιζα οτι πριν μερικες μερες δουλευε η αναμονη κλησης απο την αλλη sim. Tωρα εχω κολλησει και ψαχνω αν εχει προβλημα η συσκευη. και μου ερχονται sms οτι με καλουσε καποιος στην αλλη sim. πηγα το τηλ στην αντιπροσωπεια και μου εκαναν αναβαθμιση χωρις να μου πουν αν το συστημα αυτο υπαρχει και ετσι παλι απο την αρχη.....υπαρχει ή οχι αναμονη κλησης απο την αλλη sim στο τηλ αυτο????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 υπαρχει ή οχι αναμονη κλησης απο την αλλη sim στο τηλ αυτο????????? όχι, όταν μιλάς στην μία κάρτα...αν σε καλέσουν στην άλλη, θα σου βγάλει ότι είναι εκτός δικτύου. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Πως κανεις αναβαθμιση? Δεν μπαινει καθολου στα μυνηματα Επειδή το κινητό άλλαξε χέρια και ήρθε στα δικά μου, με ενδιαφέρει και εμένα να του κάνω αναβάθμιση.;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver_athens Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) όχι, όταν μιλάς στην μία κάρτα...αν σε καλέσουν στην άλλη, θα σου βγάλει ότι είναι εκτός δικτύου. παντως ετσι δεν αξιζει. φαντασου να θες να μιλησεις με την κοπελλα σου και απο στην αλλη sim να σε καλουν απο την δουλεια και να μην σε βρισκουν .... ή να μιλας για δουλεια με πελατη και στην αλλη sim να σε χρειαζονται επειγοντως απο το σπιτι σου!!! τελικα, εγω ακομη νομιζω οτι στους 2-3 μηνες που το εχω οτι καποια στιγμη απαντουσα σε κλησεις απο την αλλη sim εκτος αν κανω τοσο μεγαλο λαθος!! τελικα τι σημαινει στατικη ή δυναμικη λειτουργια στην λειτουργια εναλλαγης? πουθενα στο manual δεν το εχω βρει Edited September 19, 2011 by diver_athens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Δεν είναι για τέτοια...για πιο Light χρήση είναι. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver_athens Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Δεν είναι για τέτοια...για πιο Light χρήση είναι. ποια συσκευη κανει αυτην την δουλεια τοτε? δηλαδη να μιλας στην μια γραμμη και να απαντας και στην αλλη αν σε καλεσουν? οχι ομως με μεγαλο κοστος - κατι δηλαδη σχετικο με το alcatel OT 710 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 ποια συσκευη κανει αυτην την δουλεια τοτε? δηλαδη να μιλας στην μια γραμμη και να απαντας και στην αλλη αν σε καλεσουν? οχι ομως με μεγαλο κοστος - κατι δηλαδη σχετικο με το alcatel OT 710 ? με μια γρήγορη ματιά στο επίπεδο του συγκεκριμενου κινητου, δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει άλλο κινητό..από τα λίγα που ξέρω είναι το Samsung GT-B7722 που είναι σαφώς σε άλλη κατηγορία. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver_athens Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 με μια γρήγορη ματιά στο επίπεδο του συγκεκριμενου κινητου, δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει άλλο κινητό..από τα λίγα που ξέρω είναι το Samsung GT-B7722 που είναι σαφώς σε άλλη κατηγορία. ευχαριστω για την βοηθεια....μια τελευταια ερωτηση επειδη δεν εχω παρει ακομα απαντηση...τι σημαινει δυναμικη ή στατικη λειτουργια στην λειτουργια εναλλαγης στις ρυθμισεις του alcatel OT 710 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 παιδια εχω την εντυπωση πως δυναμικη λειτουργια ειναι αν σε ρωταει σε καθε ανοιγμα αν θελεις να δουλεψουν και οι 2 σιμ,μονο η μια,η να μπει σε λειτουργια πτησης.στατικη που λεει το δικο μου δεν ρωταει οπως στην αρχη.για κοιταξτε το.α και καμια εφαρμογη ας ανεβασει καποιος γιαυτο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 με μια γρήγορη ματιά στο επίπεδο του συγκεκριμενου κινητου, δεν νομίζω να μπορεί να το κάνει άλλο κινητό..από τα λίγα που ξέρω είναι το Samsung GT-B7722 που είναι σαφώς σε άλλη κατηγορία. Στο Β5722 της Samsung γίνεται. Το πήρε φίλος μου πρόσφατα. Δοκίμασα το δικό του και αυτός το δικό μου. Απαράδεκτη η οθόνη. Πάνω που έλεγα να πάω σε Alcatel για αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 να πας στο OT-710 ? Μπα, μην το συζητάς...εγώ που το πήρα από το έτερον ήμισυ που το είχε...με κούρασε σε 2 μέρες. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Οχι στο OT-710 συγκεκριμένα. Γενικά σε Alcatel. Λόγω Android κυρίως. Αλλά η απόκριση της οθόνης του είναι "κλάφτα Χαράλαμπε.." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οχι στο OT-710 συγκεκριμένα. Γενικά σε Alcatel. Λόγω Android κυρίως. Αλλά η απόκριση της οθόνης του είναι "κλάφτα Χαράλαμπε.." Για το 710 όντως η απόκριση είναι κουραστική.Για τα android της η απόκριση είναι πολύ καλή!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Χθες το πηρα με επιδοτηση. Καλο μου φανηκε για τα λεφτα του. Σημερα μου παρουσιασε το εξης προβλημα, οταν παταω την καμερα αυτη δεν ανοιγει και μου βγαζει το μηνυμα "Η καμερα δεν ειναι ετοιμη!Δοκιμαστε ξανα". Το σβησα το ξανανοιξα, εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα. Απο το πρωι το ιδιο προβλημα με την καμερα. Καμια ιδεα προτου το παω αυριο πισω απο εκει που το πηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Χθες το πηρα με επιδοτηση. Καλο μου φανηκε για τα λεφτα του. Σημερα μου παρουσιασε το εξης προβλημα, οταν παταω την καμερα αυτη δεν ανοιγει και μου βγαζει το μηνυμα "Η καμερα δεν ειναι ετοιμη!Δοκιμαστε ξανα". Το σβησα το ξανανοιξα, εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα. Απο το πρωι το ιδιο προβλημα με την καμερα. Καμια ιδεα προτου το παω αυριο πισω απο εκει που το πηρα? Εχει πρόβλημα η camera, είχα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν στο Samsung D980. Επιστροφή με DOA θα ζητήσεις και όχι επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver_athens Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) κοίτα εδώ ... δεν ξερω τι λεει το λινκ που σου δινει ο φιλος αλλα οταν ειχα ψαξει εκει δεν ειχα βρει ακρη. πρεπει να κανεις τα εξης: με κλειστο το κινητο πατας συγχρονως ανοιγμα και κλεισιμο εντασης απο τα πλαγια του κινητου και μετα πατας το κουμπι της εναρξης λειτουργιας του κινητου. σου ζηταει να προχωρησεις ή όχι και ξεκιναει το reset. Edited October 1, 2011 by diver_athens reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 η μπαταρία είχε διάρκεια 4-5 ημέρες ξαφνικά κατέβηκε σε σχεδόν μια ημέρα αν χάλασε η μπαταρία που μπορώ να βρω και που έχει σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 η μπαταρία είχε διάρκεια 4-5 ημέρες ξαφνικά κατέβηκε σε σχεδόν μια ημέρα αν χάλασε η μπαταρία που μπορώ να βρω και που έχει σέρβις ειχα το ιδιο προβλημα,με το καλωδιο του pc εβαλα webcamera και απο εκεινη τη μερα τα εφτυσε η μπαταρια για 10 μερες αντεχε 1 μερα.εβαλα παλι το καλωδιο του pc,εβαλα αλλη λειτουργια και το τηλ οκ.για καποιο λογο,κατι κολλαει και ξεμπινιαζει την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 η μπαταρία είχε διάρκεια 4-5 ημέρες ξαφνικά κατέβηκε σε σχεδόν μια ημέρα αν χάλασε η μπαταρία που μπορώ να βρω και που έχει σέρβις Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ μετά από 6 μήνες λειτουργίας.Στις 3 τελευταίες φορτίσεις η μπαταρία κρατάει 1-2 μέρες ενω πριν 10-11 μέρες.Στην τελευταία φόρτιση βλέπω οτι η μπαταρία επανήλθε στα φυσιολογικά της.Δεν ξέρω τι κολλήματα τρώει η μπαταρία.:wacko: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve76 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) "σιγμονι" παιδιά έχω k εγώ αυτό το κινητό...k "μαρεσι"!! πήρα k μια κάρτα μνήμης 2gb k έβαλα κάτι tragooudia,φωτογραφίες k κάτι βιντεάκια....απλά στις εικόνες k στα video δεν κουνιέται φίλο...τα ταργουδια τα παίζει κανονικά...απλά στις φωτό k στα video μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα...μπορεί κάποοίος να με βοηθήσει που ξέρει γιατί δεν παίζουνε αυτά??? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ) "σιγμονι" παιδιά έχω kai εγώ αυτό το κινητό...kai "μαρεσι"!! πήρα kai μια κάρτα μνήμης 2gb έβαλα κάτι tragooudia,φωτογραφίες kai κάτι βιντεάκια....απλά στις εικόνες kai στα video δεν κουνιέται φίλο...τα ταργουδια τα παίζει κανονικά...απλά στις φωτό kai στα video μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα...μπορεί κάποοίος να με βοηθήσει που ξέρει γιατί δεν παίζουνε αυτά???:wacko: παρένθεση...στις φωτογραφίες μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι μεγάλο....μικραίνω την φωτογραφία αλλα πάλι δεν μου την εμφανίζει...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!!! :mad: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 11, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ξερετε το τηλεφωνο για το επισκευαστικο κεντρο της alcatel; Μας ειπαν απο το πλαισιο το 210-6047622 παιρνουμε παιρνουμε ποσες μερες και δεν το σηκωνει κανενας. Μηπως υπάρχει κανενα αλλο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ξερετε το τηλεφωνο για το επισκευαστικο κεντρο της alcatel; Μας ειπαν απο το πλαισιο το 210-6047622 παιρνουμε παιρνουμε ποσες μερες και δεν το σηκωνει κανενας. Μηπως υπάρχει κανενα αλλο; Αυτό που σου εδωσαν ειναι για σταθερα και τηλεφωνικα κέντρα. Δοκιμασε στα παρακάτω: Arvato services S.A: 210 51 97 500 Καταστηματα Γερμανος: 210 6242000 Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Αυτό που σου εδωσαν ειναι για σταθερα και τηλεφωνικα κέντρα. Δοκιμασε στα παρακάτω: Arvato services S.A: 210 51 97 500 Καταστηματα Γερμανος: 210 6242000 Καλησπέρα παιδιά,τη ενημερώσεις έχουν γίνει για το λογισμικό του κινητού τελευταία; Είναι αργό η εμένα μου φαίνεται; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το προβλημα στην οθονη δεν ειναι μεσα στην εγγύηση; Ρωτησα στο γερμανο και λενε οτι μπορει να μην το φτιαξουν γιατι λεει μπορει να την χαλασες εσυ.. Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Το προβλημα στην οθονη δεν ειναι μεσα στην εγγύηση; Ρωτησα στο γερμανο και λενε οτι μπορει να μην το φτιαξουν γιατι λεει μπορει να την χαλασες εσυ.. Πάρε αντιπροσωπεία και ρωτά θα σου πουν στα σιγουρα ειχα το ιδιο προβλημα,με το καλωδιο του pc εβαλα webcamera και απο εκεινη τη μερα τα εφτυσε η μπαταρια για 10 μερες αντεχε 1 μερα.εβαλα παλι το καλωδιο του pc,εβαλα αλλη λειτουργια και το τηλ οκ.για καποιο λογο,κατι κολλαει και ξεμπινιαζει την μπαταρια Καλά,πάει πολύ αργά...αναβάθμιση γίνεται ? δοκίμασα με το πρόγραμμα και κόλησε...τι version υπάρχει για το τηλέφωνο παιδιά και πως την βλέπουμε ? Edited April 7, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts