mindfield Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 ναι το google talk δουλεύει κανονικά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν ο media player του galaxy S έχει κάποια bugs; Εχθές κατέβασα περίπου 500 albums artworks για να τα συμπεριλάβω στα tags 500 mp3 κομματιών. Η όλη διαδικασία με κούρασε αρκετά, βέβαια, και στο sony mp3 player που έχω εμφανίζονται κανονικά σε όποιο κομμάτι επιλέξω να ακούσω. Τα πέρασα στο Galaxy κι εκείνο ξεκίνησε να μου κάνει κουλά. Εμφανίζει μόνο όποια θέλει εκείνο, και στα περισσότερα κομμάτια μου βγάζει σαν artwork το πρώτο της λίστας (όποιο κι αν είναι αυτό.). Σκέφτηκα πως ίσως να φταίει η μεταφορά των αρχείων, οπότε τα έσβησα απ'το κινητό και τα ξαναπέρασα δύο-δύο μπας και ξεμπλοκάρει, αλλά εκείνο συνεχίζει τα ίδια. Στα 200-300 κομμάτια μου εμφανίζει κανονικά τα artworks, αλλά στα υπόλοιπα μου δείχνει δανεικό artwork απ'το πρώτο κομμάτι της λίστας. Είναι κάποιο bug του player; Μπορεί να διορθωθεί αν τα περάσω μέσω KIES, ή απλώς το αφήνω σαν ένα άλυτο πρόβλημα και τα παρατάω ως έχουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :happy: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν ο media player του galaxy S έχει κάποια bugs; Εχθές κατέβασα περίπου 500 albums artworks για να τα συμπεριλάβω στα tags 500 mp3 κομματιών. Η όλη διαδικασία με κούρασε αρκετά, βέβαια, και στο sony mp3 player που έχω εμφανίζονται κανονικά σε όποιο κομμάτι επιλέξω να ακούσω. Τα πέρασα στο Galaxy κι εκείνο ξεκίνησε να μου κάνει κουλά. Εμφανίζει μόνο όποια θέλει εκείνο, και στα περισσότερα κομμάτια μου βγάζει σαν artwork το πρώτο της λίστας (όποιο κι αν είναι αυτό.). Σκέφτηκα πως ίσως να φταίει η μεταφορά των αρχείων, οπότε τα έσβησα απ'το κινητό και τα ξαναπέρασα δύο-δύο μπας και ξεμπλοκάρει, αλλά εκείνο συνεχίζει τα ίδια. Στα 200-300 κομμάτια μου εμφανίζει κανονικά τα artworks, αλλά στα υπόλοιπα μου δείχνει δανεικό artwork απ'το πρώτο κομμάτι της λίστας. Είναι κάποιο bug του player; Μπορεί να διορθωθεί αν τα περάσω μέσω KIES, ή απλώς το αφήνω σαν ένα άλυτο πρόβλημα και τα παρατάω ως έχουν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :happy: εχεις δοκιμασει αλλες εφαρμογες? εγω για mp3 εχω το poweramp και ειμαι υπερευχαριστημενος! θελει αγορα απο το μαρκετ αλλα πρεπει να εχει και trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 εχεις δοκιμασει αλλες εφαρμογες? εγω για mp3 εχω το poweramp και ειμαι υπερευχαριστημενος! θελει αγορα απο το μαρκετ αλλα πρεπει να εχει και trial. Φίλε Νίκο, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελικά, το bug βρέθηκε, έπειτα από αρκετούς καφέδες και αμέτρητα τσιγάρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Απλή λύση, βέβαια, αλλά κατάφερε να μου φάει όλο το απόγευμα....! Ο stock media player βλέπει όλα τα artworks και album covers που έχουν τοποθετηθεί στα tags των mp3, αλλά για κάποιον (δικό του) λόγο ταυτίζει τα covers με τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί στα πεδία albums των tags.... Δηλαδή, στην προσπέλαση των αρχείων, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διαβάσει τα ονόματα των albums και μετά να προβάλει τα album art των κομματιών... Οπότε, αν βρει κάποιο κενό όνομα στα ονόματα των album, εκείνο προσθέτει σε όλα τα κενά ονόματα το ίδιο artwork, άσχετα αν του προσθέσουμε εμείς κάποιο δικό μας. Το ίδιο, επίσης, συμβαίνει αν π.χ. κατά την προσπέλαση των αρχείων βρει πολλά albums που έχουν δωθεί το όνομα "various". Οπότε, το πρώτο artwork που θα συναντήσει σαν "various" θα το προσθέσει και στα υπόλοιπα, αδιαφορόντας αν στα tags έχει περαστεί κάποιο άλλο artwork.... Δηλαδή, σαν να μην έφτανε η τόση δουλειά για να κατεβάσω και να προσθέσω artworks στα mp3 μου, τώρα θα πρέπει να αλλάξω τα ονόματα των albums με μοναδικά ονόματα.... Σε όσους players και να δοκίμασα... μόνο στον stock του android συμβαίνει αυτό... :blink: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φίλε Νίκο, σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελικά, το bug βρέθηκε, έπειτα από αρκετούς καφέδες και αμέτρητα τσιγάρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Απλή λύση, βέβαια, αλλά κατάφερε να μου φάει όλο το απόγευμα....! Ο stock media player βλέπει όλα τα artworks και album covers που έχουν τοποθετηθεί στα tags των mp3, αλλά για κάποιον (δικό του) λόγο ταυτίζει τα covers με τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί στα πεδία albums των tags.... Δηλαδή, στην προσπέλαση των αρχείων, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διαβάσει τα ονόματα των albums και μετά να προβάλει τα album art των κομματιών... Οπότε, αν βρει κάποιο κενό όνομα στα ονόματα των album, εκείνο προσθέτει σε όλα τα κενά ονόματα το ίδιο artwork, άσχετα αν του προσθέσουμε εμείς κάποιο δικό μας. Το ίδιο, επίσης, συμβαίνει αν π.χ. κατά την προσπέλαση των αρχείων βρει πολλά albums που έχουν δωθεί το όνομα "various". Οπότε, το πρώτο artwork που θα συναντήσει σαν "various" θα το προσθέσει και στα υπόλοιπα, αδιαφορόντας αν στα tags έχει περαστεί κάποιο άλλο artwork.... Δηλαδή, σαν να μην έφτανε η τόση δουλειά για να κατεβάσω και να προσθέσω artworks στα mp3 μου, τώρα θα πρέπει να αλλάξω τα ονόματα των albums με μοναδικά ονόματα.... Σε όσους players και να δοκίμασα... μόνο στον stock του android συμβαίνει αυτό... :blink: Ε η λύση είναι να χρησιμοποιείς άλλον. Δεν είναι stock του android, αλλά stock της samsung στο android :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestoftherest7 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καλησπερα εχω ενα samsung gt 19000 εχω το εξης προβλημα : οταν το συνδεω με το καλωδιο στο λαπτοπ ( windows vista) κανει κανονικα εγκατασταση των οδηγων αλλα δεν βρισκω το τηλεφωνο στον υπολογιστη, μετα απο λιγο ξανακανει εγκατασταση οδηγων απο μονο του αλλα παλι τπτ, δοκιμασα εβαλα χειροκινητα το προγραμμα οδηγησης (το κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα ) αλλα κολλαει στην εγκατασταση, το εκανα απεγκατασταση αλλα μετα παλι κολλαει στην εγκατασταση. τι λετε να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσεται μια λιστα με τις βασικες εφαρμογες που θα πρεπει να βαλω στο κινητο μου,και να μου γραψεται διπλα τι κανει η καθε μια?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσεται μια λιστα με τις βασικες εφαρμογες που θα πρεπει να βαλω στο κινητο μου,και να μου γραψεται διπλα τι κανει η καθε μια?? Ευχαριστω. Ρίξε μιά ματιά ΕΔΩ είναι όλες οι εφαρμογές συστήματος που περιέχει η ΣΤΟΚ 2.3.4 (στην συγκεκριμένη ρομ όπου είναι ροζ έχουν αφαιρεθεί) στην τρίτη στήλη υπάρχει περιγραφή του τι κάνερι η κάθε μια Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μηπως θα μπορουσατε να μου δωσεται μια λιστα με τις βασικες εφαρμογες που θα πρεπει να βαλω στο κινητο μου,και να μου γραψεται διπλα τι κανει η καθε μια?? Ευχαριστω. Λίστα με περιγραφή υπάρχει εδώ. Ερωτήσεις μπορείς να υποβάλεις εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά εγώ δεν το γνώριζα. Ένας φίλος έχει το sgs1 και δεν του δούλευε το κεντρικό πλήκτρο. Παρόλα αυτά όταν δοκίμασα να μπω σε recovery ή download mode δούλευε. Φαντάστηκα λοιπόν ότι είναι θέμα software και δοκίμασα να το λύσω φλασάροντας εκ νέου. Του πέρασα την jvi, αλλά δεν έγινε τίποτα, οπότε του είπα να το πάει για service. Πριν το πάει μια φίλη που έχει iPhone, του είπε ότι όταν είχε πάθει το ίδιο στο iPhone της, το έφτιαξε με calibration του πλήκτρου, πατώντας το κουμπί on/off μέχρι να βγει το μενού, και πατώντας παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο. Ο φίλος το δοκίμασε και το πλήκτρο δούλεψε!! keep this in mind.... Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Θα υπάρξει αναβάθμιση Ice Cream Sandwich στο Galaxy S ?? Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Σήμερα μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα και μου είπαν οτι ακούνε ενα σφύριγμα:confused: Είτε καλούσα εγώ είτε αυτοί, το σφύριγμα ακουγόταν τουλάχιστον για 1' και μετά ή σταμάταγε ή συνέχιζε. Εχω 2.3.3, δεν εχω πειράξει rom και απο σήμα ήμουν φουλ σε όλες τις περιπτώσεις. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Kανείς; Πάω για service απο βδομάδα να δουμε τι θα παίξει γιατί έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό...:mad: Θα υπάρξει αναβάθμιση Ice Cream Sandwich στο Galaxy S ?? Kαλή ερώτηση αυτή! Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Θα υπάρξει αναβάθμιση Ice Cream Sandwich στο Galaxy S ?? Από την Google είπανε πως όσες συσκευές τρέχουν την έκδοση 2.3 είναι ικανές να λάβουν το I.C.S. Αν θα κάτσουν να ασχοληθούν από την Samsung ώστε να αναβαθμίσουν το Galaxy S είναι μια άλλη υπόθεση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) Από την Google είπανε πως όσες συσκευές τρέχουν την έκδοση 2.3 είναι ικανές να λάβουν το I.C.S. Αν θα κάτσουν να ασχοληθούν από την Samsung ώστε να αναβαθμίσουν το Galaxy S είναι μια άλλη υπόθεση! Εγώ βασίζομαι στους cyanogen :p Edited October 19, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Εγώ βασίζομαι σε cyanogen :p Από Cyanogen είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει. Το Nexus S θα πάρει την αναβάθμιση οπότε δεν υπάρχει θέμα με το hardware του Galaxy S αφού είναι σχεδόν ίδια. Θα ήταν ένα μεγάλο συν για την Samsung αν αναβάθμιζε το Galaxy S, το κινητό που ουσιαστικά την έβαλε μέσα στην αγορά του Android. Δεν ξέρω όμως αν θα αφιερώσει πόρους για την αναβάθμιση μιας παλιότερης συσκευής από το να χρησιμοποιήσει αυτούς τους πόρους ώστε να ασχοληθεί με τις τωρινές και μελλοντικές συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Από Cyanogen είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθει. Το Nexus S θα πάρει την αναβάθμιση οπότε δεν υπάρχει θέμα με το hardware του Galaxy S αφού είναι σχεδόν ίδια. Θα ήταν ένα μεγάλο συν για την Samsung αν αναβάθμιζε το Galaxy S, το κινητό που ουσιαστικά την έβαλε μέσα στην αγορά του Android. Δεν ξέρω όμως αν θα αφιερώσει πόρους για την αναβάθμιση μιας παλιότερης συσκευής από το να χρησιμοποιήσει αυτούς τους πόρους ώστε να ασχοληθεί με τις τωρινές και μελλοντικές συσκευές. Είμαι πολύ απαισιόδοξος στο θέμα αν θα βγάλει Update η samsung. Γιατί πιστεύω πως δεν υποστηρίζουν παλιές συσκευές για να σε κάνουν να πάρεις καινούρια κινητά. Εντομεταξύ από ότι είδα το Prime έχει ίδια GPU με το Galaxy S? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Επίσημα ή όχι το ics φτάσει στο SGS. Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Είμαι πολύ απαισιόδοξος στο θέμα αν θα βγάλει Update η samsung. Γιατί πιστεύω πως δεν υποστηρίζουν παλιές συσκευές για να σε κάνουν να πάρεις καινούρια κινητά. Εντομεταξύ από ότι είδα το Prime έχει ίδια GPU με το Galaxy S? :confused: Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ ότι θα κάνουν. Τα πάντα είναι θέμα marketing! Ναι, έχουν την ίδια GPU αλλά αυτή του Nexus Prime νομίζω ότι είναι χρονισμένη λίγο πιο πάνω από του Galaxy S. Απ'ότι διάβασα το κάνανε επειδή φοράει αρκετά ισχυρό επεξεργαστή και έτσι δεν χρειαζόταν πολύ δυνατή GPU...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καλησπερα σε ολους παρατηρησα ενα περιεργο πραγμα στο γυαλι του τηλ.3-4 χαρακιες χωρις να υπαρχει λογος,ουτε προσφατη πτωση εχει,το ειχα καραελεγξει τοτε και ηταν απο 30εκ.και δεν ειχε τιποτα στην οθονη παρα μονο στο ασημι περιβλημα,το εχω συνεχεια μεσα σε μαλακη εσωτερικα θηκη,σκληρη εξωτερικα,τι συμβαινει μηπως εχει ημερομηνια ληξης καλης λειτουργιας η μηπως στο σερβις οταν κανουν αλλαγη οθονης(ειχα κανει)βαζουν καποια απομιμηση;Θελω να καταληξω στο αν πρεπει να περιμενω κι αλλες να δω στο μελλον;Μηπως παιζει ρολο η πιεση στενης τσεπης ακομα και με την θηκη;Καποια αλοιφη η κατι αλλο για εξαλειψη γρατσουνιων οθονης;Ευχαριστω εκ των προτερων αν και μεγαλο το μην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολους παρατηρησα ενα περιεργο πραγμα στο γυαλι του τηλ.3-4 χαρακιες χωρις να υπαρχει λογος,ουτε προσφατη πτωση εχει,το ειχα καραελεγξει τοτε και ηταν απο 30εκ.και δεν ειχε τιποτα στην οθονη παρα μονο στο ασημι περιβλημα,το εχω συνεχεια μεσα σε μαλακη εσωτερικα θηκη,σκληρη εξωτερικα,τι συμβαινει μηπως εχει ημερομηνια ληξης καλης λειτουργιας η μηπως στο σερβις οταν κανουν αλλαγη οθονης(ειχα κανει)βαζουν καποια απομιμηση;Θελω να καταληξω στο αν πρεπει να περιμενω κι αλλες να δω στο μελλον;Μηπως παιζει ρολο η πιεση στενης τσεπης ακομα και με την θηκη;Καποια αλοιφη η κατι αλλο για εξαλειψη γρατσουνιων οθονης;Ευχαριστω εκ των προτερων αν και μεγαλο το μην. Νομιζω υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις απο τετοιες "περιεργες" γρατζουνιες εκτος απτις δικιες σου και τη δικια μου... Περιεργο,αλλα συμβαινει... Αυτο που εξαφανισε την δικη μου γρατζουνια ,ηταν η ζελατινα προστασιας sgp ultra clear. Εμενα βεβαια η γρατσουνια μου ηταν φαρδια και μεγαλη μεν,αλλα οχι βαθια και ηταν κυριως εμφανης οταν ημουν κοντρα στον ηλιο. Edited October 20, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εγώ το έχω πάνω από 1μιση μήνα και δεν έχει εμφανιστεί κάποια περίεργη γρατζουνιά μόνη της στο glass. (το βάζω πάντα σε μία θήκη από το jumbo :p και ποτέ χύμα στην τσέπη) Το μόνο πραγμα που έχει καταγρατζουνιστεί, είναι το home button. Πολύ κακής ποιότητας πλαστικό, με το νύχι γρατζουνίστηκε έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Θα είναι κρίμα γιατί το Galaxy S μου το πήρα τον Σεπτέμβρη που πέρασε.. :( Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Να ρωτήσω κάτι το update του galaxy s το 2,3 το καινούριο από το kies. Έχει λυθεί το battery drain ? :confused: Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Να ρωτήσω κάτι το update του galaxy s το 2,3 το καινούριο από το kies. Έχει λυθεί το battery drain ? :confused: Ε... πού άκουσες για battery drain ακριβώς; Το update το 2.3.3 είναι αυτό που πάσχει. Οπότε δεν το λύνει το πρόβλημα, το δημιουργεί :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ε... πού άκουσες για battery drain ακριβώς; Το update το 2.3.3 είναι αυτό που πάσχει. Οπότε δεν το λύνει το πρόβλημα, το δημιουργεί :p Ναι βασικά το έθεσα λάθος το ξέρω ότι το δημιουργεί. αλλά Λέο μήπως έβγαλαν κάτι καινούριο που το λύνει. Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts