chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Γυρισε το σημα μεσα απο τις ρυθμισεις σε gsm μονο ;) αχ,μακαρι να ταν αυτο..το χωριο δε πιανει 3g/hsdpa και τοβειχα ηδη κλειστο αυτο(wcdma)..θα πεφτε η μπαταρια σε 3 ωρεσ αλλιωσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Οταν λες εχεις δοκιμασει jve,jvk εννοεις τα modems; Γιατι αυτο ειναι θεμα της darky φιλτατε,αλλα ασχετα απο το σημα που ΔΕΙΧΝΕΙ μπορεις να κανεις κανονικα κληση; Γιατι αμα σερφαρεισ σημαινει οτι εισαι κομπλε! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Οταν λες εχεις δοκιμασει jve,jvk εννοεις τα modems; Γιατι αυτο ειναι θεμα της darky φιλτατε,αλλα ασχετα απο το σημα που ΔΕΙΧΝΕΙ μπορεις να κανεις κανονικα κληση; Γιατι αμα σερφαρεισ σημαινει οτι εισαι κομπλε! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ναι..αυτεσ ειναι ονομασιες modem..και ναι γνωριζω πως η darkys χρησιμοποιει js8 που βασιζεται σε jpy μοντεμ..αλλα και με αυτο τα ιδια.. οσο για το σημα,ναι..ακι κλησεισ μπορω να κανω,και δε χανω κλησεισ και sms και μπορω να σερφαρω κανονικα..αλλα το σημα δειχνει 0 γραμμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ναι..αυτεσ ειναι ονομασιες modem..και ναι γνωριζω πως η darkys χρησιμοποιει js8 που βασιζεται σε jpy μοντεμ..αλλα και με αυτο τα ιδια.. οσο για το σημα,ναι..ακι κλησεισ μπορω να κανω,και δε χανω κλησεισ και sms και μπορω να σερφαρω κανονικα..αλλα το σημα δειχνει 0 γραμμες.. Κανε ενα reboot (κλεισε και ανοιξε απλα το κινητο) και δες μηπως και διορθωθει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Κανε ενα reboot (κλεισε και ανοιξε απλα το κινητο) και δες μηπως και διορθωθει. μολισ αναφερα πωσ εχω αλλαξει τοσα μοντεμ,αλλαξει band δικτυου κτλπ..λεσ να μη δοκιμασα reboot πρωτα απ ολα? :-) ευχαριστω παντωσ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 μολισ αναφερα πωσ εχω αλλαξει τοσα μοντεμ,αλλαξει band δικτυου κτλπ..λεσ να μη δοκιμασα reboot πρωτα απ ολα? :-) ευχαριστω παντωσ.. Δεν είναι θέμα modem και rom φίλε μου..είναι θέμα hardware του κινητού και φυσικά και των τρεχουσών συνθηκών του δικτύου που ανήκεις...και εμένα το galaxy τα ίδια μου κάνει και σε συνδυασμό με το χάλι της Wind με "κρεμάει" πολλές φορές ειδικά στην επαρχία...η μπάρα του σήματος ανεβοκατεβαίνει σαν equalizer κάποιες φορές.. Μάλιστα χθες που είχα και την ονομαστική μου εορτή και με πέρνανε τηλέφωνα συνεχώς με έκοβε τουλάχιστον 3-4 φορές σε κάθε κλήση.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Δεν είναι θέμα modem και rom φίλε μου..είναι θέμα hardware του κινητού και φυσικά και των τρεχουσών συνθηκών του δικτύου που ανήκεις...και εμένα το galaxy τα ίδια μου κάνει και σε συνδυασμό με το χάλι της Wind με "κρεμάει" πολλές φορές ειδικά στην επαρχία...η μπάρα του σήματος ανεβοκατεβαίνει σαν equalizer κάποιες φορές.. Μάλιστα χθες που είχα και την ονομαστική μου εορτή και με πέρνανε τηλέφωνα συνεχώς με έκοβε τουλάχιστον 3-4 φορές σε κάθε κλήση.. α μαλιστα..δεν ειαναι απαντηση που ελπιζα να ακουσω αλλα τουλαχιστον μπορω να σταματησω να ψαχνω..εχω σπασει το κεφαλι μου να δω τι ειναι..αχ...κριμα,κατα τα αλλα πολυ καλο τηλεφωνο.με βλεπω να το πουλαω λογω αυτου ομως. Χρονια πολλα για τη γιορτη σου φιλε μου κιολασ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Το GalaxyS σίγουρα έχει κάποια προβλήματα αλλά το σήμα δεν είναι ένα από αυτά.. Η Darky έχει θέμα αλλά όχι με το σήμα, απλά με το πως φένεται στην μπάρα, τι και αν έχει όμως 0 μπάρες από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα :ninja: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Το GalaxyS σίγουρα έχει κάποια προβλήματα αλλά το σήμα δεν είναι ένα από αυτά.. Η Darky έχει θέμα αλλά όχι με το σήμα, απλά με το πως φένεται στην μπάρα, τι και αν έχει όμως 0 μπάρες από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα :ninja: απλα οτι ουσιαστικα ποτε δε θα ξερω αν εχω σημα η οχι και αν ειναι καλα εκει η οχι ,για το αν θα χανω κλησεισ ,σμσ κτλπ..και γενικα ειναι πολυ βαρυ bug..πιστευω πλεον πωσ ειναι η η ρομ η ο κερνελ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderTheGR8 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και φυσικά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Βασικά ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπάς και μπορεί κάποιος κάτοχος galaxy s ξέρει τι μπορεί να φταίει. Εχω το galaxy s και σε froyo 2.2 . Προχθές έκανα restart στο κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί είχα βάλει πολύ πράγμα μέσα. Τό έκανα και πέρασα μέσα 2-3 βασικά απλά πράγματα όπως και το igo8. Μέχρι προχθές όταν έβαζα σε wifi κατάσταση On είχα κανόνικά internet είτε απο το σπίτι μου είτε απο άλλα rooter που είχα κωδικούς.Υστερα όμως απο το restart δεν μπορώ να μπώ σε ιντερνετ μέσω wifi . Βλέπει κανονικά το rooter μου λέει ότι έχω πολύ καλό σήμα αλλα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ότι εφαρμογή κάνω Open που θέλει ιντερνετ μου λέει ότι δεν έχω. Δοκίμασα να μπώ στις ρυθμίσεις αλλα δεν έχει κάτι που θα μπορούσε να φταίει γιαυτό. Εκανα rr το κινητό πολλές φορές αλλα μάταια. Σαν σύνδεση με 3g είναι κομπλέ αλλα καμια σχέση φυσικά η ταχύτητα. Αν μπορεί κάποιος να πεί καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 αχ,μακαρι να ταν αυτο..το χωριο δε πιανει 3g/hsdpa και τοβειχα ηδη κλειστο αυτο(wcdma)..θα πεφτε η μπαταρια σε 3 ωρεσ αλλιωσ.. α μαλιστα..δεν ειαναι απαντηση που ελπιζα να ακουσω αλλα τουλαχιστον μπορω να σταματησω να ψαχνω..εχω σπασει το κεφαλι μου να δω τι ειναι..αχ...κριμα,κατα τα αλλα πολυ καλο τηλεφωνο.με βλεπω να το πουλαω λογω αυτου ομως. Χρονια πολλα για τη γιορτη σου φιλε μου κιολασ..Λοιπον,επειδη με την απαντηση που μου εγραψες <και τοβειχα ηδη κλειστο αυτο(wcdma)..> δεν καταλαβα τι εννοεις,δεν ειπα εγω για wcdma,ειπα να ειναι η επιλογη στο ΜΟΝΟ GSM. Αν το εχεις ετσι κι επειδη δεν παιρνουμε φορα να πουλησουμε το τηλεφωνο για το καθετι που θα μας τυχει,φλασαρισε ρε φιλε μια καθαρη stock να δεις τι γινεται (πχ js8 η ακομη καλυτερα θα ηταν να βαλεις την jvb-jva που εχουν το καλυτερο σημα κι αν δεις οτι συνεχιζει (που δεν το νομιζω!!!!!),τοτε το πας για σερβις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 indeed πάρη... :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) indeed πάρη... :D Αλεκο τα εχουμε πει χιλιαδες φορες,απο την μια δεν διαβαζουμε πριν κανουμε αυτο το ερμο το φλασαρισμα κι απο την αλλη οταν μας στραβωσει (που ειναι φυσιολογικοτατο γιατι δεν διαβασαμε :lol:) μας φταινε τα παντα :p Mε ενα re-flash ομως συνηθως ολα διορθωνονται Edited April 25, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Λοιπον,επειδη με την απαντηση που μου εγραψες <και τοβειχα ηδη κλειστο αυτο(wcdma)..> δεν καταλαβα τι εννοεις,δεν ειπα εγω για wcdma,ειπα να ειναι η επιλογη στο ΜΟΝΟ GSM. Αν το εχεις ετσι κι επειδη δεν παιρνουμε φορα να πουλησουμε το τηλεφωνο για το καθετι που θα μας τυχει,φλασαρισε ρε φιλε μια καθαρη stock να δεις τι γινεται (πχ js8 η ακομη καλυτερα θα ηταν να βαλεις την jvb-jva που εχουν το καλυτερο σημα κι αν δεις οτι συνεχιζει (που δεν το νομιζω!!!!!),τοτε το πας για σερβις ναι αυτο εννουσα..εκει που λεει τυπο δικτυου απλα στην ουσια το 3g το λεει gsm&wcdma ..εχω το gsm only ωσ επιλεγμενο..μολισ γυρισω που θα χω προσβαση σε υπολογιστη και dsl θα δοκιμασω και στοκ..ευχαριστω για την απαντηση.. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ρε παιδια λυστε αυτην την απορια γιατι θα τρελαθω... μιλαω με ενα φιλο μου στο pc ο οποιος εχει το pidgin!!! γιατι βγαινει συνεχεία ονλαιν ο gmail λογαριασμος στον αλλο.....? εχω κλειστο το pc κλειστο το ebuddy(αυτο χρησιμοποιώ στο κινητο) και στο pc του αλλου φαινεται οτι ειμαι συνεχεια onlain...(το ειδα σημερα με τα ματια μου...).. επισης πολλες φορες ανοιγει το ebuddy απο μονο του και παιρνω μήνυμα απο τον αλλο οταν μου γραφει κατι....:rolleyes: :rolleyes: πραγματικα εχω προσπαθησει τα παντα και δεν βρισκω ακρη...με το θεμα... ολα αυτα ξεκινησαν απο την ωρα που πηρα το samsung galaxy.... ολα αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ με το gmail λογαριασμο μου..σε ολα τα αλλα ειμαι οκ.... να πω επισης οτι στο κινητο εχω συνεχεια συνδεση ειτε wifi ειτε 3g.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 ρε παιδια λυστε αυτην την απορια γιατι θα τρελαθω... μιλαω με ενα φιλο μου στο pc ο οποιος εχει το pidgin!!! γιατι βγαινει συνεχεία ονλαιν ο gmail λογαριασμος στον αλλο.....? εχω κλειστο το pc κλειστο το ebuddy(αυτο χρησιμοποιώ στο κινητο) και στο pc του αλλου φαινεται οτι ειμαι συνεχεια onlain...(το ειδα σημερα με τα ματια μου...).. επισης πολλες φορες ανοιγει το ebuddy απο μονο του και παιρνω μήνυμα απο τον αλλο οταν μου γραφει κατι....:rolleyes: :rolleyes: πραγματικα εχω προσπαθησει τα παντα και δεν βρισκω ακρη...με το θεμα... ολα αυτα ξεκινησαν απο την ωρα που πηρα το samsung galaxy.... ολα αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ με το gmail λογαριασμο μου..σε ολα τα αλλα ειμαι οκ.... να πω επισης οτι στο κινητο εχω συνεχεια συνδεση ειτε wifi ειτε 3g.... χαχαχα αρε φρέντυ είσαι ένας μικρός θεούλης το είχα καταλάβει από την αρχή! Καταρχάς στο ebuddy έχει επιλογές να μην κάνει auto login, ένα το κρατούμενο κατά δεύτερον μπορείς να κάνεις manual logout από τον κάθε λογαριασμό σου κατά τρίτον! μπορείς αντί να κλείνεις το ebuddy με task manager που είναι λάθος!!! να κάνεις logout από την εφαρμογή και να πατάς το back, έτσι κλείνει. οκ παίχτη; :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 χαχαχα αρε φρέντυ είσαι ένας μικρός θεούλης το είχα καταλάβει από την αρχή! Καταρχάς στο ebuddy έχει επιλογές να μην κάνει auto login, ένα το κρατούμενο κατά δεύτερον μπορείς να κάνεις manual logout από τον κάθε λογαριασμό σου κατά τρίτον! μπορείς αντί να κλείνεις το ebuddy με task manager που είναι λάθος!!! να κάνεις logout από την εφαρμογή και να πατάς το back, έτσι κλείνει. οκ παίχτη; :lol: :lol::lol: κατσε λιγο θα τα ξαναδω απο την αρχη γιατι απο τα συνεχόμενα ντεξτερ..εχω καψει εγκεφαλο...:lol: το εχω logout το ebuddy αλλα μου βγαζει παλι οτι ειμαι ονλαιν.....λες να ξεχασα κανενα ebuddy στο n8 του αδερφου μου....:p(θα το δω αυτο αυριο....) λυσε μου μια αλλη απορια απο το google talk του κινητου πως σταματας να εισαι onlain......? βασικα πηγα απο το τιτανιουμ εκανα παγωμα εφαρμογης και για την ωρα φαινεται οτι ειμαι οφλαιν...... το google talk δεν βγαινει απο το κινητο ετσι....? το θεωρει μερος του συστηματος ετσι δεν ειναι η κανω λαθος...?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 :lol::lol: κατσε λιγο θα τα ξαναδω απο την αρχη γιατι απο τα συνεχόμενα ντεξτερ..εχω καψει εγκεφαλο...:lol: το εχω logout το ebuddy αλλα μου βγαζει παλι οτι ειμαι ονλαιν.....λες να ξεχασα κανενα ebuddy στο n8 του αδερφου μου....:p(θα το δω αυτο αυριο....) λυσε μου μια αλλη απορια απο το google talk του κινητου πως σταματας να εισαι onlain......? βασικα πηγα απο το τιτανιουμ εκανα παγωμα εφαρμογης και για την ωρα φαινεται οτι ειμαι οφλαιν...... το google talk δεν βγαινει απο το κινητο ετσι....? το θεωρει μερος του συστηματος ετσι δεν ειναι η κανω λαθος...?:) βγαίνει πως δεν βγαίνει... άμα είσαι ρουτ όλα γίνονται, μέσω titanium κάντο απεγκατάσταση Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 βγαίνει πως δεν βγαίνει... άμα είσαι ρουτ όλα γίνονται, μέσω titanium κάντο απεγκατάσταση ok δεν το ξερα...φοβηθηκα μην κανω καμια πατατα...:) οποτε το βγαζω να παει στο καλο.... ασχετο σημερα εβαλα την CriskeloRom!!! μπηκε κανονικα πανω απο την juwe...... πο πο πο αψογη ρομ επισης....σφαιρα παει το εργαλείο.... δεν ειχα προβλημα με την juwe απλα μου την εσπαγε που δεν ειχε ταχεια κληση.... τωρα ολα οκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Μια ερώτηση στους χρήστες του Galaxy S: Φαντάζομαι έχετε δει λίγο πολύ την τεχνολογία της Super Amoled Plus με τα 12 sub-pixels και ξέρετε για το Pen-Tile matrix της Super AMOLED του S. Ύπάρχει κάποιο κομμάτι που φαίνονται τα μειονεκτήματα του Pen-Tile; Πχ. κείμενο σε websites κτλ. ; Ρωτάω γιατί για εμένα το μεγαλύτερο selling point του S2 σε σχέση με το S είναι η φοβερή οθόνη του, αλλά δεδομένου ότι σαν τιμή μου αρέσει πιο πολύ το S ( :p ), αν δεν με ενοχλήσει ποτέ το Pen-Tile τότε λέω να επενδύσω σε αυτό. Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Μια ερώτηση στους χρήστες του Galaxy S: Φαντάζομαι έχετε δει λίγο πολύ την τεχνολογία της Super Amoled Plus με τα 12 sub-pixels και ξέρετε για το Pen-Tile matrix της Super AMOLED του S. Ύπάρχει κάποιο κομμάτι που φαίνονται τα μειονεκτήματα του Pen-Tile; Πχ. κείμενο σε websites κτλ. ; Ρωτάω γιατί για εμένα το μεγαλύτερο selling point του S2 σε σχέση με το S είναι η φοβερή οθόνη του, αλλά δεδομένου ότι σαν τιμή μου αρέσει πιο πολύ το S ( :p ), αν δεν με ενοχλήσει ποτέ το Pen-Tile τότε λέω να επενδύσω σε αυτό. last year's technology is so last year. naf said ~ Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Μια ερώτηση στους χρήστες του Galaxy S: Φαντάζομαι έχετε δει λίγο πολύ την τεχνολογία της Super Amoled Plus με τα 12 sub-pixels και ξέρετε για το Pen-Tile matrix της Super AMOLED του S. Ύπάρχει κάποιο κομμάτι που φαίνονται τα μειονεκτήματα του Pen-Tile; Πχ. κείμενο σε websites κτλ. ; Ρωτάω γιατί για εμένα το μεγαλύτερο selling point του S2 σε σχέση με το S είναι η φοβερή οθόνη του, αλλά δεδομένου ότι σαν τιμή μου αρέσει πιο πολύ το S ( :p ), αν δεν με ενοχλήσει ποτέ το Pen-Tile τότε λέω να επενδύσω σε αυτό. last year's technology is so last year. naf said ~ οχι ρε παιδια... προσωπικα δεν εχω δει σε καμια περιπτωση να πιξελιαζει η οθονη, ουτε σε φωτογραφιες ουτε στο internet ουτε σε τιποτα ακομη και με ζουμ η samoled plus σιγουρα θα ειναι κορυφαια, αλλα και η samoled δεν νομιζω οτι θα πεσει τοσο ευκολα απο τις κορυφαιες οθονες στις οποιες βρισκεται ακομη και τα μελοντικα μοντελα δεν φτανουν την οθονη του gs Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Εγώ όταν πατάω το *2767*4387264636# στο τρίτο το mode μου γράφει test.. Τι σημαίνει αυτό τελικά ξέρει κάνεις; Επίσης στις ρυθμίσεις των σμσ δεν έχω βάλει «αυτόματο» για να έχω 145 χαρακτήρες και δεν μου έτυχε καμία φορά να «αλλοιωθεί» το μήνυμα μου. Έτυχε ποτέ σε κανέναν;(δε γουστάρω καθόλου εφαρμογές πέραν των προεγκατεστημένων για σμσ. . ! :Ρ) Edit: επίσημη 2.2 φορώ. . Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τελικά έχει κανείς απάντηση στο ερώτημα μου παίδες; όσο για το δεύτερο (για τα μηνύματα) μου έτυχε σήμερα να παει κατεστραμμένο ενα μήνυμα.. :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 οχι ρε παιδια... προσωπικα δεν εχω δει σε καμια περιπτωση να πιξελιαζει η οθονη, ουτε σε φωτογραφιες ουτε στο internet ουτε σε τιποτα ακομη και με ζουμ η samoled plus σιγουρα θα ειναι κορυφαια, αλλα και η samoled δεν νομιζω οτι θα πεσει τοσο ευκολα απο τις κορυφαιες οθονες στις οποιες βρισκεται ακομη και τα μελοντικα μοντελα δεν φτανουν την οθονη του gs τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μπιλ :) δεν θεώρησα σκόπιμο να απαντήσω σοβαρά όταν το κινητό κυκλοφορεί σχεδόν 1 χρόνο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το τσεκάρει σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα.. παρεπιπτόντως ετοιμάζομαι να φλασάρω την miui ;) Τελικά έχει κανείς απάντηση στο ερώτημα μου παίδες; όσο για το δεύτερο (για τα μηνύματα) μου έτυχε σήμερα να παει κατεστραμμένο ενα μήνυμα.. :( Sent from my GT-I9000 using Tapatalk τι εννοείς δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό! χαχα :) έχει απαντηθεί περίπου 1 μύριο φορές αλλά δεν πειράζει πάμε άλλη μια μηνύματα -> ρυθμίσεις -> μέθοδος εισαγωγής --> αυτόματο ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται μπιλ :) δεν θεώρησα σκόπιμο να απαντήσω σοβαρά όταν το κινητό κυκλοφορεί σχεδόν 1 χρόνο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να το τσεκάρει σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα.. παρεπιπτόντως ετοιμάζομαι να φλασάρω την miui ;) τι εννοείς δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό! χαχα :) έχει απαντηθεί περίπου 1 μύριο φορές αλλά δεν πειράζει πάμε άλλη μια μηνύματα -> ρυθμίσεις -> μέθοδος εισαγωγής --> αυτόματο ! Το ξέρω φίλε μου. Εννοούσα στο πρώτο μου ερώτημα! Παρεμπιπτόντως για το θέμα των μηνυμάτων, μόλις έβαλα το γκο σμσ προ και πάλι όμως 70 χαρακτήρες στα ελληνικά (στο αυτόματο :Ρ) κάνω κατι λάθος; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts