Superuser Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ρε παιδιά θα σκάσω! Πως μεταφέρω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο Google Account μου; :cry: Πρέπει να περάσεις τις επαφές σου ως Google επαφές στο κινητό και μετά να κάνεις συγχρονισμό ώστε να μεταφερθούν στον Google λογαριασμό σου. Δε νομίζω δε στέκει. Ίσως έφαγε σκάλωμα. Μετα από επανεκκίνηση εξακολουθεί να το κάνει? Και εμένα μια φορά το έκανε με την JVI νομίζω στα καλά καθούμενα και μετά έφτιαξε. Επειδή έκανα calibration στην μπαταρία κάθε φορά που έφτανε στο 10% και κάτω τα πλήκτρα ήταν αναμμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη. Δεν ξέρω, ίσως να έχει σχέση με τον kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ρε παιδιά θα σκάσω! Πως μεταφέρω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο Google Account μου; :cry: Εκτός από αυτό που λέει ο φίλος από πάνω (το οποίο δεν ξέρω πως γίνεται :p), βρήκα έναν τρόπο αλλά δεν βολεύει αν θες να κάνεις συχνά συγχρονισμό. Παρόλαυτα νομίζω πως για μία φορά θα σου τις μεταφέρει. Κάνεις εξαγωγή των επαφών στην κάρτα SD και μετά πήγαινε σε έναν file manager να ανοίξεις το αρχείο που έγινε εξαγωγή. Θα σε ρωτήσει που να πάνε οι επαφές και θα έχει τον λογαριασμό σου. Λογικά θα περαστούν (δεν το δοκίμασα) Επειδή έκανα calibration στην μπαταρία κάθε φορά που έφτανε στο 10% και κάτω τα πλήκτρα ήταν αναμμένα μέχρι να σβήσει η οθόνη. Δεν ξέρω, ίσως να έχει σχέση με τον kernel. Είχα ρωτήσει κι εγώ όταν μου το έκανε και κάποιος μου απάντησε πως είχε διαβάσει κάπου ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρω το ποστ όμως. Θυμάμαι πάντως ότι είχα stock JVI γιατί την επόμενη μέρα σκεφτόμουν να το πάω στο σέρβις για κάποιο λόγο, και είδα και αυτό με τα πλήκτρα και σκεφτόμουν να τους το πω, αλλά μετά έφτιαξε μόνο του. Calibration γιατί κάνεις στο 10%? Όταν είναι 100% δεν συνιστάτε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εκτός από αυτό που λέει ο φίλος από πάνω (το οποίο δεν ξέρω πως γίνεται :p), βρήκα έναν τρόπο αλλά δεν βολεύει αν θες να κάνεις συχνά συγχρονισμό. Παρόλαυτα νομίζω πως για μία φορά θα σου τις μεταφέρει. Κάνεις εξαγωγή των επαφών στην κάρτα SD και μετά πήγαινε σε έναν file manager να ανοίξεις το αρχείο που έγινε εξαγωγή. Θα σε ρωτήσει που να πάνε οι επαφές και θα έχει τον λογαριασμό σου. Λογικά θα περαστούν (δεν το δοκίμασα) Είχα ρωτήσει κι εγώ όταν μου το έκανε και κάποιος μου απάντησε πως είχε διαβάσει κάπου ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρω το ποστ όμως. Θυμάμαι πάντως ότι είχα stock JVI γιατί την επόμενη μέρα σκεφτόμουν να το πάω στο σέρβις για κάποιο λόγο, και είδα και αυτό με τα πλήκτρα και σκεφτόμουν να τους το πω, αλλά μετά έφτιαξε μόνο του. Calibration γιατί κάνεις στο 10%? Όταν είναι 100% δεν συνιστάτε κανονικά? Σωστό αυτό με την εξαγωγή στην κάρτα SD. Αν πας και κλικάρεις μετά το vcf αρχείο που δημιουργήθηκε με τις επαφές σου θα σε ρωτήσει ως τι θέλεις να περαστούν και επιλέγεις Google επαφές. Μετά κάνεις και συγχρονισμό και τέλος. Τα Battery stats τα σβήνω στο 100% αλλά κάνω και 2-3 πλήρης κύκλους στην μπαταρία για να στρώσει μετά από πέρασμα νέας Rom. Σπάνια θα ξαναπέσει κάτω από 10% τώρα που τελείωσα το calibration αλλά ρώτησα έτσι για να δω αν συμβαίνει και σε άλλους και μήπως ευθύνεται ο kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Ρε παιδιά θα σκάσω! Πως μεταφέρω τις επαφές μου από το τηλέφωνο στο Google Account μου; :cry: Διαβάζοντας τους οδηγούς για νέους χρήστες. Αφήνω τα παραπάνω μηνύματα επειδή περιέχουν και επιπλέον πληροφορίες/απορίες, αλλά ο,τι έχει χιλιοαπαντηθεί και φυσικά υπάρχει στους οδηγούς θεωρείται spam και θα διαγράφεται. Και θα ξαναπαρακαλέσω τους παλιότερους χρήστες να παραπέμπουν εκεί. Ευχαριστώ. Edited October 17, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Για όποιον είναι σε 2.2.1 (ίσως και 2.2): Ανακάλυψα το Σ/Κ ότι δουλεύει η μπροστά κάμερα κανονικά με την 2.2.1 (JSD). Η google βέβαια έβγαλε api για μπροστά κάμερα στις 2.3.x άρα το πιο πιθανό είναι ότι μάλλον το skype χρησιμοποιεί τον driver της samsung για την μπροστά κάμερα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Σήμερα μίλησα με 4 διαφορετικά άτομα και μου είπαν οτι ακούνε ενα σφύριγμα:confused: Είτε καλούσα εγώ είτε αυτοί, το σφύριγμα ακουγόταν τουλάχιστον για 1' και μετά ή σταμάταγε ή συνέχιζε. Εχω 2.3.3, δεν εχω πειράξει rom και απο σήμα ήμουν φουλ σε όλες τις περιπτώσεις. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egopiosallos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Χαιρετώ το φόρουμ. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί απο τότε που άλλαξα λειτουργικό σε 2.3 η μπαταρία κάτω απο 40-30% φόρτιση αδειάζει σε ελάχιστο χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tepes4 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδιά, μόλις έβαλα ξανά Samsung Rom μετά από 3 μήνες με CM7, μιας και είχα τα απίστευτα προβλήματα με το GPS. ελληνικό Swype με JVT Παίζει; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Χαιρετώ το φόρουμ. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί απο τότε που άλλαξα λειτουργικό σε 2.3 η μπαταρία κάτω απο 40-30% φόρτιση αδειάζει σε ελάχιστο χρόνο; Η 2.3.3 συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με την μπαταρία. Για ποια 2.3 ακριβώς μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδιά, μόλις έβαλα ξανά Samsung Rom μετά από 3 μήνες με CM7, μιας και είχα τα απίστευτα προβλήματα με το GPS. ελληνικό Swype με JVT Παίζει; Ευχαριστώ... Όλα υπάρχουν στους οδηγούς... Στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S , - Eλληνικό Swype και οδηγός εγκατάστασης. θα βρεις αρχείο που περνάς μέσω CWM και δουλεύει σε όλες τις 2.3.χ samsung roms... Χαιρετώ το φόρουμ. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί απο τότε που άλλαξα λειτουργικό σε 2.3 η μπαταρία κάτω απο 40-30% φόρτιση αδειάζει σε ελάχιστο χρόνο; Όπως είπε και ο Νίκος οι 2.3.3 έχουν το λεγόμενο "battery drain" που τρώει μπαταρία χωρίς λόγο... Αλλά δεν δίνεις πληροφορίες, -συμβαίνει ΜΌΝΟ όταν πέφτει η μπαταρία κάτω απο 40-30% ; -έκανες battery calibration; Για να σε προλάβω στην ερώτηση όλες οι 2.3.3 (για όλες τις χώρες) έχουν το θέμα με τη μπαταρία το οποίο διορθώνεται στις 2.3.4 (και 2.3.5) που έχουν βγει (οι 2.3.5 όχι επίσημα ακόμα)... Και δυστυχώς αν έχεις το battery drain δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση (πέραν του φλασαρισματος άλλης ανώτερης rom- βλ. 2.3.4 και 2.3.5) Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egopiosallos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 τη 2.3.3 έχω κάπου στο 30% χάνει απότομα τη φόρτισή της και το τηλέφωνο σβήνει Η 2.3.4 δέν έχει τέτοια προβλήματα; Την κατεβάζω κανονικά απο το ΚΙΕΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egopiosallos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 calibration δεν εχω κάνει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 τη 2.3.3 έχω κάπου στο 30% χάνει απότομα τη φόρτισή της και το τηλέφωνο σβήνει Η 2.3.4 δέν έχει τέτοια προβλήματα; Την κατεβάζω κανονικά απο το ΚΙΕΣ; calibration δεν εχω κάνει ακόμα Καταρχήν μπορείς να κάνεις edit το μήνυμα αν θες να προσθέσεις κάτι επιπλέον. Αν είχες battery drain μάλλον θα έπεφτε συνέχεια και όχι μόνο κάτι απο το 30%. Μάλλον θέλει callibration αλλά αυτό γίνεται μόνο αν είσαι root. Η 2.3.4 δεν υπάρχει ακόμα στο KIES, την περνάς όπως λέει ο οδηγός που έχει βάλει ο tyxerakias εδώ αν θες (χάνετε η εγγύηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλημερα στην παρεα σας. Απο σημερα το μεσημερι θα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος "Samsung Galaxy S". Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο με android,ειχα απλο κινητο μεχρι τωρα,νεος οπως βλεπεται,θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω κατα την αρχικη εκκινηση του κινητου μου. Επειδη δεν εχω ακομα στο συμβολαιο μου χρηση internet,και εχω ακουσει απο διαφορες πηγες οτι χρεονονται ασκοπα καποιοι επειδη το κινητο συνδεεται μεσω δικτιου,πως θα απενεργοποιησω αυτην την λειτουργια??? Οτι αλλο ειναι χρησιμο να μαθω κατα την αρχικη εκκινηση του ειναι ευπροσδεκτο. Ευχαριστω πολυ και σιγα σιγα θα μπω και εγω στην Galaxy S κοινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Καλημερα στην παρεα σας. Απο σημερα το μεσημερι θα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος "Samsung Galaxy S". Επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κινητο με android,ειχα απλο κινητο μεχρι τωρα,νεος οπως βλεπεται,θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω κατα την αρχικη εκκινηση του κινητου μου. Επειδη δεν εχω ακομα στο συμβολαιο μου χρηση internet,και εχω ακουσει απο διαφορες πηγες οτι χρεονονται ασκοπα καποιοι επειδη το κινητο συνδεεται μεσω δικτιου,πως θα απενεργοποιησω αυτην την λειτουργια??? Οτι αλλο ειναι χρησιμο να μαθω κατα την αρχικη εκκινηση του ειναι ευπροσδεκτο. Ευχαριστω πολυ και σιγα σιγα θα μπω και εγω στην Galaxy S κοινοτητα. Καλημέρα και καλώς όρισες! Για το θέμα που ρωτάς το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις μόλις πάρεις το κινητό είναι τη έκδοση android έχει. Λογικά θα είναι 2.2 (froyo) και πάνω (τελευταία Ελληνική είναι η 2.3.3 JVN ή JVI ανάλογα το product code) οπότε ο τρόπος ενεργοποίησης/απενέργοποίησης data είναι παν εύκολος, πατώντας λίγο παρατεταμένα (5 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω) to power button (το κουμπί ενεργοποίησης του κινητού) και επιλέγοντας "λειτουργία δικτύου" (τα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί ανάλογα). Τα υπόλοιπα όταν το πάρεις με το καλό στα χέρια σου... Για να σε προλάβω στις πρώτες απορίες σου:p: Κοίτα οπωσδήποτε ΕΔΩ! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φιλε μου μολις το παρελαβα το κινητο. Το πηρα απο MediaMarkt και η τιμη αυτου 279ευρω. Το ειχε σε ασπρο και μαυρο αλλα προτημησα το μαυρο. Πως θα βρω τι εκδοση android εχει το κινητο??? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φιλε μου μολις το παρελαβα το κινητο. Το πηρα απο MediaMarkt και η τιμη αυτου 279ευρω. Το ειχε σε ασπρο και μαυρο αλλα προτημησα το μαυρο. Πως θα βρω τι εκδοση android εχει το κινητο??? Ευχαριστω. ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φιλε μου μολις το παρελαβα το κινητο. Το πηρα απο MediaMarkt και η τιμη αυτου 279ευρω. Το ειχε σε ασπρο και μαυρο αλλα προτημησα το μαυρο. Πως θα βρω τι εκδοση android εχει το κινητο??? Ευχαριστω. Ξεκλείδωσε το κινητό, πάτα (ακούμπα σωστότερο) το αριστερό πλήκτρο αφής, πήγαινε "Ρυθμίσεις", στο μενού που θα ανοίξει σύρε το δάκτυλο προς τα κάτω και πήγαινε στην τελευταία επιλογή "Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο"... Απο εκεί ανέφερε "έκδοση firmware" (έκδοση android) και έκδοση βασικού φάσματος. Σίγουρα πάντως θα είναι αναβαθμισμένο (και όχι με android 2.1 που είχαν τα πρώτα)! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Παιδια εκανα αυτα πο μου ειπατε. Λοιπον: Firmware: 2.3.3 Βασικο Φασματος: I9000xxjvo Kernel: 2.6.35.7-I9000xwjvi-CL210427 root@DELL103#2 Τωρα απο εδω και παρα τη κανω?? Τι θα πρεπει να προσθεσω και πως?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καλημερα, σκεφτομαι να το παρω το κινητο. εχω βρει παραεισαγωγης απο γερμανια και ελληνικο. το γερμανικο μου ειπαν εχει και ελληνικα. ταχει απο μονο του η τα εχουν περασει εδω? παντως μιλησα και με την αντιπροωπεια της σαμσουνκγ και μου ειπαν οτι αν παρω κινητο απο γερμανια κλπ εχει μεσα η συσκευασια πανευρωπαικη εγγυηση για 2 χρονια. τι να προτιμησω? το ελληνικο η το εξωτερικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καλημερα, σκεφτομαι να το παρω το κινητο. εχω βρει παραεισαγωγης απο γερμανια και ελληνικο. το γερμανικο μου ειπαν εχει και ελληνικα. ταχει απο μονο του η τα εχουν περασει εδω? παντως μιλησα και με την αντιπροωπεια της σαμσουνκγ και μου ειπαν οτι αν παρω κινητο απο γερμανια κλπ εχει μεσα η συσκευασια πανευρωπαικη εγγυηση για 2 χρονια. τι να προτιμησω? το ελληνικο η το εξωτερικου? Γερμανικό βέβαια! Έχει παντού ελληνικά και θα παίρνεις τα update επίσημα γιατί στην ελλάδα δεν.. Παιδια εκανα αυτα πο μου ειπατε. Λοιπον: Firmware: 2.3.3 Βασικο Φασματος: I9000xxjvo Kernel: 2.6.35.7-I9000xwjvi-CL210427 root@DELL103#2 Τωρα απο εδω και παρα τη κανω?? Τι θα πρεπει να προσθεσω και πως?? Ευχαριστω. Το κινητό σου είναι αγγλικό αν δεν κάνω λάθος (καλό είναι αυτό όχι κακό) Διάβασε τους τα 3 επισημασμενα θεμματα για αρχή και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Το κινητό σου είναι αγγλικό αν δεν κάνω λάθος (καλό είναι αυτό όχι κακό) Διάβασε τους τα 3 επισημασμενα θεμματα για αρχή και θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φυσικά και δεν είναι αγγλικό (σόρρυ nik), είναι καραελληνικό με το XWJVI Gingerbread 2.3.3 firmware, το τελευταίο ελληνικό επίσημο. Μεγειά σου, και γενικά κοίτα πρώτα να παίξεις μαζί του και να το μάθεις, πριν αρχίσεις τα "πειράγματα" που ίσως να μη χρειάζεσαι προσωπικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Φυσικά και δεν είναι αγγλικό (σόρρυ nik), είναι καραελληνικό με το XWJVI Gingerbread 2.3.3 firmware, το τελευταίο ελληνικό επίσημο. Μεγειά σου, και γενικά κοίτα πρώτα να παίξεις μαζί του και να το μάθεις, πριν αρχίσεις τα "πειράγματα" που ίσως να μη χρειάζεσαι προσωπικά. Σωστά! Είδα μοντεμ jvo και νόμιζα φορούσε την jvo! (διαβάζω κάτι οδηγούς για smali/baksmali και λαλησα!! :lol: ) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σε κάτι φάσεις μου βγάζει το κινητό μια ειδοποίηση σχετικά με authentication failure της google, κάτι τέτοιο. Το σβήνει γρήγορα όμως και δεν προλαβαίνω να το συγκρατήσω. Μήπως υπάρχει τρόπος να μπω σε κάποιο log και να δω τα μηνύματα που πετάει στην οθόνη? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Σε κάτι φάσεις μου βγάζει το κινητό μια ειδοποίηση σχετικά με authentication failure της google, κάτι τέτοιο. Το σβήνει γρήγορα όμως και δεν προλαβαίνω να το συγκρατήσω. Μήπως υπάρχει τρόπος να μπω σε κάποιο log και να δω τα μηνύματα που πετάει στην οθόνη? Μήπως έχει να κάνει με το Google Talk? Σου δουλεύει κανονικά; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts