nyxterinos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μηπως αν κατεβασω το γερμανικο kies μου δωσει την τελευταια γερμανικη,και μηπως γνωριζεις αν ειναι αυτη που εχω η αλλη;Οσο για το πιξελ δοκιμασα δωρεαν εφαρμογες απο το μαρκετ αλλα τιποτα,και σιγουρα δεν θελω να δοκιμασω να πιεσω σε εκεινο το σημειο την οθονη μηπως ξεκολλησει οπως διαβασα καπου,μην κολλησουν και τα αλλα τριγυρω.Νασαι καλα και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μηπως αν κατεβασω το γερμανικο kies μου δωσει την τελευταια γερμανικη,και μηπως γνωριζεις αν ειναι αυτη που εχω η αλλη;Οσο για το πιξελ δοκιμασα δωρεαν εφαρμογες απο το μαρκετ αλλα τιποτα,και σιγουρα δεν θελω να δοκιμασω να πιεσω σε εκεινο το σημειο την οθονη μηπως ξεκολλησει οπως διαβασα καπου,μην κολλησουν και τα αλλα τριγυρω.Νασαι καλα και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Oxι δεν παιζει ρολο η εκδοση του kies αλλα τι εκδοση firmware ειχε μεσα το κινητο. Για να σου εδωσε αυτην, λογικα αυτη θα ειναι και η τελευταια γερμανικη χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος. Για το pixel ισχυουν αυτα που σου ειπα και πιο πριν, δυστυχως εισαι ατυχος και αν θελεις να διορθωθει πρεπει να το στειλεις στο service. Χρειαζεσαι φυσικα την αποδειξη αγορας. Αν σου πουν οποιαδηποτε εξυπναδα για εκτος εγγυησης επειδη ειναι γερμανικο κλπ να ξερεις οτι το κινητο ειναι μεσα στην Ευρωπαικη εγγυηση που καλυπτει τη συσκευη σου για 2 χρονια και εφοσον ειναι εντος εγγυησης ειναι υποχρεωμενοι να στο επισκευασουν. Σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, γιατι και το δικο μου ειναι γερμανικο και ειχα μερικα θεματακια οταν αναγκαστηκα να το στειλω στο service. Παντως τελικα μου το επισκευασαν κανονικα και χωρις κοστος. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ρυθμίσεις ==> Οθόνη ==> Λήξη χρονικού ορίου ==> εκει εχεις επιλογή μεχρι 30 λεπτά. Ενναλακτική λύση το Mysettings στο μάρκετ που εχει επιλογές απο 15'' εως ποτέ. Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου, αλλά τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη ρύθμιση (συγκεκριμένα, έχω βάλει να κλείνει η οθόνη στο 1'). Το θέμα είναι αν αυτή η ρύθμιση γίνεται override με κάποιο τρόπο όταν τρέχω Google Maps ή GPS ώστε να μην κλείνει η οθόνη στο 1'. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου, αλλά τη γνωρίζω τη συγκεκριμένη ρύθμιση (συγκεκριμένα, έχω βάλει να κλείνει η οθόνη στο 1'). Το θέμα είναι αν αυτή η ρύθμιση γίνεται override με κάποιο τρόπο όταν τρέχω Google Maps ή GPS ώστε να μην κλείνει η οθόνη στο 1'. κατευαζεις μια εφαρμογη που λεγεται quick settings εκει υπαρχει μια επιλογη που λεγεται never timeout πατας εκει και ετσι η οθονη σου δεν θα κλινει Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδιά βρήκα στο youtube μία εφαρμογή που αλλάζει το screen locker(widgetlocker) αλλά δεν μπορώ να την βρω στο market.Υπάρχει κάποιος τρόπος να την βρω?Καμία παρόμοια εφαρμογή που να είναι free να την κατεβάσω απο το martket? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Και με το που μπηκε ο Φλεβαρης εξαφανιστηκε παλι η ημερομηνια απο την κλασσικη lock screen που ολοι αγαπαμε να μισουμε :lol: Τουλαχιστον στην JPY...Kαλο μηνα λοιπον! καλο μηνα και απο μενα :) και σε μενα τα ιδια με την js3...:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Καλό μήνα, πρόσφατα παρατήρησα ότι στην οθόνη του galaxy εμφανίζονται δύο διαγώνια σημάδια. Τα σημάδια αυτά διακρίνονται εύκολα έχοντας χαμηλή φωτεινότητα, σε μερικές αποχρώσεις του γκρι. Δοκίμασα διάφορους τρόπους (πχ. JScreenFix, flashlight) αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. 1. Σας έχει εμφανιστεί παρόμοιο πρόβλημα; 2. Το service της samsung που είναι στην Αθήνα; Ευχαριστώ Edited February 1, 2011 by evo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδες πηγα να σκαναρω ενα barcode σημερα κ ενω ανοιγε η εφαρμογη barcode scanner μολις σε πηγαινε στην εικονα σκαναρισματος τερματιζοταν η εφαρμογη , δοκιμασα αλλες 4 εφαρμογες για την ιδια δουλεια κ καμια δε δουλεευε - η καμερα - φωτογραφικη δουλευει κανονικα wtf? το εχει αλλος αυτο ? ειμαι με dock kitchen js3 Διαβάζει, γιατί δε διαβάζει; Αν θες πάντως ωραία εφαρμογή για scanning προϊόντων, δοκίμασε τα google goggles και google shopper (και συνέχεια στο android apps θέμα :)) Είδα κάπου ότι έχει πρόβλημα η kitchen με τις εφαρμογές κάμερας, δε θυμάμαι αν είδα λύση. Οι υπόλοιποι όχι, δεν το έχουμε αυτό. No, η κουζίνα παίζει μια χαρά με τις εφαρμογές κάμερας ;) Αυτό το πρόβλημα εμφανιζόταν όταν ξήλωνες το default πρόγραμμα της Samsung για MMS (ναι είναι άσχετο το ξέρω αλλά τότε εμφανιζόταν, μήπως το έβγαλες?) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 οχι δεν αλλαξα κατι βασιλη απλα το παρατηρησα τωρα γιατι δεν την ειχα χρειαστει την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημέρα παιδία και καλό μήνα σε όλους... Έχω ένα θεματάκι...προσπαθώ καιρό τώρα να αναβαθμίσω τον γαλαξία μου σε 2.2 froyo (μέσω KIES μόνο και οχι ODIN γιατί φοβάμαι μην κάνω καμία γκάφα και μεινω με ενα τούβλο εξακοσίων ευρο στο χερι) αλλα τίποτα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: PDA:JM5 PHONE:JM1 CSC:JM1 αλλά δυστυχώς για μένα το p.c. μου ειναι GT-I9000HKDVD2 δλδ Γερμανικό Vodafone... Εκτός απο τον σταυρό μου μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω την κατασταση... Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημέρα παιδία και καλό μήνα σε όλους... Έχω ένα θεματάκι...προσπαθώ καιρό τώρα να αναβαθμίσω τον γαλαξία μου σε 2.2 froyo (μέσω KIES μόνο και οχι ODIN γιατί φοβάμαι μην κάνω καμία γκάφα και μεινω με ενα τούβλο εξακοσίων ευρο στο χερι) αλλα τίποτα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: PDA:JM5 PHONE:JM1 CSC:JM1 αλλά δυστυχώς για μένα το p.c. μου ειναι GT-I9000HKDVD2 δλδ Γερμανικό Vodafone... Εκτός απο τον σταυρό μου μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω την κατασταση... Ευχαριστω πολυ! Eννοείς ότι δε μπορείς να συνδεθείς με το Kies, ή ότι δε βλέπεις αναβάθμιση; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλημέρα παιδία και καλό μήνα σε όλους... Έχω ένα θεματάκι...προσπαθώ καιρό τώρα να αναβαθμίσω τον γαλαξία μου σε 2.2 froyo (μέσω KIES μόνο και οχι ODIN γιατί φοβάμαι μην κάνω καμία γκάφα και μεινω με ενα τούβλο εξακοσίων ευρο στο χερι) αλλα τίποτα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: PDA:JM5 PHONE:JM1 CSC:JM1 αλλά δυστυχώς για μένα το p.c. μου ειναι GT-I9000HKDVD2 δλδ Γερμανικό Vodafone... Εκτός απο τον σταυρό μου μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω την κατασταση... Ευχαριστω πολυ! καλημέρα φίλε μου... Λοιπόν: Γερμανική αναβάθμιση μέσω kies νομίζω έχει βγει (άλλοι έτσι λένε τουλάχιστον) αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Είναι περίεργο να μη στη βγάζει!!! Παρόλα αυτά μπορώ να σου προτείνω να δοκιμάσεις να βάλεις την Ελληνική έκδοση froyo (2.2) μέσω κies kai kies patcher (οδηγίες εδώ: http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s-android-froyo-3993/). Για το odin κλπ μην αγχώνεσαι έιναι νωρίς ακόμα (σε καταλαβαίνω- και εγώ πρόσφατα τόλμησα το βήμα)! Σε λίγο καιρό που θα μάθεις το κινητό θα το κάνεις ότι θέλεις!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλό μήνα, πρόσφατα παρατήρησα ότι στην οθόνη του galaxy εμφανίζονται δύο διαγώνια σημάδια. Τα σημάδια αυτά διακρίνονται εύκολα έχοντας χαμηλή φωτεινότητα, σε μερικές αποχρώσεις του γκρι. Δοκίμασα διάφορους τρόπους (πχ. JScreenFix, flashlight) αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. 1. Σας έχει εμφανιστεί παρόμοιο πρόβλημα; 2. Το service της samsung που είναι στην Αθήνα; Ευχαριστώ Δεν εισαι ο πρωτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892498 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Όχι δεν κάνεις κακό στην μπαταρία σου, εάν προσέχεις 2 πράματα: 1ον να μην πάρεις φορτιστή της πλάκας των 2 ευρώ (προτίμησε στα 500mA και όχι στα 1000 γιατί ναι μεν θα σου το φορτίζει ποιο γρήγορα ο 1000αρης αλλά κάθε φόρτιση θα σου μειώνει και την ζωή της λίγο-λίγο). Αυτόν εδώ πήρα, αλλά δεν λέει πόσα mA είναι :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα galaxy S, αγορασμένο από ελληνικό e-shop, με γερμανικο product code (DBT), στο οποίο με την πολύτιμη βοήθεια των μελών του myphone.gr, έχω αλλάξει firmware. Έχω βάλει την 2.2.1 JS3, ενώ πριν είχα την ελληνική 2.2 JPH. Όπως όλοι έχουν αναφέρει είναι σαφώς πιο "σβέλτη" από οποιαδήποτε άλλη ROM έχω δοκιμάσει, παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζω κάποια μικρά θεματάκια και ελπίζω στη βοήθειά σας. 1ον) Αν και πολλοί αναφέρουν ότι μετά από 5, 6 φορτίσεις η μπαταρία κρατάει όσο και πριν, σε μένα αυτό δεν συμβαίνει. Με την 2.2 είχα αυτονομία 3 ημερών με κανονική χρήση, ενώ τώρα, με τη 2.2.1 και μετά από 15 φορτίσεις η αυτονομία φτάνει με βία τη μιάμιση μέρα! Καμμιά ιδέα γι' αυτό; Εννοείται πως μετά το flashάρισμα έκανα hard reset της συσκευής. 2ον) Η μπάρα με τα γράμματα στις επαφές, όταν το μενού είναι στα αγγλικά, δεν εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα, παρ' όλο που πολλοί αναφέρουν το αντίθετο! 3ον) Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από το Google, στο κινητό, και στην εφαρμογή Contacts (Επαφές), το μενού Import/Export μου δίνει μόνο την επιλογή Export to SIM, Import from SIM και Send Card VIA, και καμμία επιλογή για τη μνήμη τηλεφώνου.... Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα galaxy S, αγορασμένο από ελληνικό e-shop, με γερμανικο product code (DBT), στο οποίο με την πολύτιμη βοήθεια των μελών του myphone.gr, έχω αλλάξει firmware. Έχω βάλει την 2.2.1 JS3, ενώ πριν είχα την ελληνική 2.2 JPH. Όπως όλοι έχουν αναφέρει είναι σαφώς πιο "σβέλτη" από οποιαδήποτε άλλη ROM έχω δοκιμάσει, παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζω κάποια μικρά θεματάκια και ελπίζω στη βοήθειά σας. 1ον) Αν και πολλοί αναφέρουν ότι μετά από 5, 6 φορτίσεις η μπαταρία κρατάει όσο και πριν, σε μένα αυτό δεν συμβαίνει. Με την 2.2 είχα αυτονομία 3 ημερών με κανονική χρήση, ενώ τώρα, με τη 2.2.1 και μετά από 15 φορτίσεις η αυτονομία φτάνει με βία τη μιάμιση μέρα! Καμμιά ιδέα γι' αυτό; Εννοείται πως μετά το flashάρισμα έκανα hard reset της συσκευής. 2ον) Η μπάρα με τα γράμματα στις επαφές, όταν το μενού είναι στα αγγλικά, δεν εμφανίζει τα ελληνικά γράμματα, παρ' όλο που πολλοί αναφέρουν το αντίθετο! 3ον) Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από το Google, στο κινητό, και στην εφαρμογή Contacts (Επαφές), το μενού Import/Export μου δίνει μόνο την επιλογή Export to SIM, Import from SIM και Send Card VIA, και καμμία επιλογή για τη μνήμη τηλεφώνου.... Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση :) 2) Κανεις δεν το εχει αναφερει αυτο. Σε οποια γλωσσα ειναι το μενου στην ιδια ειναι και η μπαρα. Το οποιο ειναι και λογικοτατο αν το καλοσκεφτεις. 3) Μαλλον δεν εχεις micro sd καρτα. Αν εννοεις πως θελεις να κρατησεις backup στην συσκευη σε ενα αρχειο vcf δηλαδη. Πραγμα για το οποιο δεν βρισκω τον λογο. Εκτος αν εννοεις να εχεις τις επαφες σου στο τηλεφωνο και οχι στο google, οποτε δεν γινεται με τον τροπο που λες. Που και παλι δεν βρισκω για ποιον λογο να το κανεις. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 3ον) Θέλω να μεταφέρω τις επαφές μου από το Google, στο κινητό, και στην εφαρμογή Contacts (Επαφές), το μενού Import/Export μου δίνει μόνο την επιλογή Export to SIM, Import from SIM και Send Card VIA, και καμμία επιλογή για τη μνήμη τηλεφώνου.... Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε απάντηση :) Aν εννοείς αυτό που λες (να μεταφέρεις τις επαφές από το google στο κινητό), γίνεται απλούστατα με το μενού Accounts and sync, και μετά συγχρονίζεις τις επαφές από το google στο τηλέφωνο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δεν εισαι ο πρωτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=892498 Ναι το γνωρίζω το thread. Σκέφτομαι να το παω στο service, γιατί είναι στην εγγύησή του ακόμα. Σύμφωνα με το thread, ακόμη κι αν αλλάξω οθόνη είναι πολύ πιθανό να το ξαναπάθω. Απλά, οι περισσότεροι το παθένουν από την πολύ χρήση. Για παράδειγμα, έχουν burn-in εκεί που είναι η μπάρα, μιας και φαίνεται συνέχεια. Άλλοι, έχουν burn-in από κινητά που ήταν στην βιτρίνα και τα χτυπούσε το φώς. Από τα αυτοκόλλητα της samsung (πχ. super amoled) επάνω στην οθόνη. Το κουτί ήταν σφραγισμένο όταν το παρέλαβα και δεν έχω συνέχεια ανοιχτό το τινητό. Το service είναι στο κέντρο στην Αθήνα, αν θυμάμαι καλά Σπαρτης 6. Έχει κανένας εμπειρία με το service για το κινητό μας; Μπορώ να περάσω από εκεί για να το δόσω; ή πρέπει να το στείλω με courier; ευχαριστώ ΥΓ: είναι τόσο ωραίο κινητό και με έχει βολέψει πολύ, που σκέφτομαι ότι αν το πάω για service, για κάποιο χρονικό διάστημα δεν θα το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδια μια ερωτηση για το titanium backup οταν παιρνω backup μετα πρεπει να αντιγραφω τον φακελο του titanium backup στην εξωτερικη καρτα μνημης ωστε να μην διαγραφει οταν κανω wipe data? οταν παω να κανω επαναφορα εφαρμογων + δεδοεμνων συστηματος κολλαει τι δεν κανω σωστα? η καλυτερα πως παιρνω backup? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 παιδια μια ερωτηση για το titanium backup οταν παιρνω backup μετα πρεπει να αντιγραφω τον φακελο του titanium backup στην εξωτερικη καρτα μνημης ωστε να μην διαγραφει οταν κανω wipe data? οταν παω να κανω επαναφορα εφαρμογων + δεδοεμνων συστηματος κολλαει τι δεν κανω σωστα? η καλυτερα πως παιρνω backup? Αν κάνεις απλό wipe data δε χρειάζεται, αν κάνεις hard reset ναι. Και είναι καλύτερα να κάνεις μόνο επαναφορά των εφαρμογών που έβαλες εσύ, και όχι του συστήματος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miza Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μία απορία, ενώ στα specification του κινητού βλέπω ότι έχει 512 μνήμη ram, στο διαχειριστικό του κινητού βλέπω να έχει 300mb ram. Ξέρετε τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Το Kies δουλεύει κανονικα....λειτουρεί σωστά...μου γράφει πως δεν είναι δυνατή η αναβαάθμιση υλικολογισμικού ή κάτι τέτοιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ξανάρχισε το κουλό μου φαίνεται...για δείτε ρε παίδες στην unlock screen η ημερομηνία σας φαίνεται κανονικά; Sent from Galaxy ! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ξανάρχισε το κουλό μου φαίνεται...για δείτε ρε παίδες στην unlock screen η ημερομηνία σας φαίνεται κανονικά; Sent from Galaxy ! οχι δεν φενεται..το αναφεραμε και το πρωι... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 οχι δεν φενεται..το αναφεραμε και το πρωι... Τι προβλημα υπαρχει ακριβως?Εμενα στην unlock screen λεει κανονικα αριστερα απο την ωρα Feb. 01 και απο κατω Tue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts