MAGAKOS-E Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Φιλε alex μετα το overclock στα 1,1 παρατήρησες καμιά διαφορα στην απόδοση της μπαταρίας ?λογικά θα έχεις μείωση της αναμονής...μηπως έτρεξες το quadrant?να πεις τι επιδόσεις πιάνει στα 1,1 ....ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα .Χρόνια πολλά σε όλους.2 ερωτήσεις.1 .Θα ήθελα μία καλή θήκη προστασίας για το κινητό σαν τη παραπάνω.Καμμιά καλή πρόταση ιδιαίτερα αν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί -site.2. Yπάρχει το widget κοινωνική δικτύωση από μαμά motorola, που για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε .Mήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πως μπορώ να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οσο αφορα την παραπανω θηκη,ειναι της ballistic και ειναι παρα παρα πολυ καλη!οσο αφορα το μεγεθος της,δειχνει ποιο μεγαλο το κιν. αλλα δεν φοβασαι τοσο αν σου πεσει;)εχει αρκετο καουτσουκ στις γωνιες και προστατευεται καλα.(περα απο την ...στρατιωτικη εμφανιση:lol:) ελλαδα δεν την βρηκα δυστηχως,τσεκαρε ebay γραφοντας ballistic.(επισης ψαξε case-mate flex και otterbox) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 μολις μαθεις ενημερωσε!:D ειναι λιγο ...κουμουτσα η θηκη μου! http://static.zoovy.com/img/sfplanet/W350-H350-Bffffff/B/balt_00326_1.jpg pωωω μια γκουμουτσα:p θα σας πω μολις ερθει .. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Εξίσου καλές θήκες είναι και οι Otterbox. Έχει 3 μοντέλα για το ATRIX, εγώ πήρα την impact και θα βρεις σε κάμποσα μαγαζιά εδώ. http://mobilesyrup.com/wp-content/uploads/2011/03/otterbox-atrix.jpg Edited April 19, 2012 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyriakos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Έχω μια απορία , υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ξυπνητήρι με το τηλέφωνο κλειστό; Συνηθίζω να το κλείνω όταν κοιμάμαι , αλλά το μαμά ξυπνητήρι , τουλάχιστον σε μένα, ΔΕΝ δουλεύει , με το τηλέφωνο κλειστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Έχω μια απορία , υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το ξυπνητήρι με το τηλέφωνο κλειστό; Συνηθίζω να το κλείνω όταν κοιμάμαι , αλλά το μαμά ξυπνητήρι , τουλάχιστον σε μένα, ΔΕΝ δουλεύει , με το τηλέφωνο κλειστό! Σε κανενα android δε δουλευει το ξυπνητηρι με το τηλ. κλειστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το δοκιμασα το quandrant και μου εβγαλε 3000 (2984) , η μπαταρία δεν ξεληγώνεται εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα Παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου κάποιο site με όλες τις official Roms του Atrix ? Εχει βγει σε κάμια χώρα Ice Cream ? Αν ναι αξίζει να βάλω κάποιας άλλης χώρας ? Και κάτι τελευταίο: Τις official Roms , πως τις φλασάρουμε ? Το κινητό είναι ήδη unlocked και rooted. Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλημερα κ χρονια πολλα μια ερωτηση με το lapdock δουλευει καλα το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα .Χρόνια πολλά σε όλους.2 ερωτήσεις.1 .Θα ήθελα μία καλή θήκη προστασίας για το κινητό σαν τη παραπάνω.Καμμιά καλή πρόταση ιδιαίτερα αν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί -site.2. Yπάρχει το widget κοινωνική δικτύωση από μαμά motorola, που για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε .Mήπως μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πως μπορώ να το επαναφέρω?εγω εχω αυτη http://www.extreme-mobile.gr/p.Motorola-Atrix-THiki-silikonis-hydro-silicone-case.444523.html και ειναι πολυ καλη και απο προστασια και κουμπωνει μια χαρα στην βαση χωρις το καπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω εχω αυτη http://www.extreme-mobile.gr/p.Motorola-Atrix-THiki-silikonis-hydro-silicone-case.444523.html και ειναι πολυ καλη και απο προστασια και κουμπωνει μια χαρα στην βαση χωρις το καπακι στο ebay την βρισκεις 1.5ευρο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλημερα κ χρονια πολλα μια ερωτηση με το lapdock δουλευει καλα το κινητο?? Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικά. Αν το ζορίσεις όμως, πχ αν ανοίξεις στον browser περισσότερα από 5 με 6 tabs... κρεμάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικά. Αν το ζορίσεις όμως, πχ αν ανοίξεις στον browser περισσότερα από 5 με 6 tabs... κρεμάει. ουσιαστικα εχει τις επιδοσεις ενος μικρου διπυρηνου notebook ,με καλη μπαταρια:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά, μην μπορώντας να κρύψω τον ενθουσιασμό μου καθώς ενδεχομένως ποστάρω σε λάθος thread, κατέβασα σήμερα το free gokeyboard και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω πληκτρολόγιο στο atrix μου! Πλήρως παραμετροποιήσιμο, με δυνατότητα Τ9, 3Χ4 layout, εναλλαγή των layouts με μία μόνο κίνηση (και εφετζίκη μάλιστα σε 3d), πλήρης υποστήριξη Ελληνικών, και άλλα ωραία πραγματάκια που με έκαναν να απεγκαταστήσω το multi touch keyboard της Motorola!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε :p Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Παιδιά, μην μπορώντας να κρύψω τον ενθουσιασμό μου καθώς ενδεχομένως ποστάρω σε λάθος thread, κατέβασα σήμερα το free gokeyboard και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω πληκτρολόγιο στο atrix μου! Πλήρως παραμετροποιήσιμο, με δυνατότητα Τ9, 3Χ4 layout, εναλλαγή των layouts με μία μόνο κίνηση (και εφετζίκη μάλιστα σε 3d), πλήρης υποστήριξη Ελληνικών, και άλλα ωραία πραγματάκια που με έκαναν να απεγκαταστήσω το multi touch keyboard της Motorola!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε :p καλο φαινεται παω να το κατεβασω κι εγω τασο!:) ναι καλοοοο ειναι,μια χαρα!~ Edited April 20, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχει εντοπίσει κανεις κάποιο widget κλειδώματος οθόνης που να λειτουργεί με stock rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 οντως το Widget Locker και για μενα ειναι το καλυτερο σε οτι εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλο φαινεται παω να το κατεβασω κι εγω τασο!:) ναι καλοοοο ειναι,μια χαρα!~ Δοκιμαστε Swiftkey 3 Beta. Προσωπικα εχω τρομαξει απο το γεγονος οτι καταλαβενει τι θελω να γραψω πριν το γρψω. Μιλαμε για λαθη και αναλγραμτισμους και μολις παταω το space βγαινει αυτο που ηθελα να γραψω Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δοκιμαστε Swiftkey 3 Beta. Προσωπικα εχω τρομαξει απο το γεγονος οτι καταλαβενει τι θελω να γραψω πριν το γρψω. Μιλαμε για λαθη και αναλγραμτισμους και μολις παταω το space βγαινει αυτο που ηθελα να γραψω αλητη ναρτα,μολις μετα απο μιση ωρα+ ψαξιμο το μαθα το αλλο πληκτρολογιο και φερνεις και αλλο??:p αντε να δουμε και το swiftkey:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Καλημέρα, υπάρχει και το swype, το θεωρώ το καλύτερο που υπάρχει στο Android, αν θες ελληνική έκδοση δωρεάν πήγαινε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Δοκιμαστε Swiftkey 3 Beta. Προσωπικα εχω τρομαξει απο το γεγονος οτι καταλαβενει τι θελω να γραψω πριν το γρψω. Μιλαμε για λαθη και αναλγραμτισμους και μολις παταω το space βγαινει αυτο που ηθελα να γραψω Το παραπανω κειμενο γραφτηκε σε υπολογιστη. Με το swiftkey δεν κανω λαθη. Βασικα δεν κανει αυτο, γιατι τα διορθώνει :lol: αλητη ναρτα,μολις μετα απο μιση ωρα+ ψαξιμο το μαθα το αλλο πληκτρολογιο και φερνεις και αλλο??:p αντε να δουμε και το swiftkey:) Μεγαλος αλητης ομως... Εγκω στο ανντροιντ ντεν ξαναλαζει πληκτρολογιο λεμε! :lol: Για τους ενδιαφερομενους λινκ: http://db.tt/GHjXdQi7 Edited April 21, 2012 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση, Ποσα ελευθερα περιπου MB εχετε αφου φορτωσει το κινητο σας μετα απο μια επανεκινηση και χωρις να εχετε ανοιξει τα παντα? Εμενα δεν μενουν πανω απο 450 με τιποτα εχοντας τα παντα κλειστα. ΑΠλα μου φαινονται λιγα, αν σκεφτουμε οτι εχουμε 1GB Ram. Εχω μανισιο Launcher και μαμα rom και ουτε ειμαι root. Ειναι λογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Για τους ενδιαφερομενους λινκ: http://db.tt/GHjXdQi7 Ωραίο φαίνετε... Well done. :up::up::up: Παιδια να κανω μια ερωτηση, Ποσα ελευθερα περιπου MB εχετε αφου φορτωσει το κινητο σας μετα απο μια επανεκινηση και χωρις να εχετε ανοιξει τα παντα? Εμενα δεν μενουν πανω απο 450 με τιποτα εχοντας τα παντα κλειστα. ΑΠλα μου φαινονται λιγα, αν σκεφτουμε οτι εχουμε 1GB Ram. Εχω μανισιο Launcher και μαμα rom και ουτε ειμαι root. Ειναι λογικο?? Όταν το είχα κοιτάξει και εγώ κάπου εκεί ήταν νομίζω... Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Στο Android δεν σε νοιάζει πόση ελεύθερη μνήμη έχεις, ειδικά σε τέτοια συσκευή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts