tzibiboss Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Και ναι, η αλαγή radio ήταν το missing step, Όλα καλά τώρα, σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Αν είχες βέβαια την τελευταία επίσημη δεν θα χρειαζόταν να πειράξεις το radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftimis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Αν είχες βέβαια την τελευταία επίσημη δεν θα χρειαζόταν να πειράξεις το radio. ασχολιθικα με τα win7 και κολισε η οθονη λευκη με το htc και δεν εχει καμια επηκινονια με το pc καμια λησι ςος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Σε bootloader μπαίνει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Για οσους θελουν να δοκιμασουν:1ST HD2 WP7 custom rom Released!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=938083 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Για οσους θελουν να δοκιμασουν:1ST HD2 WP7 custom rom Released!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=938083 δοκιμάζω την moonlight τώρα. μου άρεσε που στήθηκε μέσα σε 2 λεπτά! φαίνεται να λειτουργεί ποιο καλά από την πρώτη rom που είχε βγει. το market λειτουργικά κανονικά σε μένα αυτή την φορά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftimis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Σε bootloader μπαίνει η συσκευή; δεν καταλαβα το κινιτο δεν ανοιγει καθολου μονο το λογοτηπο htc και τηποτε αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Οπως ειναι κλειστό το κινητό,κράτα πατημένο το κάτω κουμπί της φωνής και πάτα να το ανοίξεις.σε λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να δεις μια οθόνη με 3 χρώματα.αυτό ειναι ο bootloader Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftimis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Οπως ειναι κλειστό το κινητό,κράτα πατημένο το κάτω κουμπί της φωνής και πάτα να το ανοίξεις.σε λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να δεις μια οθόνη με 3 χρώματα.αυτό ειναι ο bootloader ναι οπος τα λες ειναι τι κανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ναι οπος τα λες ειναι τι κανο Εφόσον μπαίνει σε bootloader η συσκευή όπως είσαι φλάσαρε την stock rom Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftimis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εφόσον μπαίνει σε bootloader η συσκευή όπως είσαι φλάσαρε την stock rom αφτη την ρομ εχο τοδοκιμασα αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 δοκιμάζω την moonlight τώρα. μου άρεσε που στήθηκε μέσα σε 2 λεπτά! φαίνεται να λειτουργεί ποιο καλά από την πρώτη rom που είχε βγει. το market λειτουργικά κανονικά σε μένα αυτή την φορά :) δηλαδη αν την βαλω θα μπορω να μπαινω στο μαρκετ και να κατεβαζω ( εστω τις δωρεαν εφαρμογες) κανονικα?χωρις 10000002 αλλα προεργασιες με jailbreak ktl ktl?αυτη απ'οτι ειδα ειναι και jailbreaked?εφαρμογες ομως απο που? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 αφτη την ρομ εχο τοδοκιμασα αλλα παλι τα ιδια Για ποια rom μιλάς ακριβώς δηλαδή ότι προσπαθείς να του περάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 δοκιμάζω την moonlight τώρα. μου άρεσε που στήθηκε μέσα σε 2 λεπτά! φαίνεται να λειτουργεί ποιο καλά από την πρώτη rom που είχε βγει. το market λειτουργικά κανονικά σε μένα αυτή την φορά :) είναι στα αγγλικά ? όντως αυτή η ρομ είναι σπασμένη? μπορείς να μπαίνεις στο μάρκετ και να κατεβάζεις όποια εφαρμογή θέλεις ? . . . υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε και μαγειρεμένη ελληνική ρομ windows7 στο ΗD2? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε και μαγειρεμένη ελληνική ρομ windows7 στο ΗD2? Ας κυκλοφορήσει πρώτα official ελληνική σε κάποια από τις άλλες συσκευές και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 για την ΜΟΟΝ εχω να πω ενα μεγαλο FAIL!!!!!μου εχει βγαλει την ψυχη τοσες ωρες.ουτε unlocked ειναι ουτε τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Ειναι unlocked με την εννοια οτι το κινητο αναγνωριζεται κατευθειαν ως hd7,χωρις την χρηση του chevron.αλλα αμα δεν εχεις κωδικο για την ενεργοποιηση των windows παλι δε μπορεις να κατεβασεις τιποτε απο το marketplace. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 μα ουτε xap , ουτε τιποτα μπορω , ουτε να το κανω unlock ξανα ουτε να το δει το pc.τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 @gkionis η ΜΟΟΝ είναι στα αγγλικά, δε δοκίμασα να ξεκλειδώσω τα WP7, κάπου είχε σημειωμένο το serial και δε μπορώ να το βρω :D δε με αφήνει να κατεβάσω από το market, επειδή δεν είναι ενεργοποιημένα τα windows, αλλά τουλάχιστον μπαίνει και μπορώ να δω εφαρμογές κτλ. Ποιο πριν ούτε αυτό δεν έκανε!! @nikolis2000 σε μένα λειτουργεί κανονικά και στήθηκε και σε δύο λεπτά. δεν έχω περάσει κωδικό ενεργοποίησης ακόμη αλλά πιστεύω ότι θα δουλέψει κανονικά. @bbbb είχα πει θα σου στείλω κάτι αλλά μάλλον το έχασα και δε το έχω ούτε για μένα. Θα ξαναδοκιμάσω σήμερα να το ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Αυτος ο περιφημος κωδικος θα μας φαει..Η πιο πολυ δεν θα μπορεσουμε να τον βρουμε για το LEO μας και ετσι να δοκιμασουμε και το marketplace απλα και ευκολα για να δουμε τι συμβαινει με τα περιφημα w7s που τοσο καλη εντυπωση μου αφησανε ως προς την λειτουργια τους Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 εφαρμογή GPS για WP7 έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 περασα toms xap installer και πηγα να βαλω κανα 2 εφαρμογες μπας και ηταν ετοιμο αλλα τιποτα.μου εβγαζε κατι error κτλ κτλ.πηγα να το ξανακανω unlock με τον τροπο του chevron αλλα δεν εβρισκε το κινητο που να χτυπαω το κ0@#λ%(# μου κατω.μετα απο 100 ανοιχτα how to δεν τα καταφερα.εννοειται οτι το live δεν δουλεψε και ηθελε κωδικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 εφαρμογή GPS για WP7 έχουμε? Δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 υπεροχα.. απο το κακό στο χειρότερο. ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος πλέον να έχουμε και android? Διαβάζω στο θέμα του android ότι οι rom που έχουν βγει και στήνονται στην NAND δεν είναι καλές, οπότε λέω να εξακολουθήσω να έχω android rom στην sd card και windows στη nand. Αλλά θέλω να έχω WP7, είχα διαβάσει έναν τρόπο, χωρίζεις την κάρτα μνήμης στην μέση κτλ και γίνεται. Δυστυχώς (ευτυχώς κανονικά πάει) έχω Mac με Snow Leopard και δε μπορώ να ακολουθήσω τα βήματα που θέλει. Δοκίμασα και σε ένα μηχάνημα με Windows XP αλλά μια εφαρμογή που δίνει ο τύπος μου λέει ότι θέλει Windows Vista ή Seven.. οπότε πάλι δε μπορώ. Έχει βγει κανένας καινούργιος τρόπος να έχουμε android στην sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μια χαρά ειναι οι android rom της nand.απλά όπως πάντα κάποιες ειναι καλύτερες από κάποιες άλλες.πολλοί μπορούν να μαγειρέψουν αλλά λίγοι πετυχαίνουν το φαγητό :lol: sd roms που μπουτάρουν από τον magldr. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10610258&postcount=1 απλά να ξέρεις ότι αν δε κάνεις το κόλπο με την sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=913815 ,θα πρέπει να αλλάζεις κάρτα για να μπουτάρεις android και να έχεις και wp7 ή θα έχεις wp7 με 200mb ελεύθερο χώρο εγώ στην nand έχω τώρα την 2.3 του mdj και στην sd την super ram του darkstone και αυτή την 2.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898831 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts