Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν σε πειράζει η βιντεοκάμερα και θεμα με το hwa, τότε αξίζει 1000%. To κινητό χωρίς υπερβολές γίνεται σαν καινούριο. Παίρνει άλλον αέρα.

Για άλλη δεν ξέρω, υπάρχει η Paranoid Android η οποία είναι γνωστή και την φτάχνουν για πολλές συσκευές, είναι γνωστή δηλαδή. Η πρώτη που φλάσαρα εγώ ηταν αυτη του epinter την οποια χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη, είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Πάντως ρε παιδιά τώρα που το LG Optimus 2x πήρε οφίσιαλ android 4.0.4 και αφού φοράει ίδιο τσίπσετ και επεξεργαστή, δεν γίνεται να κάνουν κάποιο πορτ τους drivers για το hwa??

την εβαλα(+τον kernel 1.3)...ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!

Πραγματικα πολυ μεγαλο λαθος που δεν το αναβαθμισανε!γινεται αλλη συσκευη!

tip....ρυθμισεις-προβολη-volume rocker wake και η οθονη ξυπναει με τα κουμπια ηχου στο πλαι(παρομοιο χαρακτηριστικο που ειχε το widgetlocker)

Edited by ulvergr

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ηταν κ οφισιαλ και δεν ειχε τα bugs που έχουμε τώρα θα το κράταγα αυτο το κινητο για 2 χρόνια ακόμα!

Ρε φίλε τον κέρνελ τον φλάσαρες πριν τη ρομ? Εγώ τον έχω φλασάρει αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις του κινητού μου εχει μεγιαστη συχνοτητα το 1GHz...!

Αν ηταν κ οφισιαλ και δεν ειχε τα bugs που έχουμε τώρα θα το κράταγα αυτο το κινητο για 2 χρόνια ακόμα!

Ρε φίλε τον κέρνελ τον φλάσαρες πριν τη ρομ? Εγώ τον έχω φλασάρει αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις του κινητού μου εχει μεγιαστη συχνοτητα το 1GHz...!

μετα την ρομ θα τον βαλεις τον κερνελ.

• Administrators
γνωρίζετε που μπορώ να βρω οθόνη για να αντικαταστησω την χαλασμένη.

Η πιο οικονομική λύση είναι η αναζήτηση στο ebay.

Modpic.gif

Ωραία! Τώρα δούλεψε. Και το bluesleep το φλασάρω μετά τον κέρνελ?

Εγώ όλα μετά τα φλασαρα, rom, kernel, bluesleep

εγώ την φλάσαρα πριν μέρες, και χθες τον κέρνελ. μετά από αυτό φλάσαρα και το bluesleep αλλά δεν ξέρω αν έπιασε, περιμένω να δω εντυπώσεις

εγώ την φλάσαρα πριν μέρες, και χθες τον κέρνελ. μετά από αυτό φλάσαρα και το bluesleep αλλά δεν ξέρω αν έπιασε, περιμένω να δω εντυπώσεις

για να δεις αν δουλευει το deep sleep βαλε το cpu spy, σου δειχνει αν μπαινει σε deep sleep για ποση ωρα και ποια αλλα steps χρησημοποιει.

εχω προβλημα με την μπαταρια του atrix . αδειαζει γρηγορα κ μετα απο κλεισιμο ανοιγμα επανερχεται στο 90% . Πηρα νεα μπαταρια κ hard reset αλλα το προβλημα παραμενει .Εχετε καποια ιδεα (ισως καποιο app) ??

εχω προβλημα με την μπαταρια του atrix . αδειαζει γρηγορα κ μετα απο κλεισιμο ανοιγμα επανερχεται στο 90% . Πηρα νεα μπαταρια κ hard reset αλλα το προβλημα παραμενει .Εχετε καποια ιδεα (ισως καποιο app) ??

Πρωτα δες ποια ή ποιες εφαρμογες μπορει να σου τρωνε την μπαταρια, μετα κανε ενα καλιμπραρισμα, εχει διαφορες εφαρμογες για αυτο, αν εχεις CWM μπες σε recovery και καθαρισε τα battery stats.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς στη ρομ του epinter να τρέξει το Need for Speed Most Wanted? Το έχουν σε προσφορά 0,92 ευρώ αλλά σκέφτομαι μήπως δεν παιζει λόγω του hardware acceleration. Πάντως λέει ότι παίζει απο android 2,3 και πάνω.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς στη ρομ του epinter να τρέξει το Need for Speed Most Wanted? Το έχουν σε προσφορά 0,92 ευρώ αλλά σκέφτομαι μήπως δεν παιζει λόγω του hardware acceleration. Πάντως λέει ότι παίζει απο android 2,3 και πάνω.

:shock: φιλε Πετρο το αγορασα και το κατεβασα για να το δοκιμασω.... καλα επαθα πλακα 600ΜΒ πρεπει να κατεβασω ακομα... τι θα κατεβασει την PC εκδοση χαχαχα, θα το κανω μολις παω σπιτι και θα ενημερωσω....

τελικά το κατέβασα και για κανένα 20λεπτο ΚΟΛΛΗΣΑ, οτι στα 49 μου θα κολλούσα με παιχνίδι έτσι δεν το περίμενα, απλά τέλειο, το κακό είναι οτι πρέπει να το φορτίζεις το κινητό παράλληλα ή να έχεις 2-3 μπαταρίες :)

α, Πετρο το κινητο μου φοραει την JB του epinter.

Παιδια σε εμενα επαιζε, το ειχα αλλα μ επιανε 2 γιγα και τ σουταρα, πολυ ωραιο παιχνιδι μπορω να πω

μονο προσοχη, θελει ιντερνετ καθε φορα που τ ανοιγεις για να δουλευει

Θα συνεστινα να το δοκιμασετε ΠΡΙΝ τ αγορασετε απο το playstore

τελικά το κατέβασα και για κανένα 20λεπτο ΚΟΛΛΗΣΑ, οτι στα 49 μου θα κολλούσα με παιχνίδι έτσι δεν το περίμενα, απλά τέλειο, το κακό είναι οτι πρέπει να το φορτίζεις το κινητό παράλληλα ή να έχεις 2-3 μπαταρίες :)

α, Πετρο το κινητο μου φοραει την JB του epinter.

χαχα!! τόσο καλό?? είδα το βιντεάκι κ πρέπει να έχει τρομερά γραφικά!! και έτρεχε κανονικά χωρίς κολλήματα??

Παιδια σε εμενα επαιζε, το ειχα αλλα μ επιανε 2 γιγα και τ σουταρα, πολυ ωραιο παιχνιδι μπορω να πω

μονο προσοχη, θελει ιντερνετ καθε φορα που τ ανοιγεις για να δουλευει

Θα συνεστινα να το δοκιμασετε ΠΡΙΝ τ αγορασετε απο το playstore

σου πιάνει 2gb από την εσωτερική μνήμη??

καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το ξεκλειδωμα του bootloader και το φλασαρισμα cwm στο atrix με 2.3.4. με ποιο τροπο το κανατε εσεις? με αυτον της πρωτης σελιδας αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα και παραλιγο να brickarw το τηλεφωνο για αυτο σας ρωταω

καλησπερα. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το ξεκλειδωμα του bootloader και το φλασαρισμα cwm στο atrix με 2.3.4. με ποιο τροπο το κανατε εσεις? με αυτον της πρωτης σελιδας αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα και παραλιγο να brickarw το τηλεφωνο για αυτο σας ρωταω

εγω το εκανα ακριβως με τον τροπο της πρωτης σελιδας και πηγαν ολα καλα,τι σου ετυχε?

εγω το εκανα ακριβως με τον τροπο της πρωτης σελιδας και πηγαν ολα καλα,τι σου ετυχε?

τελικα ειχα κανει εγω λαθος mea culpa. ψαχνω να βρω τα τελευταια gapps για την cm10 του epinter αλλα εχουν διαγραφει. μηπως τα χει κανεις?

Ξερετε καποια rom με webtop ενσωματομενο η αν εχει κανεις τα αρχεια για να γυρισω σε στοκ?οπου ψανχω τα λινκ δεν δουλευουν! Edited by ulvergr

στο xda οι ρομ με webtop το αναγράφουν, τσέκαρε αυτην (δεν την εχω δοκιμασει αλλα φαινεται καλη) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694390

δεν εχει ελληνικα,την εχω δοκιμασει...

τελικα βρηκα αυτη οπου εχει ο τυπος φτιαξει και το webtop σε zip για οποιον θελει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1545001

Και η nottachtrix mod ειναι τρομερη 2.3.6 με ελληνικα και ολα τα εξτρα που κυκλοφορουν στη πιατσα.Την βρηκα πολυ δυσκολα γιατι τα λιγκ στο xdaδε δουλευαν.

• The title was changed to Motorola ATRIX