Jump to content

koylis123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koylis123

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

koylis123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ωραίος σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μια τελευταία ερώτηση τι κάρτα έχεις πάρει και από που εαν θέλεις στειλε μου ένα πμ.
  2. Δηλαδή εσύ χρησιμοποιείς 32 εδώ και καιρο? πόσο την έχεις γεμίσει? και δεν σου κολλάει καθόλου το κινητό?
  3. Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία, έχει δοκιμάσει κανένας να βάλει στο χ10 μνήμη 32 gb , το ξέρω πως λένε ότι δεν παίρνει, αλλά ρωτάω μήπως κάποιος έχει βάλει και δεν την έχει γεμίσει! να μου στείλει ένα πμ. ευχαριστώ!
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τα κατάφερα μια χαρουλα! παιδιά το κινητακι για τα λεφτά του τα σπάει!!! Ας πούμε εγώ έψαχνα τα παρακάτω: 1ον κινητό με δυο sim(όχι κινέζικο όχι ακριβό) 2ον έχω το xperia(σύνδεση) και θέλω να έχω ένα φορτιστή και για τα δυο κινητά,micro usb(το οποίο πλέον θα είναι απο εδώ κ πέρα για όλα τα κινητά κ οποιαδήποτε μάρκα), το ιδιο και για τα ακουστικα με το 3,5 βησμα! 3ον μεγάλη διαρκια μπαταρίας 4ον σχετικά μικρο και ελαφρύ Αλλα ρε παιδιά εχω ενα αλλο πρόβλημα και θέλω να μου πείτε και εσείς εαν τυχών έχετε συναντήσει κατι παρομοίο! το bluetooth ενώ συνδέετε με άλλα κινητά και παίρνει στέλνει αρχεία δεν συνδέεται με ακούστηκα bluetooth, θα ήθελα να μου πείτε εαν εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα!
  5. παιδιά έχει κάνει κανείς αναβάθμιση; εκεί που λέει για το key τι κάνεις;
  6. καλησπέρα παιδιά, κάποιος από αυτούς που το έχει πάρει εδώ και καιρο να μας πει την άποψη του όσο το χειρίζεται, είναι ικανοποιημένος; έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η κάτι που τον έχει ξενερώσει; επίσης υπάρχει κάποιος που το πουλάει μεταχειρισμένο;
×
×
  • Create New...