Jump to content

adamotaso

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adamotaso

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

adamotaso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχει κανενας προβλημα με βιντεακια που περναει στο κινητο? οποιος ξερει κατι ας βοηθησει γιατι μου ερχετε να το στειλω.
  2. με την αναβαθμιση μηπως χανονται οι επαφες? πρεπει να βγαλεις κ την καρτα μνημης? μπορει με την αναβαθμιση να λυθει κ το προβλημα με τα βιντεο? αν ξερει καποιος ας βοηθησει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα που περναω βιντεο 3gp ή mp4 κ δεν τα βλεπει, ουτε αυτο αλλα ουτε κ εγω!!!!!!!!!
  3. Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τα βιντεο. Εχω στην καρτα μνημης καποια 3gp αρχεια σε διαφορους φακελους, απο αυτα παιζουν στους πρωτους φακελους (νομιζω οτι ειναι τυχαιο), απο τα οποια παιζουν τα αρχεια μεχρι 10MB περιπου, στους υπολοιπους φακελους δεν παιζει τιποτα. Πηρα λοιπον αρχεια avi. k flv. απο την αρχη κ τα μετετρεψα σε αρχεια mp4 ή 3gp με αναλυση 240 x 320 Pixels κ με χαμηλο video bitrate στα 128 κ δεν επαιζε κανενα. μπορει να με βοηθησει κανενας?
  4. Το πηρα την παρασκευη απο wind στην Πετρουπολη 69ευρω κ ειχε αρκετα....... Εχω ενα σοβαρο προβλημα με τα βιντεο. Εχω στην καρτα μνημης καποια 3gp αρχεια σε διαφορους φακελους, απο αυτα παιζουν στους πρωτους φακελους (νομιζω οτι ειναι τυχαιο), απο τα οποια παιζουν τα αρχεια μεχρι 10MB περιπου, στους υπολοιπους φακελους δεν παιζει τιποτα. Πηρα λοιπον αρχεια avi. k flv. απο την αρχη κ τα μετετρεψα σε αρχεια mp4 ή 3gp με αναλυση 240 x 320 Pixels κ με χαμηλο video bitrate στα 128 κ δεν επαιζε κανενα. μπορει να με βοηθησει κανενας?
×
×
  • Create New...