Jump to content

giorgosbla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgosbla

  1. Καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στο προηγούμενο ερώτημα μου και ένα ακόμα ερώτημα, τη σχέση έχει το Flash Lite 4.0 που έχουν τα nokia με το Adobe Flash 10.1 που έχουν οι άλλες εταιρίες; ευχαριστώ.
  2. Ρε παιδιά κάποιος να μου απαντήσει.......:rolleyes:
  3. Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό επειδή είμαι φαντάρος στη παραμεθόριο έχω βάλει χειροκίνητη αναζήτηση και όταν χάνει σήμα βγάζει συνέχεια το μήνυμα 'εγγραφή απέτυχε' κάθε 3 δευτερόλεπτα, ενώ έχω κάνει αναβάθμιση. Έχει κάνενας αυτό το πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ.
  4. Παιδιά έχω αγοράσει και εγώ το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος ιδιαίτερα μετά την αναβάθμιση είναι ακόμα καλύτερο όσο αφορά στην απόκριση της οθόνης :happy:. Αυτό που ίσος είναι λίγο ψέμα είναι οι αριθμοί που γράφουν για την μπαταρία δεν έχει τόσες ώρες ομιλίας(16 ώρες!). Στο internet με το opera κάνει τις βασικές λειτουργίες μιας και για να ανοίξεις όλες τις σελίδες θέλεις Flash 10.1 που έχουν τα καινούργια smartphone.Για τα λεφτά του είναι φοβερό κινητό αφού είναι Touch και Dual Sim.
  5. :confused:Ευχαριστώ για την απάντηση. Από όσο ξέρω όμως ομώς το n79 έχει Flash Lite 3.0 μπορώ να κάνω αναβάθμηση;
  6. καλημέρα παιδιά. εχω ενα πρόβλημα με το n79 μου. Όταν μπαίνω στο internet σε συγκεκριμένα site δεν ανοίγει κάποιες εικόνες σε flash μορφή οπως πχ ταξιδιωτικά site.Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάποιος explorer ώστε να μπορώ να κάνω την δουλεία μου. ευχαριστώ εκ το προτέρον
×
×
  • Create New...