Jump to content

Alcatel OT-710

JaguarOne
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω παιδια!πηρα και μνημη 4g!μια ψαρα!

απο Παρασκευη βραδυ που το εχω του εχω κανει απειρη χρηση και η μπαταρια του ειναι στις 2 γραμμες ακομη!!!

Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ

WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR

• Απαντήσεις 318
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τα βιντεο. Εχω στην καρτα μνημης καποια 3gp αρχεια σε διαφορους φακελους, απο αυτα παιζουν στους πρωτους φακελους (νομιζω οτι ειναι τυχαιο), απο τα οποια παιζουν τα αρχεια μεχρι 10MB περιπου, στους υπολοιπους φακελους δεν παιζει τιποτα.

Πηρα λοιπον αρχεια avi. k flv. απο την αρχη κ τα μετετρεψα σε αρχεια mp4 ή 3gp με αναλυση 240 x 320 Pixels κ με χαμηλο video bitrate στα 128 κ δεν επαιζε κανενα.

μπορει να με βοηθησει κανενας?

λοιπόν και εγώ που το έχω από την πέμπτη είμαι πολύ ευχαριστημένος...

να βάλετε οπωσδήποτε το Upgrade γίνεται αισθητά πιο ομαλό και γρήγορο το UI του κινητού.. το μόνο ελάττωμα είναι ότι κάνει reset την συσκευή και χάνονται οι ρυθμίσεις (αλλά όχι τα δεδομένα και οι επαφές)...

το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Κ800i και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσα προσφέρει το κινητό για μόλις 70€... πραγματικά, για το ίδιο κινητό με wi-fi και μια πιο καλή κάμερα στα ~100-110€ θα ήταν best buy !

Three centuries of cheap abundant fossil fuel energy have imposed lasting distortions on the modern mind

Τελικά κι εγώ το πήρα το Σάββατο, με δυσκόλεψε κι εμένα στην αρχή ν΄ανοιξω το καπάκι, ανοίγει απο μια εγκοπή στην κάτω αριστερή γωνία. Από μπαταρία, 2 ημέρες χωρίς πολλή ομιλία αλλά με πολύ ψαξιμο.Παρατήρησα όμως ότι το μπλε led που ανάβει στο κεντρο κάτω, ανάβει μονο οταν εχεις αναπαντητη στη sim1 και όχι οταν εχεις αναπάντητη στη sim2. Το εχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος?

Πήγα και το ανοίξανε στο πλαίσιο. Με τα χίλια ζόρια. Ούτε εγκοπή ο΄θτε τίποτα. Με κατσαβίδια και γκασμάδες. Τέλος πάντων. Δεν το κλείνω με τίποτα το καπάκι μέχρι να ολοκληρώσω τις ρυθμίσεις. Πάντως στο pc suite δεν βλέπει το κινητό... έχουμε κουπί...

Πάντως εγώ το βύθισα σε ένα ποτήρι νερό αναμμένο για να δω πότε θα πεθάνει.....:lol::lol:..μετά από 1:37 πέθανε.....εντάξει το κινητό έχει άθλιο touch(μπροστά του το ΝΟΚΙΑ 5800 μοιάζει σαν capacitive),ο ενσωματωμένος browser του με πάει πολλά χρόνια πίσω,άθλιος,ο οpera mini επίσης δεν δουλεύεται....γενικά το κινητό πέρα από την χαμηλή τιμή είναι χαμηλότατων αξιώσεων.....

Τελικά μετά από ένα ψιλοξενύχτι μέχρι τις 4 το ειδε το pc suite. Με τις ρυθμίσεις που πήρα από την Q card δεν μπαίνω στο inernet με τίποτα. Μπορώ να εγκαταστήσω το opera στο κινητό μέσω pc; Το upgrade πώς το κάνατε; Μπαίνω στο site της alcatel αλλά δεν βρίσκω κάτι... πάσα προσφορά δεκτή. Έπρεπε μου φαίνεται να μην συνεχίσω με την αλκατελ μετά τον παπά που έφαγα με το ot355 αλλά είπα ότι αυτό θα είναι καλύτερο. Τελικά rostpol θα σε ειδοποιήσω κι εγώ σε πόση ώρα θα πεθάνει στο νερό... για εκεί το βλέπω αν συνεχίσει έτσι και δεν δουλεύει το δίκτυο...

Άκυρο τα κακά λόγια. Συνέδεσα το opera mini (;ekdosh 4.2) και πάει μια χαρά. Σιγά σιγά το παλεύω το τηλέφωνο. Μια αναβάθμιση ίσως θέλει αλλά πώς;

http://www.alcatel-mobilephones.com/gr/content/download/16504/230408/file/One%20Touch%20Upgrade%204.1.0.9.rar

Εκανα και αναβάθμιση λογισμικού........:):lol:;)

παιδιά έχει κάνει κανείς αναβάθμιση;

εκεί που λέει για το key τι κάνεις;

Ευχαριστώ για το λινκ. Το κατέβασα και έκανα αναβάθμιση. Το key είναι το αριστερό κουμπί στο κινητό, αυτό που απαντάς στις κλήσεις. Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα θα σου ζητηθεί να κλείσεις το τηλέφωνο, να το αποσυνδέσεις από το pc και να είναι η μπαταρία σου γεμάτη μη γίνει κανα φάουλ και σου τελειώσει στην διάρκεια της αναβάθμισης γιατί τότε δεν θα ξανανοίξει και πάει για σερβις. Αφού ξεκινήσεις το πρόγραμμα θα σου πει αυτά και θα σου πει να κρατάς πατημένο το κουμπί που σου είπα και να συνδέσεις με το usb το κινητό στο pc. Αφού το κάνεις θα σου πει σε λίγο να πάρεις το δάχτυλο από το κουμπι. Μετά είναι εύκολη διαδικασία, κρατάει 6-7 λεπτά περίπου. Άντε με γεια...

με την αναβαθμιση μηπως χανονται οι επαφες?

πρεπει να βγαλεις κ την καρτα μνημης?

μπορει με την αναβαθμιση να λυθει κ το προβλημα με τα βιντεο?

αν ξερει καποιος ας βοηθησει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα που περναω βιντεο 3gp ή mp4 κ δεν τα βλεπει, ουτε αυτο αλλα ουτε κ εγω!!!!!!!!!

Χάνονται οι επαφές. Κάνε μπακ απ. Πάντως εγώ που έκανα αναβάθμιση είχα μέσα την κάρτα μνήμης και είδα ότι δεν έχασα τίποτα από αρχεία ήχου εικόνας κλπ που ήδη είχα. Για βιντεάκια δεν ξέρω αν θα δεις γιατί δεν ασχολήθηκα, δεν έχω. Πάντως (υποτίθεται) ότι μια αναβάθμιση είναι για καλύτερα...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τα κατάφερα μια χαρουλα!

παιδιά το κινητακι για τα λεφτά του τα σπάει!!!

Ας πούμε εγώ έψαχνα τα παρακάτω:

1ον κινητό με δυο sim(όχι κινέζικο όχι ακριβό)

2ον έχω το xperia(σύνδεση) και θέλω να έχω ένα φορτιστή και για τα δυο κινητά,micro usb(το οποίο πλέον θα είναι απο εδώ κ πέρα για όλα τα κινητά κ οποιαδήποτε μάρκα), το ιδιο και για τα ακουστικα με το 3,5 βησμα!

3ον μεγάλη διαρκια μπαταρίας

4ον σχετικά μικρο και ελαφρύ

Αλλα ρε παιδιά εχω ενα αλλο πρόβλημα και θέλω να μου πείτε και εσείς εαν τυχών έχετε συναντήσει κατι παρομοίο!

το bluetooth ενώ συνδέετε με άλλα κινητά και παίρνει στέλνει αρχεία δεν συνδέεται με ακούστηκα bluetooth, θα ήθελα να μου πείτε εαν εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα!

Από μπαταρία εγώ δεν ειμαι ευχαριστημένη, τουλαχιστον συφωνα με τις προδιαγραφές.1η φόρτιση 2 ημέρες, 2η φορτιση 1 24ωρο με 1,5 ωρα ομιλια και χωρίς άλλη χρηση. Έχει κανεις αποψη??????

antza έκανα χτες την πρώτη φόρτιση μετά από πλήρες άδειασμα λόγω ρυθμίσεων επαφών βάλε βγάλε κλπ. Θα σου πω πόσο θα κρατήσει. Δεν μιλάω πολύ πάντως. Τις πρώτες 3-4 φορτίσεις τις έκανες με πλήρως άδεια μπαταρία; Λένε ότι παίζει ρόλο αυτό.

Τελικά, έχει κανείς συνδεθεί ποτέ στο διαδίκτυο με τον browser του κινητού; Εγώ δεν τα κατάφερα. Μόνο με οπερα μπαίνω, μια χαρά είνα,ι μόνο που εδώ και λίγη ώρα μου κάνει νούμερα. Δεν συνδέεται.

Παιδιά έχω αγοράσει και εγώ το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος ιδιαίτερα μετά την αναβάθμιση είναι ακόμα καλύτερο όσο αφορά στην απόκριση της οθόνης :happy:. Αυτό που ίσος είναι λίγο ψέμα είναι οι αριθμοί που γράφουν για την μπαταρία δεν έχει τόσες ώρες ομιλίας(16 ώρες!). Στο internet με το opera κάνει τις βασικές λειτουργίες μιας και για να ανοίξεις όλες τις σελίδες θέλεις Flash 10.1 που έχουν τα καινούργια smartphone.Για τα λεφτά του είναι φοβερό κινητό αφού είναι Touch και Dual Sim.

Παρατήρησα κάτι σε σχέση με τις επαφές στον κατάλογο. Μετά από την αναβάθμιση, δου δίνει μόνο τρεις θέσεις να αποθηκεύσεις αιθμούς. Για κινητό, σπίτι και εργασία.

...συνέχεια... δεν δίνει επί πλέον επιλογές σταθερού τηλεφώνου για φαξ ή δεύτερο τηλέφωνο οικίας ή εργασίας κλπ. Νομίζω ότι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αυτά τα είχε. Μήπως κάνω κάτι λάθος και βλέπω μόνο ένα σταθερό για σπίτι και ένα για εργασία ενώ θα έπρεπε να δίνει παραπάνω;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Καλησπερα παιδια..........μπορειτε να μου πειτε πως οτα στο Τ9 δεν υπαρχει η λεξη....μεσα καταχωρημενη την καταχωρουμαι...και μετα την αναβαθμηση τι εκτοσ απο την επηλογη του ρολαρισματος τις οθονης τι αλλες διαφορες εντοπισατε....δουλευαν μηπως ταυτοχρονα και οι 2 γραμμεσ οταν μιλουσατε στη μια...η και παλι ερχοταν ενα μυνημα.

Σε καταστηματα πλαισιο το εχουν παντως

Ναι...υπάρχει και θεσσαλονίκη, δείτε στο κατάστημα του κέντρου..είπαν θα το φέρουν και ευκαρπία. Ρωτήστε τους, εφόσον μπορούν να δουν αποθήκη...που υπάρχει.

Επειδη εχω το samsung d880 περιπου 2 χρόνια και αντιμετωπιζω 2 προβληματακια θα ηθελα να ρωτησω:

1)H ποιότητα ήχου ειναι ιδια και στις 2 γραμμες ή υπαρχει διαφορα στην ενταση μεταξυ τους.Γενικότερα ειναι καλη ή απλα αποδεκτη .Οταν ειναι κατειλημένη η μια γραμμη και σε καλεσουν στην δευτερη το βλεπεις, ειναι ενεργη.

2)Με το ακουστικο bluetooth η ποιοτητα ηχου ειναι καλη η απλα αποδεκτη?

Ο ηχος μεταφερεται αμεσα γιατι με το samsung που εχω καποιες φορες ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο δεν μεταφερει τον ηχο στο bluetooth.

Ευχαριστω εκ των προτερων.....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• The title was changed to Alcatel OT-710