Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα δειχνουν πως πας για ενα καλο καθαρισμα (wipes, reset) και απο πανω μια καθαρη εγκατασταση της ρομ ξανα. Παιρνεις τα backups σου και προχωρας.

Θα το προσπαθησω.. Υπαρχει καμια καλυτερη στοκ ρομ απο την jvr?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα το προσπαθησω.. Υπαρχει καμια καλυτερη στοκ ρομ απο την jvr?

Η JVR ειναι η τελευταια leaked 2.3.4 με τα γνωστα αρνητικα σημεια της. Το αν υπαρχει καλυτερη ειναι καθαρα υποκειμενικο (πολλοι προτιμουν τις αψογες ευρωπαικες 2.2.1 απο τις τελευταιες 2.3.4). Ειναι θεμα επιλογης σου.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα, απο την Τετάρτη ανήκω και εγώ στην ομάδα σας

Αγόρασα την συσκευή απο την κινητομάνια.gr στα 328 ευρω...

Μαμά είχε την 2.2 έκδοση μέσα, αλλα συνδέοντάς το με τον υπολογιστή έγινε η αναβάθμιση μέσω του Kies σε 2.3.3

Αρχικά αντιμετώπησα πρόβλημα με τις ρυθμίσεις ΑΡΝ και δεν είχα ίντερνετ μέσω της WIND αλλα με τον τρόπο που περιγράφεται σε άλλο threat κατάφερα και του πέρασα τις αναγκαίες ρυθμίσεις

Σε γενικό βαθμό είναι πολύ ικανοποιημένος με την συσκευή, θέλει πολύ ψάξιμο ομως γιατι είμαι αρχάριος σε android...

Ερώτηση... σε SE X8 φίλου οι ρυθμίσεις για να μπαίνει στο ίντερνετ απενεργοποιούνται απο μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας (για να μην ξεφύγουμε απο την άσκοπη διακίνηση των δεδομένων). Υπάρχει κάτι τέοιο και για τα δικά μας? Ή έστω κάποια εφαρμογούλα?

Α! Παρήγγειλα μπαταρία και φορτιστή απο το e-bay γιατι δε την βγάζω με μια μπαταρία την ημέρα..........

CR electronics

Κρατάς πατημένο το power button και επιλέγεις το "Λειτουργία Δικτύου" για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των δεδομένων.

Η JVR ειναι η τελευταια leaked 2.3.4 με τα γνωστα αρνητικα σημεια της. Το αν υπαρχει καλυτερη ειναι καθαρα υποκειμενικο (πολλοι προτιμουν τις αψογες ευρωπαικες 2.2.1 απο τις τελευταιες 2.3.4). Ειναι θεμα επιλογης σου.

Να διορθώσω... η JVR είναι η τελευταία επίσημη (Ελβετία).

- Alex

Να διορθώσω... η JVR είναι η τελευταία επίσημη (Ελβετία).

Άλεξ, πως καταλαβαίνεις η που βλέπεις ποιές είναι επίσημες και που έχουν δοθεί; στο samfirmware δεν μπορώ να το καταλάβω (είναι και πτωχά τα Αγγλικά μου :p)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Για να φλασάρω την επίσημη ελληνική (COS) 2.3.3 νομίζω από darky 10.2 final τι κάνω? Μέσω ODIN ? Και με τι επιλογές?

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Για να φλασάρω την επίσημη ελληνική (COS) 2.3.3 νομίζω από darky 10.2 final τι κάνω? Μέσω ODIN ? Και με τι επιλογές?

Δες ΕΔΩ

Περισσότερη και πιο αναλυτική βοήθεια δεν θα βρεις.

Κοιτάμε και λίγο τα επισημασμένα θέματα πριν ποστάρουμε

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Δες ΕΔΩ

Περισσότερη και πιο αναλυτική βοήθεια δεν θα βρεις.

Κοιτάμε και λίγο τα επισημασμένα θέματα πριν ποστάρουμε

Συγνώμη για τη λάθος διατύπωση, τον οδηγό το έχω δει, έχω κατεβάσει και τα αρχεία. Η σωστή ερώτηση είναι αν χρειάζεται να τσεκάρω το repartition από το Darky 10.2 extreme edition που έχω. Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι...

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Καλύτερα να μην κάνεις repartition, θα έχεις πρόβλημα πιθανότατα.

Λοιπόν θα κάτσω να ξαναπακετάρω τις roms σε 3 αρχεία, γιατί όλοι αυτό την ερώτηση κάνουν, και όσες φορές και να ξαναγράψω τον οδηγό δεν τον διαβάζει κανείς ποτέ. Είναι τραγικό. :mad:

Δεν είναι το θέμα να "δει" κανείς τον οδηγό, πρέπει και να τον "διαβάσει" κιόλας...

EDIT:

Πακέταρα τις τελευταίες επίσημες roms σε 3 αρχεία. Τώρα πια δεν υπάρχει θέμα και ούτε κανένας κίνδυνος αν γίνει repartition. Οπότε αν κάποιος το ξαναρωτήσει, η ερώτηση θα φυγεί με τη μία στον κάδο :p

Edited by Tyxerakias
- Alex

προσπαθω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις στο μενου και οταν κανει επαναφορα και βγαινει το recovery system δεν κανει format και μου βγαζει αυτα:

Formating / data...

E: format_volume: rfs format failed on /dev/block/mmcblk0p2

Formating / dbdata...

E: format_volume: rfs format failed on /dev/block/st110

Formating /cache..

E: format_volume: rfs format failed on /dev/block/st111

deleting meta data

data wipe failed

τι μπορω να κανω για να κανω format , ευχαριστω

theodoros

Samsung Galaxy S Plus στο Πλαισιο...

Το αγορασε κανεις;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313869

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλημέρα.Αγόρασα το galaxy s πριν απο 5μερες απο τα Multirama.Ειμαι αρχαριος απο android συσκεύς και εχω διαβασει τους οδηγούς απλα πως καταλαβαινω αν battery drain?ποσο ειναι το φυσιολογικο να κραταει η μπαταρία?δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα στο κινητο αν και θα ηθελα να κατεβασω την 2.3.3 αλλα η συσκευη λεει οτι ειναι eur. Καποια βοηθεια???ευχαριστω

Για EUR δεν έχει δοθεί ακόμη η αναβάθμιση :angry:.

Το πόσο κρατάει η μπαταρία εξαρτάται από τη χρήση που του κάνεις. Συνήθως τα smartphones θέλουν φόρτιση κάθε μέρα.

Battery drain δεν έχει η 2.2 που (λογικά) έχεις.

• Administrators
ποσο ειναι το φυσιολογικο να κραταει η μπαταρία?

Δύο ημέρες. Θα συνιστούσα να διαβάσεις στο παρόν forum και θα λύσεις όλες τις απορίες σου.

Modpic.gif

Ευχαριστώ πολυ.Αξιζει να αλλαξω την eur απο την cosmote η οχι??και ενα τελευταιο το sleep mode το reboo που διαβαζω γινονται πως??

Ευχαριστώ πολυ.Αξιζει να αλλαξω την eur απο την cosmote η οχι??και ενα τελευταιο το sleep mode το reboo που διαβαζω γινονται πως??

Τα παιδιά εδώ στο forum λένε ότι για EUR θα δοθεί η ίδια ROM οπότε δεν χάνεις κάτι να κάνεις την αλλαγή, θα πάρεις την αναβάθμιση μια ώρα αρχύτερα. Το δεύτερο που ρωτάς δεν το καταλαβαίνω :p

Eννοω το Reboot ειναι η απενεργοποιηση??και στο sleep mode πως μπαινει το κινητο??το λινκ της αλλαγης θυμασαι που ειναι (eur-cosmote)?και δεν επηρεαζει την εγγυηση να φανταστω.

• Administrators
Reboot είναι η επανεκκίνηση. Σε sleep mode πέφτει όταν κλείνει η οθόνη (όλα δουλεύουν κανονικά), γιατί το θέλεις αυτό;

Modpic.gif

Eννοω το Reboot ειναι η απενεργοποιηση??και στο sleep mode πως μπαινει το κινητο??το λινκ της αλλαγης θυμασαι που ειναι (eur-cosmote)?και δεν επηρεαζει την εγγυηση να φανταστω.

Reboot είναι η επανεκκίνηση, αλλά δεν υπάρχει στην stock rom. Sleep mode μάλλον εννοείς όταν πατάς το πλαϊνό κουμπί και κλείνει η οθόνη;

Για την 2.3.3 διάβασε εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=312735

Δεν νομίζω ότι επηρεάζει την εγγύηση. Άλλωστε μετά την αναβάθμιση το ξαναγυρίζεις σε EUR και ούτε γάτα ούτε ζημιά! :D

Απλα ηθελα να μαθω αν ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που φανταζομουν. Ευχαριστω ακομα μια φορα για την βοηθεια

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8211353-breaking-news-apple-wins-samsung-lost-

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε όλοι honeycomb (ή κάτι άλλο) μέχρι τον οκτώβρη;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/8211353-breaking-news-apple-wins-samsung-lost-

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε όλοι honeycomb (ή κάτι άλλο) μέχρι τον οκτώβρη;

Μπα δεν το βλέπω, μάλλον θα δανειστούν την αντίστοιχη λειτουργία από το Honeycomb...

Γιάννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)