Jump to content

tzibiboss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzibiboss

  • Ημ. Γέννησης 09/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tzibiboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα το κάνω έτσι λοιπόν. Μπορώ να την κάνω root? Με τον τρόπο που έκανα root την ICS δεν έχει αποτέλεσμα.
  2. Ναι, τα έκανα αυτά. Γενικά το παίδεψα πολύ το θέμα πριν ζητήσω βοήθεια (απο χθες το βράδυ το παλεύω). Επιτέλους βγήκε άκρη με τον απλό τρόπο που μου πρότεινε ο Finn. Όλα καλά με το λειτουργικό, το κινητό bootαρε κανονικά επιτέλους. Σε ευχαριστώ πολύ! Όμως βλέπω οτι δεν υπάρχει η Ελληνική γλώσσα. Ούτε καν Αγγλικά USA. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει μεταχειρισμένο ένα oneX από κατάστημα, το οποίο ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε "σκαλίσει" (δεν το αντιλήφθηκα κατά την αγορά). Θέλοντας να πάρω την αναβάθμιση σε JB όταν θα ερχόταν, προσπάθησα να το επαναφέρω σε stock κατάσταση. Επείδή δεν μπόρεσα ακολούθησα την διαδικασία για να περάσω την rom maximus. Μετά από τεράστια ταλαιπωρία και προετοιμασία για να περάσω τη rom, το κινητό δεν ανοίξει (κολάει στην οθόνη με το λογότυπο HTC). Έχω ψάξει μάταια λύσεις στο XDA και how to στο youtube αλλά δεν έχει βοηθήσει τίποτα. Αντιθέτως το πράγμα μπερδεύει όλο και περισσότερο όσο προσπαθώ να κάνω αυτά που υποτίθεται οτι πρέπει (νομίζω οτί απλά κάνω τα πράγματα χειρότερα όσο σκαλίζω). Πλέον η οθόνη ουτε καν σβήνει οπότε την έχω στο φορτιστή όσο προσπαθώ να την επαναφέρω. Υπάρχει κάτι/κάπου που μπορώ να απευθυνθώ ή κάποιος που μπορεί να μου πει τι να κάνω/βοηθήσει? Πραγματικά θα το εκτιμούσα!
  4. Κάτι τέτοιο περίμενα και εγώ να βρω αλλά αυτή η επιλογή (software updates) δεν υπάρχει στο menu της συσκευής μου μέσα στο About! Τι να συμβαίνει... (Δεν έχω περασει άλλη ROM , το βρίσκω πολύ παράξενο λοιπόν αυτό το γεγονός) Άκυρο, η rom δεν είναι η original. Το αγόρασα μεταχειρισμένο και από ότι βλέπω ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει κάνει τα δικά του.
  5. Όταν με το καλό ερθει η αναβάθμιση θα δείξει ειδοποίηση η συσκευή η θα πρέπει να ψάξω εγώ με κάποιον τρόπο τον οποίο δεν έχω ανακαλύψει; (είμαι καινούριος σχετικά κατοχος).
  6. Ετοίμασα ένα zip με νυχτερινές λήψεις του 808. Έκανα και κάποιες δοκιμές με το ίδιο θέμα σε διαφορετικά iso και σε μεγέθη 5mp και 38mp. Παρατήρησα 2 προβλήματα. Το πρώτο (που το ήξερα) ότι δεν φωτομετράει πάντα το ίδιο. Χωρίς να αλάξω φωτεινότητα, βγάζει κάθε φορά φωτεινότερη ή σκοτεινότερη φωτογραφία. Το δεύτερο, ότι δεν επιλέγει πάντα το iso που του ζητάω. Οι δοκιμές μου στο ίδιο θέμα ήταν με iso 50/400/1600. Είδα όμως στα exif 50,400,650,1250,1600 Πάντως, σε επίπεδο θορύβου και λεπτομέρειας, νομίζω οι φωτογραφίες που τραβάει το βράδυ το 808 είναι καλές. Natna, θα ήθελα με pm το mail σου ώστε να σου στείλω το zip με wetransfer διότι αγγίζει τα 27mb. Επίσης, όποιος άλλος το θέλει, ευχαρίστως (με τον ίδιο τρόπο)
  7. Mechanical shutter with neutral density filter. Δεν το πολυκαταλαβαίνω αυτό το "with". Δεν θα έπρεπε να λέει "and"? Έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με το φακό παρατηρόντας τον όταν τραβάει. Τη στιγμή της λήψης εμφανίζεται όντως ένα μηχανικό shutter. Όμως το βλέπεις μόνο να κλείνει για λίγο και όχι να ανοίγει για λίγο, οπότε μέχρι τώρα υπέθετα οτι είναι άλλο ένα nd φιλτρο (πέραν του ρυθμιζόμενου υπάρχοντος). Φαίνεται λοιπόν πως ο χρόνος έκθεσης ξεκινάει ψηφιακά από τον αισθητήρα , τη στιγμή που πατάμε το πλήκτρο λήψης, και τερματίζεται μηχανικά από το κλείστρο. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω εγώ με την πρώτη ευκαιρεία.
  8. Μπορεί να μου δώσει κάποιος το link για να δω αυτο το pdf?
  9. Μου λες που το έχεις διαβάσει αυτό? (για να το δω και εγώ). Δεν πιστεύω πάντως οτι έχει. Συμφωνω σε όσα λες για ελευθερία επιλογών και ρυθμίσεων. Περίμενα και εγώ περισσότερα. Όσον αφορά τα κινούμενα μέρη, τι παραπάνω θα ήθελες, για να καταλάβω: Ρυθμιζόμενο διάφραγμα? Μηχανικό κλείστρο? Αυτά τα δύο πάντως ούτε πιστεύω οτι θα μπορούσαν να υπάρχουν ούτε η έλειψη τους είναι η αιτία των λίγων ρυθμίσεων που έχουμε. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  10. Όχι, εννοώ ταχύτητα κλείστρου (οπου έγραψα λάθος σαν ταχύτητα διαφράγματος και σωστά με διορθώνεις :) ), το οποίο είτε πραγματικό, είτε ψηφιακό (όπως και προφανώς συμβαίνει στη συσκευή μας) θα έπρεπε να ρυθμίζεται για να μπορεί κανείς να εκμεταλευτεί σωστά την κάμερα.
  11. Ναι, μου εχει καψει και φλασαριστες φωτος, αλλα το παρελειψα μιας κ σπανιως χρησιμοποιω φλας. Ελπιζω παντως με το update να δουμε αυτο που πρεπει διοτι το hardware αξιζει και σηκωνει πολλα. Περα αυτων, δε νομιζετε οτι σε αυτο το menu επεξεργασιας εικονας που εχει η συσκευη, θα επρεπε να περιλαμβανονται περισσοτερα; Δεν υπαρχει καν εργαλειο για να ισιωσεις μια φωτο με στραβο οριζοντα, ποσο μαλλον άλλες λειτουργιες επεξεργασιας. Και τα φιλτρα εφαρμοζονται χωρις δυνατοτητα επιλογης ποσοτητας. Δε νομιζω οτι ειμαι υπερβολικά απαιτητικός. Μιλαμε για μια συσκευη που απευθυνεται σε photo lovers..
  12. Σε εμενα ακομη και στο δημιουργικό, οπου το ρυθμιζω οσο το δυνατο, πολλες φορες φωτομετραει λαθος με αποτελεσμα σκοτεινες η σπανιοτερα καμένες φωυογραφιες. Υπαρχουν και φορες που ενω αλλαζω τη φωτεινότητα, η εφαρμογη μουλαρωνει και δεν υπαρχει καμια διαφορα στην πραξη. Γενικως, περιμενω το update μηπως κ λυθούν αυτα. Πέραν αυτών, κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ρυθμίζεται και η ταχυτητα διαφραγματος.
×
×
  • Create New...