Tyxerakias Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά στην έκδωση 2.3.3 του Android το Swipe και το Samsung Keyboard έχουν Ελληνικά;; Όχι δεν έχουν. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Να του φλασαρεις τη μαμα ρομ που ειχε πρωτα,εγω με το παρομοιο προβλημα το πηγα 2 φορες στη smartec τη 1η φορα δε το βρηκαν η δεν καταλαβαν το προβλημα,τη 2η το πηγα μεσω γερμανου που το χα παρει και ηταν κομπλε μετα απο 1 βδομαδα. Επαρχια μενω ομως κ το χαν χασει στο courier... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φλασαρα παλι την επισημη εκδοση αλλα τιποτα. Συνεχιζει το ηχειο να κανει σαν χαλασμενο γραμοφωνο. Γυρισα απο js5 ασε που μου βγηκε η ψυχη μεχρι να αλλαξω product code κλπ κλπ. @red_herring: την smartec δεν την αναφερει πουθενα μες στο samsung.gr. Εχει καποια αλλα service points... Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Φλασαρα παλι την επισημη εκδοση αλλα τιποτα. Συνεχιζει το ηχειο να κανει σαν χαλασμενο γραμοφωνο. Γυρισα απο js5 ασε που μου βγηκε η ψυχη μεχρι να αλλαξω product code κλπ κλπ. @red_herring: την smartec δεν την αναφερει πουθενα μες στο samsung.gr. Εχει καποια αλλα service points... Ψαξε για το service αλλα προσεχε για mobile να ναι μη ξεχνας πως η σαμμυ εχει πολλα τμηματα Τη ρομ επρεπε να τη περασεις πριν το πας εκει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Φλασαρα παλι την επισημη εκδοση αλλα τιποτα. Συνεχιζει το ηχειο να κανει σαν χαλασμενο γραμοφωνο. Γυρισα απο js5 ασε που μου βγηκε η ψυχη μεχρι να αλλαξω product code κλπ κλπ. @red_herring: την smartec δεν την αναφερει πουθενα μες στο samsung.gr. Εχει καποια αλλα service points... Σε οποιο service point απο αυτα που αναφερονται στη σελιδα και να το δωσεις, αυτοι θα το στειλουν στην Αθηνα στην smartec. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά στην έκδωση 2.3.3 του Android το Swipe και το Samsung Keyboard έχουν Ελληνικά;; Οχι δεν εχουν αλλα μπορεις να τους βαλεις ευκολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά στην έκδωση 2.3.3 του Android το Swipe και το Samsung Keyboard έχουν Ελληνικά;; Greek Input Method στο market..ok..!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπέρα, Αύριο το πάω για service :O Όταν χρησιμοποιώ wifi η οθόνη κάνει πολυ flickering.. με 3G κάνει λιγότερο. Χωρίς data transfer κάνει αλλά ελάχιστα (χρειάζεται προσοχή για να το δεις) Το έχει συναντήσει άλλος; Αυτο εχω την εντυπωση οτι μου το κανει και μενα. αν καταλαβα καλα, παρατηρεις σαν να κατεβαινουν οριζοντιες γραμμες απο το πανω μερος της οθονης προς τα κατω πολυ γρηγορα ? σ'εμενα κανει κατι τετοιο οταν το φορτιζω και χρησιμοποιω το wifi συγχρονως. Αν θυμαμαι καλα μου το εκανε και στην jph, και μου το κανει και τωρα στην jpy. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 τι είναι το flickering ; εμένα καρεδιάζει με ΟΛΕΣ τις ρομς/ρυθμίσεις στα εξής σημεία; όταν συνδέεται με το ασύρματο όταν συνδέεται με το 3g όταν κάνω install εφαρμογές όταν έρχεται κάποιο μήνυμα(στα υπόλοιπα notifications είναι οκ) όταν κάνει sync(το κυκλάκι πάνω δεξιά) νομίζω οτι όλα αυτά είναι του λογισμικού και δεν φταίει ο γαλαξίας, αυτά εννοείς η κάτι άλλο ; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αλεκο στο δικο μου, διακρινω οριζοντιες γραμμες να κατεβαινουν απο πανω προς τα κατω. ειναι οπως οταν σε μια οθονη κατεβασεις το refresh rate απο 85 σε 70 για παραδειγμα που βλεπεις με το ματι την ανανεωση της οθονης. αυτο βλεπεις κι'εσυ ή μηπως εννοεις καποιο καρεδιασμα ? το καρεδιασμα νομιζω οτι παρατηρηθηκε μονο στον browser κατα το πρωτο φορτωμα μιας σελιδας. αυτο που λεω εγω δεν ειναι καρεδιασμα. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτο εχω την εντυπωση οτι μου το κανει και μενα. αν καταλαβα καλα, παρατηρεις σαν να κατεβαινουν οριζοντιες γραμμες απο το πανω μερος της οθονης προς τα κατω πολυ γρηγορα ? σ'εμενα κανει κατι τετοιο οταν το φορτιζω και χρησιμοποιω το wifi συγχρονως. Αν θυμαμαι καλα μου το εκανε και στην jph, και μου το κανει και τωρα στη ν jpy. σωστά γραμμές που τροπαίου και δίνουν την εντύπωση πως κινούνται προς τα κάτω Παράθεση Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εγω παντως δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα, ουτε με wifi ουτε οταν μιλαω ουτε οταν μου ερχονται μηνυματα... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εγω παντως δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα, ουτε με wifi ουτε οταν μιλαω ουτε οταν μου ερχονται μηνυματα... Ακριβως, ουτε κι εγω παρατηρω τετοια φαινομενα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 σωστά γραμμές που τροπαίου και δίνουν την εντύπωση πως κινούνται προς τα κάτω σκεφτομαι μηπως παιζει κατι με την μπαταρια, η γενικα με το θεμα φορτισης/αποφορτισης. η αληθεια ειναι οτι με ανυσηχει λιγακι αλλα βαριεμαι απιστευτα να το στειλω στο σερβις, και ο βασικος λογος ειναι οτι οι τεχνικοι μπορει να μην μπορεσουν να καταλαβουν το προβλημα αυτο. ποια ρομ εχεις φιλε και τι αυτονομια περιπου εχεις ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 σκεφτομαι μηπως παιζει κατι με την μπαταρια, η γενικα με το θεμα φορτισης/αποφορτισης. η αληθεια ειναι οτι με ανυσηχει λιγακι αλλα βαριεμαι απιστευτα να το στειλω στο σερβις, και ο βασικος λογος ειναι οτι οι τεχνικοι μπορει να μην μπορεσουν να καταλαβουν το προβλημα αυτο. ποια ρομ εχεις φιλε και τι αυτονομια περιπου εχεις ? Antoine ισως ειναι θεμα ρομ, αν εχετε ιδια με τον φιλο. Παρεπιμπτοντως βλεπω εγινες editor...μεγαλεια! Αντε και super mod! Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Antoine ισως ειναι θεμα ρομ, αν εχετε ιδια με τον φιλο. Παρεπιμπτοντως βλεπω εγινες editor...μεγαλεια! Αντε και super mod! Νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι θεμα ρομ γιατι το ειχα προσεξει και στην 2.2 jph. το εχω και στην jpy τωρα. οποια απο τις δυο ερθει πρωτη, δηλαδη η επισημη ελληνικη 2.2.1 η οποιαδηποτε επισημη 2.3, θα την περασω και θα δω αν μου το κανει ξανα. γιατι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να παει στο σερβις :X. δεν νομιζω ουτε να βρουν κατι, ουτε να μου φτιαξουν κατι. *ευχαριστω για τα...μεγαλεια :lol::lol: Οπως βλεπεις απο κατω απο το nickname μου γραφει Trainee Editor. Παλι "rookie" εγινα. χαχαχαχα :lol: Σημερα ανεβηκε το πρωτο μου αρθρο στο φορουμ εδω και ειμαι πολυ χαρουμενος !!!! :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298524 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αλεκο στο δικο μου, διακρινω οριζοντιες γραμμες να κατεβαινουν απο πανω προς τα κατω. ειναι οπως οταν σε μια οθονη κατεβασεις το refresh rate απο 85 σε 70 για παραδειγμα που βλεπεις με το ματι την ανανεωση της οθονης. αυτο βλεπεις κι'εσυ ή μηπως εννοεις καποιο καρεδιασμα ? το καρεδιασμα νομιζω οτι παρατηρηθηκε μονο στον browser κατα το πρωτο φορτωμα μιας σελιδας. αυτο που λεω εγω δεν ειναι καρεδιασμα. α! όχι καμία σχέση δεν το έχω δει ποτέ αυτό :ninja: τα κλασικά καρεδιάσματα λέω ~ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ξερει κανεις οι εφαρμογες που κατεβαζω απο τα διαφορα markets που αποθηκευονται;Ρωταω ετσι ωστε μετα απο κανα format μη μπαινω στην διαδικασια να τις ξανακατεβαζω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ξερει κανεις οι εφαρμογες που κατεβαζω απο τα διαφορα markets που αποθηκευονται;Ρωταω ετσι ωστε μετα απο κανα format μη μπαινω στην διαδικασια να τις ξανακατεβαζω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk αμα φλασαρεις το κινητο μπορεις πολυ ευκολα να παρεις ενα back up εφαρμογων σου με την εφαρμογη titanium back up, η my back up pro πρεπει να εισαι root Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 αμα φλασαρεις το κινητο μπορεις πολυ ευκολα να παρεις ενα back up εφαρμογων σου με την εφαρμογη titanium back up, η my back up pro πρεπει να εισαι root Ειμαι root. Με root explorer μεσα στο data/app ποια αρχεια ειναι? Δεν ειναι τα apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ειμαι root. Με root explorer μεσα στο data/app ποια αρχεια ειναι? Δεν ειναι τα apk? οχι στο sytem/app ειναι γιατι δεν κανεις με τον τροπο που σου ειπα? δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που κανει τα back up του χειροκινητα (δεν ξερω και κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο... :rolleyes:) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ειμαι root. Με root explorer μεσα στο data/app ποια αρχεια ειναι? Δεν ειναι τα apk? Νομιζω οτι δεν γινεται με αυτον τον ανορθοδοξο τροπο φιλε. My backup pro η titanium (ακομα καλυτερα) και εισαι κυριος ευκολα και γρηγορα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Νομιζω οτι δεν γινεται με αυτον τον ανορθοδοξο τροπο φιλε. My backup pro η titanium (ακομα καλυτερα) και εισαι κυριος ευκολα και γρηγορα. ΟΚ το κανω με το MyBackup Pro. Εκει που με ρωταει κανω back up τα APKs μόνο ή APKs & Data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ΟΚ το κανω με το MyBackup Pro. Εκει που με ρωταει κανω back up τα APKs μόνο ή APKs & Data? μονο apk καλυτερα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 μονο apk καλυτερα Το δοκιμασα και δουλεψε η επανεγκατασταση. Απλα ειχα βρει αυτο στους xda : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747556 Με ενα απλο copy του φακελλου data/app Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Με ενα απλο copy του φακελλου data/app Thanx δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο στην πραξη... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts