Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεί και σε 10...

Ο τύπος έχει internet cafe..

Η απορία μου είναι πώς οι χρήστες στο net το λύσανε

Η πιτσικάριστικες ******** είναι.., ή όντως υπάρχει λύση..

Η όντως θέλει service

Το τηλέφωνο δεν κάνει τέτοια. Ειδικά αν μου λες ότι δε συνδέεται ούτε σε Kies mode ούτε σε storage mode, αναβοσβήνει και το έχετε δοκιμάσει σε πολλά PC, η μόνη εξήγηση είναι ότι το usb port του κινητού έχει πρόβλημα. Συμβαίνει, είναι απλά ελαττωματικό. Δεν ξέρω (δε μας λες) πού είδες να το διορθώνουν το πρόβλημα, αλλά ακούγεται σαν να θέλει απλά service.

Δοκίμασε να το βάλεις με το ζόρι σε download mode όπως λέει ο Nίκος, αν και δε νομίζω να συνδεθεί ούτε τότε. Απλά είναι χαλασμένο.

- Alex

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα se έχουν το SEUS

Το κατεβάζεις στο pc, κλικάρεις την συσκευή που έχεις, περιμένεις τις οδηγίες, και με απενεργοποιημένο το κινητό πατώντας το πλήκτρο back, συνδέεις το κινητό μέσο usb, και αυτόματα σου(περνάει) κάνει repair την τελευταία επίσημη έτσι απλά...

Ναι το ξέρω. Το download mode στη συγκεκριμένη συσκευή είναι κάτι παρόμοιο με την φάση που μπαίνει ένα SE πατώντας το back και συνδέοντας το. Μόνο που στην δική μας περίπτωση φλασάρεις με "ανεπίσημο" τρόπο, αλλά με επίσημο firmware ;)

Αν το galaxy που έχει ο φίλος σου μπαίνει σε download mode (δοκίμασε το με κλειστή τη συσκευή πατώντας τα πλήκτρα που είπα παραπάνω) κατέβασε το odin από εδώ και δες αν το βλέπει τότε το κινητό.

Edit: δε ξέρω που και πως ακριβώς βρέθηκε το Odin, αλλά σίγουρα δεν το δίνει η samsung επίσημα. Αλλά μέσω Odin μπορείς να περάσεις επίσημα firmware της samsung και μάλιστα οι περισσότεροι το προτιμούν σε αντίθεση με το KIES.

Edited by nikospot

Αν το galaxy που έχει ο φίλος σου μπαίνει σε download mode

Αν πάντως είναι αγορασμένο από Ελλάδα με ελληνικό επίσημο eclair 2.1, δε θα μπαίνει σε download mode. Μόνο με usb jig, που σίγουρα δεν έχετε...

- Alex

Αν πάντως είναι αγορασμένο από Ελλάδα με ελληνικό επίσημο eclair 2.1, δε θα μπαίνει σε download mode. Μόνο με usb jig, που σίγουρα δεν έχετε...

Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ πριν αλλά η ιδέα που είπα ότι μου κατέβηκε ήταν η εξής: με update.zip από το μαμά recovery, δε γίνεται να περαστεί ο bootloader που περιέχει τον συνδιασμό των 3 πλήκτρων για download mode? Αφού τα παλιά recovery δεν είναι κλειδωμένα.

Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ πριν αλλά η ιδέα που είπα ότι μου κατέβηκε ήταν η εξής: με update.zip από το μαμά recovery, δε γίνεται να περαστεί ο bootloader που περιέχει τον συνδιασμό των 3 πλήκτρων για download mode? Αφού τα παλιά recovery δεν είναι κλειδωμένα.

Όχι ο bootloader δε μπαίνει σε update.zip, γράφεται σε άλλο partition. Εξάλλου ακόμα και να γινότανε, πώς θα μπει σε recovery mode? :P

- Alex

Από ότι κατάλαβα (από τα λεγόμενα σας) έχει hardware πρόβλημα..

Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις σας

Να 'στε καλά..

Όχι ο bootloader δε μπαίνει σε update.zip, γράφεται σε άλλο partition. Εξάλλου ακόμα και να γινότανε, πώς θα μπει σε recovery mode? :P

Νόμιζα πως μόνο το download mode δε μπαίνει στον παλιό bootloader :lol: Πάντως αν ισχύει αυτό που λες ότι είναι σε άλλο partition, πως γίνεται μέσα σε customs roms να υπάρχει αρχείο boot.bin?

Επίσης, πως τα ξέρεις όλα αυτά? :p (γενικώς με όλα αυτά που βλέπω να απαντάς εδώ μέσα!)

:offtopic:

@superuser δε νομίζω πως σε φώτισα εγώ πάντως. Ποτέ δεν είμαι σίγουρος για όλες τις απαντήσεις, ακόμα μαθαίνω. Να 'ναι καλά ο Άλεξ!

Edited by nikospot

Για δοκίμασε αυτο. Στην cyanogen (by Lakerdas, by Tyxerakias :p)

Εντομεταξύ βρήκα ένα πληκτρολόγιο στο μάρκετ που φαίνεται πολύ καλό! SwiftKey X λέγεται και έχει free trial για ένα μήνα ή full με 1μιση ευρώ! (δεν σέρνεις το δάχτυλο όπως στο swype βέβαια)

εχω και το smartkeyboard αλλα συνηθισα το swype και το θελω.. αυτο το εχω αλλα δεν μου κανει εγκατασταση..

Καλησπέρα στη κοινότητα,

είμαι νέος κάτοχος του γαλαξία και ήδη έχω ένα πρόβλημα.

Το κινητό δεν δέχεται sms απο κάποια contacts!

Απο τα κινητά των φίλων μου δεν μπορεί να σταλεί καν το μηνυμα προς εμένα.

Προς το παρόν το έχω παρατηρήσει με iphone και wildfire s κινητά αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έχει συμβει και με κάποιο άλλο.

Το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου, stock έκδοση.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Thnx :)

Πριν 15 περιπου ημερες, αναβαθμισα το κινητο μου απο I9000XWJSD 2.2.1 σε 2.3.5XWJVU. Ευχαριστω τον Τυχερακια κατα κυριο λογο που αναβαθμιζει την υποστηριξη του κινητου μας, αλλα και τα υπολοιπα παιδια που δινουν χρησιμες συμβουλες. Η διαδικασια με το Odin ειναι πανευκολη αν κανεις ακολουθησει πιστα τις οδηγιες. Περιμενα να περασει λιγος καιρος για να εχω μια εμπεριστατωμενη αποψη για την αναβαθμιση. Την πρωτη εβδομαδα αντιμετωπισα καποια θεματα με την μπαταρια, η οποια καταναλωνοταν πολυ γρηγορα, χωρις να αλλαξω συνηθειες χρησης, αλλα περιμενα να καλιμπραριστει με 5-6 πληρεις φορτισεις και τωρα μαλλον διαρκει και λιγο περισσοτερο απο την 2.2.1 Εχω την εντυπωση οτι καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια τωρα οταν συνδεεται με Wi-fi . Με την 2.2.1 οταν συνδεοσουν σε Wifi η μπαταρια εξανεμιζοταν σε χρονο dt. To GPS του, φαινεται να κλειδωνει πιο γρηγορα. Αυτο που με εχει βολεψει αφανταστα ειναι η δυνατοτητα επιλογης κειμενου, που πλεον ειναι παιχνιδακι. Κατα τα αλλα το κινητο δεν βλεπω να εχει ουσιαστικες διαφορες με την καινουργια εκδοση μια και η 2.2.1 ηταν πολυ καλη. Καμμια σχεση με 2.2 ή 2.1. Αυτο που μαλλον εχω παρατηρησει ειναι πως στην 2.3.5 απομενει λιγοτερη ελευθερη μνημη και δεν εχω βρει τροπο να κλεινω το BrcmBluetoothServices μιας και ποτε δεν χρησιμοποιω Bluetooth μηπως και ελευθερωσω λιγη μνημη. Κατα τα λοιπα μπορω να πω οτι αξιζε τον κοπο η αναβαθμιση αφου το κινητο λειτουργει μια χαρα και αν σκεφτει κανεις οτι του χω φορτωσει καμμια 100αρια εφαρμογες.

Βεβαια σημερα διαβασα για το Carrier IQ και εχω ανησυχησει με το ποσο φανερα μας παρακολουθουν πλεον

http://gizmodo.com/5864451/how-to-check-if-you-have-carrier-iq-without-rooting-your-handset

Ευχαριστω και παλι ολους για τη βοηθεια, ας ελπισουμε να βρεθει ενας τροπος να βγει και μια σταθερη εκδοση ICS για το κινητο μας, αλλα δεν το βλεπω, αφου εκτος ολων των αλλων θα ζοριζεται και πολυ λογω μνημης

Ὄλβιος ὅστις ἱστορίης ἔσχεν μάθησιν

δεν το ειχα αντιγραψει απο το pc εχω ενα φακελο με τετοια αρχεια στην εξωτερικη και τα στελνω απο εκει, λες να μην αντιγραφηκαν σωστα? ισως.. αλλα και τα αλλα τα zip που δεν γινονται και αυτα install?? το apk του swype γινετε install μεσω apb??

Τα zip στις περισσότερες περιπτώσεις τα κάνεις install από cwm recovery. Δεν παίρνεις το apk από μέσα για να το κάνεις install με απλό άνοιγμα του αρχείου. To swype αν βάλεις το apk στο system/app και τα υπόλοιπα αρχεία που έχει το zip στους αντίστοιχους φακέλους που πρέπει, τότε κάνοντας επανεκκίνηση πρέπει να δουλέψει. Αυτή η διαδικασία γίνεται όταν κάνεις install zip από το cwm recovery. (βέβαια φτιάχνει και τα permissions αλλά εντάξει κι αυτό γίνεται χειροκίνητα αν θες)

ας ελπισουμε να βρεθει ενας τροπος να βγει και μια σταθερη εκδοση ICS για το κινητο μας, αλλα δεν το βλεπω, αφου εκτος ολων των αλλων θα ζοριζεται και πολυ λογω μνημης

πληροφοριακα,

αν και σε ΚΑΡΑbeta επιπεδο το ICS για το κινητο μας, εχει πολυ ανωτερη διαχειριση της ram ;)

πληροφοριακα,

αν και σε ΚΑΡΑbeta επιπεδο το ICS για το κινητο μας, εχει πολυ ανωτερη διαχειριση της ram ;)

Οταν λεμε beta προερχομενη απο ποιους? Cyanogen? καποιον αλλον? Γιατι η μαμα Samsung φαινεται οτι δεν θα μας υποστηριξει περαιτερω. Πληροφοριακα το εχεις εγκαταστησει στο κινητο σου ή πληροφοριες απο καποιο forum?

Ὄλβιος ὅστις ἱστορίης ἔσχεν μάθησιν

• Administrators
το φάκελλο system/app πως τον βρίσκω?

Είμαι root.

Θα σε παρακαλούσα να μη ρωτάς παντού τα ίδια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3883444#post3883444

Αυτό αρκεί! :rolleyes:

Modpic.gif

Οταν λεμε beta προερχομενη απο ποιους? Cyanogen? καποιον αλλον? Γιατι η μαμα Samsung φαινεται οτι δεν θα μας υποστηριξει περαιτερω. Πληροφοριακα το εχεις εγκαταστησει στο κινητο σου ή πληροφοριες απο καποιο forum?

απο τον onecosmic (xda).

μεχρι πριν μια βδομαδα φορουσα την beta7 εκδοση (μετα απο αυτην βγηκε η beta 1 και 2)

Έχω βρει κάποιον για να δώσω το 3gs μου και να μου δώσει ένα Galaxy S 8gb.

Μου είπε ότι το τηλ είναι αγορασμένο από ένα κατάστημα στην Αθήνα, έχει την απόδειξη αγοράς, αλλά δε θυμάται ποιο κατάστημα είναι.. Και επειδή ψιλοανησυχώ, εκτός απ τα εμφανισιακά υπάρχει κάτι που μπορώ να κοιτάξω στο κινητό πριν το πάρω?

Να δω ξέρω γω με κάποιο τρόπο αν είναι ελληνικό, αν φοράει custom rom και ότι άλλο πρέπει να δω.

Είναι η πρώτη φορά που θα πιάσω android στα χέρια μου, οπότε δεν έχω ιδέα..

• Administrators
Μου είπε ότι το τηλ είναι αγορασμένο από ένα κατάστημα στην Αθήνα, έχει την απόδειξη αγοράς, αλλά δε θυμάται ποιο κατάστημα είναι..

Αφού έχει απόδειξη αγοράς δεν μπορεί να την κοιτάξει και να σου πει από που είναι αγορασμένο; :confused:

Αν στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει και την ελληνική αντιπροσωπεία με τους όρους στα ελληνικά είσαι καλυμμένος τουλάχιστον από θέμα εγγύησης (συνοδεία της απόδειξης αγοράς φυσικά).

Αν έχει πειραγμένη rom δεν σε απασχολεί μιας και επανέρχεται σε stock κατάσταση εύκολα.

Δες τη συσκευή αν είναι άρτια εξωτερικά, λειτουργική και σιγουρέψου ότι δεν έχει καμμένα pixel (σε λευκό και σκούρο/μαύρο φόντο).

Modpic.gif

Μου είπε ότι το τηλ είναι αγορασμένο από ένα κατάστημα στην Αθήνα, έχει την απόδειξη αγοράς, αλλά δε θυμάται ποιο κατάστημα είναι.. Και επειδή ψιλοανησυχώ, εκτός απ τα εμφανισιακά υπάρχει κάτι που μπορώ να κοιτάξω στο κινητό πριν το πάρω?

Να δω ξέρω γω με κάποιο τρόπο αν είναι ελληνικό, αν φοράει custom rom και ότι άλλο πρέπει να δω.

Αφου εχει την αποδειξη ας δει απο που το πηρε!

Εγώ σου προτείνω να πουλήσεις το 3gs και με τόσο Καλί αξία μεταπώλησης που έχει θα αγοράσεις καινούριο galaxy s και λογικά θα σου μείνουν και λίγα χρήματα η αν το θες άμεσα πούλησε το όσο όσο για να αγοράσεις το galaxy s τι λες?

-και άσε το κάθε απατεώνα που δεν ξέρη το μαγαζί. είναι δυνατόν.

keep flying

Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας, αλλά και γω δεν κρατιόμουν οπότε είμαι ήδη με το Galaxy στα χέρια μου! ;)

Μια χαρά ήταν τελικά παιδιά, στο κουτί του και σε θηκούλα.

Διάβασα τον οδηγό για νέους χρήστες, αλλά οι απορίες είναι ακόμη πολλές, οπότε ξεκινάω τις ερωτήσεις και συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί ξανά, αλλά οι σελίδες είναι άπειρες.

1. Μου είπε ότι δεν είναι root το τηλέφωνο, εγώ που θέλω να το επιβεβαιώσω πως το βλέπω αυτό?

Πηγαίνοντας ρυθμίσεις -> πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο βλέπω έκδοση firmware 2.2, έκδοση βασικού φάσματος Ι9000BUJP5, έκδοση kernel 2.6.32.9 βοηθάνε αυτά σε κάτι? Επίσης υποθέτω ότι πρέπει ν αναβαθμίσω αφού έχουν βγει νεότερες εκδόσεις απ την 2.2 σωστά? Ποια είναι η τελευταία?

2. Υπάρχει τρόπος ν αλλάξω τα 4 στάνταρ εικονίδια της οθόνης αναμονής χωρίς root? Να σβήσω δηλαδή κάποιο και να βάλω κάποιο άλλο στη θέση του?

3. Υπάρχει τρόπος επίσης χωρίς root να μου εμφανίζει δίπλα στη μπαταρία ή μέσα σ αυτήν όπως στο iPhone το ποσοστό της επι %??

Ευχαριστώ πολύ

Edited by QQTilt

Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας, αλλά και γω δεν κρατιόμουν οπότε είμαι ήδη με το Galaxy στα χέρια μου! ;)

Μια χαρά ήταν τελικά παιδιά, στο κουτί του και σε θηκούλα.

Διάβασα τον οδηγό για νέους χρήστες, αλλά οι απορίες είναι ακόμη πολλές, οπότε ξεκινάω τις ερωτήσεις και συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί ξανά, αλλά οι σελίδες είναι άπειρες.

1. Μου είπε ότι δεν είναι root το τηλέφωνο, εγώ που θέλω να το επιβεβαιώσω πως το βλέπω αυτό?

Πηγαίνοντας ρυθμίσεις -> πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο βλέπω έκδοση firmware 2.2, έκδοση βασικού φάσματος Ι9000BUJP5, έκδοση kernel 2.6.32.9 βοηθάνε αυτά σε κάτι? Επίσης υποθέτω ότι πρέπει ν αναβαθμίσω αφού έχουν βγει νεότερες εκδόσεις απ την 2.2 σωστά? Ποια είναι η τελευταία?

2. Υπάρχει τρόπος ν αλλάξω τα 4 στάνταρ εικονίδια της οθόνης αναμονής χωρίς root? Να σβήσω δηλαδή κάποιο και να βάλω κάποιο άλλο στη θέση του?

3. Υπάρχει τρόπος επίσης χωρίς root να μου εμφανίζει δίπλα στη μπαταρία ή μέσα σ αυτήν όπως στο iPhone το ποσοστό της επι %??

Ευχαριστώ πολύ

2. Ναι. Μπαίνεις στο μενου και πατάς κουμπι μενού-επεξεργασία. Μετά σέρνεις κάτω οτι θέλεις.

3. Όχι

1. Μην το πολυσκέφτεσαι..! Περνα jvt η jvu και semaphore να βρεις την υγειά σου! :)

Κακορίζικο :p

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Ευχαριστώ πολύ Νίκο και καλή σου μέρα.

Συνεχίζοντας, αριστερά απ την ένδειξη του σήματος μου χει ένα εικονίδιο με ενα Η και 2 βελάκια που δείχνουν ένα πάνω ένα κάτω. Τι είναι αυτό? Έχω ανοιχτό κάτι, αλλά τι?

Ευχαριστώ πολύ Νίκο και καλή σου μέρα.

Συνεχίζοντας, αριστερά απ την ένδειξη του σήματος μου χει ένα εικονίδιο με ενα Η και 2 βελάκια που δείχνουν ένα πάνω ένα κάτω. Τι είναι αυτό? Έχω ανοιχτό κάτι, αλλά τι?

Eχεις ενεργοποιημενο το 3G. Τα βελακια σημαινουν οτι καποιες εφαρμογες του κινητου συνδεονται στο ιντερνετ μονες τους. Φυσικα αυτο σημαινει χρεωση:wacko:

Μόλις το κλεισα, σ ευχαριστώ πολύ..

Μπορώ να κάνω μετονομασία στα εικονίδια? Να μη λέει πχ ανταλλαγή μηνυμάτων, αλλά σκέτο μηνύματα. Γιατί δε χωράει το ανταλλαγή μηνυμάτων και κόβεται και μου σπάει τα νεύρα. Χωρίς root πάντα..

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)