Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ελα μαγκες πηραν την 2.2.1 και οι Τουρκοι (εμεις κλασικα τελευταιοι...)

το καλο ειναι οτι μας περιτριγυριζει συνεχεια οποτε θα μας κατσει καποια στιγμη... :lol:

μεχρι τοτε βεβαια ισως εχει βγει η ginger αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκκ παιδες αυτο ηθελα να ακουσω....:)

το βγαζω αμεσως τωρα...το αθλιο screen protector.....:p

παιδιά η οθόνη είναι ανθεκτική, αλλά αν ειναι να μπαινει σε τσεπες και τσαντάκια, δεν θα πρότεινα να μη χρησιμοποιείτε screen protector, για την κακιά την ώρα. Ειδικά όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο

http://cgi.ebay.co.uk/SGP-ULTRA-CRYSTAL-Screen-Film-Samsung-Galaxy-S-i9000-/270646089227?pt=PDA_Accessories&hash=item3f03c3960b

Το συγκεκριμενο παλλικαρι στελνει αξιοπιστα και ταχυτατα, ενω το προτεκτορ αυτο ειναι σαν να μην το φορας στο κινητό, οπότε κατα τη γνωμη μου αξίζει να το βάλετε. Για να σας τρομαξω λιγο, και τα 2 μου αδερφια, όταν βάφαμε κατι πράγματα, εβαλαν τα κινητα τους (ενα satio και ενα pixon12) στις τσεπες τους μαζι με γυαλοχαρτο με τραγικά αποτελεσματα για τις οθονες τους:(:(

Γεια σας. Εχω 2 ερωτησεις. Εχω την jpx 2. 2. 1 οπου την ειχα περασει με κις πατς. Οοοταν ερθει η ελληνικη επισιμη θα εχει καποια διαδικασια να την περασω η απλα συνδεομαι με κις και την κανω; το ιδιο θα ισχυει και για την 2. 3;

Παιδιά καλησπέρα σας και από μένα! Δε γράφω συχνά στο fotum του myphone.gr, αλλά το παρακολουθώ όσο συχνότερα μπορώ. Ένας φίλος μου έχει το Samsung Galaxy S με την αρχική έκδοση του android, την 2.1 και από προχθές το βράδυ έχει το εξής πρόβλημα: ενώ το κινητό του λειτουργούσε κανονικά, κάποια στιγμή κόλλησε, σε όποιον τον καλούσε έδειχνε ότι ήταν κλειστό! Όταν το έκανε reboot, το τηλέφωνο αρνιόταν (και συνεχίζει να αρνείται) πεισματικά να ξεκινήσει! Βγάζει το αρχικό animation με τη μουσική και όταν εμφανίζεται στο σηματάκι του Γαλαξία, εκεί παγώνει, η οθόνη του μαυρίζει και μερικές φορές ανάβουν τα πλήκτρα menu και back, τα οποία μένουν αναμμένα μέχρι να κλείσει κάποιος το κινητό. Έχει κάνει άπειρα reboot, έχει βγάλει την μπαταρία για μερικά λεπτά, έχει επανεκκινήσει πολλές φορές τη συσκευή πατώντας συνεχώς το πλήκτρο power για 8-10 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει και το user manual της συσκευής στο troubleshooting section, αλλά τίποτα! Ο Γαλαξίας αρνείται πεισματικά να ξεκινήσει, φτάνει μέχρι την εμφάνιση του σήματος Galaxy S και μετά παγώνει, μαυρίζοντας την οθόνη! Αρχικά, όταν συνέδεε τη συσκευή στο PC του με το καλώδιο USB το Kies δεν την έβλεπε καθόλου! Αργότερα, μετά από πολλά reboot, την βλέπε μεν, αλλά εμφανίζει το μήνυμα "unsupported connection mode". Θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου εξηγήσει έναν τρόπο επίλυσης του προβλήματος πριν χρειαστεί να καταφύγει ο φίλος μου σε κάποιο Samsung repair center, όπου μπορεί να κρατήσουν το τηλέφωνό του για μέρες, ίσως και εβδομάδες (είναι αγορασμένο πριν 4 μήνες, οπότε είναι εντός εγγύησης). Μήπως το πρόβλημα λυθεί με ένα update στο android ή με αναβάθμιση του firmware? Πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πάει το τηλέφωνο στο service τησ Samsung Hellas? Θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενα του τηλεφώνου (π.χ. τηλ. κατάλογος, video, phtos, music, settings, market apps) μετά το φλασάρισμα και πώς να κάνω backup στο περιεχόμενο της συσκευής όταν το PC το Kies δεν το βλέπουν καν ή δε συνδέονται με αυτό! Συγνώμμη εάν σασ κούρασα με το μήνυμα μου, Εαν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας απαντήσει! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια!:):):)
Seize The Day Now! Tomorrow Would Be Too Late!

Παιδιά καλησπέρα σας και από μένα! Δε γράφω συχνά στο fotum του myphone.gr, αλλά το παρακολουθώ όσο συχνότερα μπορώ. Ένας φίλος μου έχει το Samsung Galaxy S με την αρχική έκδοση του android, την 2.1 και από προχθές το βράδυ έχει το εξής πρόβλημα: ενώ το κινητό του λειτουργούσε κανονικά, κάποια στιγμή κόλλησε, σε όποιον τον καλούσε έδειχνε ότι ήταν κλειστό! Όταν το έκανε reboot, το τηλέφωνο αρνιόταν (και συνεχίζει να αρνείται) πεισματικά να ξεκινήσει! Βγάζει το αρχικό animation με τη μουσική και όταν εμφανίζεται στο σηματάκι του Γαλαξία, εκεί παγώνει, η οθόνη του μαυρίζει και μερικές φορές ανάβουν τα πλήκτρα menu και back, τα οποία μένουν αναμμένα μέχρι να κλείσει κάποιος το κινητό. Έχει κάνει άπειρα reboot, έχει βγάλει την μπαταρία για μερικά λεπτά, έχει επανεκκινήσει πολλές φορές τη συσκευή πατώντας συνεχώς το πλήκτρο power για 8-10 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει και το user manual της συσκευής στο troubleshooting section, αλλά τίποτα! Ο Γαλαξίας αρνείται πεισματικά να ξεκινήσει, φτάνει μέχρι την εμφάνιση του σήματος Galaxy S και μετά παγώνει, μαυρίζοντας την οθόνη! Αρχικά, όταν συνέδεε τη συσκευή στο PC του με το καλώδιο USB το Kies δεν την έβλεπε καθόλου! Αργότερα, μετά από πολλά reboot, την βλέπε μεν, αλλά εμφανίζει το μήνυμα "unsupported connection mode". Θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου εξηγήσει έναν τρόπο επίλυσης του προβλήματος πριν χρειαστεί να καταφύγει ο φίλος μου σε κάποιο Samsung repair center, όπου μπορεί να κρατήσουν το τηλέφωνό του για μέρες, ίσως και εβδομάδες (είναι αγορασμένο πριν 4 μήνες, οπότε είναι εντός εγγύησης). Μήπως το πρόβλημα λυθεί με ένα update στο android ή με αναβάθμιση του firmware? Πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πάει το τηλέφωνο στο service τησ Samsung Hellas? Θα διαγραφούν όλα τα περιεχόμενα του τηλεφώνου (π.χ. τηλ. κατάλογος, video, phtos, music, settings, market apps) μετά το φλασάρισμα και πώς να κάνω backup στο περιεχόμενο της συσκευής όταν το PC το Kies δεν το βλέπουν καν ή δε συνδέονται με αυτό! Συγνώμμη εάν σασ κούρασα με το μήνυμα μου, Εαν κάποιος γνωρίζει σχετικά, ας απαντήσει! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια!:):):)

ο συνδιασμος των 3 κουμπιων δουλευει?

κλειστο και πατα vol down+κεντρικο πληκτρο+πληκτρο on/off ταυτοχρονα και δες αν θα σε βαλει στο download mode

παιδιά η οθόνη είναι ανθεκτική, αλλά αν ειναι να μπαινει σε τσεπες και τσαντάκια, δεν θα πρότεινα να μη χρησιμοποιείτε screen protector, για την κακιά την ώρα. Ειδικά όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο

http://cgi.ebay.co.uk/SGP-ULTRA-CRYSTAL-Screen-Film-Samsung-Galaxy-S-i9000-/270646089227?pt=PDA_Accessories&hash=item3f03c3960b

Το συγκεκριμενο παλλικαρι στελνει αξιοπιστα και ταχυτατα, ενω το προτεκτορ αυτο ειναι σαν να μην το φορας στο κινητό, οπότε κατα τη γνωμη μου αξίζει να το βάλετε. Για να σας τρομαξω λιγο, και τα 2 μου αδερφια, όταν βάφαμε κατι πράγματα, εβαλαν τα κινητα τους (ενα satio και ενα pixon12) στις τσεπες τους μαζι με γυαλοχαρτο με τραγικά αποτελεσματα για τις οθονες τους:(:(

φιλε εννοείται οτι στο τσαντακι μπαινει σε θεση μακρια απο κλειδιά και στην τζεπη μονο του χωρις κλειδια η οτιδήποτε...αυτα σε αλλα τζεπη....;)

παιδες σημερα επαιξα λιγο με την καμερα...

οι Photos την ημερα δεν ειναι καθολου κακες..εκει που κόλλησα ομως ηταν στο βιντεο...

ουαου και ξανα ουαου......γραφει απιστευτo βίντεο...θα λεγα ισαξιο του n8...!!!!!!!!!!!!!!:)

οι Photos την ημερα δεν ειναι καθολου κακες..εκει που κόλλησα ομως ηταν στο βιντεο...

ουαου και ξανα ουαου......γραφει απιστευτo βίντεο...θα λεγα ισαξιο του n8...!!!!!!!!!!!!!!:)

στην εικόνα δεν έχει πρόβλημα, εκεί όμως που υπάρχει θέμα είναι στον ήχο ..

για κάποιο λόγο δεν απομωνόνεται καλά και έχει παράσιτα

όσο για τις φωτό το κόλπο είναι να βάλεις τις σωστές επιλογές ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και να έχεις σταθερό χέρι, για Facebook καλές είναι.. αλλά μέχρι εκεί :)

οτι ακριβώς σου έγραψε ο suspect21 .. εάν με volume down + home + power πατημένα μαζί μπει στο κίτρινο τριγωνάκι με το ρομποτάκι να σκάβει όλα λύνονται

αλλιώς samsung hellas και υπολόγισε τουλάχιστον 2 βδομάδες

εάν δουλεύουνε τα 3 κουμπάκια λοιπόν ρώτα οτι θες αλλά προσπάθησε να γράφεις με καμιά παράγραφο ... παραλίγο να πάθω επιληψία έτσι όπως τα έχεις γράψει μαζεμένα :)

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

φιλε εννοείται οτι στο τσαντακι μπαινει σε θεση μακρια απο κλειδιά και στην τζεπη μονο του χωρις κλειδια η οτιδήποτε...αυτα σε αλλα τζεπη....;)

στην εικόνα δεν έχει πρόβλημα, εκεί όμως που υπάρχει θέμα είναι στον ήχο ..

για κάποιο λόγο δεν απομωνόνεται καλά και έχει παράσιτα

όσο για τις φωτό το κόλπο είναι να βάλεις τις σωστές επιλογές ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και να έχεις σταθερό χέρι, για Facebook καλές είναι.. αλλά μέχρι εκεί :)

:)

την ημερα δεν βγαζει ασχημες φωτος, ειναι παραπανω απο ικανοποιητικες για μενα τουλαχιστον

το βραδι ειναι που γινεται ο χαμος :lol:

και το βιντεο νομιζω τα παει πολυ καλα, καλυτερα απο τις φωτογραφιες

για τον ηχο δεν το εχω δοκιμασει σε θορυβωδη περιβαλλοντα αλλα μεχρι στιγμης μου ακουγεται μια χαρα :)

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ Suspect21 και saliez! Ο φίλος μου έκανε τα παραπάνω και το κινητό του βγάζει όντως το ρομποτάκι να σκάβει.

Θέλω όμως να ρωτήσω τα εξής: πατάω τα 3 αυτά πλήκτρα με το κινητό απλώς κλειστό ή πρέπει να το έχω συνδεδεμένο στο PC? Εάν το συνδέσω στο PC πρέπει να έχω φορτωμένο το Kies πριν πατήσω το συνδιασμό των 3 πλήκτρων ή μπορώ να το ανοίξω και μετά, αφού μπει η συσκευή σε download mode?

Αφού μπεί σε download mode τι πρέπει να κάνω μετά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη για το προηγούμενο κουραστικό μήνυμά μου!:)

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ Suspect21 και saliez! Ο φίλος μου έκανε τα παραπάνω και το κινητό του βγάζει όντως το ρομποτάκι να σκάβει.

Θέλω όμως να ρωτήσω τα εξής: πατάω τα 3 αυτά πλήκτρα με το κινητό απλώς κλειστό ή πρέπει να το έχω συνδεδεμένο στο PC? Εάν το συνδέσω στο PC πρέπει να έχω φορτωμένο το Kies πριν πατήσω το συνδιασμό των 3 πλήκτρων ή μπορώ να το ανοίξω και μετά, αφού μπει η συσκευή σε download mode?

Αφού μπεί σε download mode τι πρέπει να κάνω μετά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και συγγνώμη για το προηγούμενο κουραστικό μήνυμά μου!:)

ασε το Kies κατα μερος...

ακολουθεις τις οδηγιες εδω για να περασεις την XWJS8

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Σ' ευχαριστώ πολύ suspect 21 για τη βοήθεια σου! Θα το διαβάσω και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη!:)

ο συνδιασμος των 3 κουμπιων δουλευει?

κλειστο και πατα vol down+κεντρικο πληκτρο+πληκτρο on/off ταυτοχρονα και δες αν θα σε βαλει στο download mode

Σ' ευχαριστώ πολύ suspect 21 για τη βοήθεια σου! Θα το διαβάσω και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη!:)

Λογικά θα λειτουργεί και η recovery screen (volume UP+ home + power)... Εκεί πρέπει να υπάρχει και η επιλογή για factory reset που θα επαναφέρει το κινητό... Αν και σαφέστατα το js8 2.2.1 είναι πολύ καλύτερη λύση!

Βασίλης!

δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό ;

anyways.. εμένα με καμία ρομ δεν μου έκανε κλείδωμα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

υγ; δείτε το βιντεάκι στην υπογραφή μου :D

εχω μια απορια. . αν εχω το 3g ανοιχτο και το "χρηση δεδομενων" καπως ετσι, κλειστο , υπαρχει καποιο προβλημα?(δηλαδη αν θα κατεβαζει μονο του πραγματα).γιατι οταν ειχα ρωτησει τι να κανω για να μην μπαινει μονο του internet οταν το πηρα, καποιος μου ειχε πει να κλεισω και 3g και τη χρηση δεδομενων. .

επίσης αν εχω μονο 3g ανοιχτο μπορω να κανω βιντεοκλησεις?

Edited by nikos523

ηλίθιοι...

απλά την χρήση δεδομένων κλείσε γιατί το 3g παίζει ρόλο και στις βιντεοκλήσεις οπότε δεν το κλείνεις..

ηλίθιοι...

απλά την χρήση δεδομένων κλείσε γιατί το 3g παίζει ρόλο και στις βιντεοκλήσεις οπότε δεν το κλείνεις..

ευχαριστω ρε φιλε! αυτο ηταν το θεμα μου κι εμενα η βιντεοκληση!

δοκίμασε να κάνεις restart το κινητό ;

anyways.. εμένα με καμία ρομ δεν μου έκανε κλείδωμα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

υγ; δείτε το βιντεάκι στην υπογραφή μου :D

του εκανα κι restart αλλα τιποτα...

οσο για το βιντεακι απλα :respect:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

by the way χθες δοκίμασα το gps(με την εφαρμογή gps aids) στην αθήνα και παιδιά κλείδωσε μέσα σε 2 δευτερολέπτα ! μπράβο ρε μπιλλ scout το αππ τελικά είναι όντως καλό

θα κάνω donate μόλις πάρω την καρτούλα μου σε λίγες μέρες :)

Πλακα κανεις! :D

Το μονο δλδ που πρεπει να κανω ειναι οι αρχικες ρυθμισεις εκει που κατεβαζει καποια δεομενα? ή πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Επιβαιβεωνω και γω τα οσα λες 3sec σε μενα! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Και με data ενεργοποιημενα στο παρελθον περισσοτερο χρονο εκανα να συνδεθω.

Έχετε να προτείνετε κανένα app για wallpaper manager που να βάζει τα wallpaper του κινητου κατευθείαν σε ανάλυση 960χ800?

δεν γνωριζω αν υπαρχει κατι τετοιο...εγω παντως φροντιζω τα wallpαpers που κατεβαζω να ειναι εξαρχης σε αναλυση 960χ800 διαφορετικα τα κανω resize απο το pc...

Ηρακλής!

ηλίθιοι...

για βοηθα λιγο εδω κολλητέ...

πως αφηνεις ανοιχτο το 3g...ενω εχεις κλεισει την χρηση δεδομενων! γινεται αυτο....?

δηλαδη αν κλεισω την χρηση δεδομενων πχ mms θα παιρνω κανονικα....?

εδω μπερδεύομαι...:p

πως αφηνεις ανοιχτο το 3g...ενω εχεις κλεισει την χρηση δεδομενων! γινεται αυτο....?

Αν κλεισεις την χρηση δεδομενων θα περνεις κανονικα mms δεν παιζει ρολο..Αρκει να εχεις το σωστο apn.

Edited by tailer35
Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

το 3g (σημα) το αφηνεις ανοιχτο για να μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις μεσα απο τις ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργια δικτυου-gsm/wcdma...το 3g που λες εσυ,δηλαδη τα data,τα ενεργοποιεις/απενεργοποιεις απο την λειτουργια "χρηση πακετων δεδομενων"....

Ηρακλής!

το 3g (σημα) το αφηνεις ανοιχτο για να μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις μεσα απο τις ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-λειτουργια δικτυου-gsm/wcdma...το 3g που λες εσυ,δηλαδη τα data,τα ενεργοποιεις/απενεργοποιεις απο την λειτουργια "χρηση πακετων δεδομενων"....

οκ το καταλαβα τωρα....

η δικια μου ερωτηση...αν απενεργοποιήσω το "χρηση πακετων δεδομενων" θα μπορω να παιρνω mms.....?

οκ το καταλαβα τωρα....

η δικια μου ερωτηση...αν απενεργοποιήσω το "χρηση πακετων δεδομενων" θα μπορω να παιρνω mms.....?

Ναι θα παιρνεις.

Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)