Jump to content

Motorola ATRIX

personGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχίζουν να γίνονται πάλι στα μόδα τα hidden menus;

Πάντως δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο να μην συμπεριλαμβάνεται στο μενού κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υποστηρίζεται επίσημα από το λειτουργικό!

Αυτό το μενού υπάρχει σε όλα τα android motorola.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό το μενού υπάρχει σε όλα τα android motorola.

εκτός του ATRIX (και εννοω το ΒΑΣΙΚΟ μενου επιλογής και όχι το κρυφό)

Edited by argic

Θα μας τρελάνετε Πασχαλιάτικα?:p

Για το ΑΤΡΙΧ δεν γράψατε πριν τον κωδικό?

Θα μας τρελάνετε Πασχαλιάτικα?:p

Για το ΑΤΡΙΧ δεν γράψατε πριν τον κωδικό?

απολογουμαι............

το atrix σε βασικο μενου δεν εχει την κλασικη επιλογή για 3G-2G

σε κρυφό μενου που βγαίνει με τον κωδικό που αναφερθηκε, εμφανίζει την επιλογη.

εάν το κρυφο μενου υπάρχει σε όλα τα android ειναι αλλο θέμα που ομολογω δεν το γνώριζα

σε μένα που δεν ήμουν γνώστης της ύπαρξης του δεν μπορούσα να επιλέξω 2G για εξοικονόμηση μπαταρίας!!!!

case closed

Edited by argic

απολογουμαι............

το atrix σε βασικο μενου δεν εχει την κλασικη επιλογή για 3G-2G

σε κρυφό μενου που βγαίνει με τον κωδικό που αναφερθηκε, εμφανίζει την επιλογη.

case closed

Εντάξει, δεν χρειάζεται και να απολογείσαι...

Το κρυφό μενού είναι που υπάρχει σε όλα τα μοτορόλα με android.

• 3 weeks later...

Μπορεί κάποιος να αγοράσει Atrix στην αμερική αλλά να είναι ευρωπαϊκή συσκευή (#@$@#);;!

Θέλω να μου φέρει μια φίλη μου, για αυτό ρωτάω!

• Administrators
Μπορεί κάποιος να αγοράσει Atrix στην αμερική αλλά να είναι ευρωπαϊκή συσκευή (#@$@#);;!

Όχι, μην μπεις στη διαδικασία. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο της AT&T και μέχρι και πρόβλημα με τα ελληνικά έχουν.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
το atrix θα ερθει;αν ναι με motoblur?

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual

Θα ερθει, νομιζω κατα τον Ιουνιο στην Αγγλια (Orange). Για Ελλαδα δεν γνωριζω. Θα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ Motoblur αλλα αυτο αφαιρειται ευκολα :)

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τελικά ο Bootloader του είναι κλειδωμένος/signed?

Κοίταξα λίγο στο XDA και είδα και ένα Θέμα Bootloader-Bypass αλλά ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο..

Ελεύθερος Bootloader είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά για το επόμενο Smarphone..

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Ο bootloader ειναι κλειδωμενος. Ατο συγκεκριμενο νημα γινεται μια προσπαθεια να παρακαμφθει μεσω kexec. Λογικα μεσα στις επομενες 1-2 εβδομαδες θα εχουμε αποτελεσματα

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουμε κανένα νέο για Ελλάδα ????

No FM radio

Screen image is pixelated upon closer inspection

Doesn’t operate without a SIM card inside

Καλά το FM Radio λίγο με καίει μιάς και θα χω και άλλη συσκευή αλλά βρίσκω ενοχλητικό το δεύτερο και ακόμα χειρότερο το τελευταίο αν αληθεύει .... :(

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

το 3ο παρακαμπτεται ευκολα

Μόνο μην μου πεις με κάρτα SIM :p

Παιδια ενας τυπος στο ebay τα πουλαει 460 μαζι με μεταφορικα και επειδη τα στελνει απο Αγγλια λογικα ειναι χωρις τελωνειο. Το θεμα ειναι αν βαλω ελληνικη SIM θα δουλεψουν (τα κινητα ειναι "factory unlocked AT&T"); Επειδη εχω δει αλλους συμφορουμιτες να γραφουν για αυτο το κινητο πιο πισω, το δοκιμασαν στην Ελλαδα και δεν ειχαν προβληματα;

Pixelated ειναι αμα κοιτας απο τα 3 εκατοστα

αφου γραφει closer inspection. ειναι επειδη εχουν βαλει pentile matrix οπως εχει το galaxy S. η διαφορα ειναι οτι εβαλαν την pentile στην LCD καθως μονο στις amoled συνηθιζεται να μπαινει

Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ, από αναρίθμητα βιντεάκια YouTube και φωτογραφίες, είναι ότι συγκριτικά με άλλα κινητά δεν έχει και τόσο καλή φωτεινότητα ... Πολύ καλή ανάλυση, αλλά καθόλου καλή φωτεινότητα ... Ισως να φταίει και αυτό το MotoBlur ...

Παιδια ενας τυπος στο ebay τα πουλαει 460 μαζι με μεταφορικα και επειδη τα στελνει απο Αγγλια λογικα ειναι χωρις τελωνειο. Το θεμα ειναι αν βαλω ελληνικη SIM θα δουλεψουν (τα κινητα ειναι "factory unlocked AT&T"); Επειδη εχω δει αλλους συμφορουμιτες να γραφουν για αυτο το κινητο πιο πισω, το δοκιμασαν στην Ελλαδα και δεν ειχαν προβληματα;

Φιλε καλησπέρα.Δουλεύει κανονικά.Εχω πάρει και εγώ.Μονο ενα θεματάκι με τα μηνύματα στα Ελληνικά ειναι το θέμα.Αλλα κατά τα άλλα μια χαρά πάει

Η εταιρεία που το πήρα ειναι η simply electronics.

Edited by nsourm

Φιλε ειχα ρωτησει και αλλου για αυτη την εταιρια μεσα στο myphone, αλλα δεν ειχα παρει απαντηση. Επειδη εχω διαβασει σχολια σε διαφορα ξενα site που λενε οτι μπορει να σου κρατησουν τα λ7 και να μην στα δωσουν πισω, εσενα ποια ηταν η εμπειρια σου? Ηρθε γρηγορα το κινητο και κυριως, επειδη βλεπω οτι η simply electronics εδρευει στο Hong Kong(!), πληρωσες τπτ για τελωνειο ή στο εστειλαν μεσα απο την Ευρωπαικη Ενωση?

Φιλε ειχα ρωτησει και αλλου για αυτη την εταιρια μεσα στο myphone, αλλα δεν ειχα παρει απαντηση. Επειδη εχω διαβασει σχολια σε διαφορα ξενα site που λενε οτι μπορει να σου κρατησουν τα λ7 και να μην στα δωσουν πισω, εσενα ποια ηταν η εμπειρια σου? Ηρθε γρηγορα το κινητο και κυριως, επειδη βλεπω οτι η simply electronics εδρευει στο Hong Kong(!), πληρωσες τπτ για τελωνειο ή στο εστειλαν μεσα απο την Ευρωπαικη Ενωση?

Φιλε και εγώ ειχα διαβάσει διάφορα για την εταιρεία αυτή.Το πήρα μεσω ebay,οπότε ειχα την ασφάλεια του ebay.Το παρήγγειλα Κυριακή βράδυ και το πήρα στα χέρια μου Παρασκευή πρωϊ μεσω DHL.Δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνεία γιατί το στέλνουν μέσω Λονδίνου.

Φιλε και εγώ ειχα διαβάσει διάφορα για την εταιρεία αυτή.Το πήρα μεσω ebay,οπότε ειχα την ασφάλεια του ebay.Το παρήγγειλα Κυριακή βράδυ και το πήρα στα χέρια μου Παρασκευή πρωϊ μεσω DHL.Δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνεία γιατί το στέλνουν μέσω Λονδίνου.

Δηλαδη απο οτι κοιταξα στο ebay, πρεπει να πηρες αυτο που εχει 550Ε? Στο site το κανονικο ομως το δινουν 435Ε και ψηνομουν να το χτυπησω... Αλλα περιεργα πραγματα εχω διαβασει για αυτους.

Δηλαδη απο οτι κοιταξα στο ebay, πρεπει να πηρες αυτο που εχει 550Ε? Στο site το κανονικο ομως το δινουν 435Ε και ψηνομουν να το χτυπησω... Αλλα περιεργα πραγματα εχω διαβασει για αυτους.

κατι λιγότερο μου ειχε κοστίσει,αλλα πάνω κάτω εκεί μου πήγε.Πάντως η εταιρεία ειναι μια χαρά για μένα

nsourm

Με το θεμα που εχει ο borwser σε σελιδες με ελληνικη κωδικοποιηση βρηκες ακρη; Ειμαι στη 1.57 ακομα

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

nsourm

Με το θεμα που εχει ο borwser σε σελιδες με ελληνικη κωδικοποιηση βρηκες ακρη; Ειμαι στη 1.57 ακομα

Απανταω μονος μου: Λυθηκε, no crash :D

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Motorola ATRIX