therion1985 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα!Εδω και 4ις μηνες στο κινητο μου εχει χαλασει το gps,δεν βλεπει καθολου δορυφορους,με οτι ρομ και αν περασω.Ουτε βλεπει ουτε λοκαρει,ειναι dead γενικως.Αποφασισα να το παω στο service Αrvato την προηγουμενη εβδομαδα.Η εξυπηρετηση ήταν άψογη.Το κρατησαν το κινητο 2 μερες μονο ,και μου ηρθε μυνημα να παω να το παραλαβω.Μου ειπε ο τεχνικος οτι εκανε ρυθμισεις Rx Tx (δεν ξερω καν τι ειναι αυτο)στο κινητο,και τωρα ειναι οκ.Πηρα λοιπον την συσκευη και ειδα οτι δεν ειναι και τοσο οκ τελικα.Πλεον με την εφαρμογη gps status βλεπει δορυφορους,μεχρι και 10 στο In view εχω πιασει και 10 στο In use.To προβλημα ειναι οτι στο In use κραταει λοκαρισμενους τους δορυφορους μονο για λιγα δευτερα και τους ξαναχανει.Μετα στο καπακι βλεπει παλι δορυφορους,και μολις λοκαρει τους χανει πάλι.Στην πλοηγηση τωρα φαινεται το βελακι κανονικα να προχωραει,και σε καποια στιγμη μενει κολλημενο σε εναν σημειο,ενω εγω ειμαι ειδη 3 στενα πιο κατω.Μετα ξεκολλαει,και αργοτερα ξαναχανεται.Χτες εκανα για τεστ μια διαδρομη 10 λεπτων και ετυχε και δεν κολησε.Σημερα ομως παλι τα ιδια.Υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση που πρεπει να κανω,εκτος απο gps aids Κλπ.Καπου διαβασα ενα κολπο να πατησεις κατι κωδικους στο πληκτρολογιο,και να σε βαλει σε ενα μενου με κατι ρυθμισεις,ομως οτι βρηκα ειναι για froyo,και eclair εκδοση.Σε μενα με 2.3.6 δεν λειτουργει.Εχετε καποια αλλη ιδεα? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα!Εδω και 4ις μηνες στο κινητο μου εχει χαλασει το gps,δεν βλεπει καθολου δορυφορους,με οτι ρομ και αν περασω.Ουτε βλεπει ουτε λοκαρει,ειναι dead γενικως.Αποφασισα να το παω στο service Αrvato την προηγουμενη εβδομαδα.Η εξυπηρετηση ήταν άψογη.Το κρατησαν το κινητο 2 μερες μονο ,και μου ηρθε μυνημα να παω να το παραλαβω.Μου ειπε ο τεχνικος οτι εκανε ρυθμισεις Rx Tx (δεν ξερω καν τι ειναι αυτο)στο κινητο,και τωρα ειναι οκ.Πηρα λοιπον την συσκευη και ειδα οτι δεν ειναι και τοσο οκ τελικα.Πλεον με την εφαρμογη gps status βλεπει δορυφορους,μεχρι και 10 στο In view εχω πιασει και 10 στο In use.To προβλημα ειναι οτι στο In use κραταει λοκαρισμενους τους δορυφορους μονο για λιγα δευτερα και τους ξαναχανει.Μετα στο καπακι βλεπει παλι δορυφορους,και μολις λοκαρει τους χανει πάλι.Στην πλοηγηση τωρα φαινεται το βελακι κανονικα να προχωραει,και σε καποια στιγμη μενει κολλημενο σε εναν σημειο,ενω εγω ειμαι ειδη 3 στενα πιο κατω.Μετα ξεκολλαει,και αργοτερα ξαναχανεται.Χτες εκανα για τεστ μια διαδρομη 10 λεπτων και ετυχε και δεν κολησε.Σημερα ομως παλι τα ιδια.Υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση που πρεπει να κανω,εκτος απο gps aids Κλπ.Καπου διαβασα ενα κολπο να πατησεις κατι κωδικους στο πληκτρολογιο,και να σε βαλει σε ενα μενου με κατι ρυθμισεις,ομως οτι βρηκα ειναι για froyo,και eclair εκδοση.Σε μενα με 2.3.6 δεν λειτουργει.Εχετε καποια αλλη ιδεα? Όχι δεν υπάρχει άλλη ρύθμιση. Αν δε δουλέψει το GPS aids μάλλον το πρόβλημα είναι hardware. Κοίτα στο θέμα του GPS aids για περισσότερες λεπτομέρειες. Sent from my Galaxy Tab 10.1 using Tapatalk 2 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπέρα!Εδω και 4ις μηνες στο κινητο μου εχει χαλασει το gps,δεν βλεπει καθολου δορυφορους,με οτι ρομ και αν περασω.Ουτε βλεπει ουτε λοκαρει,ειναι dead γενικως.Αποφασισα να το παω στο service Αrvato την προηγουμενη εβδομαδα.Η εξυπηρετηση ήταν άψογη.Το κρατησαν το κινητο 2 μερες μονο ,και μου ηρθε μυνημα να παω να το παραλαβω.Μου ειπε ο τεχνικος οτι εκανε ρυθμισεις Rx Tx (δεν ξερω καν τι ειναι αυτο)στο κινητο,και τωρα ειναι οκ.Πηρα λοιπον την συσκευη και ειδα οτι δεν ειναι και τοσο οκ τελικα.Πλεον με την εφαρμογη gps status βλεπει δορυφορους,μεχρι και 10 στο In view εχω πιασει και 10 στο In use.To προβλημα ειναι οτι στο In use κραταει λοκαρισμενους τους δορυφορους μονο για λιγα δευτερα και τους ξαναχανει.Μετα στο καπακι βλεπει παλι δορυφορους,και μολις λοκαρει τους χανει πάλι.Στην πλοηγηση τωρα φαινεται το βελακι κανονικα να προχωραει,και σε καποια στιγμη μενει κολλημενο σε εναν σημειο,ενω εγω ειμαι ειδη 3 στενα πιο κατω.Μετα ξεκολλαει,και αργοτερα ξαναχανεται.Χτες εκανα για τεστ μια διαδρομη 10 λεπτων και ετυχε και δεν κολησε.Σημερα ομως παλι τα ιδια.Υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση που πρεπει να κανω,εκτος απο gps aids Κλπ.Καπου διαβασα ενα κολπο να πατησεις κατι κωδικους στο πληκτρολογιο,και να σε βαλει σε ενα μενου με κατι ρυθμισεις,ομως οτι βρηκα ειναι για froyo,και eclair εκδοση.Σε μενα με 2.3.6 δεν λειτουργει.Εχετε καποια αλλη ιδεα? Ίσως δεν πατάει καλά κάποιο ελασμα στην θέση του. Υπάρχει και βίντεο. Ψάξε το στο Google η στο φόρουμ. Σίγουρα το εχω δει εδώ μέσα, και ήταν η λύση για κάποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Οκ ευχαριστω θα ψαξω και κανα βιντεο στο youtube Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Οκ ευχαριστω θα ψαξω και κανα βιντεο στο youtube Ειχα και εγω προβλημα με το GPS, μετα την επεμβαση ομως είδα τρομερη διαφορα! Προκειται για 2 ελασματα τα οποια θελουν λιγο σηκωμα ωστε να πατανε καλα, πρεπει να βγαλεις καρτα σιμ και μνημης και μετα τις 7 βιδες. Θα πρεπει να σε προειδοποιησω οτι ειναι μια πολυ δυσκολη επεμβαση, αν δεν εχεις τη σχετικη πειρα και δεξιοτεχνια, ειναι σιγουρο οτι θα κανεις ζημια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Κανενας καλος task manager?Να χρησιμοποιησω της Go? Εγώ χρησιμοποιώ τον ES Task Manager (ES Διαχείριση Εργασιών) που είναι πολύ καλός. Έχει και cache cleaner και μπορείς να βάλεις και widget στην αρχική οθόνη που μόλις το πατάς τερματίζει όλες τις εφαρμογές που τρώνε μνήμη (ουσιαστικά το ρυθμίζεις στην αρχή ποιες να κλείνουν) Επίσης έχει και άλλα καλούδια που μπορεί να σου αρέσουν!! Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα! Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Καταρχήν έχω 2.3.3 JVO. Μου έχει συμβεί 3 φορές τις τελευταίες μέρες, ενώ έχω το ξυπνητήρι ενεργοποιημένο και το κινητό ανοικτό φυσικά (στο αθόρυβο), το ξυπνητήρι να με "κρεμάσει" και να μη χτυπήσει.... Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα ένα χρόνο τώρα με το κινητό.... Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;; Έχει συμβεί και σ'άλλους;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα! Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Καταρχήν έχω 2.3.3 JVO. Μου έχει συμβεί 3 φορές τις τελευταίες μέρες, ενώ έχω το ξυπνητήρι ενεργοποιημένο και το κινητό ανοικτό φυσικά (στο αθόρυβο), το ξυπνητήρι να με "κρεμάσει" και να μη χτυπήσει.... Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα ένα χρόνο τώρα με το κινητό.... Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;; Έχει συμβεί και σ'άλλους;; Ευχαριστώ Ναι έχει συμβεί σε μένα να μην χτυπήσει το ηλίθιο με την μαμά εφαρμογή:mad: Απ'οταν εβαλα το alarm clock extreme κανένα θέμα, χτυπάει πάντα... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ! Anytime :) Λογικά παντως όποια εφαρμογή να βαλεις από το market θα σου δουλέψει.... Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Αν εχεις ενεργοποιησει το ξυπνητηρι και μετα πας και πατησεις στην διαχειριση εφαρμογων τον εκκαθαρισμο μνημης τοτε δεν βαραει.Εχω την μαμα εφαρμογη απο παντα και δεν ειχα θεμα ποτε με καμια rom απο τοτε που το πηρα χαμπαρι τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Παντως εγω με την εφαρμογη του κινητου..οσες φορες και να κανω εκκαθαρηση μνημης το ξυπνητηρι το κραταει.... Δεν μου εχει χρειαστει ποτε καποια εξτρα εφαρμογη απο market. Εχω JW1 αν αυτο παιζει καποιο ρολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τελικά ...γιατί είμαι λίγο χαμένος... η ''4'' άλλοι λένε είναι καλή άλλοι πάλι όχι.... λέω να την δοκιμάσω μιας και η JVU μου έχει βγάλει την... πίστη... Την κατέβασα... οκ... root και CWM? τι κάνω? διαβάζω διαβάζω άλλα μάλλον σήμερα δεν είμαι και στα καλύτερά μου για να καταλάβω τι και πως... καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τα μηνύματα που αφορούσαν την CyanogenMod 7 μεταφέρθηκαν στο σωστό thread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εμενα μετα απο καθε επανεκκίνηση του κινητου δεν λειτουργει αυτοματα το BLN, και δεν εχει σχεση με την διαχειρηση εφαρμογων. Μετα απο καθε ενεργοποίηση πρεπει να επανεκινησω την εφαρμογή, και τοτε μονο θα τη δω στις εκτελεσιμες εφαρμογες. Μου διαφευγει καποια ρυθμιση μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εμενα μετα απο καθε επανεκκίνηση του κινητου δεν λειτουργει αυτοματα το BLN, και δεν εχει σχεση με την διαχειρηση εφαρμογων. Μετα απο καθε ενεργοποίηση πρεπει να επανεκινησω την εφαρμογή, και τοτε μονο θα τη δω στις εκτελεσιμες εφαρμογες. Μου διαφευγει καποια ρυθμιση μηπως; Το θέμα δεν είναι να φαίνεται στη διαχείριση. Το θέμα είναι να δουλεύει ;) Sent from my Galaxy S using homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Λοιπόν έχει αρχίσει να μου παρουσιάζεται ένα περίεργο πρόβλημα με την οθόνη αφής. Όταν είναι συνδεμενη με USB δεν δουλεύει η οθόνη αφής παρά μονό αν βγάλω το καπάκι και ακουμπησω το χέρι μου πίσω στα μεταλλικά στη κάρτα sd και στη sim. Και αυτό συμβαίνει τώρα τελευταία. Το δοκίμασα σε πολλές rom και τα ιδία. Λέτε να χρειάζεται service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Λοιπόν έχει αρχίσει να μου παρουσιάζεται ένα περίεργο πρόβλημα με την οθόνη αφής. Όταν είναι συνδεμενη με USB δεν δουλεύει η οθόνη αφής Σε εμένα δεν δουλεύει όταν έχω το usb καλώδιο συνδεδεμένο με αντάπτορα στο ρεύμα. Με τον κανονικό φορτιστή ή όταν είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπερα στους επιστημονες του forum...Εχω περασει την JW1 και τον semaphore. Επειδη πειραματιζομαι με καποια boot animations (ενα απο αυτα εχω αυτη τη στιγμη στο κινητακι) θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος να μεγαλωσει σε διαρκεια το power on (δηλαδη ο ηχος που συνοδευει το boot animation) γιατι εγω,οσα δευτερολεπτα και να του βαλω,μου το κοβει απο μονο του πολυ νωρις (γυρω στα 7 δευτερολεπτα)... Δηλαδη αν εγω θελω να παιζει για 9-10 δευτ. δεν γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ρε παιδιά, σήμερα χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί στην κεντρική οθόνη κάτω κάτω εκεί που είχα 4 εικονίδια τώρα έχω μόνο ένα, το εφαρμογές. Τι έγινε? Και πως ξαναεπαναφέρω τα 4 εικονίδια? Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ρε παιδιά, σήμερα χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί στην κεντρική οθόνη κάτω κάτω εκεί που είχα 4 εικονίδια τώρα έχω μόνο ένα, το εφαρμογές. Τι έγινε? Και πως ξαναεπαναφέρω τα 4 εικονίδια? Μπες στις εφαρμογές και πάτα το αριστερό κουμπί του μενού. Μετά κάτι λέει για ταξινόμηση νομίζω και μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια όπως θες. Θα τα βρεις από το μενού και θα τα σύρεις πάλι κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια βοηθεια...πηγα στο section επισημα firmwares και κατεβασα την jw4 αλλα παω να την ξεζιπαρω για να την βαλω στο odin και το winrar μου βγαζει μηνυμα operation failed και οταν παω στο odin κολλαει και δεν προχωρα..δηλαδη για καποιο λογο δεν μου αποσυμπιεζει σωστα την ρομ Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μόλις την κατέβασα για να δω αν αποσυμπιέζεται και είναι μια χαρά. Ίσως δεν σου κατέβηκε σωστά οπότε δοκίμασε να την κατεβάσεις πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 . . . Κανενας . . .? Μαλλον δεν εχει εχει ασχοληθει καποιος με το αντικειμενο ε ?. . . . Δηλαδη πρεπει να ψαχτουμε στους xda . . ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, βλεπω οτι σχεδον ολοι σας εχετε λειτουργικο 2.3.3 εως 6 Gingerbread ακομα, δεν εχετε δοκιμασει καποια ICS ROM που να μεινατε ευχαριστημενοι, ή γραφω σε λαθος thread ? Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) . . . Κανενας . . .? Μαλλον δεν εχει εχει ασχοληθει καποιος με το αντικειμενο ε ?. . . . Δηλαδη πρεπει να ψαχτουμε στους xda . . ? Προσωπικά έβγαζα τον ήχο οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω. Καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, βλεπω οτι σχεδον ολοι σας εχετε λειτουργικο 2.3.3 εως 6 Gingerbread ακομα, δεν εχετε δοκιμασει καποια ICS ROM που να μεινατε ευχαριστημενοι, ή γραφω σε λαθος thread ? Ευχαριστω Όσοι φοράνε Gingrerbread ή δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα ICS ή έχουν δοκιμάσει και την βρήκαν με ελλείψεις οπότε αποφάσισαν να περιμένουν λίγο ακόμα. Για γνώμες σχετικά με ICS δες στο θέμα Galaxy S: Ice Cream Sandwich. Edited April 18, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts